- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.201
canımm Allah yardımcın olsun bu konu hakkında hiç bi bilgim yok ama hemen canını sıkma tabii söylemesi kolay diyebilirsin benim de bebeğimin Allah korusun düşme iht.var.nasıl şeyler yaşadığını az çok tahmin edebiliyorum.. bu durumda ne yapılsa ne söylense boş gelir senin için aklından çıkaramazsın ama olumlu düşün ne olur hemen canını sıkma.. Veren Allah alacak olan Allah biz bu konuda hiç bir iradeye sahip değiliz dua et nolur bol bol.. Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına aldısın inşallah..
arkadaşlar merhaba öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Ben salı günü 2. düzey ultrasona girdim ve bebeğimin beyinciğinde parlaklık gördüğünü söyledi ultrasona girdiğim doktor kanama olabilir dedi dünya başıma yılkıldıhemen çarşamba günü kendi doktoruma gittim sonuçlara baktı bebeğin bütün ölçüleri normalmiş fakat bu beyindeki parlaklığın ne olduğunu bilemedi... yaşadığım stresi tahmin edebilirsiniz rabbim kimseye yaşatmasın... bugünde bi prof a gittim bebeğimin beynindeki parlaklık kanama olabilir olmayadabilir dedi. takip edecekmiş 3 hafta sonra yine gel dedi ben 2 günü geçiremedim 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. bu parlaklık büyümezse sorun yok dedi şayet büyüme olursa seni heyete sokcam orda görüşülecek dedi... Allah rızası için böyle bir olay bilen yaşayan varsa lütfen yazsın...
arkadaşlar merhaba öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Ben salı günü 2. düzey ultrasona girdim ve bebeğimin beyinciğinde parlaklık gördüğünü söyledi ultrasona girdiğim doktor kanama olabilir dedi dünya başıma yılkıldıhemen çarşamba günü kendi doktoruma gittim sonuçlara baktı bebeğin bütün ölçüleri normalmiş fakat bu beyindeki parlaklığın ne olduğunu bilemedi... yaşadığım stresi tahmin edebilirsiniz rabbim kimseye yaşatmasın... bugünde bi prof a gittim bebeğimin beynindeki parlaklık kanama olabilir olmayadabilir dedi. takip edecekmiş 3 hafta sonra yine gel dedi ben 2 günü geçiremedim 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. bu parlaklık büyümezse sorun yok dedi şayet büyüme olursa seni heyete sokcam orda görüşülecek dedi... Allah rızası için böyle bir olay bilen yaşayan varsa lütfen yazsın...
Öncelikle geçmiş olsun canım, allah hepimize sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. Ayrıntılı usg de özellikle tek bir yerde görülen parlaklık kalsiyum birikmesi oluyor genellikle ve bi kaç hafta içinde normale dönüyor, umarım seninki de öyle bişeydir, evet sürekli aklımız bebeklerimizde başka türlüsü mümkün olmuyo ama sen kendini de bebeğini de strese sokmamaya çalış
Dualarımız seninle ve meleğinle canım... içini ferah tut güzel dşün güzel şeyler olsun biliyorum bunu söylemek dile kolay ama sen ne kadar stress yaparsın bebecikte o kadar gerilir Umarım yolunda gider her şey. Rabbim yar ve yardımcın olsun...
saol canım... rahat olmaya olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bi yerde patlıyorum tutamıyorum kendimi... dua etmekten başka çaremiz yok en kötüsüde olsa rabbim den gelene razıyım ...[/
allahım bebeğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin büyük geçmiş olsun.
slm canm ben malatyalıyım gün kurusu siyah olan kayısı canm aldığın yere sorarsan gösterirler sana canm :)gün kurusu dediğiniz sarı kayısının kuru hali sanırım değil mi?
canım gün kurusu kayısının işlem görmemiş hali daha doğal yani..gün kurusu dediğiniz sarı kayısının kuru hali sanırım değil mi?
canım ben de 3. ayımdan sonra ağdamı kendim yapamamaya başladım temiz bir yer buldum oraya gidiyorum çok rahat oluyor.. jilet yaptım bir süre ama o da zor sonuçta gene eğilmek zorunda kalıyoruz ve hemencecik çıkıyorlar.. ben de sarışınım göbeğimdeki tüyler hafif karardı ama geçici diye biliyorum o yüzden ellemedimJapon eriğini diyosun sanırım... Bana da mürdüm eriği ilk zamanlar iyi geliyordu ama sonraları işe yaramaz oldu. Şimdilik kayısı ile devam ediyorym bakalım nereye kadar gidecek...
