- 25 Ocak 2012
- 234
- 50
- 118
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
- #2.221
slm kızlarr dün ayrıntılı ultrasona girdik renki ultrasonda oğlumun yüzünü net gördük çok güzel bişey ya paşam 28 cm 650 gr olmuş maşallah çok mutluyum :)
benmkide bi hafta önden gidiyo canm saol canm walla herşey yiyorum :) bende kilo aldım oğlumla 1.5 ayda :) sebzesidir etidir bütün yemekleri yiyorumm ayırt etmiom mutlu oldum drda öle deyince :)maşallah iyi beslemişsin paşayı benımkıde 545 gram dedı dun doktor..bır hafta onden gıdıyor dedı ama senınkı baya ılerde masallah dıyımneler yıyosun bızede soyle..
selam tüm annelere,, artık burayı bırakıyorum çünkü burayı okumak çok acı veriyor bana,, kızımı kaybettim 6 gün önce.. Allah sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin ve kimseyi de evlat acısıyla sınamasın inşallah..
arkadaşlar merhaba öncelikle rabbim herkesin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin... Ben salı günü 2. düzey ultrasona girdim ve bebeğimin beyinciğinde parlaklık gördüğünü söyledi ultrasona girdiğim doktor kanama olabilir dedi dünya başıma yılkıldıhemen çarşamba günü kendi doktoruma gittim sonuçlara baktı bebeğin bütün ölçüleri normalmiş fakat bu beyindeki parlaklığın ne olduğunu bilemedi... yaşadığım stresi tahmin edebilirsiniz rabbim kimseye yaşatmasın... bugünde bi prof a gittim bebeğimin beynindeki parlaklık kanama olabilir olmayadabilir dedi. takip edecekmiş 3 hafta sonra yine gel dedi ben 2 günü geçiremedim 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. bu parlaklık büyümezse sorun yok dedi şayet büyüme olursa seni heyete sokcam orda görüşülecek dedi... Allah rızası için böyle bir olay bilen yaşayan varsa lütfen yazsın...
selam tüm annelere,, artık burayı bırakıyorum çünkü burayı okumak çok acı veriyor bana,, kızımı kaybettim 6 gün önce.. Allah sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin ve kimseyi de evlat acısıyla sınamasın inşallah..
canmm çokk üzüldüm allah sabır weersin rabbim tez zamanda tekrar meleğini göndersin sana üzülme canmmselam tüm annelere,, artık burayı bırakıyorum çünkü burayı okumak çok acı veriyor bana,, kızımı kaybettim 6 gün önce.. Allah sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin ve kimseyi de evlat acısıyla sınamasın inşallah..
pozitif çıktıysa hamişsindir :) koysaydın keşke resmini görseydik
hemen kan testi yaptır :) haber ver bizede
arkadaşlar merhaba 18 hafta 4günlük hamileyim ve sizlere bişey sormak istedim cevaplarsanız sevinirim.bugün doktr. Gittim bebeğim 350 gr.olmuş bana biraz fazla geldi normalde 170 gr. Olması gerekiyomuş bu haftarlada..sizce normalmi ?
kızlar merhaba. 23+4 te detaylı ultrasona girdik. bebişimin herşeyi iyiymiş. 630 gram ve 28 cm olmuş veeee doktor bana benzetti bebeğimi:)))) Fakat amniyon sıvısı artmış şekerin olabilir dedi. 1 hafta sonra kendi doktoruma raporu gösterdim ve şeker yüklemesi yapıldı.
24+5 te doktoruma gittim bebişim 750 gram ve 30 cm olmuş. doktorum raporda sıvı artmış gözüküyor ama ultrasonda iyi bir sıkıntı yok dedi. şekerimde 107 çıktı...
merhaba anne adayları... Baya oldu giremiyorum foruma... 6 ay geride kaldı çok şükür geriye 3 ay kaldı... 98 gün sonrası herşey yolunda giderse kızımı kucağıma alacağım...Sizin hamilelikler nasıl gidiyor var mı sıkıntılarınz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?