Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Bende bende bu ay ögrendım hamile oldugumu 18 mayıs günü ögrendım :))) 27 mayısta tekraradan gidem inşş rabbım cümlemizin bebişlerini tutunma gücü versin hayırlısıyla saglık bır şekilde bebişlerimizi dogururuz:))

Çok sevindim maşallah darısı hepimize :) Birşey sormak istiyorum tam olarak ne kadar sizinki benimki 5 hafta 2 günlük kaç gün sonra duyarız acaba biz kalp atışını .. doktor 10 gün sonra gel dedi ama eğer erken olurda ilk gidişimde duyamazsam birşey mi var diye çok pimpiriklenirim ben (

Sabah- Akşam 100mg alıyorum bende yani toplamda günde 200mg.Senin doz yüksek olduğu için zorluyor demekki.Aman sakın doktoruna sormadan alma vajinadan ben aldığım gün çok ciddi rahatsızlandım.

sanırım ben de gelıyorum aranıza suanda 5 haftalık hamıle gıbıyım dr teshısım yok pazartesi gıdıcem ıdrarla gebelik testı yaptım bırı tam bır sılık cıktı umarın vardır.kızıma kardes gelır cok ıstıyor çunku

Son düzenleme:
yarın doktor randevum var hala ilk sefer ki gibi heyecanlıyım inşallah her şey yolunda gidyordur..
Benim mide bulantılarım yok ama bazı yemekleri seçmeye başladım et ürünleri tiksindirici gelmeye sebze ve meyve çok yer oldum..vejeteryan çocuğum olacak heral sizde durumlar nasıl?

ben de 20 mayısta öğrendim hamileliğimi..ama kese görünmedi... riskli olduğunu söyledi doktor...korku ve endişe içinde dinlene dinlene bekliyoruz bir sonraki kontrolü...Allah yardımcımız olsun..

bende 10 günlük bir gecikmeden sonra çarşamba günü kanda bhcg 2661 ile hamile olduğumu öğrendim...kesemizi de gördük su an 5+2 yiz Allahın izniyle bende bebegimi sağlıklı bir şekilde kucaklayacağım

Âmin herkesin gönlünce olur inşallah sağlıkla kavuşuruz:) benim 6+4 duyduk kalp atışlarını çok şükür. Sende panik yapma herşey güzel olacak yani 10 gün sonra rahat duyarsınız:) benim vajinal ultrasonla duydu onu da belirtym

Son düzenleme:

Allah sağlıklı bebek nasip etsin canım... ben de çarşamba günü gideceğim 7. haftaya girmiş olacağım umarım hayırlısıyla duyarım miniğimin kalp atışlarını

Canım, benim de daha önce benzer bir durum başıma gelmişti. Sağlıklı bir bebeğin büyüdüğünü gösteren bir kanıt, beta hcg değerinin ikiye katlayarak artması. 303 olan değerinin birgün sonası 600 küsurlarda çıkması bekleniyor. aksi takdirde sağlıklı bir bebekten söz edilemiyor, tabi çok üzücü bir durum. İçinde kalacaksa başka bir doktora gitmekte fayda var. Hayırlısı olsun diyelim, üzülme...

kızlar günaydınn 6+2 de gitcem doktora sizce duyulur mu kalp atışı bi hafta daha hiç gitmedim

kızlar günaydınn 6+2 de gitcem doktora sizce duyulur mu kalp atışı bi hafta daha hiç gitmedim
canım ben ılk hamılelıgım de 6+3 gunlukken duymustum ama dr 7-8 haftaya kadar mühlet verıyor ondan sonrası ıcın dış gebelık dıyorlar o sesi duymak bambaşka bır sey oluyor ıcınde bırseyın senınle beraber olduğunu attığını duymak şimdi 2.ci olucak allah nasip ederse sankı hıc yaşamamışım gıbı o heyecanı farklı bır sey var herseyı bılıyorsun ama yıne bilmiyormuşçasına davranıyorsun farklı bır şeymiş yaaa yenıden o vızıltı olucak evimizde harika bır duygu .

Merhaba Hatunlar;

Bende 11 Mayıs 2013 cumartesi günü kesemizi gördük ...Evleneli 2 yılımıza girmek üzere iken bebeğimiz bize konuk oldu çokta iyi oldu Allah her isteyene nasip etsin ama hayırlısı ile...Bütün Mayıs annelerini tebrik ediyor ve Allahın izni ile Ocak ayınsa sağ salim kucamıza almayı nasip etsin inşallah...

Geçmiş olsun mutay, çok doğru söylüyosun, sonradan üzülmektense inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler verir..dualarımız seninle inşallah en yakın zamanda aramıza dönersin

ay böyle hepimizn altında ocak ayının tarihleri yazıyor sırayla allah hepimizn kucağına bebeklerımızı almak nasip etsin

Canım süper bi haber bu:)) minik insan büyümüş de 7.07mm olmuşş, Yasemin teyzesi tebrik ediyor onu:))

Geçmiş olsun mutay, çok doğru söylüyosun, sonradan üzülmektense inşallah Allah hepimize sağlıklı bebekler verir..dualarımız seninle inşallah en yakın zamanda aramıza dönersin

Amin inşallah canım Allahın izni ile de doğumdan sonrada yazarız inşallah...Allah her isteyene nasip etsin ...

Yanlış oldu kusura bakmayın

Seninde Yasemin kardeşim Allahın dediği oluyor ne gücümüz yetiyor nede kadare karşı geliyoruz...(çorba yapmadım inşallahh):26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…