Başlığımız birazcık sesssiz olunca en azından aklıma gelenleri sizlere sorayım seslenelim dedim. Bir soru daha sorayım sizlere:
1) Vücut temizliğinzi nasıl yapıyorsunuz? Hamilelik öncesi ağda yapıyordum ben ama ilk 3 ay tehlikeli dönemimiz olduğundan jilete geçtim ama bu seferde sürekli kıl tüy gına geldi. Şimdi yeni yeni bacaklarımı ve koltuk altımı ağda ile aldım ama genital bölgeye dokunamadım ağdacıya gidicem mecbur...
2)Bir de ben sarışınım vücut tüylerim özel bölgeler dışında sarıdır. Ama şimdi tüylerde kararmalar var. Sizce kalıcı mıdır????
çok geçmiş olsun canım sıkma canını bebeklerimiz Allah'a emanet.. önemsiz birseydir inşallah hiç duymadım ben..arkadaşlar merhaba öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Ben salı günü 2. düzey ultrasona girdim ve bebeğimin beyinciğinde parlaklık gördüğünü söyledi ultrasona girdiğim doktor kanama olabilir dedi dünya başıma yılkıldıhemen çarşamba günü kendi doktoruma gittim sonuçlara baktı bebeğin bütün ölçüleri normalmiş fakat bu beyindeki parlaklığın ne olduğunu bilemedi... yaşadığım stresi tahmin edebilirsiniz rabbim kimseye yaşatmasın... bugünde bi prof a gittim bebeğimin beynindeki parlaklık kanama olabilir olmayadabilir dedi. takip edecekmiş 3 hafta sonra yine gel dedi ben 2 günü geçiremedim 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. bu parlaklık büyümezse sorun yok dedi şayet büyüme olursa seni heyete sokcam orda görüşülecek dedi... Allah rızası için böyle bir olay bilen yaşayan varsa lütfen yazsın...
canım sayı olarak hatırlamıyorum ama zaten değişiyodu.. ben yorgunsam daha az hareket ediyodu bazen çok hareketli oluyodu.. şu anda da aynıHanımlar 20 haftalıkken bebekleriniz günde kaç kere oynuyordu hatırlayanlar söyleyebilir mi lütfeeeeennnn?
Canım soruna cevap veremeyeceğim ama bir ekleme de ben yapsam? Bebeğinin hareketlerini bu haftalarda hissedenler acaba karnınızın altında tam da göbek deliğinin oralarda bazen pıt diye bi şey atıyor ve karnınızın o bölgesi o anda dışarı çıkıyormuş gibi oluyor değil mi? özellikle de akşamları?
Hanımlar 20 haftalıkken bebekleriniz günde kaç kere oynuyordu hatırlayanlar söyleyebilir mi lütfeeeeennnn?
Bunun bir standardı yok... Kendini kasma....bebeğin yerleşimi, plesentanın yeleşimi, göbekteki yağ miktarı, senin yorgun olman bunlar hareketlerin sayısını etkiler...Bazen gün içinde hiç hissetmeyebilirsin bile... Hatta henüz hiç hareket hissetmeyen hamileler bile olabilir bu süreçte...
Sayılara takılıp Kendinizi üzmeyin boşuna...
ben pek hissetmiyorum zaten sadece bi-iki defa hissettim oda belli belirsiz. 20. haftada güzel bi şekilde hissetmeye başlarsın dendi ama bende hala bişeyok onun için meraklanıyorum. hamileliğimden önce bir düşüğüm war şimdide bi aksilik olur diyekorkuyorum
İnan bana benim ikinci gebeliğim ve 22. haftam bitmesine rağmen bazı günler özellkikle yorgunsam hiç hissedemiyorum...ilk kızımda 24 den sonra hissetmeye başlamıştım... Çok normal yani...içini ferah tut... rabbim bebeğini sana bağışlasın... B
günaydın kızlar bugün ayrıntılı ultrasonumuz var 3 te.. umarım oğlum yüzünü gösterir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?