- Konu Sahibi askhicbitmez
-
Mide bulantısı için ilaç verdi mi doktorlarınız?
Bu günkü fotoğrafımız:)
Mide bulantısı için ilaç verdi mi doktorlarınız?
Bu günkü fotoğrafımız:)
Merhaba minik bebişlerin anneleri:)
Bu gün kontrole gittim ve bebeğim tam 7.07 mm olmuş:)) waaooow:) minicik kalbinin sesini duyduk çok güzeldi:)herşey yolunda çok şükür ama progestan a 15 gn daha devam . Sabah akşam . Progestan içen herkese iyi uykular:))
Akşam değilde ya sabah aldığım yada öğlen içtiğim çok fena yapıyor beni. Ama deneyeceğim vajinal. Handeta sen günde 2 kere kullanıyorsun demek kaç mg canım... Benim kullandığım 200mg mahvoluyorum
Gözünüz aydın tatlım. Çok sevindim.
Çok sevindim maşallah darısı hepimize :) Birşey sormak istiyorum tam olarak ne kadar sizinki benimki 5 hafta 2 günlük kaç gün sonra duyarız acaba biz kalp atışını .. doktor 10 gün sonra gel dedi ama eğer erken olurda ilk gidişimde duyamazsam birşey mi var diye çok pimpiriklenirim ben (
Âmin herkesin gönlünce olur inşallah sağlıkla kavuşuruz:) benim 6+4 duyduk kalp atışlarını çok şükür. Sende panik yapma herşey güzel olacakyani 10 gün sonra rahat duyarsınız:) benim vajinal ultrasonla duydu onu da belirtym
kızlar mrb.bana bi yardımcı olabilecek olan var mı acaba?ben ilk kez doktora adetimin 10 gün gecikmesinin ardından pazartesi günü gittim hcg ölçümü yapıldı ve sonuç 303.29.Doktor gebelik var ama değer düşük, düşük ihtimali olabilir bi daha yapalım dedi ve ben carşamda tekrar kan verdim ondaki sonuç da 337.12.Doktor bu artışın hiç normal olmadığını bunun asla sağlıklı bir bebek olma ihtimalinin olmadığını ya düşük yada dış gebelik olduğunu söyledi.Şimdi benden cumartesi tekrar kan testi yapmamı ve eğer değer düşerse sükretmemi çünkü kendi kendine düşüyo olacağını eğer yükselirse o zaman korkmam gerektiğini ve belirtilerin dış gebeliğe doğru gidiyo olacağını söyledi.Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum eşim bugün birde özele gitme konusunda ısrarcı ve muhtemelen öğleden sonra gelecek ve gitmemizi isteyecek.Ama ben cok kararsızım sizce bu değerlerin normal gebeliğe dönme ihtimali olamaz mıya da artık ondan da geçtim en azından düşük olsun diyorum çünkü dış gebelikten cok korkuyorum.sizce boşuna bi caba içindemiyim yada ne yapmam lazım?böle bişey yaşayan varsa fikirlerinize ihtiyacım var
canım ben ılk hamılelıgım de 6+3 gunlukken duymustum ama dr 7-8 haftaya kadar mühlet verıyor ondan sonrası ıcın dış gebelık dıyorlar o sesi duymak bambaşka bır sey oluyor ıcınde bırseyın senınle beraber olduğunu attığını duymak şimdi 2.ci olucak allah nasip ederse sankı hıc yaşamamışım gıbı o heyecanı farklı bır sey var herseyı bılıyorsun ama yıne bilmiyormuşçasına davranıyorsun farklı bır şeymiş yaaa yenıden o vızıltı olucak evimizde harika bır duygu .kızlar günaydınn 6+2 de gitcem doktora sizce duyulur mu kalp atışı bi hafta daha hiç gitmedim
Tşk.ederim canım çok şükür ki Tevekkül edebiliyorum normalde her ay ümitlenirdim boş çıkardı üzülürdüm şimdi o kadar bile üzülmüyorum şükrediyorum sağlıksız bir bebek dünyaya getirdiğimde hergün ağlayacağıma çok şükür ki böyle bir sistem var diyorum hayatımda herşey çok güzel onları düşünüyorum en azından bebeğimizin olabileceğini gördük diyorum Allah'tan hep hayırlı ve sağlıklısını istemiştim demekki kalbime göre verdi İnşallah Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip eder. birde anlatmak istiyorum çevremizde o kadar insan varki kimisi 22 aylıkken doğum yapmış kimisinin tüpü alınmış kimisinin uzun yıllar olmuyor kimisi 9 aylıkken ölüyor ne bilim halime bin şükür diyorum daha 8 aylık evliyiz olur inşallah
Merhaba minik bebişlerin anneleri:)
Bu gün kontrole gittim ve bebeğim tam 7.07 mm olmuş:)) waaooow:) minicik kalbinin sesini duyduk çok güzeldi:)herşey yolunda çok şükür ama progestan a 15 gn daha devam . Sabah akşam . Progestan içen herkese iyi uykular:))
Geçmiş olsun mutay, çok doğru söylüyosun, sonradan üzülmektense inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler verir..dualarımız seninle inşallah en yakın zamanda aramıza dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?