Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

saol canm desteğin için takmıyorum allahın dediği olur çünkü önüne geçemezsinn inş düzelirr daha fazla büyümez büyürse zaten doğumdan sonra tedavisi yapılıyomuş allah dermansız dert wermesin canm

arkadaşlar ben bugün doktora gittim. ultrasomla baktı iyi dedi bi sorun yok dedi. ikili testi yaptırmıştım onun için üçlü testi yaptırmaya gerek yok dedi. vitamin falan hiç bişe vermedi yemene içmene dikkat et tamamdır dedi. benim gibi hiç vitamin kullanmayan var mı? yoksa erken olduğu için mi vermedi daha 17 haftalığım.

canım ben hamile kalmadan 6 ay öncesinden folik asit kullanmaya başlamıştım. Hamile olduğumu öğrenince doktora gittiğimde dr bana vitamin verdi sonra testlerde kansızlık çıktı şu an vitamin artı demir kullanıyorum

arkadaşlar benm adetim 3 gün gecikti.iki kez idrar testi yaptım fakat çizgi çıkmadı.fakat kendmi o kadar bitkin halsiz uykulu hissedyrm ki yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum ağzım acı gibi.göğüslerm hep acırdı bu ay sadece uçlarında acı var.aşırı baş ağrısı yaşıyorum.ara sıra kasıklarımda iğne gibi ani batmalar oluyo aşırı bel ağrım var.yumurta akı gbi aşırı akıntım var.bu idrar testlerine güveneym mi.kendmi çok farklı hissedyrm.sizce hamile mym boşa mı ümitlenyrm.

[
Bence bikac gun daha bekle tekrar yap belirtiler ona isaret gibi yine olmazsa haftaya tekrar dene kendine dikkat et

QUOTE=feel;31739754]arkadaşlar benm adetim 3 gün gecikti.iki kez idrar testi yaptım fakat çizgi çıkmadı.fakat kendmi o kadar bitkin halsiz uykulu hissedyrm ki yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum ağzım acı gibi.göğüslerm hep acırdı bu ay sadece uçlarında acı var.aşırı baş ağrısı yaşıyorum.ara sıra kasıklarımda iğne gibi ani batmalar oluyo aşırı bel ağrım var.yumurta akı gbi aşırı akıntım var.bu idrar testlerine güveneym mi.kendmi çok farklı hissedyrm.sizce hamile mym boşa mı ümitlenyrm.[/QUOTE]

. Göğüslerim benim de acıyordu yorgunlukta vardı ama bel ağrısı batma için daha erken gibi sanki kesin kan testi yaptır için rahat etsin bence çünkü burada kim ne derse yalan olur. hamilesin deriz umutlandırırız seni ama sonra değilsen de üzülürsün. Bence sen kan testine güven umarım gönlünce olur...

Son düzenleme:
kızlar bende bu cumartesi ayrıntılı ultrasona gireceğim.bebişlerinizin yüzlerini gördünüz mü acaba merak ediyorum ...:44:

selam kızlar.. uzuuun bir aradan sonra geri geldim.. bizim cinsiyet hala meçhul :) cumartesi detaylı usg var bakalım ne dicek dr.. bugün de elimi kestim makasla tetanoz konusunda şüpheliydim ama şimdi gidip yaptırıcam içim rahat eder.. sizler yaptırdınız mı aşı?

canım bende de midesi biraz küçük dedi ben de başta çok korktum ama eminim hepsi de iyiler, bi çok arkadaşa hamilelik döneminde böyle şeyler söyleniyo ama hepsinin bebekleri turp gibi maşallah

canım bende de midesi biraz küçük dedi ben de başta çok korktum ama eminim hepsi de iyiler, bi çok arkadaşa hamilelik döneminde böyle şeyler söyleniyo ama hepsinin bebekleri turp gibi maşallah
doğru sölüyosun dr takip edileceğini söledi canm büyümeye devam ederse doğumdan sonra tedavi dedi inş kendiliğinden geçerde tedaviye gerek kalmaz

Kızlar ben hala bebeişin hareketlerini hissetmiyorum.acaba normal mi? sizde durumlar nasıl?

Öncelikle merhaba ... Nasip olursa seninle aynı güne bebeklerimizi kucağımıza alacağız:) Ben de 3 4 gündür hissetmeye başladım özellikle gece yatağa yatınca tekmelerini daha rahat hissediyorum... Geçen gün tam avucumun içine tekme attı öyle sert değil zaten ''pıttt'' diye bişi :) Sen de yakında hissedersin... Konuşmaya başladın mı bebişle ? Dr konuş bebekle dedi bana ...

İnşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.Ben öyle kendimi dinlemiyorum ama bugünden itibaren en azında pıt etmelerini yapıp yapmadığına dikkat edeceğim.konuşmuyorum pek ama arada karnımı okşayıp ninnler mırıldanıyorum :) seninle aynı günlerde olmamız güzel, en azından merak ettiğimizi birbirimize sorarız. mesela karnın çıktı mı çok? her gün karnıma bakıyorum, küçüldü mü ya da büyümüyor mu diye biliyorum fazla pinpirikliyim ama ne yapayım az beklemedim bu bebeği.Allah yardımcımız olsun

Baktimda diger sayfalara gore mayis anneleri pek paylasimda bulunmuyor kizlar daha cok yazalim hem paylasim hemde birbirimizden haberimiz olur isterseniz liste olusturalim herkes kendini tek tek eklesin daha iyi olmaz mi baslatiyorum

1.Superisi---ankara---18 haftalik hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…