Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

evet canım haklısın çok boş kaldı bizim sayfamız..

2. zenku --- İstanbul --- 21 haftalık hamile

Guncelleme. Arkadaslar isimlerinizi alt alta denk getirip alinti yapip yazarsaniz daha kolay olur

1. Superisi12____ ankara---18 haftalik hamile
2. zenku --- İstanbul --- 21 haftalık hamile

mesela karnın çıktı mı çok? her gün karnıma bakıyorum, küçüldü mü ya da büyümüyor mu diye biliyorum fazla pinpirikliyim ama ne yapayım az beklemedim bu bebeği.Allah yardımcımız olsun

Bende de dışarıdan bakan anlamıyor daha zaten giysi giyince kamufle mi oluyor nedir belli olmuyor göbecik:) Ama elbise giyince belli oluyor. Özellikle ben çıplakken baktığımda göbeğimin nasıl yukarıya doğru yükselmiş olduğunu farkedebiliyorum. Ama ben de pirpirikliyim senin gibi... Dün aklma geldi bel çevremi göbekten itibaren ölçmeye başlayacağım en azından haftada bir ölçsem anlarım herhalde değil mi Kızım doğunca kesin çatlak bir annem var diyecek :)))

benim göbeğim oldukça belirgin. ne kadar saklamaya çalışsamda hiç bir işe yaramıyor :) sanırım çok kocaman bir hamileyim :)

Zayıf yapılı mısın ? Ben balık etli bir hatunum :) ayva göbek durumları vardı yani:) Dışardan bakan hallerimi bildiği için konduramıyor galiba

çok zayıf sayılmam :) ama kiloluda değildim:) iç karnın küçüktür ondan çabuk çıkmıştır göbeğin diyenler var ama bilmem artık :)

Benim cabalarim bosa bu baslikta paylasim falan yok bi hamileyim diye mesaj bi de dogurdum diye mesaj olur galiba size kolay gelsin

ARKADAŞLAR hem burayı biraz daha aktif hale getirmek hem de fikir sahibi olmak için bikaç soru sormak istiyorum. gerçi daha erken ama yine de aklımızda bulunsun demi:) bebeğinize ayrı bir oda yapmayı düşünüyor musunuz? yoksa sadece bir beşik alıp yatak odanıza mı koyacaksınız? ben netten arada bakıyorum ama ilk bebeğim olduğu için çok tecrübesizim napmalı sizce :)

Merhaba aysnrmzn :) 22. hafta içerisindesin sanırım... Nasıl gidiyor hamilelik. 22. hafta detaylı ultrason yaptırdın mı?

evet aslında 21+2 ama öyle yazıyor. hamileliğim maalesef sıkıntılı biraz. 23 gün önce kanamam oldu 18 haftalıktım o zaman. düşük tehliken var dediler yatacaksın dediler. yatmaya devam ederken 20 haftalıkken tekrar oldu bu kez erken doğum riskin var dediler bu arada sebebi bulunamıyor kanamanın bir türlü. kanamam sulu bir şekilde devam ediyorken son doktor kontrolümde erken doğum için yüksek bir riskimin olduğunun amniyon sıvısının azaldığını öğrendim..şimdi ilaçlarımı kullanıyorum sürekli yatıyorum sdece wc ve yemek için doğruluyorum..bilmiyorum ne olacak doğum yapsam bile bebeğim henüz çok küçük 7. aya kadar dayanabilirse alacağız dedi doktor ama ona da daha çookk var.. sıkıntılı bir bekleyiş içindeyim yani Allah tan hayırlısını diliyor sürekli dua ediyorum. içimi döktüm ii oldu :))
bu arada detaylı usg ye girdim bebeğim ii şükür işte sıvısı azmış biraz bakalım bekliyoruz...

slm canmm ben beşik almayı düşünüyorum bilmiyorum ama odayı gereksiz olarak düşünüyorum ne kadar kullanabilcezkii ilerde güzel bi oda yaparımm canmm park beşiklerden almayı düşünüyorm daha rahat taşınabilmesi felan benmde ilk bebeğim canm :)

Canım çok geçmiş olsun... Rabbim hamilelerin duasınıı kabul edermiş ya dualarım seninle umarım bebiş 7. aya kadar dayanır. İçini dökeceksin elbet ki moral motivasyon olarak güçlü olacaksın. Sen ne kadar ii olursan bebeğinde okadar iyi olur... umarım herşey yoluna girer canım

kızlar bişi soracağm size... İnternette arattım ama kesin bi bilgi yok. Göbek deliğimiz ne zaman dışarı doğruu fırlamaya başlayacak??
Merhaba

Karnınız iyice şişip, göbeğiniz gerilince... Bunun bir zamanı yok aslında... Benim 12 haftada başladı pırtlamaya şimdi iyice çıktı... Tamamen beden yapınızla alakalı...

Kiminin karnı çok büyür, kiminin de fazla büyümez.. Ve karnın çok büyümesi başta insanı sevindirse de sonra ağırlığınız arttığı için yorar...

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ...

Benim ikinci bebeğim, kızıma da bir oda yapmamıştım, şimdi dört yaşında odasını aldık, hem onun da fikrinialdık ve böylece park yatağından çıktığı için çok mutlu oldu...

İkinci Bebişim de önce ablasının portatif beşiğinde sonra park yatağında yatacak..

Bu seçim tamamen size kalmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…