Aşılama Mayıs 2013'te aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım geçen ay aşılamadan sonra ben de çok hassaslaşmıştım, ilaçlardan kaynaklanıyor olabiilir. Moralini bozma. Verecek olan Allah yumurtan sadece bir tane olsa bile verir.

Son düzenleme:
Ben de bugün saat 11.40 gibi aşılamamı yaptırdım. İşlem öncesi çok korktum. Elim ayağım titredi. Ben bira acı hissediyorum da ondan oldu. İşlem sonrası geçen seferki gibi ağrım olmadı fazla. Şimdi iyiyim evde dolanıyorum.
Eşim böyle durumlarda bana kıyamıyor. Şimdi evde peşimde pervane gibi. Ne istese de yapsam diye bakıyor. Sizin anlayacağınız prensesler gibiyim. Eşimi verene şükürler olsun.

hayırlı olsun kardeşim...bende aynı saatte aşılama oldum hiç ağrım olmadı gayet iyiyim elhamdulillah doktor progestan verdi bu akşam başlayacam inşallah hayırlısı RABBİM kolaylık versin herkese

mrb arkadaşlar.3,5 yıldır evliyim çocuğumuz olmuyor.ocakta ilk aşılamamı yapmıştım olmadı.mayısta ikinciyi yaptırıcam.adet günümü bekliyorum.büyük ihtmal pazrtesi olacak.benim eşimin sperm değerleri düşük.

canım yapma böyle ağlama sakın, stres yoktu hani, inşallah hamilelik duygusallığı olsun bu, bende de hiçbir hissiyat yok ne tutacak ne tutmayacak gibi çok nötr bi durumdayım hayırlısı

hayırlı olsun kardeşim...bende aynı saatte aşılama oldum hiç ağrım olmadı gayet iyiyim elhamdulillah doktor progestan verdi bu akşam başlayacam inşallah hayırlısı RABBİM kolaylık versin herkese

İnşaallah tutar ikimizin de. Ben de başlıyorum progestana.

Aramıza hoş geldin canım. İnşaallah biz de bebişlerimizi kucağımıza alıp koklaya koklaya seveceğiz ( amiiinn)

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar

Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs2013
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs 2013
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs 2013
Fato45-------------2. Aşılama-------------4 Mayıs-------------20 Mayıs 2013
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------21 Mayıs2013
Murderoz---------1. Aşılama-------------10 Mayıs-----------24 Mayıs
Rumeysagül------2. Aş.------------------4 Mayıs--------------?

Bende beklenen adet tarihim 19 mayıs arkadaşlar....kasıklarımda sürekli ağrı var normal mi? hayırlısı sabır yağsın üzerimize amiiiinnnnnnnnn

Beni de yaz canim. 1.asilama 4 mayista oldum asilamayi test tarihim 18 mayis :)

kızlar çoğu kişiye aşılama sonrası puregon falan gibi ilaçlar vermişler sanırım. bana ve benden önceki aşılama olan bayana ilaç söylemediler, 15 gün sonra test yaparsınız dediler, neden vermedi acaba, gebelik ihtimaline karşı vermesi gerekmez miydi? neye göre veriyorlar bilen var mı?

aşılama tarihim belli oldu 2 tane 18 mm'lik folukulum var, tabii önemli olan kaliteliler mi acaba?? .. keşke bilebilsek ,,,
liste için;

erenesen****2.aşılama****6 Mayıs****20 Mayıs

Liste oluşturuyorum bilgileri yazarsanız iyi olur arkadaşlar

Nick------Kaçıncı aşılama------- Aşılama günü---------Test tarihi
Lale 99-------------1. Aş-------------------1 Mayıs-------------14 Mayıs2013
Zelis82---------------?-----------------------2mayıs-------------15 Mayıs 2013
Pantenol-------- --2. Aş-------------------02 Mayıs------------15 Mayıs 2013
Gozita--------------1. Aş--------------------4 Mayıs--------------18 Mayıs
Rumeysagül------2. Aş.------------------4 Mayıs--------------19 Mayıs
Fato45-------------2. Aş.------------------4 Mayıs-------------20 Mayıs 2013
Erenesen-----------2. Aş------------------6 Mayıs-------------20 Mayıs
Sensizlik61---------2. Aş------------------6 Mayıs--------------21 Mayıs
Nebf----------------2. Aş.-------------------30 Mayıs-----------21 Mayıs2013
Murderoz---------1. Aşılama-------------10 Mayıs-----------24 Mayıs

canım progestan bass dönmesi yapıyor ağızdan aliyorsan

hmmm ondan demek :)) 4 gün ağızdan alacam sonra 16 gün vajinadan aynı ilaç olmasıda enteresan ... hayırlısı inşallah bu kez hep birlikte mutlu haberleri alırız...herşeyin hayırlısı...takmayn kafanıza cool olun :) yakın bir tanıdığım yine doğum yaptı 1nisanda ilk bebeği...doğdu doğalı bebek hastanelerde kalbinden ameliyat olacak dua edelim tüm hastalara...o olay beni çok düşündürdü...Rabbim sen herşeyi daha iyi biliyorsun!!!

büyük geçmiş olsun canım ins sağlığına kavuşur canım vajinadan kullandığın zaman bas donmen azalır belki de hic olmaz ben oral kullandım nasıl bir bas dönmesi öyle anlatamam gece yatarken içiyordum vajinadan hic kullanmadım

Fatocumm liste yapmissin benim tarih yarın belli olacak folikül ölçümüne gideyim bakalım büyümüş mu yumoslar yarın haberdar edrim

Allahim acil sifasini versin insALLAH bizide bu ilaclardan kurtarsinarkadaslar vajinal jelden bende kullaniyorum 5 gunum bugun surekli akintim arada kanli oluyor ve karin agrim var kullananlarda oldumu

Mrb kızlar birazdan yumurta olcumune gidicem ana sabah catlama akıntim geldi asilamam olmaz mu acaba yada olursa tutmaz ki birde bugün yapmazsa offf kafayı siyircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…