slm kızlarrrr benimde uzun süredir bebigim olmuyor bende aşılama düşünüyorumm hiç bir sorunum yok ama tutmuyorr biara prolaktn yksekti düştü daha sonra klomen kullandım yan etkiyle kist yaptı vs vs git gide skıntı çıkıor bende aşılama istiyorum artık biran önce olsun diyeee
stres stres stres ah o stres mahvediyo olacağı varsada oldurmuyo ama insanın elinde de değilkii
kan olayına gelince benimde geçen ay böyle bir durumum oldu gebelikten şüphelendik 10. gün kan testi yaptırdım hemen biraz yüksek çıktı tam gebelik denilmedi ama şüpheli durum denildi
aradan 3 gün sonra kasık ağrısından gittim bebiş yerleşiyo olabilir birdaha kan testi yapalım dedii veeee sonuç hüsran düşmüş düşmüş düşmüşşş kan değerim git gide düştü
demem oki sonuna kadar bekleyin umudunuzu yitirmeyin biran düşük çıkıp daha sonra yükselebiliyorrr genede dikkatli olun umudunuzu hiç bir zamn kaybetmeyinnn
allahım isteyen herkeze versinn çok zor bir durum çok iiii biiyorum
merhaba kızlaaarbenim de bugün yumurtam toplandı veeee 5 gün sonra transfer
merhaba kızlaaarbenim de bugün yumurtam toplandı veeee 5 gün sonra transfer
az olan ve koyu kahve kanama bu sabah cogaldı adete döndü panikledim eşimi aradım sabag 9,30 dan aşşam 5 e kadar bircok dr gezdim belki düşük habercisi yada tutunma kanamasıdır die hiç umudumu yitirmeden bugun ayrı ayrı yerlerde beta yaptırdım sonuç aynı transferin 7.günündeki bthcg degerim 0-4 tü erken dedik kanma da azdı die ama bugun 9.günüm dü sonuç 5-3 yok yani söküldüm yani yogun bi şekilde,yine umudumu yitirmedim 0-4 dı 5-3 oldu dedim yeni tutunuyo bana melegim dedim ve 11 yıllık dr ma gittim alttan ultrasyon yaptı ve üzgünüm bebek yok bu kanama adet dedi o an anlatılmaz bi duygu sardı tutamadım kendimiama olmadımı olmaz hakkımda hayırlısı bu dedim benim 3 cocugm var zaten onlar tesellim 2 ci evliligim benim bir oglumuz var bu eşimle istedimki ona bir evlet daha vereyim olmadı sizlere duacıyım ama cok rabbim hepinize anlnelik iç güdüsünü yaşatsın inşanlahhh dualarım sizlerle...... allaha emenet olun beni sakın yadırgamayın 3 evlat anası bu kadarmı yıkılır die insan bi yola umutla giriyorsa yıkılır ve eşimi canımdan cok seviyorum tek istegim onu 2 baba kendimi 4 kez anne etmekti olmadı bu siteye bu yazdıklarımdan sonra girmeye utnıyorum dha 3 cocugu olup ta bu kaadar yıkılırmı insan dye arkamdan belkide yuhhhhh diyeceksiniz die ama beni en iyi sizler anlarsınız die düşünüyorum sevgiyle kalın
çok çok geçmiş olsun hep denilir ya zamanı var demekki diye bakalım bebişler ne zamanı bekliyor. senin içinde hayırlısı olsun
selam kızlar 1 mayısta bebişlerimin kalp atışını duydum allahımmmmmm tümmmmm isteyenlere nasip et dedim bana tekrar yaşattın şükürler olsun dedim....
6 yumurta toplandı 5 i döllendi 3.gün transferiydi 2 tanesi transfer edildi 3ükalitesizde çok endişelendim hadi onlarda öyle olduysa dedim çokk üzüldüm hem bukadar zaman olmamış şimdi niye olsun dedim umutsuzdum herkesin çoktu yumurtası ve 5. gün transfer edilmişti ben ise gerçekten ümitsizdim allahıma şükürler olsun ikizlerim tutunmuş güzel bir hamilelik geçirerek kavuşuruz inş. yavrularımla
allahım tüüüüüüümmmmm isteyenlere nasip etsin daha fazla bekletmesin
heryerden yazdım sanki canım:)))) allah hayırlı uğurlu eder inş bol bol embiryoların olsun hepside en iyi kalitede olsun bebişin sıkı sıkı tutunsun seni hiç bırakmadın inşşşş :))
tranfer günü cooooooooooooooook şans dilecegim cnm hakkında hayırlısı olsun inşanlah senden güzel ama cok güzel haberler bekliyorum sabırsızlıkla inşanlah bebeşin sana sımkıkı tutunucak bunu hissediyorum umudunu yitirme ve hep iyi düşün ki iyi şeyler olsun tm cnm
benimde bugün hayırlısıyla başladı tedavim.ilaçlara başladım.menogon iğne ve femara hap 4 günlük daha sonrası ne olur bilmiyorum.bu arada yaşım 32 yumurta rezerzimde azalma var sorun olarak.ankara gürgan klınıkte tedavi oluyorum.inşallah tedavilerimiz olumlu geçerde artık anne olururz hayırlısıyla.
benimde bugün hayırlısıyla başladı tedavim.ilaçlara başladım.menogon iğne ve femara hap 4 günlük daha sonrası ne olur bilmiyorum.bu arada yaşım 32 yumurta rezerzimde azalma var sorun olarak.ankara gürgan klınıkte tedavi oluyorum.inşallah tedavilerimiz olumlu geçerde artık anne olururz hayırlısıyla.
kuzuklarım yrn dolaptan çıkıp göbüşüme yerleşecekler. allahım sen büyüksün en hayırlısını sen bilirsin hakkımızda hayırlısını ver inş.. kızlar gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri :))))
kuzuklarım yrn dolaptan çıkıp göbüşüme yerleşecekler. allahım sen büyüksün en hayırlısını sen bilirsin hakkımızda hayırlısını ver inş.. kızlar gelişmelerden haberdar edeceğim sizleri :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?