Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz bize umut olun insaallah

inşallah canım inşallah size umut olmayı okadar istiyorumki rabbim hayırlısı ile nasip eder inşallah.

canım çok güzel sağlıklı bir şekilde ilerliyo gebeliğin hiç takılma 2 kat artması yeterli seninkide çok güzel artmış artık bol bol mutlu ol pozitif enerji gönder bebeğine oda doğunca pozitif olsun:)

kızlar ilk denemede negatif olup kaç gün sonra adet gördünüz ? benim akıntılarım devam ediyor. adet tarihimde 4 gün geçti. ne zaman adet olcam ben ?

canım ilaçlar bırakıldıktan 3-4 gün içinde adet olunduğunu okumuştum.rabbim herşeyin hayırlısını versin sana.

Arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun.

Bugün bol bol dua ve ibadet edelim. Bugün edilen duaların kabul olacağına dair Peygamber Efendimiz' in hadisi var. Bugün ve bu gece işi gücü bırakıp dua ve ibadet edelim. Bu geceye oruçlu girmek de (bugün oruç tutmak yani) çok kıymetli. Hem dua etmek, Allah' a sığınmak sizi bilmem ama bana çok iyi geliyor. Güvenebileceğimiz bir tek yaradanımız var, ondan medet ummaktan başka çaremiz yok.

İnşallah hepimizin duası kabul olur. (Birbirimize de dua etmeyeli unutmayalım:))

ağlattın beni arkadaşım Allahım inş. en kısa zamanda yaşatsın sana bu güzel duyguları bu mübarek günde bol bol dua edelim

AMİİİN YARABBİİ.. Çok teşekkürler hepimize hayırlı kandiller... Bol bol dua edelim Rabbim hayırlısını tez vakitte versin bizleri sevindirsin diye

arkadaşım minik bebeklerin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.bu arada bebeklerini dedim ama kaç tane transfer edildi?

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bir problemle karşılaşmazsın. değerlerin bakıldığında çok iyi görünüyor.

sağol cnm içimi ferahlattın. bu 2. denemem ilkinde dengesiz değerler olunca çok tedirgin oluyor insan inş değerlerim daha da artar :))

harika canım yüzde yüzden biraz fazla artmış ve artışında herhangi bir dengesizlik yok bence artık yapma testi hadi bakalım kese ve kalp atışı var sırada

inş cnmm hayırlısıyla onlarıda görürüm :)) heyecan bitmiyor beklemek çok kötü oluyor haftaya bugün gideceğim doktora sağsalim geçsin bu dönemler rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş.... merakla bende seni bekliyorum haberin olsun :))))) nasıl durumun kalınlaşma çok şükür sağlıklı geçiyor bebişlerini al dinlen sende bol bol )

Allah sana ,bana ,tüm negatif almış arkadaşlarımıza güç versin şu mübarek günde,sabır etmemiz lazım kendimizi toparlayıp tedaviye tekrar başlamamız lazım canım..

Hepinizin regaip kandili mübarek olsun bugece dua kapıları açık rabbım dualarımızı kabul etsın sakın boş geçirmeyin kızlar bu mübarek geceler bizler için ben hepimiz için edicem duamı hayırlı kandıllr

Son düzenleme:
Kızlar sonuç negatif rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder bakalım rabbim ne zaman kısmet edecek yinede çok şükür rabbbimin verdiklerine

canım seninle aynı duyguları paylaşıyorum ,Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

herkese hayırlı kandiller kızlar... Allah hepimize hayırlısıyla melekler nasip eder inşallah... Dualarda buluşalım...

Yarın testlerim yapılacak bakalım inşallah her şey yolunda gider bu sefer. Inan kimse uzulmesin kimse negatif almasin istiyor yüreğim. Hele listeye yazarken o kadar zorlanıyorum ki. Allah listedeki bütün arkadaşlarımıza tüp bebek merkezlerinin kapılarında bekleyen herkese nasip etsin anne baba olmayı

o kadar güzel anlatmışsınki aglattın beni rabbim bu mübarek günde dualarını kabul etsin inşallah tez zamanda bunların hepsini yaşatsın bebeği,ni göndersin inşallah

Allah sana ,bana ,tüm negatif almış arkadaşlarımıza güç versin şu mübarek günde,sabır etmemiz lazım kendimizi toparlayıp tedaviye tekrar başlamamız lazım canım..

aminn canım bu mübarek günde mavlam kabul eder inşallah dualarımızı. doktorum 15 -20 gün sonra görüşelim dedi ama görüşmeyi düşünmüyorum. hem maddi hemde manevi yönden hazır değilim. devlet hastnesinden gün aldım haftaya. yumurtalıklarıma baktırcam yumurta varmı yokmu diye. bi kaç ay durim böyle Rabbim nasip etmezse tekrar deneriz. problem yok problemyok deniliyor. tutunmama problemi varmış demekki bunu anladık. bugünümüzde şükürler olsun.

hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun annesine

herkese hayırlı kandiller rabbim hepimizin muradını versin inşallah benimde pazar yada pazartesi yumoşlarım toplancak kalkiteli bebişler olsun inşallah

herkese slmlar.. öncelikle bu mübarek günde Allahım herkesin dualarını kabul etsin. bende geçen ay rahim perdesinden ameliyat oldum ve şuan ilaç kullanıyorum ilaçlarım bittiğinde ilk tüp bebek tedavime başlıycaz. deneyimlerinizden faydalanmak için elimden geldikçe bütün yazıları okumaya çalışıyorum. internetten araştırmayada çalışıyorum ama bunu yaşamış insanlardan bilgi almak daha mantıklı diye düşünüyorum . tedavi nasıl nezaman oluyo bana kısa anlayabileceğim bi dilde bilgi verebilirmisiniz. şimdiden teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…