Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

slm kızlarr dün ayrıntılı ultrasona girdik renki ultrasonda oğlumun yüzünü net gördük çok güzel bişey ya paşam 28 cm 650 gr olmuş maşallah çok mutluyum :)

maşallah iyi beslemişsin paşayı benımkıde 545 gram dedı dun doktor..bır hafta onden gıdıyor dedı ama senınkı baya ılerde masallah dıyım neler yıyosun bızede soyle..

maşallah iyi beslemişsin paşayı benımkıde 545 gram dedı dun doktor..bır hafta onden gıdıyor dedı ama senınkı baya ılerde masallah dıyım neler yıyosun bızede soyle..
benmkide bi hafta önden gidiyo canm saol canm walla herşey yiyorum :) bende kilo aldım oğlumla 1.5 ayda :) sebzesidir etidir bütün yemekleri yiyorumm ayırt etmiom mutlu oldum drda öle deyince :)

selam kızlarr uzun zamandır giremedim bebişleriniz nasıl? benim haftaya ayrıntılı ultrasonum var kızımı görcem inşaallah.. bu arada kızıma hazal ismini koymaya karar verdim.. siz buldunuz mu bebişlerinize isimm

selam tüm annelere,, artık burayı bırakıyorum çünkü burayı okumak çok acı veriyor bana,, kızımı kaybettim 6 gün önce.. Allah sizin evlatlarınıza sağlık sıhhat versin ve kimseyi de evlat acısıyla sınamasın inşallah..

Canım rabbim dayanma gücü kuvveti versin...Veren Allah alan Allah... rabbim gönlüne göre versin... Gidenin yerini doldursun inşallah...
Kendine çok dikkat et canım...

Allah sabır versin canım başın sağolsun.. Allahü Teala tez zamanda gönlüne göre versin inşallah..

Merhaba, canım

Çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut. Allahın izni ile ve dualarımız ile inşallah bebeğinin problemi gider. Benimde başımdan geçenleri seninle paylaşmak istedim. İlk önce yaşımdan dolayı 1.5 ay önce amniyosentez oldum. Bebeğimin bağırsağında bir parlaklık görüldü. Daha sonra kafasında bir kitle olduğunu öğrendim. İnan senin neler hissettiğini ve yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum. Hiç kendini üzme bebeciğinde etkilenmesin. Ben hep moralimi yüksek tuttum. Ama seninde dediğin gibi günler geçmek bilmedi. Geçen hafta çok güzel haberler aldım. Bağırsaklardaki parlaklık yok olmuş. Beyindeki kitlede ufalmaya başlamış dedi dr. Çok şükür rabbime inşallah sende güzel haberler alıp bizimle paylaşırsın. Sevgiler...

Canım Allah rahmet eylesin. İnşallah tez zamanda tekrar o güzel duyguları yaşarsın.

canmm çokk üzüldüm allah sabır weersin rabbim tez zamanda tekrar meleğini göndersin sana üzülme canmm

çok üzüldüm ya rabbim sabır versin inşallah en hayırlı zamanda rabbim bi bebek bi melek daha nasip eder sana

Hadi arkadaşlar bu sayfayı kapatmayalım yazalım birbirimizdeki değişikliklerden haberimizolsun.mesela ben dün gece sol bacağımla göbeğimin birleştiği kemiklerde çok fena ağrı hissettim. Ayağı kalkamadım. Sizinde böyle şikayetleriniz var mı?

arkadaşlar merhaba 18 hafta 4günlük hamileyim ve sizlere bişey sormak istedim cevaplarsanız sevinirim.bugün doktr. gittim bebeğim 350 gr.olmuş bana biraz fazla geldi normalde 170 gr. olması gerekiyomuş bu haftarlada..sizce normalmi ?

benim bebeğime göre seninki biraz tombik sanırım cnm ama sorun olsaydı doktor söylerdi bence. Demekki tombul bi bebeğin olacak bence kafana takma ama yinede doktoruna sorup içini rahatlatabilirsin.

kızlar merhaba. 23+4 te detaylı ultrasona girdik. bebişimin herşeyi iyiymiş. 630 gram ve 28 cm olmuş veeee doktor bana benzetti bebeğimi:)))) Fakat amniyon sıvısı artmış şekerin olabilir dedi. 1 hafta sonra kendi doktoruma raporu gösterdim ve şeker yüklemesi yapıldı.
24+5 te doktoruma gittim bebişim 750 gram ve 30 cm olmuş. doktorum raporda sıvı artmış gözüküyor ama ultrasonda iyi bir sıkıntı yok dedi. şekerimde 107 çıktı...

Maşallah kilosu boyu herşeyi güzel.. Sana birşey sormak istiyorum. ŞEker yüklemesini 24+5'temi yaptırdın? sağlık ocağına mı gittin 50 mg mi yuklediler yoksa doktora 75 mg mı yuklettn. 1 defada mı içiyorsun. BEklemek mi gerekıyor nasıl oluyor anlatırmısın? işten ızın alıp gidicem de..

merhaba anne adayları... Baya oldu giremiyorum foruma... 6 ay geride kaldı çok şükür geriye 3 ay kaldı... 98 gün sonrası herşey yolunda giderse kızımı kucağıma alacağım...Sizin hamilelikler nasıl gidiyor var mı sıkıntılarınz?

benim kasıklarımda ağrı var sadece. bebeğimde çok hareketli değil özellikle dinlemeye çalışııyorum ama çoksakin bir bebek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…