kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
benimde 16 mayıs. bende çok merak ediyorum idrar testi yaptım 2 kez sonuç negatif çıktı. Allahım inşallah tutunmuşlardır. meleklerimize kavuşmamıza az kaldı
Çakmak erdem hastanesinde tüp bebek yapan var mı aranızda ya da erdem hastanesi ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
benimde 16 mayıs. bende çok merak ediyorum idrar testi yaptım 2 kez sonuç negatif çıktı. Allahım inşallah tutunmuşlardır. meleklerimize kavuşmamıza az kaldı
Selam kızlar, bugün adetimin 10. günüydü doktora gittim, perşembe dondurulmuş embriyolarlarım cozulecek c.tesi yada p.tesi transferim olacak Allah'ın izniyle, bende haberler böyle...
Ayyy maşallah sizeekızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
arkadaslar merhaba bende acibadem bursa da tedavi gordum 3 olumsuz deneme sonrasi bugun dorduncu denememiz ve 11 gunum test yaptim dayanamadim yarini bekleyemedim ve sonuc pozitif 330 cikti cok mutluyum umarim beni birakmaz bebisim ......
Selam kızlar, bugün adetimin 10. günüydü doktora gittim, perşembe dondurulmuş embriyolarlarım cozulecek c.tesi yada p.tesi transferim olacak Allah'ın izniyle, bende haberler böyle...
canım hayırlı olsun inşallahhh her şey çok güzel olacakbenim transferim 24 mayısta olacak adetimiz 20.günü oluyor geç değil mi dedim doktoruma hayır dedi benim de dondurulmuş biliyorsun çok şaşırdım ben de:26:
canım hayırlı olsun inşallahhh her şey çok güzel olacakbenim transferim 24 mayısta olacak adetimiz 20.günü oluyor geç değil mi dedim doktoruma hayır dedi benim de dondurulmuş biliyorsun çok şaşırdım ben de:26:
canımmmmmmmmm az kalmışşşşşşşş donduriklerini almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?