Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))

Masallah topikimizin annelerine guzel haberler gelmeye devam etsin insallah..Allah tamamina erdirsin canim tebrik ederim....

kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))

çok sevindim sağlıkla kucağına da al inşallah. benim bir sorum olacak, ilk denemen miydi? bir de bu değer kaç olunca hamilelik anlaşılıyor?

canlarım kaderdaşlarım allah hepimizi güldürsün. çok çok teşekkür ederim hepinize burda öyle güzel paylaşımlar yapıyoruz ki moralim çok yüksekti bu zaman içinde darısı sizlere olsun inş. şimdi değerin yükselmesini bekleyeceğim allahın izniyle hftaya perşembe bebeklerimi görebilceğim :)))

vuuuuuu süperrr canımmmmmmmmmmmmmm..
ben dedim ama idrarda çıktıyaaaaaaaaa vardırrrrrrr
değerinde maaşallahhhhhhhhhhhh süperrrrrrrr
Rabbim tamamına erdirsin..3 gün erkenden öğrenmiş oldunnnnn sonucunuuuuuuuuu..
ayyyyyyyyy çokk sevindimmm bi hamişimiz daha olduuuuuuuuu
darısı diğer kızların başınaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
benimde 16 mayıs. bende çok merak ediyorum idrar testi yaptım 2 kez sonuç negatif çıktı. Allahım inşallah tutunmuşlardır. meleklerimize kavuşmamıza az kaldı

canım sende bir ağrı bir şey varmı 10 gün benim göbeğim alt tarafından kesik batmalar oluyor ara ara bi anlam veremedim acaba normal mi

Selam kızlar, bugün adetimin 10. günüydü doktora gittim, perşembe dondurulmuş embriyolarlarım cozulecek c.tesi yada p.tesi transferim olacak Allah'ın izniyle, bende haberler böyle...

canımmmmmmmmm az kalmışşşşşşşş donduriklerini almaya

Ayyy maşallah sizee ne güzel habeeer yaşasın Allah sağasağlim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah..darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısysa tabii. Siz bizim umutlarımızsınız maşşallah sizeee

canım ya çok sevindir rabbim kucağına alacağın günleride göstersin inşallah.darısıda başımıza olsun hayırlısı ile.

arkadaslar merhaba bende acibadem bursa da tedavi gordum 3 olumsuz deneme sonrasi bugun dorduncu denememiz ve 11 gunum test yaptim dayanamadim yarini bekleyemedim ve sonuc pozitif 330 cikti cok mutluyum umarim beni birakmaz bebisim ......

laves sen bana umut oldun resmen bizde bursa acıbademde 2 tüp denemesi yaptık biri dondurulmuşlarla 2 dondurulmuşumuz daha var 2. kalıte şahin bey onlarla deneyelim diyor bense 0 dan istiyorum seni görünce sanırım kararım değişti sizde problem neydi ve embriyoların kalitesi nasıldı yazabilir misin

canım tebrik ederim çok mutlu oldum sen de çokkkkkkk mutlu ol e mi. Taze annler bize de dua edin bizim dualarimiz sizinleallah kucağına almayı da nasip etsin canım maşallah :)

Selam kızlar, bugün adetimin 10. günüydü doktora gittim, perşembe dondurulmuş embriyolarlarım cozulecek c.tesi yada p.tesi transferim olacak Allah'ın izniyle, bende haberler böyle...

canım hayırlı olsun inşallahhh her şey çok güzel olacak benim transferim 24 mayısta olacak adetimiz 20.günü oluyor geç değil mi dedim doktoruma hayır dedi benim de dondurulmuş biliyorsun çok şaşırdım ben de:26:

Son düzenleme:

Canim hayirli olsun..Ayyyy bisey kalmadi haftaya transferin olcak kismetse...Canim insallah Rabbim yuzunu guldursun.Bebislerin annlerine zamk gibi yapissin birakmasin:)))Teyy Teyyyy gelinim geliyo Dostlar...

Hadi bakalım canım benim, beni yanlız bıraktın desene
herkesin vücudu farklı canım, belki rahmin geç kalınlaşıyordur, tüp bebek kişiye özel bir tedavi sonuçta, herşey yolunda gitsinde geç olsun güç olmasın inşallah, senin embriyolar 5. günde mi dondurulmuştu canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…