- Konu Sahibi askhicbitmez
-
yaklasik 4. haftadan beri devam ediyor
gunde 9-10 damla oluyordur, ilac vermedi doktorum, anlamadim neden:S
gecen hafta yogun krimizi renkte oldu o zaman igne vurdular bir hafta rapor verdi doktor evde yattim, ondan sonra azaldi ve yine kahverengi oldu. yani hicbir zaman tamamen bitmedi:/
neden progestan yazmadi doktorum anlamiyorum, ote yandan da isini bilen bir doktor ona guveneyim diyorum.
benim beta-hcg 1218 olmuş Allah c.c izniyle yarın gitsem doktora kese görünürmü acaba bilen varmı?
Tıbbi olarak ilaçlarda faln önlem alınmaması evet biraz kuşkulandırıcı olmuş huzursuzluğunu anlıyorum. Ama dediğin gibi işine bilen bi fdoktordur inş kendini kasma. İstersen başka bi doktora daha görün şikayetlerinle mühim bi durum nihyetinde. Hangi şehirdesin? Benim doktoru tavsiye edebilirim sana gözün kapalı güvenebilirsin doktoruma :)
Alttan belkı gorunur ama karından gozukmuz canım
sevinirim, istanbul'dayim, kim doktorun?
günaydın kızlar nasılsınız? benim de bulantılarım başladı biraz biraz
günaydın anneler..bulantılarım artıyor gittikçe....sabah işe gelirken mahvoldum..perşembeye randevum vardı ama bugün arayıp yrın sbh gıtmeyı dusunuyorum..işyerınde calısacak halım yok... (((
Kızlar herkese merhabalar ben folik asit 5mg günde 1 tane içiyorum daha değişik kullanan varmı acaba bilgi alabirmiyimm
Merhaba arkadaşlar geçen hafta 20 küsür değerle hamile olduğumu öğrendim. Biraz sağlık ocağına testimin sonucunu almaya gidicem umarım çok çok katlanmıştır çok dua edin olur mu :)
1.5 yıldır bu anı bekliyorum Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin cümlemize inşallah :)
doktor hamileisn biraz sabırlı ol deyip duruyo ama nerde bende o sabır
günaydın kızlar nasılsınız? benim de bulantılarım başladı biraz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?