- Konu Sahibi askhicbitmez
-
:) ilei doğru uzatıp arada kaldırıyorum mecbur =)
progestanın her derde deva olduğunu biliyorum bi yandan da hamile kalmamı ona borçluyum hem adetini düzenliyor hemde düşük riskini önlüyormuş forumda çok kullanan var içini ferah tut canım
valla ben adet günü öğrendim 45 çıktı değerim miniğiz sanırım vajinal ultrason düşük yapabiliyor diyorlar ama tabii en doğrusunu doktorlar bilir istersen başka doktora da görün
meraba 4 yıldır çocuğumuz olmuyordu 1 tüp bebek denemesi geçirdim negatif çıktı MAYIS ta dondurulmuş emriyo tedavisine gitmeyi düşünmüştük ama gitmedim ÇÜNKÜ;
07 mayıs ta hamile olduğumu öğrendim çoook mutluyum ALLAH'ım olmayanlara da nasip etsin İNŞAALLAH
hayırlı olsunnnn :)arakdaşlar bende bu ay hamile olduğumu öğrendim.. henüz kese görünmedi salı günü randevümm
bugün değerim 1272 idi
hayırlı olsun =) kalbini ferah tut herşey yolundadır inşallah :)Selam kizlar, ben bakuden sizlere yeni katildim. uzun suredir bu siteyi takib ediyorum ve bu siteye bayiliyorum nihayet bende kayd oldum burayakizlar mayis ayinin 6-si adetimden 2 3 gun kecmish idrar testi yaptim bende de pembe siilik oldu, hemen kan testi yaptirdim 24 cikti 7 mayista yine bashka labartorda kan testi yaptirdim bu kes 95 cikti hemde doktor altdan bakdi ama henuz bi shey gormediyini, yeni ola bilir dedi ve bugun ichin kontrole cagirmishdi ama erteledim biraz gec olsun dedim, 1 haftaya gidicem Inshallah ve Inshallah bendede her shey normaldir. bazi yerlerden 95in az oldugunu bazilarinda ise normal yaziliyo anlam veremedim e bekliyelim... canim sanada bol shanslar Inshallah bebeyimizi 9 ay sonra sapa salam kucagimiza aliriz Amin :)
olmazsa artık öyle yapıcam.1 hafta bekleyerek gidicem bundan sonraki doktor randevuma.herşey o zman iyice netliğe kavuşur inşallah
ben de hamileyimmm
3 mayısta öğğrendim çook mutluyummm önce ilaç tedavisi sonra iğne ve sonuçunda oldu çookk şükür 5 haaftalıkmışım.
Ama bişeyi anlamadım ben 4 nisanda adet olmuştum şimdi 5 haftalık dedi doktor adet gününden mi sayılıyor haftalar:44:
ben de hamileyimmm
3 mayısta öğğrendim çook mutluyummm önce ilaç tedavisi sonra iğne ve sonuçunda oldu çookk şükür 5 haaftalıkmışım.
Ama bişeyi anlamadım ben 4 nisanda adet olmuştum şimdi 5 haftalık dedi doktor adet gününden mi sayılıyor haftalar:44:
bende mayıs ayı hamıslerındenım sat 5 nısandı ama ovulasyonum gec oldu 1 mayısta sılık cızgı ıle ogrendım hamıle oldugumu daha gunume vardı batım 7 mayıstı 7 mayıstata adet olmayınca bır gun sonra kan testı yaptrdım degerım 131.1 cıktı dollenmeden 14 gun sonrakı degerım nasıl sızce ınsallah bebıslerımıze sag saglım kavusuruz hamıle arkadasları tebrık edıyorum benım bır oglum var 5 yasında ıkı tanede dusugum var ınsalah bebegım benım le kalır
slm kızlar,
şu anda 5 haftalık hamileyim çok şükür. küçük bir yerde çalışıyorum sadece devlet hastanesi var. adetimden 7 gün sonra gittim burdaki doktora, keseyi göremedi, kan testi yaptırdım 6400 çıktı.ee tabi aldı beni bir telaş. hemen şehir dışındaki kendi doktorumu aradım, dedim değerim 6400 ama kese görünmedi. Bu değrde karından mutlaka görünmesi gerek dedi. hemen gel, dış gebelik olabilir dedi. Tabi hemen gidemedim, çalışıyorum. 2 gün sonra gittim ama o iki gün nasıl geçti bana sorunneyse gittim kese göründü çok şükür. yani demek istediğim doktor çok önemli, şüpheniz varsa hemen başka doktora gidin.
bu arada kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi, yani 7 haftalık olunca. Sizleri kaç haftalıkken çağırdılar kalp atışı için? 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum. Allah'ım hayırlı şeyler duymayı nasip eder inşl.
Ben de sabahları süt içiyorum, hazır süt, yoğurt almayı bıraktım, kendim mayalıyorum. çay içsem de çok açık içiyorum. normalde çok severim, benm için çok zor oluyor. ama gerekirse hiiiiç içmem, yeterki bebişim gelsin. ayyy çok heyecanlı ya..
mide bulantısı oldu bugün biraz ama hava soğudu ya biraz üşüttüm ondan sanki. Sizde var mı bulantı? ya birde ben kendimi iyi hissediyorum, temizlik falan yapmak istiyorum, ama tutuyorum kendimi mutfak dışında pek bişi yapmıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? eskisi gibi devam eden var mı ev işlerine?
slm kızlar,
şu anda 5 haftalık hamileyim çok şükür. küçük bir yerde çalışıyorum sadece devlet hastanesi var. adetimden 7 gün sonra gittim burdaki doktora, keseyi göremedi, kan testi yaptırdım 6400 çıktı.ee tabi aldı beni bir telaş. hemen şehir dışındaki kendi doktorumu aradım, dedim değerim 6400 ama kese görünmedi. Bu değrde karından mutlaka görünmesi gerek dedi. hemen gel, dış gebelik olabilir dedi. Tabi hemen gidemedim, çalışıyorum. 2 gün sonra gittim ama o iki gün nasıl geçti bana sorunneyse gittim kese göründü çok şükür. yani demek istediğim doktor çok önemli, şüpheniz varsa hemen başka doktora gidin.
bu arada kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi, yani 7 haftalık olunca. Sizleri kaç haftalıkken çağırdılar kalp atışı için? 2 hafta nasıl geçer bilmiyorum. Allah'ım hayırlı şeyler duymayı nasip eder inşl.
Ben de sabahları süt içiyorum, hazır süt, yoğurt almayı bıraktım, kendim mayalıyorum. çay içsem de çok açık içiyorum. normalde çok severim, benm için çok zor oluyor. ama gerekirse hiiiiç içmem, yeterki bebişim gelsin. ayyy çok heyecanlı ya..
mide bulantısı oldu bugün biraz ama hava soğudu ya biraz üşüttüm ondan sanki. Sizde var mı bulantı? ya birde ben kendimi iyi hissediyorum, temizlik falan yapmak istiyorum, ama tutuyorum kendimi mutfak dışında pek bişi yapmıyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz? eskisi gibi devam eden var mı ev işlerine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?