kızlar kimin listeye eklenmek işstediğini bilmediğim için listeye eklenme isteği olmadan eklemiyorum, o yüzden bilgilerinizi yazıp istekte bulununuz
kızlar kimin listeye eklenmek işstediğini bilmediğim için listeye eklenme isteği olmadan eklemiyorum, o yüzden bilgilerinizi yazıp istekte bulununuz
Selam kızlar. bugün 11.günümüz yarın test yapmam gerekiyor. test günü gelsede bi an önce test yapıp sonucu öğreniyim diye can atıyordum fakat bugün içime bir korku düştü. negatifle karşılaşmaktan çok korkuyorum. genelde akşam ve sabahları belim ağrıyor kasıklarıma başlarda çok kıramplar batmalar giriyordu ama son zamanlarda kasık batmalarımda azaldı nerdeyse hiç yok. ama akıntım var akıntı dediğimde su geliyor. afedersiniz günlük ped kullanıyorum onuda koymasam pantalon falan ıslancak. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
Selam kızlar. bugün 11.günümüz yarın test yapmam gerekiyor. test günü gelsede bi an önce test yapıp sonucu öğreniyim diye can atıyordum fakat bugün içime bir korku düştü. negatifle karşılaşmaktan çok korkuyorum. genelde akşam ve sabahları belim ağrıyor kasıklarıma başlarda çok kıramplar batmalar giriyordu ama son zamanlarda kasık batmalarımda azaldı nerdeyse hiç yok. ama akıntım var akıntı dediğimde su geliyor. afedersiniz günlük ped kullanıyorum onuda koymasam pantalon falan ıslancak. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin.
eger ben size uygun bi arkadaşsamm benide eklermisinizz....30 yaşındayim ilk denememm ankada deniycegim problem plokistik over
Hamilesin canım tebrik ederim şimdiden bacaklarindan akiyo o su gibi akinti değil mi
ped koymasam akıcak yani o derece. inşallah hamileyimdir kızlar ya. belirsizlik kadar kötü bişey yok. bugün o kadar bi tuhaflaştımki duygularıma bile tercüman olamıyorum endişe korku hepsi bir arada
ped koymasam akıcak yani o derece. inşallah hamileyimdir kızlar ya. belirsizlik kadar kötü bişey yok. bugün o kadar bi tuhaflaştımki duygularıma bile tercüman olamıyorum endişe korku hepsi bir arada
Ölümüme az kaldı... Bakalım sizleri daha ne kadar süre okuyabileceğim...Benden bebek falan geçti...
ölüm akla gelebılecek en son sey,hatta akla bıle getırılmemelı sorunlarımız oldugunda.Burası yazdığım şeylerin yeri değil biliyorum. Hepinizden özür diliyorum. Çok rahatsızım. Hergün iyi olurum ümidiyle uyanıyorum ama daha kötü oluyorum. Burda sizlerle bebek hayali kurmaya çalışacaktım ama ne yazıkki artık kuramıyorum. Hergün ağlıyorum. Elbette birgün hepimiz öleceğiz ama bilerek ölüme gitmek benim gibi güçsüz insanları daha çok yıkıyor. Hergün yakınarak herkesi bıktırdım önce ailemden sonra sizlerden özür diliyorum. Midem yediğim şeyleri kabul etmiyor. Artık yemesemde kötü oluyor. Sağ tarafım ağrıyor falan falan... Bebekmiş falan hiç önemsemeyin sağlığınız yerinde ise mutlu olun. Her geçen gününüzü birşeylere üzülmeden geçirin.
Kızlar çok üzgünüm adet kanamam başladı sabah dr aradık yine de tahlil yaptır dedii burda siz beni anlayabiliyorsunuz ne yaşadığımızı biliyorsunuz rabbim bana bu kez de kısmet etmedi sanırım uzun bir süre iğne falan görmek istemiyorum kollarım göbeğim kalçalarım delik deşik oldu her yerim mor mor, rabbim burda emek harcayan isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim dularımızı akbul etsin rabbim aklıma mukayet olsun çok kafam karışıkkk
kızlar dayanamadım saat 4 gibi gittim kan verdim. elim az önce sonucu aldı. 9. gün değerim 107,09 yaniiii HAMİLEYİMMMMMmMM :))))))))
herkese merhaba
ben de haziran ayında tüp bebek tedavisini başlayacağım nasipse..
beni de aranıza alır mısınız arkadaşlar?
sizden öğreneceğim ,sizinle paylaşacağım çok şey var...
tabi kabul ederseniz. biraz kendimden bahsedeyim..
ben 28, eşim 32 yaşında..4,5 senelik evliyim. 2,5 senedir istememize rağmen bebeğimiz olmadı. ilk başta benim hormonlarım sıkıntılıydı, ilaçla düzene girdi. ama eşimin sperm sayısı ve hızı da düşük çıktı.
