Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Güzel arkadaşım tebrikler... Darısı biz bekleyen ve isteyenlerin başına inşallah ve enn kısa zamanda :))
Rabbim kucağına almanı nasip etsin...

Benim de bugün oldu,10 gün sonra belli oluyorr güzel haberler alırız inş.. Benim dr bugün dinlen yeter sonra da ağır iş yapma dedi ama ben de 3 gün yatmayı düşünüyorum..ben de çok hareketliyim ve hızlı hareket ederim ama dayanıcaz mecburr

hayırlı olsun güzel haberlerinize alırız burdan inşallah

aminnnnn inşallah buradan güzel haberlerimi sizlere veririm ne kadar çok olumsuz sonuç olursa bu yolda olan kişilerede moral bozukluğu oluyor çünkü ,kendimden biliyorum hamilelik haberlerii okuyunca bir anlık kendimi onalrın yerine koyup aynı duyguyu yaşıyoorum çook mutlu oluyorum ümitleniyorum aksi haberleri söylemek istemiyorum çok zor Allah yardımcıları olsun bunun tarifi yok bu yolda olan herkeze Allahım sabır versin.

evet bencede yat dinlen 3 gün çok zor ama dayanıcaz dediğin gibi mecburrrr:) yatmayıp ne yapıcazzz:)test sonucun ne zaman güzel hab erler vericez inş.:)

aminnnnnnnn canımın içi aminnnnnnnnnnnnnnn

menaz benide eklermisin listeye.yaşım 32 yumurta rezervi sorunum.ilk tüp bebek denemme.ankara gürgan klınıkte olacağım.cum günüde bi aksilik olmassa transferim olacak.Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.

Canım inşallah sebebi bulunur ve tez zamanda transferini olursun. Benim rahmimde septum yani perde vardı kalinlasma o yüzden olmuyordu histeraskopi ile perde kesildi rahim normale döndü ve problem halledildi simdi ilaçsız 15.gunde 11 mm oluyor. İnşallah en kısa zamanda çözüm bulunur sana da ...

Hoş geldin en kisa zamanda ekleyecegim canım ( bu akşam :)))

Datlım ne mutlu sana almissin bebisleri Ayyyyy ben de bir an önce almak istiyorum :)) rabbim bize pozitif haberini ve dogum haberini vermeni de bebek bezi tavsiyesinde bulunmani da nasip etsin

rabbim daha fazla aratmasın bitanemmm bu denemende nasip olur inşallahhhhhhhh...:26::26::26:
iyi gidiyo cnm hiç bişey anlamıyorumm pazartesi bi olsa kese görmeye gidiceğiz o zaman biraz daha rahatlıycam inş..:26::26:

Canım benim p.tesi ben bebekleri alacağım sende bebeğini göreceksin inşallah, yarın kandil bol bol dua edelim, Rabbim hakkımızda hayırlı hacetler nasip etsin inşallah...

canım öğretmenim haberini aldım ama geç oldu biraz çok sevindim ben sana çok inanıyorum kendımden cok bebişlerini alıcaksın ve busefer harika bi anne olucaksın rabbimin izniyle lütfen olumsuz tek bir düşünce bile kalmasın kafanda seni seviyoruz kendine iyi bak ki sonra bebişlere bakarken gücün kuvvetin olsun :)

evet bencede yat dinlen 3 gün çok zor ama dayanıcaz dediğin gibi mecburrrr:) yatmayıp ne yapıcazzz:)test sonucun ne zaman güzel hab erler vericez inş.:)

))aminn inşallahh bu bahar bize güzel başlangıçlar getirir..Transferden sonra o küçük ışıkları görmek çok güzeldi insana güç veriyor.. Kaç anne bebeklerinin rahme ilk düştükleri ana bizim gibi şahit olabiliyorlarki.. O kadar sıkıntı çekiyoruz..sonu ne olur bilmem ama gerçekten mucizevi..

Sağol datlım inşallah hep beraber güzel günler göreceğizallah bize anne olmayı nasip edecek inşallah minik mucizelermizi kucagimiza aldigimiz an her şeyi unutacagiz tatlı bir aniya dönüşecek bütün sıkıntılar o minik parmaklarıyla bize dokunduklari an yeniden dogacagiz biz de

Güzel arkadaşım tebrikler... Darısı biz bekleyen ve isteyenlerin başına inşallah ve enn kısa zamanda :))
Rabbim kucağına almanı nasip etsin...

sağol cnö darısı sana be bırda beklemede olan tüm kızlara :))) allah hiç birimizi bu mutluluktan eksik bırakmasın

ben buna canı gönülden inanıyorum sizlerde ınanın canlar her sıkıntının sonunda bır ferahlık vardır mıs kokularıyla bızlere her sıkıntıyı unuttucaklar ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…