Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kızlar kimin listeye eklenmek işstediğini bilmediğim için listeye eklenme isteği olmadan eklemiyorum, o yüzden bilgilerinizi yazıp istekte bulununuz

herkesee selam olsun....haziran adetimlee tedaviye başlıycagim ama sudan çıkmıs balık gibi hissediyorum kendimi......yolum uzunmus gibii raporum çıkcakk ondan sonra adetin 2.günü yani muhtemeln 11 haziranda ignelere başlıycaz....sizler bilirsiniz kolaymii bu işlerr.....yaniii bian önce olurmuuu:26:

kızlar kimin listeye eklenmek işstediğini bilmediğim için listeye eklenme isteği olmadan eklemiyorum, o yüzden bilgilerinizi yazıp istekte bulununuz

eger ben size uygun bi arkadaşsamm benide eklermisinizz....30 yaşındayim ilk denememm ankada deniycegim problem plokistik over

canım benim yaş kısmına 29 yazarmısın.başkada eksiğim yok:)başka

menac merhaba canım
benim tedavi olacağım merkez eksik galiba:)
maslak acıbadem canım, ekleyiver..görüşrüz

Selam kızlar. bugün 11.günümüz yarın test yapmam gerekiyor. test günü gelsede bi an önce test yapıp sonucu öğreniyim diye can atıyordum fakat bugün içime bir korku düştü. negatifle karşılaşmaktan çok korkuyorum. genelde akşam ve sabahları belim ağrıyor kasıklarıma başlarda çok kıramplar batmalar giriyordu ama son zamanlarda kasık batmalarımda azaldı nerdeyse hiç yok. ama akıntım var akıntı dediğimde su geliyor. afedersiniz günlük ped kullanıyorum onuda koymasam pantalon falan ıslancak. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.

Hamilesin canım tebrik ederim şimdiden bacaklarindan akiyo o su gibi akinti değil mi

Canım listede gördüm test günü bugün diye görünüyordu, merak ediyordum ne yaptı acaba diye.Olumsuz düşüncelere kapılıp da kendini yıpratma, inşallah güzel sonuçlar alacaksın yarın. Heyecanla bekliyoruz

Hamilesin canım tebrik ederim şimdiden bacaklarindan akiyo o su gibi akinti değil mi

ped koymasam akıcak yani o derece. inşallah hamileyimdir kızlar ya. belirsizlik kadar kötü bişey yok. bugün o kadar bi tuhaflaştımki duygularıma bile tercüman olamıyorum endişe korku hepsi bir arada

ped koymasam akıcak yani o derece. inşallah hamileyimdir kızlar ya. belirsizlik kadar kötü bişey yok. bugün o kadar bi tuhaflaştımki duygularıma bile tercüman olamıyorum endişe korku hepsi bir arada

İnşallah yarin buraya hamileyim çığlıklarini yazarsın. Inan güzel haberler almaya ihtiyacimiz var bizim de. ..

Biliyorum elinde değil ama yine de çok stres yapma, bebişe zarar verirsin Allah korusun. Kafanı dağıtacak bir şeylerle meşgul ol. Yarın bu vakitlerde hep birlikte sevindiğimiz hayal et. Allah'ım dualarımızı karşılıksız bırakmasın inşallah.

Ölümüme az kaldı... Bakalım sizleri daha ne kadar süre okuyabileceğim...Benden bebek falan geçti...
ölüm akla gelebılecek en son sey,hatta akla bıle getırılmemelı sorunlarımız oldugunda.
Allah bizi sınıyor, dayanabilecek mı yoksa ısyan mı edecek dıye. Tabı kı dayanmak bızım sınavımız.
Hayatta kendınden başka değerlı hıcbırsey yok. Kendın ıcın yaşa.
Bazen kızıyorum kendıme, elımde olmayan sahıp olamadıgım bı bebek ıcın kendımı paralıyorum dıyorum. Oysa elımde olan yanımda varolan ailem eşim var çok şükür. Bebek ıcın hırpalanacagıma, elinde olan sahıp olduklarında mutluluklar yaşamak en dogrusu.
Bana doktorun bırı hıc bırsey soylemeden dırekt siz önce bır psıkologa gıdın dedı, çok kızmıştım ama haklı.
Ruhumuz sağlıklı olacak kı bedenen de sağlıklı olalım. Allah hepımıze sabır versın.

