- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.101
ben geçen hafta sadece kıpırtı hissettim ama şimdi tamamen kesildi hiç bişe hissetmiyorum. belki daha erken olduğu içindir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama çok canım sıkılıyoraçıkcası. karnım küçüldü en çok da ona canım sıkılıyor. doktora gitmeyi iple çekiyorum ama daha 4 gün var
Bende senin yazdiklarini okuyunca rahatladim biraz ama yine de cok korkuyorum karnim gitgide kuculuyor buna anlam veremiyorum. Cuma gunu doktora gitcem ama keske daha erken gidebilseydim ruyalarima giriyor cok endiseleniyorum
canım dr gidince yazar mısın buraya dr mu aradım henüz dönmedi, yanıda gidicem bende bi sorup, gelişme olursa yazarım, sen de yaz
Kizlar pazar gunu tatil donusu trafik kazası gecirdik allahtan esimde bende ve bebisimde bisi yok. Hemen doktora gittik. Bebegim resmen sag eli basinin altında sol elini emip duruyodu sanki hamakta keyif catiyomus gibiydi:))))
Ama soyle bisi oldu araba arkadan vurunca cok endişelendim agladim sanki bebegim beni duymus gibi kipir kipidi ve uzun sure kipirdadi. Sanki ben burdayim diyordu.
canımm sıkıntı yapma nolursun küçük olduğu için hissetmiyorsundur emin ol... karnın da bence sana öle geliyordur ya yemekten ya aferdersin gazdan dolayı şişkinliğin azalmış olabilir.. hem bişey olsa Allah korusun karnın niye küçülsün ki sadece büyümez..sen içini ferah tut.bak benim de düşük tehlikem var 12 gün oldu hala k.rengi akıntım geçmedi kullandığım ilaçlar iğneler cabası insanın canı sıkılıyor seni çok çok iyi anlıyorum ama stres bizden uzak olması gerek bu aralar lütfen kafanı takma.. başka şeyler düşünmeye çalış Rabbim korusun inşallah tüm meleklerimizi...
ben geçen hafta sadece kıpırtı hissettim ama şimdi tamamen kesildi hiç bişe hissetmiyorum. belki daha erken olduğu içindir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum ama çok canım sıkılıyoraçıkcası. karnım küçüldü en çok da ona canım sıkılıyor. doktora gitmeyi iple çekiyorum ama daha 4 gün var
amin inşalah. sordum sebep ne olabilir diye ama bilemeyiz dedi doktor. bir çok sebep sıraladı herhangi biri olabilir dedi. o gün birazcık yorulmuştum belim falan ağrımıştı artık ona bağlıyorum ben.. millet de cinsel ilişkiden falan oluyormuş diyor bizim öyle bir durumumuz olmadı çok dikkat ediyorduk bu konuda zaten insan zan altında kalıyor:)) neyse ben hayırlısı diyorum hep tabiki çokk istiyorum bebeğimi elime almak ama Allah ın işi nasip ederse olur etmezse olmaz artık daha rahatım bu konuda... ilaçlarımı alıyorum dinlenmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbimin elinde diye düşünüyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı....çok sağol cnm ya rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ewet gerçekten çok kafaya taktım ama şimdi içim biraz daha rahat ama bebeğimi biar önce görmek istiyorum. dua edin bana. allahım seninde yardımcın olsun inşallah bebeğini sağsalim kucağına alırsın. eğer özel değilse düşük tehdidi neden oluşmuş doktor herhangi bişe söyledi mi?
selam kızlar tetanozu kaçıncı haftada olucaz 21. haftama giricem gitmelimiyim sizce? birde doktorum bnden ayrıntılı ultrason istedi siz girecekmisiniz illa yapılması gerekiyormu?
meraba ben haftaya gideceğim sağlık ocağındaki bayan unutmuyum diye ilk gittiğimde bildirim için nufus cüzdanıma kağıt yapıştırdı
yaklaşık 20+4 olmuş oluyor gitiğimde.
detaylıyıda doktor istiyor.onuda 21 haftada yaptıracağım.bebeğin organlarına damarlarına kadar bakıyorlar
slm canm dün tetenozu oldum ben 22. haftaya kadar yapılması gerekiyo ayrıntılı için de dr 9 eylüle randevu werdi yapılması gerektiğini söledi drumselam kızlar tetanozu kaçıncı haftada olucaz 21. haftama giricem gitmelimiyim sizce? birde doktorum bnden ayrıntılı ultrason istedi siz girecekmisiniz illa yapılması gerekiyormu?
selam kızlar tetanozu kaçıncı haftada olucaz 21. haftama giricem gitmelimiyim sizce? birde doktorum bnden ayrıntılı ultrason istedi siz girecekmisiniz illa yapılması gerekiyormu?
meraba ben haftaya gideceğim sağlık ocağındaki bayan unutmuyum diye ilk gittiğimde bildirim için nufus cüzdanıma kağıt yapıştırdı
yaklaşık 20+4 olmuş oluyor gitiğimde.
detaylıyıda doktor istiyor.onuda 21 haftada yaptıracağım.bebeğin organlarına damarlarına kadar bakıyorlar
amin inşalah. sordum sebep ne olabilir diye ama bilemeyiz dedi doktor. bir çok sebep sıraladı herhangi biri olabilir dedi. o gün birazcık yorulmuştum belim falan ağrımıştı artık ona bağlıyorum ben.. millet de cinsel ilişkiden falan oluyormuş diyor bizim öyle bir durumumuz olmadı çok dikkat ediyorduk bu konuda zaten insan zan altında kalıyor:)) neyse ben hayırlısı diyorum hep tabiki çokk istiyorum bebeğimi elime almak ama Allah ın işi nasip ederse olur etmezse olmaz artık daha rahatım bu konuda... ilaçlarımı alıyorum dinlenmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbimin elinde diye düşünüyorum.. hepimizin hakkında hayırlısı....
slm kızlarr canm biraz sıkkın ayrıntılı ultrasona girdim bugün oğlumun sağa göre sol böbreği biraz daha büyükmüş dr doğuma kadar geçer dedi ama iister istemez kafaaya takılıo dua edin kızlarr bişey çıkmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?