kızlaarr selaaamm :)) şuan göbüşümde iki yavru var allahım esirgesin inş ikiside sımsıkı tutunur beni hiç bırakmazlar. saat 3 gbi grldim eve yenek ve wc dışında çok kalkmamaya çalılıyorum vatmı tavsiyeniz neler yapayım neler yiyeyim?? çok çok çok heycanlıyım 10 gün sonra sonuç alacağız bu arada hafiften kasıklarımda batmalar var bende son durum böyle :))
hayırlı olsun.dilerim bebişlerin sımsıkı tutunur sana,allahım sağlıkla tamamına erdirsin.güzel haberleri bekliyoum
inş cnm darısı tez zmnda sana da olsun.. allah nasib ederse daha da güzel haberler vericem 10 gün sonra
İnsallah canim.buarada kendini yormadan normal hayatina devam edebilirsin.ben ilk denememde gunde yarim cay bardagi ananas suyu icmistim.tutunmaya yardimci oluyomus.birde kuru incir,kayisi,cekirdekli kuru uzum yemistim.bol sans diliyorum sana
aynen cnm normal devam etmeye çalışıyorum hafif hafif batmalarım var zorlamadan yürüyorum çok yatmamaya özen gösteriyrm ve bol bol su içiyorum.. kaldı şurda 9 gün :)))
Merhaba canım. inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bizim de tüp bebekte ikinci denememiz. Bursa da art te tedaviye başladık. Transferim 29 nisanda yapıldı. Bu cumartesi 11 mayıs test günüm. Ben bu süreçte hep yattım. ilkinde hareketliydim .1 hafta sadece tuvalete kalktım. Şuan ikinci haftam yavaş yavaş yürüyorum.
Sabah kalkınca ılık su içtim, 3-5 kayısı yedim. Ananas yiyorum. Birde sabah akşam süt içiyorum ya da yoğurt yiyorum.
Veee evde test yaptım silik de olsa ikinci çizgi var. İnşallah test gününe kadar sımsıkı tutunur benimle kalır. :)
ayyy cnnmmm ne güzel silikte olsa ikinci çizgin görünmüş inş sımdıkı tutunur sana. valla yürümeye çalışıyorum açıkcası kabızlıktan korkuyorum bol bol su içiyorum kayısıyıda abartıyorum yerken 3-5 derken 10 tane dediğim oluyor günde yalnış mı yapıyorum yoksa?? heycanım hat safhada allahım ilkinde pozitifi gösterdi çok şükür ama sonuca ulamaşamadım. inş busefer allah tamamına erdirir kucaklarımıza alırız bebîşlerimizi
Canım benim inşallah rabbim en hayırlısını versin hepimize. ben de çok su içiyorum. İlkinde çok fazla kabız olmuştum.
Diğer topiglerde sütün ve yoğurdun ilaçların yan etkilerini azalttığını okudum.
bu seferkinde ılık süt içiyorum ve yoğurt yiyorum.
Kayısıyı gün kurusu al o daha iyyi geliyor canım. Aralıklarla bol bol ye canım :)
yoğurt çok önemli günde 1 kase yiyorum :)) gün kuru yiyorum bende bol bol inş ctesi güzel haberlerini bekliyorum cnm perşembede benim test günüm rabbim iyi haberler almayı nasib edecek inş
İnşallah canım.çok heyecanlıyım. Allahım inşallah sımsıkı tutunur ve sağlıcakla kucağımıza alırız.
Mrb benım bugün 9.gunum kanda bastırdım 12.87cıktı çokmuydu düşük anlayamadım
ah ben nasıl bir insanım kabız olmayayım derken ishal oldum iyimi :)))) kuru kayısı olayını çok abattığımıbu şekilde fark etmeseydim iyîydi hahahayy :))) yavrularıma birşey olmaz inş?? artık yememeliyim galiba biraz mola vereyim
Maşallah arkadaşım :) Yavrucuklara bişey olmaz canım :)
olmaz inş ya yerken iyiydi korkudan bol bol yedim kabız olmayayım derken başıma gelene bak :)))) minnoşlarıma birşey olmasında ben yine yerim napim kabız olmaktan iyidir herhalde
eğer ishalin çoksa su kaybın da fazla olur. ona dikkat et canım.
Ben de evdeyim dinlenmelere devam. Kan testi evde yapılsa ne güzel olur değil mi :) hemencik bakıverirdik. :)
Mrb benım bugün 9.gunum kanda bastırdım 12.87cıktı çokmuydu düşük anlayamadım
gerçekten süper olurdu :))) bol bol su içiyorum elimden şişe düşmüyor ishal akşam bitti hemen uzun sürecek sanmıştım ama kasık ağrılarım var hala kesik kesil devam ediyor sende son durumlar nasıl varmı ağrın??
eğer ishalin çoksa su kaybın da fazla olur. ona dikkat et canım.
Ben de evdeyim dinlenmelere devam. Kan testi evde yapılsa ne güzel olur değil mi :) hemencik bakıverirdik. :)
Benim de dün kasıklarımda ve belimde ağrı vardı. korktum ki sabaha kanamam başlayacak diye. Çok şükür şuan iyiyim. sabah kalktığımda hafif bulantım vardı. Dedim kendi kendime şimdi bu psikolojik mi yoksa bebişim tutundu da kendisini mi hissettiriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?