Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Sonu güzel olsun da canım :) rahim kalınlığı dün 8 mm idi. Embriyolarim 5.gun embriyosu rahim kalinlasiyor artik 2.ameliyattan sonra rahim çok iyi allaha şükürler olsun

kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))

yellgreen bende 16sını beklıyodum senın için ne güzel bı süpriz bu...senin tekrar hamıle kalabılmen bana muthış moral verdı...inşallah bu sefer sağlıklı devam eder bebeklerın ve kucağına alırsın...dualarım senınle...kontrollere gıttıkten sonra ozelden mesaj at bana olurmu merakta bırakma...sevinç sevinç sevinç bu akşam:))))))))))))))

Sonu güzel olsun da canım :) rahim kalınlığı dün 8 mm idi. Embriyolarim 5.gun embriyosu rahim kalinlasiyor artik 2.ameliyattan sonra rahim çok iyi allaha şükürler olsun

Benimde 10 mmdi bugün, embriyolar da döllenip dondurulmuştu umarım 5. güne giderler, gerçi şimdiye kadar hep gittiler ama nasip olmayınca olmuyor işte, gerisi bahane, güzel haberlerini bekliyorum canım...

Evet canım az kaldı, bol bol dua et bize, bu 5. denemesi daha fazla aratmadan buldur ya Rabbi diye dua et benim için
Senin hamilelik nasıl gidiyor canım ?

rabbim daha fazla aratmasın bitanemmm bu denemende nasip olur inşallahhhhhhhh...:26::26::26:
iyi gidiyo cnm hiç bişey anlamıyorumm pazartesi bi olsa kese görmeye gidiceğiz o zaman biraz daha rahatlıycam inş..:26::26:

ayyy cnm bnm tabiki mesaj atarım atmaz olurmuyum hiç en kısa zamanda darısı benim givi bekleyen herkese olsun inş

herkese merhaba
ben de haziran ayında tüp bebek tedavisini başlayacağım nasipse..
beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar?
sizden öğreneceğim ,sizinle paylaşacağım çok şey var...
tabi kabul ederseniz. biraz kendimden bahsedeyim..
ben 28, eşim 32 yaşında..4,5 senelik evliyim. 2,5 senedir istememize rağmen bebeğimiz olmadı. ilk başta benim hormonlarım sıkıntılıydı, ilaçla düzene girdi. ama eşimin sperm sayısı ve hızı da düşük çıktı.
pek çok doktora gittik, vitaminler, kürler, ovulasyon testleri, klomenler, çatlatma iğneleri ve son olarak negatif bir aşılama yaşadık. artık beklemek istemiyoruz, nasip olursa haziran ayında istanbula gidip tedaviye başlayacağız. aynı süreçlerden siz de geçtiniz, neler yaşadığımı neler hissettiğimi en iyi siz anlarsınız. çevremde benim durumumda olan pek kimse yok herkesin çoluğu çocuğu var, 2. çocukları oldu çoğunun..o yüzden beni anlmaları mümkün değil. anlamadıklarını sözlerinden anlıyorsunuz zaten. "en iyi zamanların, bol bol uyu, gez,çocuğun olunca yapamazsın..vsvs" onların çocuğu olmasaydı böyle konuşmazlardı, sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır...düşüncesiz konuşmalar, hal ve hareketler, doğum muhabbetleri, bez muhabbetleri, çocuğu ne yedi ne yemedi muhabbetleri...senin de bu muhabbette hiç söyleyecek sözünün olmaması...kim konuşuyorsa onu dinlemen..ona bakman...başka da bişey yok işte...ahhh ki ahh..Rabbim hepimize yardım etsin..
Allahım burada çocuk aşkıyla yanıp tutuşan herkese, tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.amin

Amin canım, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bizim sınavımız da böyle demek ki, başka bir açıklamasını yapamıyorum ben, ancak böyle teselli ediyorum kendimi

Merhaba bayanlar beni de listeye alırsanız sevinirim 31 yaşındayım sebepsiz infertilite tanım ayrıca hipoglisemi(inisülin direnci) hastasıyım 1 aşılama zeynep kamilde negatif sonuç Şimdi erdem hastanesi uzun protokol dün 21. gün lucrin iğne başlandı adetin 2 . günü diğer iğnelere başlıyacağım inşallhh

kizlar iyi geceler deyim dedim hepinize sabah bebisimi alacagim birkac gun size yazamam guzel haberlerinizi alirim insaallah dua ile :)))))

kizlar iyi geceler deyim dedim hepinize sabah bebisimi alacagim birkac gun size yazamam guzel haberlerinizi alirim insaallah dua ile :)))))

merhaba canım seni aşılama topiğinden hatırlıyorum sanki..naz arkadaşımzın topiğinden..sen de tüp yaptırdın demek..yarın transferin mi olacak? hadi bakalım hakkında hayırlısı..inşallah güzel haberler alırsın cnm

Hos geldiniz arkadaşlar yarın listeye ekleyecegim. Mavera seni çokkkkk iyi anlıyorum inşallah allah çok aratmadan hepimize nasip edecek. Bizim de mis kokulu bezlerimiz olacak :)))) pozitif olun kızlar pozitif olun ki sonucumuz da pozitif olsun

varmış özellikle 1.50 den kısalar için çok erken doğuma neden oluyormuş çok şaşkınım valla

Arkadasim iyi geceler...Allaha emanet ol sen ve bebisin.Transfere girerken su duayi oku olurmu Hz.Zekeriyyanin Duasi "Rabbi hebli min le dûnke Zûrriyeten Tayyibeten Inneke Semi-u Dua"Aminnnn

hoşbulduk canım..amin amin inşallah...bizi bizden başkası anlamaz zaten..benim morale ihtiyacım var, onu da burada bulacağım inşallah..öyle hissediyorum

inşallah bu mübarek ayda bütün bebiş isteyenlere rabbim nasip etsin aminnn.benimde hazirana kaldı bu ay gidemedik bakalım inşallah Allah nasip eder.şimdiden elevit kullanmaya başladım.kan ve hormon tahlillerimi en kısa sürede yaptırmak istiyorum.umarım bir sorun yoktur.bende biraz demir eksikliği var belki ilaç kullanıp bu süreyi kısaltmaya bakmalıyım.hayırlısıı

canim benim yaaa.... seni o kadarr iyi anliyorum ki... hikayelerimiz cok cok benziyor. ins Rabbim bizlere de nasib eder :)
yazinda kendimi buldum resmen, demek ki hepimiz benzer sureclerden geciyoruz, ayni seylere uzuluyoruz... ins Rabbim bizim yuzumuzu de guldurur... daha fazla bekletmez artik bizi..

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrr....

bugünde zezaim test günüüüüüüüü...:18::18::18::18:
güzel haber verir bize inşallahhhhh..
ve diğer kızlardaaaaaaa:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…