- 8 Aralık 2012
- 356
- 14
- 118
aman dur sende ne adeti korkuyorum bende ağrılarımız sonunda birşey çıkmasın( sabah kalktığımda çok ağrım vardı ama şimdi geçti yatcaz kalkmıcaz ağrı varken
kızlar çok şükür 4. günümüzüde sağsalim atlattık :)) biraz ağrılarım var göğüslerimde şişti birazcık. darısı göbüşümünde şişmesine :))))
Amin inşallahhhhh.
Ben de 10 gün atlattım . bugün 11. gün. Yarın büyük gün. İnşallah güzel haberler duyurmak nasip olur :)
inşallah güzel haberlerinizi alırız kızlar.bende yumoşları toplatmaya gidiyorum.bana dua edin.
Yumurta toplamından sonra kabızlık sorunu olabiliyor o sebeple yoğurt ve süt ağırlıklı beslen protein ağırlıklı. bir de çok su iç. bir de kayısı gün kurusu olanlardan ye inşallah annesi
kızlar tüp bebek maceram bugün bitti.çok üzgünüm.kendimi buna hiç hazırlamamıştım.allah hepinizin yardımcısı olsun.ben pes ettim artık
ayy cnm hayırdır inş neden öylr diyorsun daha yeni yumurtaların toplanmadımı?
kızlar tüp bebek maceram bugün bitti.çok üzgünüm.kendimi buna hiç hazırlamamıştım.allah hepinizin yardımcısı olsun.ben pes ettim artık
Merhaba canim okudum merak ettim neden pes ettin?Kotu bisey yoktur insallah...
evet canım bugün tamı tamına 28 işe yaramaz yumurta toplandı.artı E2 değerim 4800.
işe yaramaz olduğuna hemen nasıl karar verildi. o kadar yumurtaya o kadar yüksek E2 normal değil mi? hiç bir şey anlamadım
ben öyle düşünüyorum canım.ilkinde 29 yumurta 19 embriyo oluştu.5.gün 6 embriyom vardı.aynı gün hepsi öldü.şimdide dr bana transfer yapmıcam diyo,yaparsa hayatım tehlikeye girermiş.bugün çok kötüydüm konuşamadım,daha doğrusu onlar konuştu ben dinlemedim.yarın konuşup açıklama isticem.sizede yazarım.
ben öyle düşünüyorum canım.ilkinde 29 yumurta 19 embriyo oluştu.5.gün 6 embriyom vardı.aynı gün hepsi öldü.şimdide dr bana transfer yapmıcam diyo,yaparsa hayatım tehlikeye girermiş.bugün çok kötüydüm konuşamadım,daha doğrusu onlar konuştu ben dinlemedim.yarın konuşup açıklama isticem.sizede yazarım.
Kızlar hamileyiiim
Rabbime çok şükürler olsunnnn
Allahım herkese nasip etsin.
Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn
oleeeeyyyyy :))) günün haberiiiiii bnde snden haber bekliyordum cnm çok çok sevindim çok şükür yattın kalktıınn ve meleğin seninle :))) hemen bize yardımcı ol ne gibi belirtilerin vardı?? inş bizde güzel haberler veririz
inşallah canım. ben senden de güzel haberler bekliyorum. Ben transferin 8. günü idrar testi yaptım pozitifti.Öyle pek bi belirtim yoktu ama çok uyuyordum :) halsizlik vardı sabah kalktığımda hafif bulantım vardı.
İnşallah allah sana da herkese de nasip etsin
amiiinn cnm hamişlerin duası kabul olur bol bol et bnm içinde :))) çarşamba günü test günüm bakalım heycanla bekliyormmm ama nasıl sevindim inanamazsın allah tamamına erdirsin cnm kolay geçsin bundan sonraki dönemlerin inş :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?