Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

kızlar meraba ben bir hafta önce test yapmıştım ikinci çizgi silikti. bugün sabah yine yaptım ikiside gayet netti çizgilerin.. şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum nedense.. bu arada adetim geçeli 3 gün oldu..

kızlar meraba ben bir hafta önce test yapmıştım ikinci çizgi silikti. bugün sabah yine yaptım ikiside gayet netti çizgilerin.. şimdi hamilemiyim ben inanamıyorum nedense.. bu arada adetim geçeli 3 gün oldu..

tebrikler canımmm hamilesin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

inşallah canım çok sağol içime su serptin valla.. inşallah öyleyimdir.. bu arada muhtemel doğum zamanımız aynı olucak galiba :) :)

benim batım 18 nisandı senin ne zamandı??ben ilk geçen çarşamba test yaptım değer 72 çıkmıştı bu akşam tekrarlıcam testi inşaallah güzelce yükselmiştirr

Geçen salı verdiğim kanda 20.73 çıkarkan bugün ki sağlık ocağında kocaman bi O sıfır şu an şoktayım üzgünüm
Hala hasta olmama rağmen nasıl O çıktı koskoca sıfır (

benim de 18 nisan dı.. Evde nasıl test ediyosun değerini.. Bunu bilmiyordum.

evde değil canım yanlış anlattım sanırım ben hastanede yaptırdım idrar testi yapmıştım silik bişekilde çıkmıştı. b enim bat 20 nisandı 32 günde bi oluyo benim adeetlerim. şimdi 1 gün geçti tekrar test yaptırcam ne kadar yükseldiğini görmek için

:) heh şimdi anladım.. Umarım gerektiği kadar yükselmiştir.. Beklediğin sonucu alırsın..

Geçen salı verdiğim kanda 20.73 çıkarkan bugün ki sağlık ocağında kocaman bi O sıfır şu an şoktayım üzgünüm
Hala hasta olmama rağmen nasıl O çıktı koskoca sıfır (

istersen yarın tekrar hastanede tahlil yaptır. sıfır olduğu zaman adet olursun diye biliyorum. yani kimyasal gebelik ise 0 demek düştü demek olur. düşme sırasında da kanama olması gerekir doğal olarak. inşallah yanlış ölçülmüştür.. (

bende bu konuya cvp vermek istedim aynı şeyi ben yaşadım canım bi süre sonra adet kanaması gelio biraz fazla oluyo normalden ben gecen ay yaşadım ondan sonra hemen hamile kaldım şükür canını sıkma

maiklbk,

ben bugun tekrar test yaptırmak zorunda kaldım 10.499 cıktı.

doktoruna bir sorsana hemen. bir de bu sonuçlar 2 günde bir 2 katına katlıyor? neden korktuğunu anlamadım.

10 bin 499 dimi canım?
doktordan aldım tahlilleri zaten. ama ilk kez dün gittiği doktor olunca fazla ilgilenmedi.yavaş büyüyodur falan dedi. yarın başka doktora gidicem.
ben 9 mayısta ilk öğrendiğimde 105 di, 13 mayısata 500lere çıkmıştı, dün yani 20 mayısta 1356 :S çok fazla yükselmemiş o korkuttu beni. yarın başka doktor bi daha ulturasondan baksın ya da tekrar kan?

yükseliyorsa korkma yaa, yükseliyor yani. nbaska bir doktora git
ben 13 Mayısta ogrendigimde 475'ti bugun 10 bin 499. sol yumurtalığım cok ağrıyor dünden beri . doktor tekrar test yap dedi. onun için yaptırdım

kızlar merhaba herkese,, ya bugün eve geldiğimden beri acayip bir diz ağrısı var bende,, hamileliğin ilerleyen zamanlarında bacak ağrısı falan duydum da ilk zamanlar normal mi bu geçmiyor hiç ya aynı durumda olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…