Senı cok cok ıyı anlıyorum canım, tek söz sabır dilemek olacak sanırım. Elden birşey gelmıyor malesef.
En kısa sürede toparlanırsın umarım. Zaman en iyi çare...

anneciklerim bnmm bir iki gündür giremiyordum bütün yazılanları okudum bi üzüldüm bi sevindim...

KARAM canım üzme kendini hayatta herşey bizler için tek ilaç sabır sende kavuşucaksın hayallerine inşş..

ZEZAİMM canım inş hamilesin yarın senden güzel haberler alıcaz umutluyuzz..

YELLGREEN canımmm çok tebrik ederimmm hayırlısıyla kucagına al inş bizlerede dua et.

RABBİM HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞŞŞŞ....

Rabbim sana o resmindeki gibi 5 tane çocuk nasip etsin kafayı tırlatırsın çocuk sesleriyle inşşşşşşşş

bu günlerin aklına bile gelmez inşş...:):):):):)

kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))

hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin sizin yaşdığınız mutluluğu bana ve bebek isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah aminnn...

anlattıklarınız sanırım hepimzin yaşadıkları gibi çok güzel anlatmışsın arkadaşım rabbim hepimize nasip eder inşallah amin....

yazdıklarınız okudum ve çok üzüldüm hastalığınızı bilmiyorum ama lütfen kendinize bu kadar acımasız davranmayın ve kendiniz salmayın bu hastalık nedir bilmiyorum ama sizi seven insanlar var onları düşünün tabi hayatta tek önemsediğimiz şey bebek değil rabbim nasip etmezse yapacak bişeyimiz yok ama bizi seven annemiz babamız kardeşimiz ve büyük aşkla evlendiğimiz eşlerimiz var rabbim şifanızı tez vakitte versin inşallah

canım kendini salma umutsuzluğa kapılma sana nasıl teselli verilir bilmiyorum ama evlatlarımız olmasada bizi seven bir çok insan var bunu unutma çevremizde bende ilk denememde negatif sonuç aldım o an için çok üzüldüm ama şimdi 18 martta test günüm var bakalım rabbim nasip ettiyse yavrumu bana bağışlıycak tüm evlat isteyenler icin dualar ediyorum dualarım hepimiz inçin inşallah

hayırlı olsun şimdiden arkadaşım

merhaba arkadaşlar bugün transferim vardı 2 tane transfer edildi şimdi eve geldim 3 gün yemek ve tuvalet hariç kalkmayacakmışım 3 gün biraz zor geçecek uzanmayı hiç sevmem ama sonu güzel olucağını düşünüp yatıcam.transferi olan herkez aynı şeyi yapıyor dimi.inş. bebişlerimin dünyaya geleceği vardır da beni de daha fazla yormazlar .:)

Rabbim sana o resmindeki gibi 5 tane çocuk nasip etsin kafayı tırlatırsın çocuk sesleriyle inşşşşşşşş

bu günlerin aklına bile gelmez inşş...:):):):):)
ayy cancağızım o kadar çok çocuga bakamam
ama 5 tane cocuk olunca 10 yıl önce emeklı olma projesı var ya hükümetın bak o zaman olur inş.senın de bı kucak dolusu bebişin olur da kucagında yer kalmaz
nasıl dualar bunlar yahu

hadı hayırlı olsun canım, 2 tane koyulmuş şansın daha yuksek. 12 gun sabredıp öğrenecegız iyi sonucunu ınş

JASMIN testı tekrarladın mı, meraktayım canım benım :44:

hayırlı olsun güzel haberlerinize alırız burdan inşallah

Sonu güzel olsun da canım :) rahim kalınlığı dün 8 mm idi. Embriyolarim 5.gun embriyosu rahim kalinlasiyor artik 2.ameliyattan sonra rahim çok iyi allaha şükürler olsun

menaccım mrb ben topiği bi süredir takip ediyorum da gecmişe bakınırken farkettim sende rahim kalınlaşma problemi vardı nası halletin sorunun benimde var ve 3 aydır kalınşlaşmıyo bu yüzden de tüp bebişlerimi alamıyorum bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…