Mayıs 2013 transferi olanlar haydi geliiinn!!!!

kızlar çok şükür 4. günümüzüde sağsalim atlattık :)) biraz ağrılarım var göğüslerimde şişti birazcık. darısı göbüşümünde şişmesine :))))

kızlar çok şükür 4. günümüzüde sağsalim atlattık :)) biraz ağrılarım var göğüslerimde şişti birazcık. darısı göbüşümünde şişmesine :))))

Amin inşallahhhhh.

Ben de 10 gün atlattım . bugün 11. gün. Yarın büyük gün. İnşallah güzel haberler duyurmak nasip olur :)

inşallah güzel haberlerinizi alırız kızlar.bende yumoşları toplatmaya gidiyorum.bana dua edin.

Yumurta toplamından sonra kabızlık sorunu olabiliyor o sebeple yoğurt ve süt ağırlıklı beslen protein ağırlıklı. bir de çok su iç. bir de kayısı gün kurusu olanlardan ye inşallah annesi

Yumurta toplamından sonra kabızlık sorunu olabiliyor o sebeple yoğurt ve süt ağırlıklı beslen protein ağırlıklı. bir de çok su iç. bir de kayısı gün kurusu olanlardan ye inşallah annesi

kızlar tüp bebek maceram bugün bitti.çok üzgünüm.kendimi buna hiç hazırlamamıştım.allah hepinizin yardımcısı olsun.ben pes ettim artık

işe yaramaz olduğuna hemen nasıl karar verildi. o kadar yumurtaya o kadar yüksek E2 normal değil mi? hiç bir şey anlamadım

ben öyle düşünüyorum canım.ilkinde 29 yumurta 19 embriyo oluştu.5.gün 6 embriyom vardı.aynı gün hepsi öldü.şimdide dr bana transfer yapmıcam diyo,yaparsa hayatım tehlikeye girermiş.bugün çok kötüydüm konuşamadım,daha doğrusu onlar konuştu ben dinlemedim.yarın konuşup açıklama isticem.sizede yazarım.

hımm anladım. sanırım ohss riski nedeniyle yapmayacak. bu durumda embriyoları dondurup başka bir ay transfer olur

gerçekten inanılır şey değil o kdr yumurtaya hakkatn normal olan gibi sen yinede iyice zor detay iste cnm hemen de pes etme muhakkak doktorum bir bildiği vardır seni tehlikeye atmak istemez sonuçta

cnm kaderdaşlarım iyi haberlerle sevinip kötü haberlerle üzülüyoruz.. inş hepimizin yüzü gülecek sabra ihtiyacımız var.

bugün 6. günümüz minnoşlarım hareket halindelermiş gbi hissediyorum inş tutunuyorlardır. ağrılarım devam ediyor azar azar biraz öncede çok çok afedersiniz sümüksü akıntım oldu akıntı devam ediyor ama beyaz inş rengi koyulaşmaz..

Kızlar hamileyiiim

Rabbime çok şükürler olsunnnn

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn

Kızlar hamileyiiim

Rabbime çok şükürler olsunnnn

Allahım herkese nasip etsin.

Sağlıcakla kucağıma almayı büyütmeyi nasip etsin .aminnn

oleeeeyyyyy :))) günün haberiiiiii bnde snden haber bekliyordum cnm çok çok sevindim çok şükür yattın kalktıınn ve meleğin seninle :))) hemen bize yardımcı ol ne gibi belirtilerin vardı?? inş bizde güzel haberler veririz

inşallah canım. ben senden de güzel haberler bekliyorum. Ben transferin 8. günü idrar testi yaptım pozitifti.Öyle pek bi belirtim yoktu ama çok uyuyordum :) halsizlik vardı sabah kalktığımda hafif bulantım vardı.

İnşallah allah sana da herkese de nasip etsin

amiiinn cnm hamişlerin duası kabul olur bol bol et bnm içinde :))) çarşamba günü test günüm bakalım heycanla bekliyormmm ama nasıl sevindim inanamazsın allah tamamına erdirsin cnm kolay geçsin bundan sonraki dönemlerin inş :)))))

İstersen bugün sen de evde bir test ya. Ama çıkmazsa canını sıkmayacaksın. çünkü herkeste o kadar erken belli olmuyor.

Dua ediyorum canım çok çokk. Mutlaka yat dinlen . yere eğilme sakın. ağır kaldırma.

İnşallah hepimizin hamileliği kolay ve sıkıntısız geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…