Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

aaa ne güzel canım seninle aynı duyguları yaşıyoruz o zaman benim de 2. bebeğim olacak inşaallah ilki 22 aylık erkek seninki kaç yaşında

kızlar günaydınn 6+2 de gitcem doktora sizce duyulur mu kalp atışı bi hafta daha hiç gitmedim

vajınal ultrasonla duyulur canım ama karından cok zor 7 hafta olmadan duyulmuyor genelde ben persembe gunu gıttım 6+0 dı keseyı gorduk doktorumuz on gun sonra gelın kalp atıslarını dınleyelım dedı

vajınal ultrasonla duyulur canım ama karından cok zor 7 hafta olmadan duyulmuyor genelde ben persembe gunu gıttım 6+0 dı keseyı gorduk doktorumuz on gun sonra gelın kalp atıslarını dınleyelım dedı

bi hafta daha bekleyeyim ozaman olmazsa yaa ben ilçedeyim ile gitmem lazım doktora çok şükür dğerim güzel artmıştı dayanabilirsem bekleyeyeim az daha bakalım

bi hafta daha bekleyeyim ozaman olmazsa yaa ben ilçedeyim ile gitmem lazım doktora çok şükür dğerim güzel artmıştı dayanabilirsem bekleyeyeim az daha bakalım

7 haftalık duyulur ınsallah bende bır hafta sonra yıne gıdıcem ınsallah duyabılırız 7+2 olacak o zaman oglumdada aynı hafta duymustuk kalp atısını

Arkadaşlar bişy sorucam, 8haftaya grdım sanırm we aşırı mıde bulantım war kraker yesemde fayda etmıyr...hele şu son 1 haftadır hıc bısy yıyemıyrum..herseyden tiksinıyorum 2 kılo wermısım bıle coktan yiyemedıgım için bebegıme zararı olmaz demı ?

hepimizin ki bıraz teredütlerim var kızım konusunda az zararla cıkmak bu işin içinden ikisi içinde sendede varmı korku

canım 2. bebeği çok istedim araları az olsun da istedim rabbim beni bekletmedi ilk aydan verdi bebişimizi. iilk öğrendiğimde ben de senin gibi oldum hata mı yaptım acaba dedim ama altından kalkabiliriz bence sonuçta ikisi de canımızın canııııı.. ilk zamanlr tabi zor olur ama onlar da biz de alşcazz ileriyi düşün kardeşlik duygusunu yaşadıklarında çok mutlu olcazz

ben 1 senedır çabalıyorum ama gecen ayda dr gıttım bu ay yumurta buyutmekıcın hap vermısti allahtan kullnamama gerek kaldı.zaten kızım cok istiyo her gece dua edıyor kardesım cabuk gelsın diye daha söylemedım ama bakalım nasıl karsılayacak ne dıyecek

Doktorun söylediğine göre hayır canım, bebek senin depolarından besleniylor ve gelişimini tamamlıyor. Leblebinin mide suyunu çektiğini söylerler denedin mi hiç?

boyle duyurmak ne guzelmıs yahuu ben de mayıs ayı hamılesıyım.gecen saı ogrendım 3 bucuk haftalık bır mınnosum var:):):) bır yandan sevınırken bır yandan da korku sardı cunku tıp1 dıyabet hastasıyım ve plansız gebelık oldu seker degerlerım yuksek umarım altından kalkabılırım...dua edın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…