slm kızlar.bizimde salı günü 3.gün iki tane embriyomuz transfer edildi.cumartesi test günümüz.Allah ım inşallah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
slm yellgreen,8.gün silik çıkmışsa inşallah devamı gelecek.inşallah ufaklıklar sana sımsıkı tutunmuşlardır.istersen hassas test alıp yapabilirsin.5 gün önceden sonuç veren,ama eczaneden hassas test diye bazen normal test veriyolar ona dikkat et.dualarım seninle ve diğer anne adaylarıyla.mutlu haberi bekliyorum.teyzesinede moral olur
canımm benimde 8. günü silik çıkmıştıı ..iyice bakınca görülüyodu..9. günün sabahı tekrar yapmıştım yine aynı çıkmıştı..
seninde silikte olsa çıktıysaaaa olabilirrrrrrr
ahh ne bileyim cnm artık evde yapmam ama zaten şurda kaldı 2 günbirazcık daha sabırlı olmam lazım bugun çok baş ağrım oldu inan sabahtan bu yana yatıyorum daha yeni ayıkabildim inş yrn böyle olmaz!!
hayırlısı olsun cnm nasıl geçiyor bekleme heycan ne durumda?? bn başağrısından kalkamıyorum bgn. son 2 günüm :)))
çok geçmiş olsun canım.çok zorlanıyosan istersen dr nu ara sor.muhtemelen stresten kaynaklanıyo.biraz temiz havaya çık,kafanı dağıt.hem sürekli yatman embriyonun kanlanması açısından doğru değilmiş.bir dr nin yazısında okumuştum.içini ferah tut.kuzucuklarına kavuşacaksın inşallah.benide bugün aradılar bizim kuzucuklarıda dondurmuşlar.hayırlısı,inşallah senden sonra bizde kuzucuğumuza kavuşuruz.(vela havle vela kuvvete illa billa aliyil azim)fırsat buldukça söyle.bütün sıkıntılarını giderir rabbim.
benim ara ara kramplarım ve bel ağrım oluyo ama psikolojik olmasından korkuyorum..test günüme de 4 gün ksldı..beklemek çok zor...
çok şükür bugüne kadar geldikyarını bekliyorum belirtilerim fena bilmiyorum herkeste aynımı. dün yakındım bşağrısından .pl şükür bugün ağrım yok, kasıklarımdaki ağrı devam ediyoru, akıntım var su gibi, crinone jel kullanıyorum sabah-akşam biraz tortulu gelmeye başladı allah sonumu hayra çıkarsın çooookk heyecanlıyım çooookkkk yarın burdan hamileyiiiiiiiimm yazmak için dua ediyorum :26:
kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
haydi sıra sendesenden de güzel haberler bekliyorumm inşşşşş
kızlar hepinize ayrı ayrı çoooooookk teşekkürlerinş güzel haberlerinizi alacağım bende sabırsızlıkla sizzleri bekliyorummm
canım şu belirti konusunda birşey deyiver. şimdi bu belirtiler sabahtan akşama kadar mı oldu, hep aynı şiddette miydi?örneğin kasık ağrısı sabahtan akşama kadar oluyor muy du yoksa arda batma gibi tuhaf bi ağrı mıydı. göğüslerin hep aynı şiddette mi ağrıdı. benim bi artıyo bi azalıyo. akıntı nasıldı mesela. benim akıntı su gibi oluyor. günde 2-3 kez çamaşırımı baya ıslatıyor. of ben nerden taktım bu belirtilere
canımsın ya :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kasıklarda ve göğüslerde ağrı bendede var sürekli değil mesela sabah kalkınca yok öğlen var akşam da var ama göğüsüm ağrıyo ve sert sanırım bu kullandığımız jellerden oluyor. amaaaaa inşallah bebeğimizin belirtileridir gönül böyle olsun ister.akıntım oluyo ama ben onuda jel geri geliyodur belki diyorum.birde beni birden ateş basıyo sonra birden üşümeye başlıyom rabbim sonumuzu hayır etsin inşaalh
canım şu belirti konusunda birşey deyiver. şimdi bu belirtiler sabahtan akşama kadar mı oldu, hep aynı şiddette miydi?örneğin kasık ağrısı sabahtan akşama kadar oluyor muy du yoksa arda batma gibi tuhaf bi ağrı mıydı. göğüslerin hep aynı şiddette mi ağrıdı. benim bi artıyo bi azalıyo. akıntı nasıldı mesela. benim akıntı su gibi oluyor. günde 2-3 kez çamaşırımı baya ıslatıyor. of ben nerden taktım bu belirtilere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?