Mayıs 2013 transferi olanlar haydi geliiinn!!!!

çok çok geçmiş olsun hep denilir ya zamanı var demekki diye bakalım bebişler ne zamanı bekliyor. senin içinde hayırlısı olsun

merhaba kızlaaar benim de bugün yumurtam toplandı veeee 5 gün sonra transfer

heryerden yazdım sanki canım:)))) allah hayırlı uğurlu eder inş bol bol embiryoların olsun hepside en iyi kalitede olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun seni hiç bırakmadın inşşşş :))

heryerden yazdım sanki canım:)))) allah hayırlı uğurlu eder inş bol bol embiryoların olsun hepside en iyi kalitede olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun seni hiç bırakmasın inşşşş :))

az olan ve koyu kahve kanama bu sabah cogaldı adete döndü panikledim eşimi aradım sabag 9,30 dan aşşam 5 e kadar bircok dr gezdim belki düşük habercisi yada tutunma kanamasıdır die hiç umudumu yitirmeden bugun ayrı ayrı yerlerde beta yaptırdım sonuç aynı transferin 7.günündeki bthcg degerim 0-4 tü erken dedik kanma da azdı die ama bugun 9.günüm dü sonuç 5-3 yok yani söküldüm yani yogun bi şekilde,yine umudumu yitirmedim 0-4 dı 5-3 oldu dedim yeni tutunuyo bana melegim dedim ve 11 yıllık dr ma gittim alttan ultrasyon yaptı ve üzgünüm bebek yok bu kanama adet dedi o an anlatılmaz bi duygu sardı tutamadım kendimi ama olmadımı olmaz hakkımda hayırlısı bu dedim benim 3 cocugm var zaten onlar tesellim 2 ci evliligim benim bir oglumuz var bu eşimle istedimki ona bir evlet daha vereyim olmadı sizlere duacıyım ama cok rabbim hepinize anlnelik iç güdüsünü yaşatsın inşanlahhh dualarım sizlerle...... allaha emenet olun beni sakın yadırgamayın 3 evlat anası bu kadarmı yıkılır die insan bi yola umutla giriyorsa yıkılır ve eşimi canımdan cok seviyorum tek istegim onu 2 baba kendimi 4 kez anne etmekti olmadı bu siteye bu yazdıklarımdan sonra girmeye utnıyorum dha 3 cocugu olup ta bu kaadar yıkılırmı insan dye arkamdan belkide yuhhhhh diyeceksiniz die ama beni en iyi sizler anlarsınız die düşünüyorum sevgiyle kalın

canım üzülmeee neden yuh diyelim sonuçta hepsinin yeri farklı ve bu diğer eşinden olacak onunda hyecanı farklıdır allahımm isteyen herkeze versin benimde senin gibi oldu işte sanki bebeişi elime verdiler geri aldılar gibi oldummm kan değerim yüksek çıktı sonra düşük çıktı büyük bir ihtimalle düşürdüm bebişimi tam tutunamadı allahım hayırlısını versin zamanı var sanırımm bekleyelim umutlaaaaa

çok çok geçmiş olsun hep denilir ya zamanı var demekki diye bakalım bebişler ne zamanı bekliyor. senin içinde hayırlısı olsun

tşk ederim canım allah hepimizin gönlüne göre versin sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısı buysa şükürler olsunn ama 4 yıl oldu ewleneli artık çok sıkıldım gerçi 1 senedir denemelerdeyimm ama az zaman değil 1 yılda, umudum aşılamada inşlh tutar tabi önce yan etkenlerden kurtulmam lazımmm oynak bir prolaktin ve ilacın yan etkisi kisttennn (

selam kızlar 1 mayısta bebişlerimin kalp atışını duydum allahımmmmmm tümmmmm isteyenlere nasip et dedim bana tekrar yaşattın şükürler olsun dedim....

6 yumurta toplandı 5 i döllendi 3.gün transferiydi 2 tanesi transfer edildi 3ükalitesizde çok endişelendim hadi onlarda öyle olduysa dedim çokk üzüldüm hem bukadar zaman olmamış şimdi niye olsun dedim umutsuzdum herkesin çoktu yumurtası ve 5. gün transfer edilmişti ben ise gerçekten ümitsizdim allahıma şükürler olsun ikizlerim tutunmuş güzel bir hamilelik geçirerek kavuşuruz inş. yavrularımla

allahım tüüüüüüümmmmm isteyenlere nasip etsin daha fazla bekletmesin

allah tamamına erdirsin cnm :))) çok sevindm inanki tez zamanda darısı bize olsun ) benimde ptesi transferim 2 tane 5. gün embiryossu transfer edilecek inş sevineeğim senin gbi duanı eksk etme...

cok tşk ederim cnm estegin için senin adınada ayrıca üzüldüm ben bu savaştan artık vaz geçtim artık ama sizlere bu şan umut yolunda coook başarı dilerim inşanlah hepiniz bebklerinize kavuşurşunuz rabbim yardımcınız olsun bu olaydan önce kendim dogal yolla bircok kez gebe kaldıgım için cocugu olmayan arkadaşları sizi anlıyorum desemde tam anlayamıyormuşum ama şimdi sizleri öylesine anlıyor ve sizler için öylesine duacıyımki anlatamammmmm yüregim günlüm sizlerle buna inanın arkadaşlar inşanlah sayfayı takip ettigim günlerde hepinizden hayırlı sonuçlar almak nasip olur bana ki sizin adınıza sevineyim allaha emenet olun sevgiyle ve saglıkla kalın

tranfer günü cooooooooooooooook şans dilecegim cnm hakkında hayırlısı olsun inşanlah senden güzel ama cok güzel haberler bekliyorum sabırsızlıkla inşanlah bebeşin sana sımkıkı tutunucak bunu hissediyorum umudunu yitirme ve hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun tm cnm

inş cnm sımsıkı tutunsun bırakmasın beni hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

benimde bugün hayırlısıyla başladı tedavim.ilaçlara başladım.menogon iğne ve femara hap 4 günlük daha sonrası ne olur bilmiyorum.bu arada yaşım 32 yumurta rezerzimde azalma var sorun olarak.ankara gürgan klınıkte tedavi oluyorum.inşallah tedavilerimiz olumlu geçerde artık anne olururz hayırlısıyla.

tedavin hayırlı ve de bol bebişli olsun canıım

hayırlı olsun cnm tedavin allah utandırmasın daha iyi haberlerini alırız inş..

kuzuklarım yrn dolaptan çıkıp göbüşüme yerleşecekler. allahım sen büyüksün en hayırlısını sen bilirsin hakkımızda hayırlısını ver inş.. kızlar gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri :))))

arkadaşım teşekür ederim iyi dileklerin için.inşallah seninde güzel haberlerini alırız burdan.Allah yardımcın olsun yarın için.

allah gönlüne göre versin,sana sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim

tedavin hayırlı olsun,allah gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…