Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Olsun canım yetisiyoruz birbirimize işte daha baslayamayan bir sürü arkadaşımız var listede. Vallahi akıntı için bir şey diyemeyecegim doktoruna hidip muayene olsan daha sağlıklı bir cevap alırsın bence

Ben de seni merak ediyordum yazdırdı ismini gelmedi diye her şeyin yolunda olmasına sevindim. Hiç stres yapma ağrısız bir işlem canım insallah hepsi kaliteli olur yumişlerinin

canımmm benimmm ben bebeğimi kaybettim maalesef...6 haftalıktı...kalp atışı olmadı gelişmedi bebeğimm kendiliğinden düştü maalesef....sen güzel yolculuğunun sonuna gelmişsin RABBİM inş...gönlündekini HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN İNŞ...RABBİM BU GÜZEL YOLCULUĞUNDA MUTLU SONLAR NASİP ETSİN SANA....VEEE SONUÇ BEKLEYEN BU YOLDA EMEK VEREN BU TOPİKTEKİ TÜMM KIZCELERE...HAYIRLISIYLA İNŞ...SİZLERDE BANA DUA EDER MİSİNİZ....

iyi geceler kızlar.bi türlü uykum gelmedi.ne zamandır da yazamıyordum buraya.hazır uykumda yokken bakayım dedim azcık.bir sürü güzel haberler gelmiş.bol bol pozitifler olmuş.sonucu pozitif olan herkesi tebrik ediyorum.pozitifleri gördükçe çok seviniyorum.sonucu negatif olan arkadaşlar üzülmek yok.her şey yoluna girecek en kısa zamanda inşallah.ben de önümüzdeki pazartesi başlıyorum günü geldi artık.hayırlısı bakalım.benim iğne fobim de var.ne yapıcam bilmiyorum valla.hadi karından yapılanları bi şekilde hallettik diyelim.beni asıl yumurta toplarken damar yolu açılcak ya onun korkusu sardı.ayyy o iğnenin sürekli damarımda olduğunu bimek aman allahım söylerken bile fenalık basıyo valla.zor günler beni bekliyor.

ah canim benim ya keske oyle olsa da gelivermis olsa mucizelerimiz.. ben sanssiz biriyim bana olmaz da sana olabilir ins.
benim genelde adet baslamadan once bi kac gun pembe kahve lekelerim olur, sonra da sokulur.
o yuzden cok umutlanma diycem ama yine de kiyamiyor insan. ins tup beklerken hamile kalanlardan olursun canim.
benim de pazartesi dr randevum var, ayni zamanda bat im, diyorum doktroa gitmeme gerek kalmazmis, tup bebege gerek kalmazmis ne guzel olur diye hayal kuruyorum,
ama biliyorum o masaya yaticam ben ve hepsini yasiycam, yapcak bi sey yok....

günaydın kızlaaaar. nasılsınız bakeem? ben işe başladım başlayalı pek gelemiyorum. akşam pert olup yatıyorum. 18 mayıs test günü çook az kaldı. Rabbim hayırlısını versin. herkesin kandili şimdiden mübarek olsun

canım benimm kendini toparlayıpp tekrar denemem yaparsınn Rabbim güç kuvvet versin..
en azından 5 tane donmuş embriyon var seni bekleyenn..:26::26:

Hayırlı olsunnnnnnn cnm aldın demeek bebeklerini.. sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhhhhhhh:26:
27 mayıstaaaaa hamileyimmmmm diye yazarsınnn inş.

Hayırlı olsun tedavinnnnnnn..
maaşallah yumoşlarada inşallah kaliteliiiii yumoşların ve embriyolarınnnnn olur....:26::26:

Kızlar sonuç negatif rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder bakalım rabbim ne zaman kısmet edecek yinede çok şükür rabbbimin verdiklerine

bende geçtiğimiz çarşamba senin gibi saat 9 'da gidicem demiştim ..
ama eve sığamadım 8' de çıkıp gitmiştim
8:30 kanı vermiştimm

kan verdiğim hemşire 9 da iş başı yapıyor herkese kan aldırmıyorum çok stres oluyorum kan alınırken o yüzden hemşirenin gelmesini bekliyorum.
çok korkuyorum kan aldırırken bağrış çağrış kan veriyorum sonrada bayılıyorum hep

Ahhhhhh cnm yaaaaa zormuşşşşşş..senin kan vermennnnn..
ben alıştım herhaldee..
2 kere gebelik testi için kan verdim salı günü tekrar vericektim hatta..doktor kabul etmedi..
nasıl rahat ediyosan öyle yap tabi cnmmmmm

canım ya güzel haberlerini bekliyor olacağım rabbim hayırlısı ile inşallah nasip etmiştir.ben inanıyorum sen bu mubarek günde güleceksin inşallah.bize hemencik haber ver olurmu merakla seni bekliyor olacağım

Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib geceninizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller CANLARIMMMM

aminnnnnnnnnnn diyorum ve herkese hayırlı kandiller diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…