- Konu Sahibi askhicbitmez
-
kızlar mrb.bana bi yardımcı olabilecek olan var mı acaba?ben ilk kez doktora adetimin 10 gün gecikmesinin ardından pazartesi günü gittim hcg ölçümü yapıldı ve sonuç 303.29.Doktor gebelik var ama değer düşük, düşük ihtimali olabilir bi daha yapalım dedi ve ben carşamda tekrar kan verdim ondaki sonuç da 337.12.Doktor bu artışın hiç normal olmadığını bunun asla sağlıklı bir bebek olma ihtimalinin olmadığını ya düşük yada dış gebelik olduğunu söyledi.Şimdi benden cumartesi tekrar kan testi yapmamı ve eğer değer düşerse sükretmemi çünkü kendi kendine düşüyo olacağını eğer yükselirse o zaman korkmam gerektiğini ve belirtilerin dış gebeliğe doğru gidiyo olacağını söyledi.Şimdi ben ne yapacağımı bilmiyorum eşim bugün birde özele gitme konusunda ısrarcı ve muhtemelen öğleden sonra gelecek ve gitmemizi isteyecek.Ama ben cok kararsızım sizce bu değerlerin normal gebeliğe dönme ihtimali olamaz mıya da artık ondan da geçtim en azından düşük olsun diyorum çünkü dış gebelikten cok korkuyorum.sizce boşuna bi caba içindemiyim yada ne yapmam lazım?böle bişey yaşayan varsa fikirlerinize ihtiyacım var
güne kötü başlamak istemezdim ama aranızdaki serüvenim bugün itibariyle son buldu. bebeğim bana tutunamadı daha fazla dün hafif kahverengi lekelenmem oldu sonra dr gittim kese gözükmedi ve sağlıksız gebelik olabilir dedi kanaman olabilir endişelenme demişti ve bu sabah kanamam başladı Hayırlısı olsun diyorum üzüldüm ama çok ahım şahımda üzülmedim sonuçta normal yolla hamile kalabileceğimi öğrenmiş oldum ve ilerde hergün ağlayacağıma Rabbim öyle güzel bir sistem yaratmış ki sağlıksız gebelikler kendiliğinden son buluyor ve şükrediyorum ki kürtaja veya herhangi bir tıbbi müdahaleye maruz kalmadan kendiliğinden düşüyor...Hepinize hayırlı olsun inş.. bende artık ilerleyen zamanın anneleri arasında yerimi alırım
mrb arkadaşlar. bende dün gittim ilk kez doktora, kesemizi gördük.6.haftamızdayız.çok duygulandık eşimle birlikte.kalp atışını duysak neyaparız acaba:))2 hafta sonra tekrar gidicez kalp atışlarını duymak için allahın izniyle.
güne kötü başlamak istemezdim ama aranızdaki serüvenim bugün itibariyle son buldu. bebeğim bana tutunamadı daha fazla dün hafif kahverengi lekelenmem oldu sonra dr gittim kese gözükmedi ve sağlıksız gebelik olabilir dedi kanaman olabilir endişelenme demişti ve bu sabah kanamam başladı Hayırlısı olsun diyorum üzüldüm ama çok ahım şahımda üzülmedim sonuçta normal yolla hamile kalabileceğimi öğrenmiş oldum ve ilerde hergün ağlayacağıma Rabbim öyle güzel bir sistem yaratmış ki sağlıksız gebelikler kendiliğinden son buluyor ve şükrediyorum ki kürtaja veya herhangi bir tıbbi müdahaleye maruz kalmadan kendiliğinden düşüyor...Hepinize hayırlı olsun inş.. bende artık ilerleyen zamanın anneleri arasında yerimi alırım
Merhaba arkadaşlar;
Bende 6. haftanın içine girdim haftaya kalp atışı için gideceğim. Fakat çok korkuyorum şuan sanki hiç hamilelik belirtim yok gibi hissediyorum bel ağrımı ve bugün ilginç bişekilde şişen elim ayağımı saymazsak. Sizde durumlar nasıl ?
