kizlar guzel haberlerinizi bekliyoruz bize umut olun insaallah
kızlar günaydııııııınnn....hayırlı kandiller hepimize allah dualarımızı kabul etsin..
canlarım 9. değerim 107,09 sabah yinne kan verdim bugün 11. gün değerim 259,85 olmuşsizce nasıl olmuş artış? ilk denememde düzensiz artış ve sonuç kayıp olmuştu çook korkuyorum yine öyle olacak ddiye:18::18:
kızlar ilk denemede negatif olup kaç gün sonra adet gördünüz ? benim akıntılarım devam ediyor. adet tarihimde 4 gün geçti. ne zaman adet olcam ben ?
Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. ... ... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla....
AMİİİN YARABBİİ.. Çok teşekkürler hepimize hayırlı kandiller... Bol bol dua edelim Rabbim hayırlısını tez vakitte versin bizleri sevindirsin diyeEllerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib geceninizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller CANLARIMMMM
meleklerim ben geldimmm .. yatmaktan sikildim sabah aldim bebegimi rabbim insaallah tutunmasina yardimci olur .... 27 mayis test gunum artik bekleyip gorecegiz jasmin arkadasim canim benim biliyorsun biz de ayniyiz basimiza ne gelecegini bilmiyoruz rabbimden tek dilegim aklimizi yitirmeden sagliklica bebek sahibi olabilmek ..... hicbir sey bizim sagligimizdan onemli degil yinedogrulup kalkacaksin sadece zaman her seyin ilaci yeter ki isyan etme inancli guclu ol inan bana tek kurtulusumuz bu
Canım Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bir problemle karşılaşmazsın. değerlerin bakıldığında çok iyi görünüyor.
harika canım yüzde yüzden biraz fazla artmış ve artışında herhangi bir dengesizlik yok bence artık yapma testi hadi bakalım kese ve kalp atışı var sırada
Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. ... ... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla....
Kızlar sonuç negatif rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder bakalım rabbim ne zaman kısmet edecek yinede çok şükür rabbbimin verdiklerine
inş cnmm hayırlısıyla onlarıda görürüm :)) heyecan bitmiyor beklemek çok kötü oluyor haftaya bugün gideceğim doktora sağsalim geçsin bu dönemler rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün inş.... merakla bende seni bekliyorum haberin olsun :))))) nasıl durumun kalınlaşma çok şükür sağlıklı geçiyor bebişlerini al dinlen sende bol bol)
Allah sana ,bana ,tüm negatif almış arkadaşlarımıza güç versin şu mübarek günde,sabır etmemiz lazım kendimizi toparlayıp tedaviye tekrar başlamamız lazım canım..
meleklerim ben geldimmm .. yatmaktan sikildim sabah aldim bebegimi rabbim insaallah tutunmasina yardimci olur .... 27 mayis test gunum artik bekleyip gorecegiz jasmin arkadasim canim benim biliyorsun biz de ayniyiz basimiza ne gelecegini bilmiyoruz rabbimden tek dilegim aklimizi yitirmeden sagliklica bebek sahibi olabilmek ..... hicbir sey bizim sagligimizdan onemli degil yinedogrulup kalkacaksin sadece zaman her seyin ilaci yeter ki isyan etme inancli guclu ol inan bana tek kurtulusumuz bu
meraba arkadaşlar.
10 mayısta 6.tüp bebek tedavisine başladım.kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
meraba arkadaşlar.
10 mayısta 6.tüp bebek tedavisine başladım.kimse yok muuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?