Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

bebek odası her anne yapmak istiyor ama haftasonu baktığımda fiyatlar o kadar uçuk ki 2700-3000-TL arasında değişiyor, kendi yatak odamızı bile daha uygun fiyata almıştık, ben oda takımı içinde bulunan karyola ile gardropları da genelde 3 kapılı ama 2 kapılı hem de ha ufak olup yer sıkıntısı çekmiyim hem de fiyat uygun olsun diye 2 kapılı almayı düşünüyorum, ama tabi bu da en az 2000 diyolar çok pahalı kararsızım

gerçekten de bu çocuklar bilse annelerinin aklına gelenleri neler derler neler:) benim karnım bayağı çıktı.herkes şimdiden böyleyse sen çok şişersin diyorlar.hayırlısı artık.daha hissedemiyorum ben, bazen karnımda bişeyler oluyor gibi ama bebiş mi yoksa bağırsak hareketleri mi bilmiyorum. bekliyorum daha net hissetmek için. bu arada benim mide bulantılarım geri geldi. kusacak kadar değil ama var yine de. sende durumlar nasıl? detaylı ultrasona girdin mi? ben bu hafta sonu girecem

arkadaşlar ben öyle beşik ya da oda konusunda aceleci olamıyorum. hala bebeğim sağ mı, sıkıntı var mı dediğim kaygılı bir dönemdeyim. gün sayıyorum kontroller için. sonra korka korka gidiyorum. sanırım daha önceki iki düşükten sonra pek rahat olamıyorum. bir ana önce o güzel telaşa ben de kapılırım inşallah

aslında aynı durum bende de var. Hareketlerini tam olarak hissedemediğim için bende her kontrole çekine çekine gidiyorum acaba herşey yolunda mı falan diye. Zaten alışveriş için dahaçok erken ama ben internetten bakıyorum fikir olsun istiyorum. Baktıkçada heyecanlanıyorum iyice bakasım geliyor:)

ewet gerçekten bebekler için üretilmiş herşey çok pahalı. ben kendine ait bir odası olsun istiyorum. böyle şirin küçük eşyaların olduğu uygun fiyatlı mobilyalardan oluşan:) araştırıyorum aslında sende bakabilirsin internette 1200 e falan tam takım bebek odaları var. çok şirin görünüyorlar:) içinde şifonyer, dolap ve beşiği var.

canım onların da içinde yatak ve uyku seti mevcut değil, her 2 sini de en az 100 er tl den hesaplasan 1400 e bide kurulum da yok dışardan birine kurdurma masrafı nerden baksan en az 1500 e geliyor

merhaba arkadaşlar,

cumartesi bizim de detaylı usgmiz vardı.. bebişin cinsiyeti kesinleşti kızımız olacak.. oda konusuna gelirsek bende kendine özgü bi odası olsun onu süsleyip püsleyelim eşyaları orda kalsın istiyorum.. bakmaya başladık mobilyalara da ama pahalı tabi bebek eşyaları.. kendi odama da ilerde oyun oynar ya da bi yere kalmaya giderken yanımızda götürebilelim diye park yatak almayı planlıyoruz..bebek eşyaları çok güzel, haftasonu birkaç ıvır zıvır aldık küvet tarak vs.. ıvır zıvır dediğime bakmayın 200 küsür verdik :)

mrblar arkadaşlar çatlak kremi kullananlar varmı kullanıyorsanız hangi markayı kullanıyorsunuz yazabilirmisiniz

canım ben kullanıyorum arada üşensem de :) lierac Phytolastil önerdi doktorum onun yanı sıra bebe yağı da sürüyorum duştan sonra.. zaten ufak ufak kaşınmalar başladı

hayırlı olsun bebeğinin ilk eşyaları :) ilk zaman bebeği yatak odasında yatırmak için mi park beşik düşünüyorsun. ben mobilya beşiği ilk yatak odasına dahasonra kendi odasına koyarım diye düşünmüştüm acaba öle yapmasam da senin gibi bide park beşik mi alsam kullanışlı olur mu acaba?