Allah yardımcın olsun Angel ,inşallah sağlıklı bir sekilde hamilesindir
Insallah canim hersey herkes icin guzel olsun:))
Seninle ayniyiz:))) ben cuma gunu yani 17 mayısta gittigimde minicik kese gorundu. Ama hemsire cok korkuttu beni aglaya aglaya doktora gittim
günaydınn arkadaşlar...ben dün kontrolüme gittim eşimle.. çok şükür miniğimizin kalp atışlarını dinledik. maşallah sübhanalahh sağlığı yerindeymiş..hepinize güzel sağlıklı hamilelikler diliyorum.. bu arada bulantılarınız varsa cokta sıkayet etmeyın cunku bulantılar bebeğınızın sağlığını gosterıyormus sıze..bılgınız olsun.. ben bulantılarla uğrasıyorum... ama onun sağlığı ıcın herseye değer..
teşekkür ederim canım ama benim öle bir ihtimalim kalmadı neyazıkki şuandan itibaren.bugün özelde görüştüğüm doktor da sağlıklı bir gebelik olamayacağını söyledişuan en iyi ihtimalle beklediğim kendi kendine düşmesi çok kötü bi duygu ama Allahım başka dert vermesin ne diyim
Kızlar ne olur yardımcı olun yada fikirlerinizi söyleyin. Ben progestan kullanıyorum günde 3 kere ve beni mahvediyor. Şuan hayal dünyasında gibiyim hiç bir yerim tutmuyor, acayip başım dönüyor sersem gibiyim. Kullanan arkadaşlarada aynı etkiyi yapıyormu. Yardımmmmmmmmmmmmmmmm:49
progestanı bende sabah akşam alıyorum uyku duışında bir yan etkisi olmadı bende.Doktorum baş dönmesi yaparsa vajinal yoldan alabilirsin dedi 1 kere öyle almayı denedim bende ozaman çok kötü oldum bayılcam zannettim.Bana içmek iyi geldi.Doktorunuza bi danışın isterseniz belki miktarda kullanma şeklinde değişikliğe gider
Merhaba minik bebişlerin anneleri:)
Bu gün kontrole gittim ve bebeğim tam 7.07 mm olmuş:)) waaooow:) minicik kalbinin sesini duyduk çok güzeldi:)herşey yolunda çok şükür ama progestan a 15 gn daha devam . Sabah akşam . Progestan içen herkese iyi uykular:))
kızlar bugün diyetisyenime gittim, ilk üçay maksimum almamız gerek kilo (hiçte almayanlar olabilir) 4 kilo imiş.
ben 61 kiloyum, boyum 160 ,yaş 27 inş almam, kilo alanlar paylaşırsa sevinirim.
birde açık sütler, mayonez (çiğ yumurta old.için) sucuk,salam,sossis, hazır çorb, bulyon, cips, sakatalar yemeyecez. elimizi çiğ ete sürmüycez.
her 3 öğün süt içmeyi, folik asitimizi ve omega 3 almayı unutmayalım
öpücükler....
teşekkür ederim canım ama benim öle bir ihtimalim kalmadı neyazıkki şuandan itibaren.bugün özelde görüştüğüm doktor da sağlıklı bir gebelik olamayacağını söyledişuan en iyi ihtimalle beklediğim kendi kendine düşmesi çok kötü bi duygu ama Allahım başka dert vermesin ne diyim
Merhaba minik bebişlerin anneleri:)
Bu gün kontrole gittim ve bebeğim tam 7.07 mm olmuş:)) waaooow:) minicik kalbinin sesini duyduk çok güzeldi:)herşey yolunda çok şükür ama progestan a 15 gn daha devam . Sabah akşam . Progestan içen herkese iyi uykular:))
ayyy ne güzel.. maşallah..
benimki 0.73 mm. 1 hafta sonra benimki de o kadar olacak mı acaba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?