pek çok doktora gittik, vitaminler, kürler, ovulasyon testleri, klomenler, çatlatma iğneleri ve son olarak negatif bir aşılama yaşadık. artık beklemek istemiyoruz, nasip olursa haziran ayında istanbula gidip tedaviye başlayacağız. aynı süreçlerden siz de geçtiniz, neler yaşadığımı neler hissettiğimi en iyi siz anlarsınız. çevremde benim durumumda olan pek kimse yok herkesin çoluğu çocuğu var, 2. çocukları oldu çoğunun..o yüzden beni anlmaları mümkün değil. anlamadıklarını sözlerinden anlıyorsunuz zaten. "en iyi zamanların, bol bol uyu, gez,çocuğun olunca yapamazsın..vsvs" onların çocuğu olmasaydı böyle konuşmazlardı, sınanmadığınız bir acı üzerine konuşmak her zaman kolaydır...düşüncesiz konuşmalar, hal ve hareketler, doğum muhabbetleri, bez muhabbetleri, çocuğu ne yedi ne yemedi muhabbetleri...senin de bu muhabbette hiç söyleyecek sözünün olmaması...kim konuşuyorsa onu dinlemen..ona bakman...başka da bişey yok işte...ahhh ki ahh..Rabbim hepimize yardım etsin..
Allahım burada çocuk aşkıyla yanıp tutuşan herkese, tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.amin
Burası yazdığım şeylerin yeri değil biliyorum. Hepinizden özür diliyorum. Çok rahatsızım. Hergün iyi olurum ümidiyle uyanıyorum ama daha kötü oluyorum. Burda sizlerle bebek hayali kurmaya çalışacaktım ama ne yazıkki artık kuramıyorum. Hergün ağlıyorum. Elbette birgün hepimiz öleceğiz ama bilerek ölüme gitmek benim gibi güçsüz insanları daha çok yıkıyor. Hergün yakınarak herkesi bıktırdım önce ailemden sonra sizlerden özür diliyorum. Midem yediğim şeyleri kabul etmiyor. Artık yemesemde kötü oluyor. Sağ tarafım ağrıyor falan falan... Bebekmiş falan hiç önemsemeyin sağlığınız yerinde ise mutlu olun. Her geçen gününüzü birşeylere üzülmeden geçirin.
Kızlar çok üzgünüm adet kanamam başladı sabah dr aradık yine de tahlil yaptır dedii burda siz beni anlayabiliyorsunuz ne yaşadığımızı biliyorsunuz rabbim bana bu kez de kısmet etmedi sanırım uzun bir süre iğne falan görmek istemiyorum kollarım göbeğim kalçalarım delik deşik oldu her yerim mor mor, rabbim burda emek harcayan isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim dularımızı akbul etsin rabbim aklıma mukayet olsun çok kafam karışıkkk
hayırlı olsun şimdiden arkadaşımherkesee selam olsun....haziran adetimlee tedaviye başlıycagim ama sudan çıkmıs balık gibi hissediyorum kendimi......yolum uzunmus gibii raporum çıkcakk ondan sonra adetin 2.günü yani muhtemeln 11 haziranda ignelere başlıycaz....sizler bilirsiniz kolaymii bu işlerr.....yaniii bian önce olurmuuu:26:
ayy cancağızım o kadar çok çocuga bakamamRabbim sana o resmindeki gibi 5 tane çocuk nasip etsin kafayı tırlatırsın çocuk sesleriyle inşşşşşşşş
bu günlerin aklına bile gelmez inşş...:):):):):)
merhaba arkadaşlar bugün transferim vardı 2 tane transfer edildi şimdi eve geldim 3 gün yemek ve tuvalet hariç kalkmayacakmışım 3 gün biraz zor geçecek uzanmayı hiç sevmem ama sonu güzel olucağını düşünüp yatıcam.transferi olan herkez aynı şeyi yapıyor dimi.inş. bebişlerimin dünyaya geleceği vardır da beni de daha fazla yormazlar .:)
merhaba arkadaşlar bugün transferim vardı 2 tane transfer edildi şimdi eve geldim 3 gün yemek ve tuvalet hariç kalkmayacakmışım 3 gün biraz zor geçecek uzanmayı hiç sevmem ama sonu güzel olucağını düşünüp yatıcam.transferi olan herkez aynı şeyi yapıyor dimi.inş. bebişlerimin dünyaya geleceği vardır da beni de daha fazla yormazlar .:)
Sonu güzel olsun da canım :) rahim kalınlığı dün 8 mm idi. Embriyolarim 5.gun embriyosu rahim kalinlasiyor artik 2.ameliyattan sonra rahim çok iyi allaha şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?