Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Sayfayı yeni gordum . Bende mayisin sonunda ogrenmistim . Ya zaman ne çabuk geciyor 6ay olmus

Şeker yüklememi falan yaptirdim geriye test kalmadı heralde :) belim sırtım ağrıyo bazen siddetleniyor sizde durum ne

Şeker yüklememi falan yaptirdim geriye test kalmadı heralde :) belim sırtım ağrıyo bazen siddetleniyor sizde durum ne

şeker yüklememi yaptırmadım daha ama tetanoz aşımı oldum yüklemeyi de bu hafta yaptırıcam inşallah sırtım ağrıyo benim de ara ara

Kimse yazmiyor yaa mayis anneleri bizim topik te canlansin gunde bikerede olsa ugrayalim haberdar oluruz birbirimizden haftaya kontrolum var fetal eko cekilecek dua edin temiz ciksin ilk bebegimde kalp yetmezliginden vefat etti korku var biraz insallah bu kizim da da olmaz alp duvari kalin cikmisti bir ay sonraya erteledi doktor bakalim ne cikacak hamilelerin dualari kabul olurmus yaa benim ve kizim icin dua eder misiniz:2:

Merhaba Kızlar
Bende Aranıza Katılabilir miyim ??
Adım Beray
25 Haftalık Hamileyim.. İlk Gebeliğim
Sizlerle Tanışmak, Benimle aynı haftalarda hamile olan arkadaşlarla sohbet etmek beni çok mutlu eder

Rabbim yar ve yardımcın olsun... Bebeğini sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Haber vermek açısından ben de kendimden bahsedeyim biraz... ŞEker yüklemesini hala yaptırmadım bayram tatili şu bu derken geriye kaldı. Zaten doktorumu değiştirme evresindeyim. istediğim doktora 1 ay sonraya gün alabildim. Onun için şimdi develt hastanesinde muayenemi oluyorum bu cuma hem kontrol hem de şeker yüklememi yaptıracam. Ayrıca ciğer gelişiminin de takibini isteyeceğim. Geçen hafta ultrasona girdim. Bebeğim haftasıyla uyumlu bır şeklde büyümüş. 895gr'dı. umarım şeker yüklemesini de geçeriz. geriye beklemek kalacak sonrasında. 2. tetanozumu oldum geçen cuma. Ağrısı çok oldu bu sfer halsiz bıraktı beni. Ayrıca kasık ağrılarım ve bel ağrım var sanırım bu kasık ağrısını DR'a sormalıyım. Çalışmaya devam ediyorum hala. Hamiilelik başlangıcından 4. aya kadar verdiğim 5 kilonun sadece 3 kilosunu geri aldım. Ayrıca bu dönemde mide yanmalarım başladı. Sanırım bebeğimin saçları çıkıyor.

Daldan dala gibi oldu ama benden havadisler bu kadardı

geçmiş olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz bebişini sağ salim alırsın kucağına sen stres yapma bebişini düşün

cnm galiba 28 veya 29 haftadan sonra 15 gunde bır kontrol gereklı ama ben 28.haftamın sonunda gıttım doktorum 32. haftanda gel dedı..ama ben calısıyorum raporum ıcın konusurken ole dedı. sız yınede doktorunuzla gorusun en gec 30. hafta ıtıbarıyle ıkı haftada bır bakılmalı bnce..

Kizlarrrrr terk etmeyin bu topigiiiiiii ozel seylerin disinda gunluk neler yiyorsunuz standart

Ben Bu Yemek İşini Çok Abartmıyorum.
Günde Kahvaltımı, Öğle yemeğimi,akşam yemeğimi yiyorum.
Sadece Yoğurt, Süt Ve Yumurta Her gün Tüketmeye Çalışıyorum.
Yoğurdu her yemeğin yanında yemeye özen gösteriyorum.
O şekilde Canım
Bebeğiminde Kilosu Felan Gayet İyi. Hatta Önde Gidiyor Diyebilirim

Kac haftaliksin birde kilosu kac ozel olmazsa ben 26. Haftaya girdim haftayakontrolum var

Kac haftaliksin birde kilosu kac ozel olmazsa ben 26. Haftaya girdim haftayakontrolum var

Vallahi Son Adet Tarihim 8 mayıs.
Buna Göre Tahmini Doğum Tarihi 12 Şubat Oluyor. Bütün Bunlara Göre 26 Haftalık Hamile Oluyorum.
24. Haftam'da Kontrol Vardı ve o zaman Kilosu 800 Gram'dı.
Şimdi Nerden baksan 1 Kilo ya olmuştur ya da olmak üzeredir..

Maasallah ki mi erkek mi benim kizim olacak ilk bebegimi iki yasinda kaybettim insallah bunda bi sikinti olmaz bu topikte de kimse olmuyor bi ara cok cabaladim toparlayim diye olmadi neyse isteyen gelir

Maasallah ki mi erkek mi benim kizim olacak ilk bebegimi iki yasinda kaybettim insallah bunda bi sikinti olmaz bu topikte de kimse olmuyor bi ara cok cabaladim toparlayim diye olmadi neyse isteyen gelir

Allah rahmet Eylesin Canım. Rabbim Bir Daha Yaşatmasın O acıları İnşallah
Benim Oğlum olacak, Allahım izin Verirse Canım. İlk Hamileleğim
İnşallah Hem Kızı Hem Erkeği Tatmak İstiyorum. Rabbim Göstersin İnşallah o günleri

İnsallah hayirlisiyla aliriz kucagimiza benmde son adet tarihim 3 mayis birbirimize yakiniz haberleselim o vakit ben ankarada medicanaya gidiyorum siz nerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…