- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.121
saol canm desteğin için takmıyorum allahın dediği olur çünkü önüne geçemezsinn inş düzelirr daha fazla büyümez büyürse zaten doğumdan sonra tedavisi yapılıyomuş allah dermansız dert wermesin canmKafana takinca gececek mi doktor demis yaa gecer diye hem bebegin daha cok kucuk hergun buyuyor kendine stres yapinca bebege yansir Allah amansiz bisey vermesin canim bak benim kizimda kalpten vefat etti nakil gerekiyordu ne para ne baska bisey insan caresiz kaliyor bisey yapamiyor birde kendine bak niye stres yapiyorsub doktor gecer demis iyi dusun iyi olsun insallah bebisin saglikla kucagina alirsin gercekten dusunme iyi beslen hersey guzel olacak
arkadaşlar ben bugün doktora gittim. ultrasomla baktı iyi dedi bi sorun yok dedi. ikili testi yaptırmıştım onun için üçlü testi yaptırmaya gerek yok dedi. vitamin falan hiç bişe vermedi yemene içmene dikkat et tamamdır dedi. benim gibi hiç vitamin kullanmayan var mı? yoksa erken olduğu için mi vermedi daha 17 haftalığım.
kızlar yarın ayrıntılı ultrasona giricem bakalım çok heyecanlıyım oğluşumu göreceğim için
. Göğüslerim benim de acıyordu yorgunlukta vardı ama bel ağrısı batma için daha erken gibi sanki kesin kan testi yaptır için rahat etsin bence çünkü burada kim ne derse yalan olur. hamilesin deriz umutlandırırız seni ama sonra değilsen de üzülürsün. Bence sen kan testine güvenarkadaşlar benm adetim 3 gün gecikti.iki kez idrar testi yaptım fakat çizgi çıkmadı.fakat kendmi o kadar bitkin halsiz uykulu hissedyrm ki yediğim hiçbirşeyden tat almıyorum ağzım acı gibi.göğüslerm hep acırdı bu ay sadece uçlarında acı var.aşırı baş ağrısı yaşıyorum.ara sıra kasıklarımda iğne gibi ani batmalar oluyo aşırı bel ağrım var.yumurta akı gbi aşırı akıntım var.bu idrar testlerine güveneym mi.kendmi çok farklı hissedyrm.sizce hamile mym boşa mı ümitlenyrm.
slm kızlarr canm biraz sıkkın ayrıntılı ultrasona girdim bugün oğlumun sağa göre sol böbreği biraz daha büyükmüş dr doğuma kadar geçer dedi ama iister istemez kafaaya takılıo dua edin kızlarr bişey çıkmasınn
doğru sölüyosun dr takip edileceğini söledi canm büyümeye devam ederse doğumdan sonra tedavi dedi inş kendiliğinden geçerde tedaviye gerek kalmazcanım bende de midesi biraz küçük dedi ben de başta çok korktum ama eminim hepsi de iyiler, bi çok arkadaşa hamilelik döneminde böyle şeyler söyleniyo ama hepsinin bebekleri turp gibi maşallah
Kızlar ben hala bebeişin hareketlerini hissetmiyorum.acaba normal mi? sizde durumlar nasıl?
Öncelikle merhaba ... Nasip olursa seninle aynı güne bebeklerimizi kucağımıza alacağız:) Ben de 3 4 gündür hissetmeye başladım özellikle gece yatağa yatınca tekmelerini daha rahat hissediyorum... Geçen gün tam avucumun içine tekme attı öyle sert değil zaten ''pıttt'' diye bişi :) Sen de yakında hissedersin... Konuşmaya başladın mı bebişle ? Dr konuş bebekle dedi bana ...
canmm bende senin gibi o haftada nie bebeğim oynamıyo die kafaya takıyodum taki 20+0 haftama gelene dek sabırlı ol az kalmış şimdi çok güzel hissediyorum :)Kızlar ben hala bebeişin hareketlerini hissetmiyorum.acaba normal mi? sizde durumlar nasıl?
kendi ewimde yapcam canm ben zaten 17 saat war memleketle aramda annem gelcek yanımaa rahat edemem hemde her anımda kocamın yanında olmasını isterim ondan ewim ewim güzel ewim :)kızlarr doğumunuzu kendi evinizde mi yapacaksınız yoksa anne yada kayınvalide yanında mı????
canmm bende senin gibi o haftada nie bebeğim oynamıyo die kafaya takıyodum taki 20+0 haftama gelene dek sabırlı ol az kalmış şimdi çok güzel hissediyorum :)[/QU
Dört gözle bekliyorum o anı. Sağlıkla olsun da bebişlerimiz, hissetmek bahane, sadece emin olmak istiyorum bebeğimin yaşadığına, benimle olduğuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?