Mayıs 2013 transferi olanlar haydi geliiinn!!!!

slm kızlar.bizimde salı günü 3.gün iki tane embriyomuz transfer edildi.cumartesi test günümüz.Allah ım inşallah hepimize hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

hayırlısı olsun cnm nasıl geçiyor bekleme heycan ne durumda?? bn başağrısından kalkamıyorum bgn. son 2 günüm :)))

ahh ne bileyim cnm artık evde yapmam ama zaten şurda kaldı 2 gün birazcık daha sabırlı olmam lazım bugun çok baş ağrım oldu inan sabahtan bu yana yatıyorum daha yeni ayıkabildim inş yrn böyle olmaz!!

ahhh cnm inşşşş :))) aynen bnmde öyleydi iyice bakmak lazım bir ara hayal gibi gördüğümü düşündüm inanki :)) yalnız baş ağrım çok fazla hayra alamettir inş gün boyunca kafamı kaldıramadm

ahh ne bileyim cnm artık evde yapmam ama zaten şurda kaldı 2 gün birazcık daha sabırlı olmam lazım bugun çok baş ağrım oldu inan sabahtan bu yana yatıyorum daha yeni ayıkabildim inş yrn böyle olmaz!!

çok geçmiş olsun canım.çok zorlanıyosan istersen dr nu ara sor.muhtemelen stresten kaynaklanıyo.biraz temiz havaya çık,kafanı dağıt.hem sürekli yatman embriyonun kanlanması açısından doğru değilmiş.bir dr nin yazısında okumuştum.içini ferah tut.kuzucuklarına kavuşacaksın inşallah.benide bugün aradılar bizim kuzucuklarıda dondurmuşlar.hayırlısı,inşallah senden sonra bizde kuzucuğumuza kavuşuruz.(vela havle vela kuvvete illa billa aliyil azim)fırsat buldukça söyle.bütün sıkıntılarını giderir rabbim.

yok tatlım zaten sürekli yatmıyorum yürüyorum da ama bugun havadan mı neyden anlamadım bütün gğn baş ağrın vardı delirecektim az daha ağrıdan inş yarına birşeyim kalmaz.

benim ara ara kramplarım ve bel ağrım oluyo ama psikolojik olmasından korkuyorum..test günüme de 4 gün ksldı..beklemek çok zor...

seni en iyi ben anlarım cnm ağrıları bilmezmiyim inş iyi sonuçlar alırız cnm psikolojik olduğunu düşünmüyorum bn hiç bnm ağrılar kıvrandırdı çünkü beni allahım pozitifleri görmeyi nasip etsin az zamanımız kaldı

çok şükür bugüne kadar geldik yarını bekliyorum belirtilerim fena bilmiyorum herkeste aynımı. dün yakındım bşağrısından .pl şükür bugün ağrım yok, kasıklarımdaki ağrı devam ediyoru, akıntım var su gibi, crinone jel kullanıyorum sabah-akşam biraz tortulu gelmeye başladı allah sonumu hayra çıkarsın çooookk heyecanlıyım çooookkkk yarın burdan hamileyiiiiiiiimm yazmak için dua ediyorum:26:

Ben senin sonucun bugundur diye seni ariyordum yellgreen.yarin icin hayirli haberlerin olsun insallah.

bizde senn hamileyim yazını okumak içi dua ediyoruz canım..inşallah yarın hayatının en güzel günü olur senin için..

kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))

kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))

çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah.gözün aydın..bu haberler insanı mutlu ediyo.benimde bugün yumurtalarım toplandı 3 tane.biraz az gibi geldi bana endişeliyim

kızlar hepinize ayrı ayrı çoooooookk teşekkürler inş güzel haberlerinizi alacağım bende sabırsızlıkla sizzleri bekliyorummm

kızlar hepinize ayrı ayrı çoooooookk teşekkürler inş güzel haberlerinizi alacağım bende sabırsızlıkla sizzleri bekliyorummm

canım şu belirti konusunda birşey deyiver. şimdi bu belirtiler sabahtan akşama kadar mı oldu, hep aynı şiddette miydi?örneğin kasık ağrısı sabahtan akşama kadar oluyor muy du yoksa arda batma gibi tuhaf bi ağrı mıydı. göğüslerin hep aynı şiddette mi ağrıdı. benim bi artıyo bi azalıyo. akıntı nasıldı mesela. benim akıntı su gibi oluyor. günde 2-3 kez çamaşırımı baya ıslatıyor. of ben nerden taktım bu belirtilere

canımsın ya :) hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kasıklarda ve göğüslerde ağrı bendede var sürekli değil mesela sabah kalkınca yok öğlen var akşam da var ama göğüsüm ağrıyo ve sert sanırım bu kullandığımız jellerden oluyor. amaaaaa inşallah bebeğimizin belirtileridir gönül böyle olsun ister.akıntım oluyo ama ben onuda jel geri geliyodur belki diyorum.birde beni birden ateş basıyo sonra birden üşümeye başlıyom rabbim sonumuzu hayır etsin inşaalh

canım benim yaa ne bileyim inşallah bebektendir. test günü yaklaştıkça sabrım azalıyor. bir de iş yerinde sürekli düşünür oldum. iş yaraamadı

sadece dün sürekli ağrım vardı cnm başım çatladı kasıklarım nasıl battı çok şülür bgun hiç ağrım yok. diğer günlerde günün ilk arında ağrım yoksa mutlaka akşama başladı kasık sancım göğüslerimde sertleşti zamanla. snki kaçın gün embiryosuydu?? bnm 5. gündü ikiside 9. günde çıktı baktır sende tatlım yarın istersen az çok belli eder kendini bekleyip strese girme iyice zaten iş zorluyor demiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…