Ben bugün randevuya gittim 19+3 dedi DR. 22. haftanın içinde yapalım ki kalp kapakcıkları ve böbrekleri tam anlamıyla görünsün dedi. Şimdi yaparsam yanlış yönlendirile-biliriz dedi. O yüzden 23 eylüle randevu aldım... Mide bulantılarım yok da yeme düzenim bozulursa midem bulanıyor. Yağlı yemek ve ağır baharatlı yemekler yiyemiyorum. Bir de Çikolata ve kakao midemi bulunduruyor. Tatlı yemeye yavaştan geçiş yaptım ağzıma hiç süremiyorudum. Gerçi tatlı derken şerbetli del de küçük bir dilim şeker daha az kek mesela :)

Benim kızım maşallah diyim bu aralar pek hareketli kımıldanışına alıştım artık ayırt edebiliyorum. Ya ben şeyi soracağım Bizim göbek deliklerimiz ne zaman fırtlar ? Dışarı çıkıyormuş ya merak ediyorum açıkcası... :))

Ben de aynen sizin gibi yapacağım yanii planım bu açıkcası... Kızım 4 yaşına geldikten sonra odasını alacağız. 1 yaşına kadar yatak odasına alırım park yatağı sonrasında çocuk odasına geçiririm diyorum.

Peki siz park yataktan memnun kaldınız mı? Bazıları çocugu alırken ya da yatırırken çok eğilirsiniz beliniz ağrır falan diyorlar. Gerçi ben katlanırım buna da yine kafa karıştırıyorlar

Altı ayına kadar portatif küçük beşiğinde yattı, sonra park yatak aldık biz ama ilk beşiğini almasak da olurmuş... Çünkü dönmeye başlayana kadar ilk katında yapabilir ve kaldırması filan kolay olur.. İki ayrı masrafa gerek yok...

Sonrasında ise tabii diğer beşiklerden derin olduğu için eğiliyor insan ama benim belim rahatsız olmadı doğrusu... Ayrıca hareketli bebekler tırmanmaya çok hevesli olduklarından beşiklere tırmanabiliyor... Ablam bunu yaşadı, kızı beşikten düştü... Çok şükür bir şey olmadı ama yine de kötü bir durum park yatak da böyle bir korku yok... Bir yaşını geçtikten sonra yan tarafındaki fermuarlı yeri açık bırakıyordum kızım sabah uyanınca odama geliyordu pıtır pıtır... Ben memnun kaldım açıkçası...

Hem park yatağın üç kartlısı da varmış, onları da bir araştırın derim ben... Eğilme durumumuz en aza iner... Tabii içine muhakkak yatak almak gerekir...

Hiçbir fikrim yok canım. benim kızım biraz tembel sanırım.biraz önce sırt üstü uzanınca elimi karnımın altına koydum, farklı olarak bir an karnımın dışına doğru attığını farkettim. inşallah kımıldamaya başlar artık.göğüslerin ne durumda? bazen acıyo, bazen acısı azalıyor iniyor gibi oluyor,ucunu sıkınca süt geliyo yeni yeni

Teşekkür ettim ayrı yatağını alacağım zaten de 3lüyü duymamıştım ona da bakayım

göğüslerin ne durumda? bazen acıyo, bazen acısı azalıyor iniyor gibi oluyor,ucunu sıkınca süt geliyo yeni yeni

Benim de göğüsüm ara ara sızlıyor. ama uçları hep acıyor el değmiyor resmen Süt gelmedi benden arada bir bakıyorum ama öle biş yok zaten her anne adayında olmazmış sanırım... gece yatışların nasıl ben şimdiden yastık koyuyorum. Yastık koymazsam da karnımın altına destek koyuyorum daha rahat uykuya dalıyorum...

evet canım ilk zamanlar yatırmak için düşünüyorum.. çünkü bebek odasına ilerde normal yatak olabilecek büyüyen beşiklerden almayı planlıyorum o da yatak odamıza sığmaz.. hem park yatak oyun oynaması için de çok kullanışlı bebişi ve oyuncakları içine koy oynasın :)

Rahat uyuyorum bu günlerde.ilk günlerde kendimi kasıyordum bebeğe bi şey olur mu diye.şimdilik rahatım bir ay sonra falan ben de yastık koymaya başlarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…