Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Tıbbi olarak ilaçlarda faln önlem alınmaması evet biraz kuşkulandırıcı olmuş huzursuzluğunu anlıyorum. Ama dediğin gibi işine bilen bi fdoktordur inş kendini kasma. İstersen başka bi doktora daha görün şikayetlerinle mühim bi durum nihyetinde. Hangi şehirdesin? Benim doktoru tavsiye edebilirim sana gözün kapalı güvenebilirsin doktoruma :)

sevinirim, istanbul'dayim, kim doktorun?

günaydın anneler..bulantılarım artıyor gittikçe....sabah işe gelirken mahvoldum..perşembeye randevum vardı ama bugün arayıp yrın sbh gıtmeyı dusunuyorum..işyerınde calısacak halım yok...(((

eveeeeeeettttttttttt beta değerim 155 doktor dha çok yeni dedi perşembe günü kontrolüm var.. ya kimyasal gebelik gibi bişi olabilir mi

Merhaba kızlar. Doktorun banada progestan verdi günde 3 kere içiyorum. İçtikten 4 saat sonra çok kötü baş dönmesi yapıyor, ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. İçen arkadaşların var ise size nasıl etki ediyor..

Arkadaşlar ben 6. haftadayım we acaıp mıdem bulanıyor.kusma yok ama bulantı yetiyor zaten ne yapmalıyım..kraker yıyorum oda bı yere kadar

Merhaba, bulantının bir çaresi yok. Kardeşimde hamileliğinde 3-4 ay çekti ne ilaç ne başka birşey fayda etmiyor. Sadece sabır canım... Allah yardımcımız olsun inşallah...

günaydın anneler..bulantılarım artıyor gittikçe....sabah işe gelirken mahvoldum..perşembeye randevum vardı ama bugün arayıp yrın sbh gıtmeyı dusunuyorum..işyerınde calısacak halım yok...(((

Evet ben de aynı şeyi düşündüm ama nereye kadar izin alabiliriz ki( hem halim yok benim de, hem de midem çok kötü.. Ama iyi bişeyler oluyorsa içerde, katlanabiliriz di mi kızlar

Kızlar herkese merhabalar ben folik asit 5mg günde 1 tane içiyorum daha değişik kullanan varmı acaba bilgi alabirmiyimm

canım ben de elevit içiyordum hamilelik öncesi ama doktorum değiştirdi onu Solgar'ın bi folik asitini verdi sadece folik asit başka bişi yok içinde. bunu daha kolay tolere edebilirsin çünkü mide bulantıların başladığında rahatsız edebilir seni dedi.. ben de onu aldım akşamları tok karna bi tane içiyorum

ben de az önce gittim dr a ilk kez gördüm keseyi haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi suyu çok azmış çok su içmem lazımmış içim biraz rahatladı asıl randevumda duyarım artık kalp atışını bende bulantı yok gibi ama baş dönmem var kızlar

Merhaba arkadaşlar geçen hafta 20 küsür değerle hamile olduğumu öğrendim. Biraz sağlık ocağına testimin sonucunu almaya gidicem umarım çok çok katlanmıştır çok dua edin olur mu :)
1.5 yıldır bu anı bekliyorum Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin cümlemize inşallah :)
doktor hamileisn biraz sabırlı ol deyip duruyo ama nerde bende o sabır

Son düzenleme:

Dualarım seninle tuliptice , bol sanslar. Bu sefer olacak!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…