Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

ultrasonda hersey normal gorunuyor ama regl olacakmisim gibi agrim var ara ara, korkuyorum ya. hamilelik demek endise demekmis bolca:)
bisey olur mu, bebek iyi mi, nasil gecer boyle dokuz ay?? 3. aydan sonra dusuk tehlikesi baya azaliyor degil mi kizlar?
kahverengi lekelenmelerim de devam,neyse dusukler genetik bozuklukmus, ilerleyen aylarda sorun yasamaktansa genetigi bozuksa dussun diyorum kendi kendime, belki de hic dusmez, forumlardan ogrendigim kadariyla 4-5 ay bile kahverengi akintisi gelenler olmus. sans demek ki napalim, hayirlisi olsun.

Aynen canım ya bende günde 3 içiyordum dünden itibaren 2 ye düşürdük. İlaçtan yarım saat sonra bi baş dönmesi bi mayhoşluk hop uyuyor 3 saat çok komiğime gidiyor. Eşim ilk günler pek işe gitmedi gittiysede erkendne geldi hep. Ben uyurken hep o da uyudu hatta uyanıp ben uyandırdım onu :)))

Bu progestrondan benimde baş dönmem ve sersemliğim oluyor,bide iş yerinde oluyor saçma sapan konuşuyor ..hangi saatlerde almak doğru acaba ?

Bu progestrondan benimde baş dönmem ve sersemliğim oluyor,bide iş yerinde oluyor saçma sapan konuşuyor ..hangi saatlerde almak doğru acaba ?

Günde kaç tane içiyorsun canım? Sabahları mesela ben eşimi yollardan içiyorum sonra zaten uykuyapıyor ve geç kalkmış oluyorum sadece.sende işe gitcğin saatten iki saat önce uyanıp almayı dene hiç olmazsa. Öğlen ister istemez günümü etkiliyor. Akşamlarında uyumadan alıyorum hem de delirsin uyumuş oluyorum. Öyle canım. Sende kendi iş saatlerine göre ayarlamay çalış. Ciddi sersemlik yapıyor çünkü:)))

maiklbk,

ben bugun tekrar test yaptırmak zorunda kaldım 10.499 cıktı.

doktoruna bir sorsana hemen. bir de bu sonuçlar 2 günde bir 2 katına katlıyor? neden korktuğunu anlamadım.

Bir şey sormak istiyorum. Belirli aralıklarla test yaptırmak gerekiyor mu? Kimse bana testi yeniden yaptır demedi. Yarın ben de mi tekrarlasam? Benim 1652 çıkmıştı dün.

kızlar bata 5 gün kala 72 çıkmıştı bugün 1 gün geçti 1654 olmuş. değer iyi gibi geldi yaptırmıcam bi daha 10 gün sonra kontrole giderim

Bir şey sormak istiyorum. Belirli aralıklarla test yaptırmak gerekiyor mu? Kimse bana testi yeniden yaptır demedi. Yarın ben de mi tekrarlasam? Benim 1652 çıkmıştı dün.

Selam Winebir,

Gerekmiyor, ben dun aksam dustugum için ve sol yumurtalığımda agrı olduğu için doktorum yaptırmamı istemişti. Cok sukur bir sey yok ama sabahtan beri sol yumurtalığımda bir sızlama, batma soz konusu , bunu yasayan var mı? Hapsırırken bile yumurtalığımda bir sey batıyor, yürürken orada vs.

Yasayan var mı bu sorunu?

Çok geçmiş olsun canım, dinleme vücudunu, kendine uğraş bul, ne bileyim su doku çöz, kitap oku... Dikkat et kendine...Benim içim sinmedi, yarın randevu aldım bir hastaneden sırf test yaptırmak için:))

geçmiş olsun canım. düştüğün için bir şey olacak korkusuyla da tedirgin oluyoruz işte ister istemez.. yarına daha iyi olursun inşallah...

Merhaba bende bugün net olarak 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Allah isteyen herkese nasip etsin hala şaka gibi geliyor...Doktorum bana progestan verdi sabah akşam 1 ay öncede kullanmıştım deli gibi uyku yapmaktan başka yan etkisi olmadı şükür.Forumu takip etcem Allah hepimizin bebişini nazarlardan kazalardan korusun inş...

bende bu konuya cvp vermek istedim aynı şeyi ben yaşadım canım bi süre sonra adet kanaması gelio biraz fazla oluyo normalden ben gecen ay yaşadım ondan sonra hemen hamile kaldım şükür canını sıkma

ben de yaşadım kimyasal gebelik..adet olman gerekir olmuyosan da hemen bi doktora görün canım

yanlış kişiyi alıntı yapmışım ama anladın sen :)) günaydın bu arada kızlar nasılsınız

kızlar meraba ben bir hafta önce test yapmıştım ikinci çizgi silikti. bugün sabah yine yaptım ikiside gayet netti çizgilerin.. şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum nedense.. bu arada adetim geçeli 3 gün oldu..

:) Gözün aydın canım bende ilk adetten 2 gün sonra eşimin ısrarları ile yaptım silik bi çizgi çıktı inanamadık sabah hemen kan testine gittik ve süper hamileyim sende hemen bi kan testi yaptır benim 4 haftalık oldu hala inanamıyorum normal yani

bende 4 haftalık hamileyim 2-3 gündür bel ağrım ve kasık ağrım var bendede aynı adet olacakmışım gibi bende korkuyorum ama sanırım bebeklerimizi kucağımıza alana kadar hatta sonrası da hep korkacaz

çok geçmiş olsun canım en çok korktuğum olay bu düşmek zaten bende çok düşerim normalde ama Allah korur inşallah

günaydın sevgili anneler...nasıl gidiyor hamilelik..ben hala bulantılarla basbasayım ama bebeğim ıcın herseye değer..yrın sbh kontrolum var.. guzel haberler dıleğiyle hepımız ıcın herkes kendıne cooookkk ıyı baksın.....

çok sağol canım.. bende seni tebrik ederim.. inşallah sağ salim kuıcağına alırsın.. bu sabah başka bir marka ile test yaptım yine pozitif ama kan testine gitmicem haftaya direk doktor muayenesine gideyim diyorum..hakkımızda hayırlsıı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…