- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.141
Baktimda diger sayfalara gore mayis anneleri pek paylasimda bulunmuyor kizlar daha cok yazalim hem paylasim hemde birbirimizden haberimiz olur isterseniz liste olusturalim herkes kendini tek tek eklesin daha iyi olmaz mi baslatiyorum
1.Superisi---ankara---18 haftalik hamile
Guncelleme. Arkadaslar isimlerinizi alt alta denk getirip alinti yapip yazarsaniz daha kolay olur
mesela karnın çıktı mı çok? her gün karnıma bakıyorum, küçüldü mü ya da büyümüyor mu diyebiliyorum fazla pinpirikliyim ama ne yapayım az beklemedim bu bebeği.Allah yardımcımız olsun
3. Hubee--mersin----19 haftalik hamile. (Bunun altina yazarsanuz daha kolay olur)Guncelleme. Arkadaslar isimlerinizi alt alta denk getirip alinti yapip yazarsaniz daha kolay olur
1. Superisi12____ ankara---18 haftalik hamile
2. zenku --- İstanbul --- 21 haftalık hamile
4.ayşeramo--izmir---23 haftalık hamileGuncelleme. Arkadaslar isimlerinizi alt alta denk getirip alinti yapip yazarsaniz daha kolay olur
1. Superisi12____ ankara---18 haftalik hamile
2. zenku --- İstanbul --- 21 haftalık hamile
Bende de dışarıdan bakan anlamıyor daha zaten giysi giyince kamufle mi oluyor nedir belli olmuyor göbecik:) Ama elbise giyince belli oluyor. Özellikle ben çıplakken baktığımda göbeğimin nasıl yukarıya doğru yükselmiş olduğunu farkedebiliyorum. Ama ben de pirpirikliyim senin gibi... Dün aklma geldi bel çevremi göbekten itibaren ölçmeye başlayacağım en azından haftada bir ölçsem anlarım herhalde değil miKızım doğunca kesin çatlak bir annem var diyecek :)))
benim göbeğim oldukça belirgin. ne kadar saklamaya çalışsamda hiç bir işe yaramıyor :) sanırım çok kocaman bir hamileyim :)
4.ayşeramo--izmir---23 haftalık hamile
Zayıf yapılı mısın ? Ben balık etli bir hatunum :) ayva göbek durumları vardı yani:) Dışardan bakan hallerimi bildiği için konduramıyor galiba
.......... selam anneler........
Merhaba aysnrmzn :) 22. hafta içerisindesin sanırım... Nasıl gidiyor hamilelik. 22. hafta detaylı ultrason yaptırdın mı?
slm canmm ben beşik almayı düşünüyorum bilmiyorum ama odayı gereksiz olarak düşünüyorum ne kadar kullanabilcezkii ilerde güzel bi oda yaparımm canmm park beşiklerden almayı düşünüyorm daha rahat taşınabilmesi felan benmde ilk bebeğim canm :)ARKADAŞLAR hem burayı biraz daha aktif hale getirmek hem de fikir sahibi olmak için bikaç soru sormak istiyorum. gerçi daha erken ama yine de aklımızda bulunsun demi:) bebeğinize ayrı bir oda yapmayı düşünüyor musunuz? yoksa sadece bir beşik alıp yatak odanıza mı koyacaksınız? ben netten arada bakıyorum ama ilk bebeğim olduğu için çok tecrübesizim napmalı sizce :)
sıkıntılı bir bekleyiş içindeyim yani Allah tan hayırlısını diliyor sürekli dua ediyorum. içimi döktüm ii oldu :))
bu arada detaylı usg ye girdim bebeğim ii şükür işte sıvısı azmış biraz bakalım bekliyoruz...
Merhabakızlar bişi soracağm size... İnternette arattım ama kesin bi bilgi yok. Göbek deliğimiz ne zaman dışarı doğruu fırlamaya başlayacak??
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ...ARKADAŞLAR hem burayı biraz daha aktif hale getirmek hem de fikir sahibi olmak için bikaç soru sormak istiyorum. gerçi daha erken ama yine de aklımızda bulunsun demi:) bebeğinize ayrı bir oda yapmayı düşünüyor musunuz? yoksa sadece bir beşik alıp yatak odanıza mı koyacaksınız? ben netten arada bakıyorum ama ilk bebeğim olduğu için çok tecrübesizim napmalı sizce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?