kaçıncı günün canım sonucu görmeden nasıl da emin sin olmadıgına ozamna yaptırmasaydınbenim kesin olumlu değil zaten o yüzden yaptırmaktan korkuyom testi böle iyiym
benimde bugun 7.günüm daha adete de teste de cooook var ama ara ara sancı oluoo korkuyommm ama ümitliyimdeeKizlar sizde adet sancisi gibi sanci oluyo mu arada daha adetimede epey var yani
İnanki iki yıldr cok umutluydm cok zor işten gt gel bu işe grdim ama bndanda sonuç çkmadı emnm zaten hiçbişide blmiym aşılama oldm çktm dr bişi demedi yarın son gün gel tes yapalım dedi ama gtmicem bugün 14.günümkaçıncı günün canım sonucu görmeden nasıl da emin sin olmadıgına ozamna yaptırmasaydınbak kızıyorum ümitli ol inş olacak basaracagızzz olacakk bu ay degilse diger ay rahman bizede merhamet edip verecek inş:13:
peki sancın akıntın varmı? bari evde test yapİnanki iki yıldr cok umutluydm cok zor işten gt gel bu işe grdim ama bndanda sonuç çkmadı emnm zaten hiçbişide blmiym aşılama oldm çktm dr bişi demedi yarın son gün gel tes yapalım dedi ama gtmicem bugün 14.günüm
kaçıncı günün canım sonucu görmeden nasıl da emin sin olmadıgına ozamna yaptırmasaydınbak kızıyorum ümitli ol inş olacak basaracagızzz olacakk bu ay degilse diger ay rahman bizede merhamet edip verecek inş:13:
Belim ağrıyo bide ayıp sölemesi şefaf akıntım varpeki sancın akıntın varmı? bari evde test yap
Belim ağrıyo bide ayıp sölemesi şefaf akıntım var[/QUOTE
Belimde cok ağrı yok aslnda arada bisancm var ama gebelikle ilgli ne hissi ne bedenen bişi hissetmiom
Arkadşalr akıntımla beraber mnicik kan benekleri geld i acaba bu ne adetmi oluyorm
Hiç sanmıom karnm ağrıo ağlayıp duruyom umudum da yok bittiinşallah adet değildir canım, nette okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması genelde adet günlerine denk gelirmiş. İnşallah bebeğin yerleşmiştir ve sağlıkla doğuma kadar sende kalır.
Canım celal bayar üniversitesinde yaptırdım. İnfertilite bölümünde. Çok da memnun kaldım.slm fato45 bnde manisalıyım aşılamnı kime yaptrıdın acaba bilgi veririmisin sevnirim
Canım o ilaçların etkisiyle oluyor. Benim geçen ay da bu ay da aynı seninki gibi oldu. Yani tutmayla alakalı değil. Benim ilk aşılamam tutmamıştı.öyle yapmaya calışıyorum da birden adet sancısı grlip hatırlatıo 10 sn sonra geçioo
kizlar sizde adet sancisi gibi sanci oluyo mu arada daha adetimede epey var yani
Arkadşlar yardm ya ben dün adet olur gbi oldm ama hiçbişi yok galiba aşılama tutmadı bugün olurum çnkü ağrım var şimdi neyapmm gerekli doktruma gtmem gereklimi bugün test gnümdü cuma adet olmam gerekîyodu
normalde cok agrılı adet olurum ve 32 33 günde bir bugün 29. Günüm ve hiç agrım yok galiba ilaçlardan böle oldum ama adet oldum bence doktrumu aradım test yap dedi bakalım şimdi işteyim akşam test yaptrsammı diye düşünüyorumcanım istersen kan tahlili yaptır genede. Bazıları üstüne görebiliyormuş, adet gibi değilde daha az kanama oluyormuş. Hayırlı haber gelir inşallah.
abuuu adetinin olmasına mı üzüleyim yoksa burada negatifleri duyunca kendi umutlarımn tukenmesine mi bilemedimmBitti bu ayda böle geçti olmadı adet oldum ;(
abuuu adetinin olmasına mı üzüleyim yoksa burada negatifleri duyunca kendi umutlarımn tukenmesine mi bilemedimm
Canım üzülme inş bu ay ki tedavin olumlu olur napalımm bizim de kısmetimiz buymuşbiri yer biri bakar kıyamette bundan koparmış merak etme rabbim merhametlidir adaletlidir cok da latif dir ezan okunuyo şimdi rabbim nolur bize de lutfundan fazlından hazinenden bu muhteşem duyguyu yasat amin...
eet haklısın bnde evlendigim günden beri yalvarıyorum son bir yıldır dua ederken farkına varmadan aglıyorum hiç istemyen dua nedir bilmeyen yada benimle baraber evlenip çoktaaan dogurup 2. gebe olanlar benden bır yıl sonra bile evlenip gebe olan doguran okadarr cok arkadasım akrabam varki onlar aklımdan hiç çıkmıyo gercekte bile yuzlerini yılda iki kere gördüğüm insanları artık haftada bir rüyamda görmekten bende sıkıldım... ama bazen düşündügüm de de su aklıma geliyor yaa diyorumm benide allah kulluguna yarattı ayşeyi fatmayı vs. de allah haşa onları cok seviyorda beni hiç sevmiyor mu yada haşa bana bir garezi mi var.yoook bekli diyorum yada öylee öylee beni bizi daha çok seviyor imtihan ediyor sesimizi hep duymak istiyorr hoşuna gidiyorr çünkü hergün allah allah sen büyüksün adeletlisin vs.. ona yakarıyoruzz velhasıl isyan yada sitem etmiyorum çünkü sitem edip haşa isyan etsem bu cektiklerimin mükafatınıda alamıycam en iyisi sabredip beklemek allah en hayırlısını bilir o ne güzel vekildirr SENDE ÜZÜLME allahın var ona koş agla o seni herkesten çok anlarrçok moralim bozuk okadar dua okadar yalvarış nereye gidiyo ben anlamadım millet bikereden kalıyo ben 2,5 yıldır git gel doktrolara sürekli başa al bıktım artık
eet haklısın bnde evlendigim günden beri yalvarıyorum son bir yıldır dua ederken farkına varmadan aglıyorum hiç istemyen dua nedir bilmeyen yada benimle baraber evlenip çoktaaan dogurup 2. Gebe olanlar benden bır yıl sonra bile evlenip gebe olan doguran okadarr cok arkadasım akrabam varki onlar aklımdan hiç çıkmıyo gercekte bile yuzlerini yılda iki kere gördüğüm insanları artık haftada bir rüyamda görmekten bende sıkıldım... Ama bazen düşündügüm de de su aklıma geliyor yaa diyorumm benide allah kulluguna yarattı ayşeyi fatmayı vs. De allah haşa onları cok seviyorda beni hiç sevmiyor mu yada haşa bana bir garezi mi var.yoook bekli diyorum yada öylee öylee beni bizi daha çok seviyor imtihan ediyor sesimizi hep duymak istiyorr hoşuna gidiyorr çünkü hergün allah allah sen büyüksün adeletlisin vs.. Ona yakarıyoruzz velhasıl isyan yada sitem etmiyorum çünkü sitem edip haşa isyan etsem bu cektiklerimin mükafatınıda alamıycam en iyisi sabredip beklemek allah en hayırlısını bilir o ne güzel vekildirr sende üzülme allahın var ona koş agla o seni herkesten çok anlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?