Kızlar sizin de iğne yaptığınız yerler morardı mı yoksa benim cildim mi çok hassas?
hem de ne morarma, siyaha yakın. eşim bakamıyo üzülüyo
Arkadaşlar benim sonuç negatif değer dahada düşmüş(( ilk test sonucundan sonra hiç umudum kalmamıştı zaten ama Allahtan bir mucize istedim olmadı...hala şoktayız eşimle bir an unutuyorum hala tedavi görüyomuşuz gibi geliyo sonra hayal kırıklığı yaşıyorum tekar tekrar bunları yaşadım bugün ,dr çok şaşırdı herşey yolundaydı ama Allah kısmet etmedi bu çocuğunuz olmayacak anlamına gelmiyor kesinlikle bir kaç ay ara verin dinlenin dedi ,ben 1 kelime bile edemedim zor tuttum kendimi tek kelime etsem ağlama krizine girecektim doktorun yanında..hastanenin dışına zor attım kendimi...2 günlük yoldan gelmiş gibiyim kafam kazan gibi...Allah hayırlısını nasip etsin ,bu arada hala hastalanmadım ilaçları bıraktım 2-3 güne gelir heralde...
Canım ne denir bilmiyorum ki...Çok üzüldüm gerçekten.. Çok zor bir durum gerçekten ama her şey bizim için, elden bir şey gelmiyor ne yazık ki Dondurulmuşun var mıydı peki?
Allah kimseye yaşatmasın ,inşallah sizlerin mutlu haberlerinizi alırız... 5 tane dondurulmuş embriyom var canım,senin doktorun tüp b. merkezindemi yoksa vitale demi..
Arkadaşlar benim sonuç negatif değer dahada düşmüş(( ilk test sonucundan sonra hiç umudum kalmamıştı zaten ama Allahtan bir mucize istedim olmadı...hala şoktayız eşimle bir an unutuyorum hala tedavi görüyomuşuz gibi geliyo sonra hayal kırıklığı yaşıyorum tekar tekrar bunları yaşadım bugün ,dr çok şaşırdı herşey yolundaydı ama Allah kısmet etmedi bu çocuğunuz olmayacak anlamına gelmiyor kesinlikle bir kaç ay ara verin dinlenin dedi ,ben 1 kelime bile edemedim zor tuttum kendimi tek kelime etsem ağlama krizine girecektim doktorun yanında..hastanenin dışına zor attım kendimi...2 günlük yoldan gelmiş gibiyim kafam kazan gibi...Allah hayırlısını nasip etsin ,bu arada hala hastalanmadım ilaçları bıraktım 2-3 güne gelir heralde...
meleklerim ben geldimmm .. yatmaktan sikildim sabah aldim bebegimi rabbim insaallah tutunmasina yardimci olur .... 27 mayis test gunum artik bekleyip gorecegiz jasmin arkadasim canim benim biliyorsun biz de ayniyiz basimiza ne gelecegini bilmiyoruz rabbimden tek dilegim aklimizi yitirmeden sagliklica bebek sahibi olabilmek ..... hicbir sey bizim sagligimizdan onemli degil yinedogrulup kalkacaksin sadece zaman her seyin ilaci yeter ki isyan etme inancli guclu ol inan bana tek kurtulusumuz bu
İnşallah bu son negatifin olur üzülme demek kolay yaşayan bilir ancak iki defa yaşadım allah hicbirimize bir daha yasatmasin. En kısa zamanda topla kendini canım bırakma sakın olacağına inan. Kimyasal gebelik de bir aşama katettigini gosterir rahim hamilelige alisinca daha kolay oluyormuş hamile kalmak. En kısa zamanda rabbim mucizeni gönderir inşallah. ..
meleklerim ben geldimmm .. yatmaktan sikildim sabah aldim bebegimi rabbim insaallah tutunmasina yardimci olur .... 27 mayis test gunum artik bekleyip gorecegiz jasmin arkadasim canim benim biliyorsun biz de ayniyiz basimiza ne gelecegini bilmiyoruz rabbimden tek dilegim aklimizi yitirmeden sagliklica bebek sahibi olabilmek ..... hicbir sey bizim sagligimizdan onemli degil yinedogrulup kalkacaksin sadece zaman her seyin ilaci yeter ki isyan etme inancli guclu ol inan bana tek kurtulusumuz bu
Canim sabir ve zaman insallah herseye ilac olur.Biraz ara ver dinlen sonra Kendinizi toparlayinca insallah tekrar denersin...Belkide mucizen kendiliginden gelir...
Kızlar sizin de iğne yaptığınız yerler morardı mı yoksa benim cildim mi çok hassas?
ben de iyiyim canımm...rabbim güzel gönlündekini nasip etsinn inş... Tedavi sürecinn çok güzell geçsinnn...sonrada böyle ol inş
Ben 2. Tedavi için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendimm çokkk şükürr...ama hala pek sevinemiyorummm....15 nisanda görmeye gidicezz minnağımı biliyorsun aşılama sonrası bir kimyasal gebelik yaşadım...o yüzden korkuyorum hayırlısı... Sana çokkk dua ediyorum bu topikteki bütün kızcelere rabbim güzell gönüllerinizdekini nasip etsin hemencicikk inş...duaylaa sevgiyleee...
kızlar sizin de iğne yaptığınız yerler morardı mı yoksa benim cildim mi çok hassas?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?