Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

Ins saglikli bir seklide bebisini alirsin kucagina canim

mrb arkadaşlar. bende dün gittim ilk kez doktora, kesemizi gördük.6.haftamızdayız.çok duygulandık eşimle birlikte.kalp atışını duysak neyaparız acaba:))2 hafta sonra tekrar gidicez kalp atışlarını duymak için allahın izniyle.

canım çok geçmiş olsun Allah ne verirse hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda aramıza dönersin

Gozum aydın hayırlı olsun canım rabbım saglıklı bır sekılde kucagınada almayı nasıp etsın senınle aynıyız bızde 6. Haftadayız ve dun kesemızı gorduk on gun sonrada kalp atısını dınlemeye cagırdı doktorumuz ınsallah ıkımızde duyarız mınık pıt pıt ları

Çok geçmiş olsun daha yolun başındasınız eşinde sende sağlıklısınız ne güzel ki hamile kalabildin.Allah bundan sonrası için sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah...

kızlar bugün diyetisyenime gittim, ilk üçay maksimum almamız gerek kilo (hiçte almayanlar olabilir) 4 kilo imiş.

ben 61 kiloyum, boyum 160 ,yaş 27 inş almam, kilo alanlar paylaşırsa sevinirim.

birde açık sütler, mayonez (çiğ yumurta old.için) sucuk,salam,sossis, hazır çorb, bulyon, cips, sakatalar yemeyecez. elimizi çiğ ete sürmüycez.

her 3 öğün süt içmeyi, folik asitimizi ve omega 3 almayı unutmayalım

öpücükler....

aynen canım bende senin gibiyim hiç bi belirti yok çok nasir kasıklarım ağrır gibi oluıyo sadece.. ayaklarımda benimde şişlik var sol ayağım ve bileğimde anlam veremedim..

Allah yardımcın olsun Angel ,inşallah sağlıklı bir sekilde hamilesindir

teşekkür ederim canım ama benim öle bir ihtimalim kalmadı neyazıkki şuandan itibaren.bugün özelde görüştüğüm doktor da sağlıklı bir gebelik olamayacağını söyledişuan en iyi ihtimalle beklediğim kendi kendine düşmesiçok kötü bi duygu ama Allahım başka dert vermesin ne diyim

Insallah canim hersey herkes icin guzel olsun:))
Seninle ayniyiz:))) ben cuma gunu yani 17 mayısta gittigimde minicik kese gorundu. Ama hemsire cok korkuttu beni aglaya aglaya doktora gittim

Benimde minicik bir kesem var tatlım. Boş ver sen hemşireyi. İçin ferah tut. İnşallah herşey çok güzel olacak.

Bencede olsun onada katlanırız. Çok şükür bu günümüze. Ben daha kalp atışlarını duyamadım. Ayın 1. gideceğim dr.

Tatlım üzülme verende Allah alanda Allah. Benimde geçen sene başıma geldi. Kese göründe fakat kalp atışlarını duyamadığımız için kürtaj olmak zorunda kaldım. Hayırlı Allahtan. Sadece sabır...

Kızlar ne olur yardımcı olun yada fikirlerinizi söyleyin. Ben progestan kullanıyorum günde 3 kere ve beni mahvediyor. Şuan hayal dünyasında gibiyim hiç bir yerim tutmuyor, acayip başım dönüyor sersem gibiyim. Kullanan arkadaşlarada aynı etkiyi yapıyormu. Yardımmmmmmmmmmmmmmmm :49

progestanı bende sabah akşam alıyorum uyku duışında bir yan etkisi olmadı bende.Doktorum baş dönmesi yaparsa vajinal yoldan alabilirsin dedi 1 kere öyle almayı denedim bende ozaman çok kötü oldum bayılcam zannettim.Bana içmek iyi geldi.Doktorunuza bi danışın isterseniz belki miktarda kullanma şeklinde değişikliğe gider

Merhaba minik bebişlerin anneleri:)
Bu gün kontrole gittim ve bebeğim tam 7.07 mm olmuş:)) waaooow:) minicik kalbinin sesini duyduk çok güzeldi:)herşey yolunda çok şükür ama progestan a 15 gn daha devam . Sabah akşam . Progestan içen herkese iyi uykular:))

Son düzenleme:

Akşam değilde ya sabah aldığım yada öğlen içtiğim çok fena yapıyor beni. Ama deneyeceğim vajinal. Handeta sen günde 2 kere kullanıyorsun demek kaç mg canım... Benim kullandığım 200mg mahvoluyorum

Gözünüz aydın tatlım. Çok sevindim.

Merakliminik,

Liste verdiyse sana , bizimle de paylaşır mısın?

hayırlısı olsun canım ( ne güzel düşünmüşsün, inşallah en kısa zamanda sağlıcakla tekrar gebelik olur. hayırlı zamanda inşallah..

canım kendini üzme demek dile kolay ama sağlıksız bir gebelik olup allah korusun 7-8. ayda gitmesindense böylesi daha hayırlıdır sanırım. inşallah en kısa zamanda tekrardan sağlıcakla meleğini göbeğinde bulursun ...

ayyy ne güzel.. maşallah..
benimki 0.73 mm. 1 hafta sonra benimki de o kadar olacak mı acaba :)))

Mide bulantısı için ilaç verdi mi doktorlarınız?
Bu günkü fotoğrafımız:)

Eklentiler

• $image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…