- 10 Nisan 2008
- 948
- 72
- 98
- Konu Sahibi askhicbitmez
-
hayırlı gunler canım ıyıyız cok sukur sen nasılsın benımde basladı sabahları oluyo genelde
kızlar meraba ben bir hafta önce test yapmıştım ikinci çizgi silikti. bugün sabah yine yaptım ikiside gayet netti çizgilerin.. şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum nedense.. bu arada adetim geçeli 3 gün oldu..
tebrikler canımmm hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
inşallah canım çok sağol içime su serptin valla.. inşallah öyleyimdir.. bu arada muhtemel doğum zamanımız aynı olucak galiba :) :)
benim batım 18 nisandı senin ne zamandı??ben ilk geçen çarşamba test yaptım değer 72 çıkmıştı bu akşam tekrarlıcam testi inşaallah güzelce yükselmiştirr
benim de 18 nisan dı.. Evde nasıl test ediyosun değerini.. Bunu bilmiyordum.
Geçen salı verdiğim kanda 20.73 çıkarkan bugün ki sağlık ocağında kocaman bi O sıfır şu an şoktayım üzgünüm
Hala hasta olmama rağmen nasıl O çıktı koskoca sıfır(
evde değil canım yanlış anlattım sanırım ben hastanede yaptırdım idrar testi yapmıştım silik bişekilde çıkmıştı. B enim bat 20 nisandı 32 günde bi oluyo benim adeetlerim. şimdi 1 gün geçti tekrar test yaptırcam ne kadar yükseldiğini görmek için
:) heh şimdi anladım.. Umarım gerektiği kadar yükselmiştir.. Beklediğin sonucu alırsın..
kızlar meraba ben bir hafta önce test yapmıştım ikinci çizgi silikti. bugün sabah yine yaptım ikiside gayet netti çizgilerin.. şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum nedense.. bu arada adetim geçeli 3 gün oldu..
Geçen salı verdiğim kanda 20.73 çıkarkan bugün ki sağlık ocağında kocaman bi O sıfır şu an şoktayım üzgünüm
Hala hasta olmama rağmen nasıl O çıktı koskoca sıfır(
merhaba kızlar. bugün tahlil sonuçlarımı aldım. hcg 1356 çıkmış. çok mu az , çok korkuyorum(((
maiklbk,
ben bugun tekrar test yaptırmak zorunda kaldım 10.499 cıktı.
doktoruna bir sorsana hemen. bir de bu sonuçlar 2 günde bir 2 katına katlıyor? neden korktuğunu anlamadım.
10 bin 499 dimi canım?
doktordan aldım tahlilleri zaten. ama ilk kez dün gittiği doktor olunca fazla ilgilenmedi.yavaş büyüyodur falan dedi. yarın başka doktora gidicem.
ben 9 mayısta ilk öğrendiğimde 105 di, 13 mayısata 500lere çıkmıştı, dün yani 20 mayısta 1356 :S çok fazla yükselmemiş o korkuttu beni. yarın başka doktor bi daha ulturasondan baksın ya da tekrar kan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?