- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.241
nasılsınız anneler...bel ağrısı yaşıyorum ara sıra varmı sızdede..?
Şeker yüklememi falan yaptirdim geriye test kalmadı heralde :) belim sırtım ağrıyo bazen siddetleniyor sizde durum ne
Kimse yazmiyor yaa mayis anneleri bizim topik te canlansin gunde bikerede olsa ugrayalim haberdar oluruz birbirimizden haftaya kontrolum var fetal eko cekilecek dua edin temiz ciksin ilk bebegimde kalp yetmezliginden vefat etti korku var biraz insallah bu kizim da da olmaz alp duvari kalin cikmisti bir ay sonraya erteledi doktor bakalim ne cikacak hamilelerin dualari kabul olurmus yaa benim ve kizim icin dua eder misiniz:2:
Kimse yazmiyor yaa mayis anneleri bizim topik te canlansin gunde bikerede olsa ugrayalim haberdar oluruz birbirimizden haftaya kontrolum var fetal eko cekilecek dua edin temiz ciksin ilk bebegimde kalp yetmezliginden vefat etti korku var biraz insallah bu kizim da da olmaz alp duvari kalin cikmisti bir ay sonraya erteledi doktor bakalim ne cikacak hamilelerin dualari kabul olurmus yaa benim ve kizim icin dua eder misiniz:2:
Kizlar kontroller ne zaman 15 gune inecekti unuttu m ben
Anlaşılan Bu Topik'te Terk edilmiş
Kimsecikler Yok
Kizlarrrrr terk etmeyin bu topigiiiiiii ozel seylerin disinda gunluk neler yiyorsunuz standart
Ben Bu Yemek İşini Çok Abartmıyorum.
Günde Kahvaltımı, Öğle yemeğimi,akşam yemeğimi yiyorum.
Sadece Yoğurt, Süt Ve Yumurta Her gün Tüketmeye Çalışıyorum.
Yoğurdu her yemeğin yanında yemeye özen gösteriyorum.
O şekilde Canım
Bebeğiminde Kilosu Felan Gayet İyi. Hatta Önde Gidiyor Diyebilirim
Kac haftaliksin birde kilosu kac ozel olmazsa ben 26. Haftaya girdim haftayakontrolum var
Vallahi Son Adet Tarihim 8 mayıs.
Buna Göre Tahmini Doğum Tarihi 12 Şubat Oluyor. Bütün Bunlara Göre 26 Haftalık Hamile Oluyorum.
24. Haftam'da Kontrol Vardı ve o zaman Kilosu 800 Gram'dı.
Şimdi Nerden baksan 1 Kilo ya olmuştur ya da olmak üzeredir..
Maasallah ki mi erkek mi benim kizim olacak ilk bebegimi iki yasinda kaybettim insallah bunda bi sikinti olmaz bu topikte de kimse olmuyor bi ara cok cabaladim toparlayim diye olmadi neyse isteyen gelir
Allah rahmet Eylesin Canım. Rabbim Bir Daha Yaşatmasın O acıları İnşallah
Benim Oğlum olacak, Allahım izin Verirse Canım. İlk Hamileleğim
İnşallah Hem Kızı Hem Erkeği Tatmak İstiyorum. Rabbim Göstersin İnşallah o günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?