Benim de bugün oldu,10 gün sonra belli oluyorr güzel haberler alırız inş.. Benim dr bugün dinlen yeter sonra da ağır iş yapma dedi ama ben de 3 gün yatmayı düşünüyorum..ben de çok hareketliyim ve hızlı hareket ederim ama dayanıcaz mecburrmerhaba arkadaşlar bugün transferim vardı 2 tane transfer edildi şimdi eve geldim 3 gün yemek ve tuvalet hariç kalkmayacakmışım 3 gün biraz zor geçecek uzanmayı hiç sevmem ama sonu güzel olucağını düşünüp yatıcam.transferi olan herkez aynı şeyi yapıyor dimi.inş. bebişlerimin dünyaya geleceği vardır da beni de daha fazla yormazlar .:)
hayırlı olsun güzel haberlerinize alırız burdan inşallah
Benim de bugün oldu,10 gün sonra belli oluyorr güzel haberler alırız inş.. Benim dr bugün dinlen yeter sonra da ağır iş yapma dedi ama ben de 3 gün yatmayı düşünüyorum..ben de çok hareketliyim ve hızlı hareket ederim ama dayanıcaz mecburr
ayy cancağızım o kadar çok çocuga bakamam
ama 5 tane cocuk olunca 10 yıl önce emeklı olma projesı var ya hükümetın bak o zaman olurinş.senın de bı kucak dolusu bebişin olur da kucagında yer kalmaz
nasıl dualar bunlar yahu
menaccım mrb ben topiği bi süredir takip ediyorum da gecmişe bakınırken farkettim sende rahim kalınlaşma problemi vardı nası halletin sorunun benimde var ve 3 aydır kalınşlaşmıyo bu yüzden de tüp bebişlerimi alamıyorum bi türlü
menaz benide eklermisin listeye.yaşım 32 yumurta rezervi sorunum.ilk tüp bebek denemme.ankara gürgan klınıkte olacağım.cum günüde bi aksilik olmassa transferim olacak.Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.
rabbim daha fazla aratmasın bitanemmm bu denemende nasip olur inşallahhhhhhhh...:26::26::26:
iyi gidiyo cnm hiç bişey anlamıyorumm pazartesi bi olsa kese görmeye gidiceğiz o zaman biraz daha rahatlıycam inş..:26::26:
kızlar yarın sabah tahlil yaptırmaya gideceğim dua edin bana
evet bencede yat dinlen 3 gün çok zor ama dayanıcaz dediğin gibi mecburrrr:) yatmayıp ne yapıcazzz:)test sonucun ne zaman güzel hab erler vericez inş.:)
canım öğretmenim haberini aldım ama geç oldu biraz çok sevindim ben sana çok inanıyorum kendımden cok bebişlerini alıcaksın ve busefer harika bi anne olucaksın rabbimin izniylelütfen olumsuz tek bir düşünce bile kalmasın kafanda seni seviyoruz kendine iyi bak ki sonra bebişlere bakarken gücün kuvvetin olsun :)
Güzel arkadaşım tebrikler... Darısı biz bekleyen ve isteyenlerin başına inşallah ve enn kısa zamanda :))
Rabbim kucağına almanı nasip etsin...
Sağol datlım inşallah hep beraber güzel günler göreceğizallah bize anne olmayı nasip edecek inşallah minik mucizelermizi kucagimiza aldigimiz an her şeyi unutacagiz tatlı bir aniya dönüşecek bütün sıkıntılar o minik parmaklarıyla bize dokunduklari an yeniden dogacagiz biz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?