Hadi bakalım canım benim, beni yanlız bıraktın desene
herkesin vücudu farklı canım, belki rahmin geç kalınlaşıyordur, tüp bebek kişiye özel bir tedavi sonuçta, herşey yolunda gitsinde geç olsun güç olmasın inşallah, senin embriyolar 5. günde mi dondurulmuştu canım ?
kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
Sonu güzel olsun da canım :) rahim kalınlığı dün 8 mm idi. Embriyolarim 5.gun embriyosu rahim kalinlasiyor artik 2.ameliyattan sonra rahim çok iyi allaha şükürler olsun
Evet canım az kaldı, bol bol dua et bize, bu 5. denemesi daha fazla aratmadan buldur ya Rabbi diye dua et benim için
Senin hamilelik nasıl gidiyor canım ?
yellgreen bende 16sını beklıyodum senın için ne güzel bı süpriz bu...senin tekrar hamıle kalabılmen bana muthış moral verdı...inşallah bu sefer sağlıklı devam eder bebeklerın ve kucağına alırsın...dualarım senınle...kontrollere gıttıkten sonra ozelden mesaj at bana olurmu merakta bırakma...sevinç sevinç sevinç bu akşam:))))))))))))))
herkese merhaba
ben de haziran ayında tüp bebek tedavisini başlayacağım nasipse..
beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar?
sizden öğreneceğim ,sizinle paylaşacağım çok şey var...
tabi kabul ederseniz. biraz kendimden bahsedeyim..
ben 28, eşim 32 yaşında..4,5 senelik evliyim. 2,5 senedir istememize rağmen bebeğimiz olmadı. ilk başta benim hormonlarım sıkıntılıydı, ilaçla düzene girdi. ama eşimin sperm sayısı ve hızı da düşük çıktı.
pek çok doktora gittik, vitaminler, kürler, ovulasyon testleri, klomenler, çatlatma iğneleri ve son olarak negatif bir aşılama yaşadık. artık beklemek istemiyoruz, nasip olursa haziran ayında istanbula gidip tedaviye başlayacağız. aynı süreçlerden siz de geçtiniz, neler yaşadığımı neler hissettiğimi en iyi siz anlarsınız. çevremde benim durumumda olan pek kimse yok herkesin çoluğu çocuğu var, 2. çocukları oldu çoğunun..o yüzden beni anlmaları mümkün değil. anlamadıklarını sözlerinden anlıyorsunuz zaten. "en iyi zamanların, bol bol uyu, gez,çocuğun olunca yapamazsın..vsvs" onların çocuğu olmasaydı böyle konuşmazlardı, sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır...düşüncesiz konuşmalar, hal ve hareketler, doğum muhabbetleri, bez muhabbetleri, çocuğu ne yedi ne yemedi muhabbetleri...senin de bu muhabbette hiç söyleyecek sözünün olmaması...kim konuşuyorsa onu dinlemen..ona bakman...başka da bişey yok işte...ahhh ki ahh..Rabbim hepimize yardım etsin..
Allahım burada çocuk aşkıyla yanıp tutuşan herkese, tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.amin
kizlar iyi geceler deyim dedim hepinize sabah bebisimi alacagim birkac gun size yazamam guzel haberlerinizi alirim insaallah dua ile :)))))
aaaaaaaa çok ilginç.ikiz gebeliğin boyla ilgisi mi varmış?benim eltimin boyuda 1.60 falan ama o da tüple ikiz doğum yaptı.bi problemi olmadı.gerçi bebeklerden biri doğumdan sonra öldü ama doğumdan sonra yani bambaşka nedenle boyla ilgisi yok.benim de boyum 1.62 bana da belki 2 ya da 3 embriyo koyacak doktorum.şaşırdım canım şimdi.
kizlar iyi geceler deyim dedim hepinize sabah bebisimi alacagim birkac gun size yazamam guzel haberlerinizi alirim insaallah dua ile :)))))
Hos geldiniz arkadaşlar yarın listeye ekleyecegim. Mavera seni çokkkkk iyi anlıyorum inşallah allah çok aratmadan hepimize nasip edecek. Bizim de mis kokulu bezlerimiz olacak :)))) pozitif olun kızlar pozitif olun ki sonucumuz da pozitif olsun
herkese merhaba
ben de haziran ayında tüp bebek tedavisini başlayacağım nasipse..
beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar?
sizden öğreneceğim ,sizinle paylaşacağım çok şey var...
tabi kabul ederseniz. biraz kendimden bahsedeyim..
ben 28, eşim 32 yaşında..4,5 senelik evliyim. 2,5 senedir istememize rağmen bebeğimiz olmadı. ilk başta benim hormonlarım sıkıntılıydı, ilaçla düzene girdi. ama eşimin sperm sayısı ve hızı da düşük çıktı.
pek çok doktora gittik, vitaminler, kürler, ovulasyon testleri, klomenler, çatlatma iğneleri ve son olarak negatif bir aşılama yaşadık. artık beklemek istemiyoruz, nasip olursa haziran ayında istanbula gidip tedaviye başlayacağız. aynı süreçlerden siz de geçtiniz, neler yaşadığımı neler hissettiğimi en iyi siz anlarsınız. çevremde benim durumumda olan pek kimse yok herkesin çoluğu çocuğu var, 2. çocukları oldu çoğunun..o yüzden beni anlmaları mümkün değil. anlamadıklarını sözlerinden anlıyorsunuz zaten. "en iyi zamanların, bol bol uyu, gez,çocuğun olunca yapamazsın..vsvs" onların çocuğu olmasaydı böyle konuşmazlardı, sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır...düşüncesiz konuşmalar, hal ve hareketler, doğum muhabbetleri, bez muhabbetleri, çocuğu ne yedi ne yemedi muhabbetleri...senin de bu muhabbette hiç söyleyecek sözünün olmaması...kim konuşuyorsa onu dinlemen..ona bakman...başka da bişey yok işte...ahhh ki ahh..Rabbim hepimize yardım etsin..
Allahım burada çocuk aşkıyla yanıp tutuşan herkese, tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.amin
Günaydınnnnnn kızlarrrrrrr....
bugünde zezaim test günüüüüüüüü...:18::18::18::18:
güzel haber verir bize inşallahhhhh..
ve diğer kızlardaaaaaaa:26::26:
günaydın. kızlar yanlış hesap yapmışım test günüm yarın :) inşallah güzel haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?