Ölümüme az kaldı... Bakalım sizleri daha ne kadar süre okuyabileceğim...Benden bebek falan geçti...
Ölümüme az kaldı... Bakalım sizleri daha ne kadar süre okuyabileceğim...Benden bebek falan geçti...
merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında başladım tedavime, transferimin 4. günü :)))))))) 23 mayısta tahlil günümm inşallah rabbim hepimize nasip etsin flzask2003 gibi)
Canım benim ölüm tabii ki var ve kimimize çok da yakın.. Rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyorum ama moralin herşeyde ilaç olduğuna ölüm döşeğinden kaldırdığına şahitim..başına herne geldiyse moralini lütfen kaybetmemeye çalış lütfen bizim için...senin için ne yapabiliriz nasıl moral oluruz bizden ne istersin nasıl konuşalım bilemiyorum ama elimizden geleni yapmaya hazırız lütfen ağlamaBurası yazdığım şeylerin yeri değil biliyorum. Hepinizden özür diliyorum. Çok rahatsızım. Hergün iyi olurum ümidiyle uyanıyorum ama daha kötü oluyorum. Burda sizlerle bebek hayali kurmaya çalışacaktım ama ne yazıkki artık kuramıyorum. Hergün ağlıyorum. Elbette birgün hepimiz öleceğiz ama bilerek ölüme gitmek benim gibi güçsüz insanları daha çok yıkıyor. Hergün yakınarak herkesi bıktırdım önce ailemden sonra sizlerden özür diliyorum. Midem yediğim şeyleri kabul etmiyor. Artık yemesemde kötü oluyor. Sağ tarafım ağrıyor falan falan... Bebekmiş falan hiç önemsemeyin sağlığınız yerinde ise mutlu olun. Her geçen gününüzü birşeylere üzülmeden geçirin.
Burası yazdığım şeylerin yeri değil biliyorum. Hepinizden özür diliyorum. Çok rahatsızım. Hergün iyi olurum ümidiyle uyanıyorum ama daha kötü oluyorum. Burda sizlerle bebek hayali kurmaya çalışacaktım ama ne yazıkki artık kuramıyorum. Hergün ağlıyorum. Elbette birgün hepimiz öleceğiz ama bilerek ölüme gitmek benim gibi güçsüz insanları daha çok yıkıyor. Hergün yakınarak herkesi bıktırdım önce ailemden sonra sizlerden özür diliyorum. Midem yediğim şeyleri kabul etmiyor. Artık yemesemde kötü oluyor. Sağ tarafım ağrıyor falan falan... Bebekmiş falan hiç önemsemeyin sağlığınız yerinde ise mutlu olun. Her geçen gününüzü birşeylere üzülmeden geçirin.
Offff Rabbim hayırlısını tez vakitte versin hepimize üzülme demiyorum maalesef çok zorr ama şöyle düşün birdaha yapma şansın var ya olmasaydı dimiKızlar çok üzgünüm adet kanamam başladı sabah dr aradık yine de tahlil yaptır dedii burda siz beni anlayabiliyorsunuz ne yaşadığımızı biliyorsunuz rabbim bana bu kez de kısmet etmedi sanırım uzun bir süre iğne falan görmek istemiyorum kollarım göbeğim kalçalarım delik deşik oldu her yerim mor mor, rabbim burda emek harcayan isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim dularımızı akbul etsin rabbim aklıma mukayet olsun çok kafam karışıkkk
HAYATIM sonuç çıksın bir öyle ne olur kendini üzme. İnşallah sonuç pozitiftir inşallahKızlar çok üzgünüm adet kanamam başladı sabah dr aradık yine de tahlil yaptır dedii burda siz beni anlayabiliyorsunuz ne yaşadığımızı biliyorsunuz rabbim bana bu kez de kısmet etmedi sanırım uzun bir süre iğne falan görmek istemiyorum kollarım göbeğim kalçalarım delik deşik oldu her yerim mor mor, rabbim burda emek harcayan isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim dularımızı akbul etsin rabbim aklıma mukayet olsun çok kafam karışıkkk
Kızlar çok üzgünüm adet kanamam başladı sabah dr aradık yine de tahlil yaptır dedii burda siz beni anlayabiliyorsunuz ne yaşadığımızı biliyorsunuz rabbim bana bu kez de kısmet etmedi sanırım uzun bir süre iğne falan görmek istemiyorum kollarım göbeğim kalçalarım delik deşik oldu her yerim mor mor, rabbim burda emek harcayan isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim dularımızı akbul etsin rabbim aklıma mukayet olsun çok kafam karışıkkk
Burası yazdığım şeylerin yeri değil biliyorum. Hepinizden özür diliyorum. Çok rahatsızım. Hergün iyi olurum ümidiyle uyanıyorum ama daha kötü oluyorum. Burda sizlerle bebek hayali kurmaya çalışacaktım ama ne yazıkki artık kuramıyorum. Hergün ağlıyorum. Elbette birgün hepimiz öleceğiz ama bilerek ölüme gitmek benim gibi güçsüz insanları daha çok yıkıyor. Hergün yakınarak herkesi bıktırdım önce ailemden sonra sizlerden özür diliyorum. Midem yediğim şeyleri kabul etmiyor. Artık yemesemde kötü oluyor. Sağ tarafım ağrıyor falan falan... Bebekmiş falan hiç önemsemeyin sağlığınız yerinde ise mutlu olun. Her geçen gününüzü birşeylere üzülmeden geçirin.
canım hangi topikte gördüm seni... neyse benim de yarın sabah saat 7.30 da transfer var 5. gün embriyosu... çok heyecanlıyım Rabbim cümle isteyip uğraşanların yüzünü güldürür inşaallah...
merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında başladım tedavime, transferimin 4. günü :)))))))) 23 mayısta tahlil günümm inşallah rabbim hepimize nasip etsin flzask2003 gibi)
kızlar bende bugün ilk iğnemi yaptım bismillah dedik ve çıktık yola hayırla sonlanır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?