Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Arkadaşlar benim sonuç negatif değer dahada düşmüş(( ilk test sonucundan sonra hiç umudum kalmamıştı zaten ama Allahtan bir mucize istedim olmadı...hala şoktayız eşimle bir an unutuyorum hala tedavi görüyomuşuz gibi geliyo sonra hayal kırıklığı yaşıyorum tekar tekrar bunları yaşadım bugün ,dr çok şaşırdı herşey yolundaydı ama Allah kısmet etmedi bu çocuğunuz olmayacak anlamına gelmiyor kesinlikle bir kaç ay ara verin dinlenin dedi ,ben 1 kelime bile edemedim zor tuttum kendimi tek kelime etsem ağlama krizine girecektim doktorun yanında..hastanenin dışına zor attım kendimi...2 günlük yoldan gelmiş gibiyim kafam kazan gibi...Allah hayırlısını nasip etsin ,bu arada hala hastalanmadım ilaçları bıraktım 2-3 güne gelir heralde...

Canım ne denir bilmiyorum ki... Çok üzüldüm gerçekten.. Çok zor bir durum gerçekten ama her şey bizim için, elden bir şey gelmiyor ne yazık ki Dondurulmuşun var mıydı peki?

Canım ne denir bilmiyorum ki... Çok üzüldüm gerçekten.. Çok zor bir durum gerçekten ama her şey bizim için, elden bir şey gelmiyor ne yazık ki Dondurulmuşun var mıydı peki?

Allah kimseye yaşatmasın ,inşallah sizlerin mutlu haberlerinizi alırız... 5 tane dondurulmuş embriyom var canım,senin doktorun tüp b. merkezindemi yoksa vitale demi..

Son düzenleme:

İnşallah bu son negatifin olur üzülme demek kolay yaşayan bilir ancak iki defa yaşadım allah hicbirimize bir daha yasatmasin. En kısa zamanda topla kendini canım bırakma sakın olacağına inan. Kimyasal gebelik de bir aşama katettigini gosterir rahim hamilelige alisinca daha kolay oluyormuş hamile kalmak. En kısa zamanda rabbim mucizeni gönderir inşallah. ..

meleklerim ben geldimmm .. yatmaktan sikildim sabah aldim bebegimi rabbim insaallah tutunmasina yardimci olur .... 27 mayis test gunum artik bekleyip gorecegiz jasmin arkadasim canim benim biliyorsun biz de ayniyiz basimiza ne gelecegini bilmiyoruz rabbimden tek dilegim aklimizi yitirmeden sagliklica bebek sahibi olabilmek ..... hicbir sey bizim sagligimizdan onemli degil yinedogrulup kalkacaksin sadece zaman her seyin ilaci yeter ki isyan etme inancli guclu ol inan bana tek kurtulusumuz bu

Canim sabir ve zaman insallah herseye ilac olur.Biraz ara ver dinlen sonra Kendinizi toparlayinca insallah tekrar denersin...Belkide mucizen kendiliginden gelir...

İnşallah sana sıkı sıkı tutunur kuzucugun sonunda musmutlu olursun

Amin canım ,Allah hakkımızda hayırlısını versin.......

kizlar harika bi duygu onlari almak ultrasonda gormek fotograflqri da var aglayacaktim neredeyse :) dua ettim bol bol simdi de dediklerinizi yapiyorun yatiss :) RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN CUMLEMIZIN INSAALLAH

inşallah pozitif sonuçlar alırsın canım,Allah emeklerinin karşılığını versin..

Kesinlikle isyan etmiyorum, benim için hayırlısı böyleymiş diyorum Rabbime sığınıyorum...

Mereba kızlar.. Nisanda baslıcaktık fakat benim yumurtaları doktortemizlemek istedig i için bu aya ertelemiştik formada giremedim uzun zamndır..bu arada bebişleri tutan arkadaslar varsa tebrik ediyorum rabbim hayırlı eylesin inşallah.. Bende bu ay basladım yaklasık 5 kutu puregon 600 kullandım ve 5 kutu menagon 75 ve 5 tanede orgalutran suan adetimin 12. Günü ve 22 tane yumurtam varmıs doktor cok iyi dedi bakalım hyırlısı sag da 22 den asagı 14 solda 20 den asagı 8 adetmiş yumurtalar yani bizde tedaviye basladık hatta bitrdik kısmetse..cumartesi günü yumurta toplama işlemine giricem biraz stresliyim..hepinize iyi günler.

Canim sabir ve zaman insallah herseye ilac olur.Biraz ara ver dinlen sonra Kendinizi toparlayinca insallah tekrar denersin...Belkide mucizen kendiliginden gelir...

inşallah bekleyen herkes meleğine kavuşur,1-2 ay dinlenicem canım ondan sonra devam edicez Allah izin verirse...

Kızlar maşallah ne kalabalık olduk..Ben artık topiğin kızına yetişemiyorum..Çok yorum yazamasamda pozitiflerle sevinip negatiflerle üzülüyorum..Rabbim hiç birimize negatif göstermesin inşallah..
Benim tedavim ertelendiği için hepinizden geri kaldım..Daha transferime çok çok zaman var..Yarın 4. lucrin iğnemi vuracağım..
Kızlar birde bişey soracağım benim regl olmama 5 gün var iki gündür pembemsi gibi çok az kahverengiye benzer bir akıntı gibi kanama gibi bir şey geldi..Acaba diyorum ihtimal vermesem bile.tüp bebek beklerken kendiliğinden birşey olmuş olabilir mi..başka belirtimde yok ama..ilk kez arada böyle bir renk akıntım geldi..tutunma kanaması falan olmaz dimi..şimdi ilaçlarada başladım ya..korkuyorumda..niye böyle birşey olduki..rüyamdada gördüm geçen akşam..kızım sen test yap ilaç kullanmana gerek yok hamilesin zaten diye..ama biliyorum tamamen bilinçaltı böyle birşey olamaz..ama kafamda soru işareti kaç gündür sizce ne olmuş olabilir ki....

ayy cok sevindim canım benim rabbim analı babalı saglıklı hayırlı evlad eylesin inşallah...bayadır yoktum geri dönüp okuyunca farkettim yazını kusra bagma...inşallah canım duaların için saol rabbim senden razı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…