Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

çok geçmiş ben 12 de verdim 2 de aldım sonucumu sonucum 1355 tuttu galiba inş akşam seninde güzel haberlerini alırızz

Allahım bugüzel günde ne güzel bir haber almışsın bebeklerin sana hayatları boyunca şans getirir inş.hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerin başına olsun :)

Benide listeye ekler misiniz kızlar ? 21 yasındayım ilk tüp bebek denemem , izmirde özel bi doktor yapıyor ama smyrna yı kullanacak işlemler için . Pazartesı yumurtalar toplanacak . Esımde bı sorun yok ben pko hastasıyım ondan 1,5yıldır ıstememıze rahmen olmadı ıkı kez klomen denemem oldu daha once ,negatıf le sonuclandı .. Kafam da bazı sorlular var yardımcı olursanız sevınırım . Doktorum tek embiriyo koymamızın daha saglıklı olacagını soyledi ikiz tasıması zor oluyormus daha sorunlu hamılelık gecırılıyormus oyle dedı ama ben hala ıkız ıstıyorum bu konuda genel olarak fikri olan var mı ? :/
Bu arada pozıtıf sonuc alanlarıda tebrık edıyorum Allah ınsallah zamanında evlatlarınızı kucagınıza almanızı nasıp eder ..

canim ayni ben gibisin yalniz ben ikinciyi duyunca cok sevindim doktorum riske girmek istemedi :)) ben de cok heyecanlandim simdi rabbim hayirlisi

Benimde 5.gün transferi yapıldı ama doktoru zor ikna ettim 2.için..ameliyathanede mücadele ettim transfere dakikalar kala..embriyolog olmaz 35 yaşın altındasın ilk denemen diyip durdu..neyseki doktoruma kabul ettirdim hayırlısı olsun hepimiz için..

AYYYY ne güzel bi kişi daha pozitif almış çok güzel rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah MİNESİ:)bu mubarek günde rabbim bizede nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar,
Bende tüp bebek denemek istiyorum.İlaçlarınız kaç TL tutuyor.öncesinde ve sonrasında dikkat etmemiz gereken birşeyler varmı?
Özel yenen içilen şeyler varmı? Tşk,

İnşallah mutlu haberin sarhoslugundan gelmemissindir başka ihtimali düşünmek bile istemiyorum

Merhaba arkadaşlar,
Bende tüp bebek denemek istiyorum.İlaçlarınız kaç TL tutuyor.öncesinde ve sonrasında dikkat etmemiz gereken birşeyler varmı?
Özel yenen içilen şeyler varmı? Tşk,

İlaçlar kişinin durumuna ozel veriliyor ama 1500-2000 lira arası tutuyor. Dikkat etmen gereken her şeyi doktorun soyleyecektir canım. Ama duzenli beslenmek duzenli uyumak stres yapmamak ve sigarayi birakmak şansını arttırır

Ben Ankara'daki bir doktorla görüşüyorum.2700+ilaçlar dedi iyimi sizce?

Hoş geldin akşama listeye eklerim canım. Ben olsam iki tane de ısrar ederdim. Tamam biraz zor ama embriyolardan biri tutmazsa diğerinin tutma ihtimali var ve bu da gebelik şansını artırıyor bence

bende 1 tane istiyorum derken doktorum beni 2 taneye ikna etti:))

Fiyat iyi de doktor hakkında araştırma yaptın mı iyi bir doktor mu asıl önemli olan bu canım

Genelde memnunlar ama.Aslında ben yaşımdan dolayı donasyon düşünüyorum.Ama 1 kez tüp bebek denesemmi düşündüm.Kafam karıştı iyice

Genelde memnunlar ama.Aslında ben yaşımdan dolayı donasyon düşünüyorum.Ama 1 kez tüp bebek denesemmi düşündüm.Kafam karıştı iyice

Hormon değerlerin iyiyse yani yumurtan varsa önce kendi yumurtalarinla dene bence de. Annem kardesimi 43 yaşında doğurdu hiç belli olmaz bu işler

Hoş geldin akşama listeye eklerim canım. Ben olsam iki tane de ısrar ederdim. Tamam biraz zor ama embriyolardan biri tutmazsa diğerinin tutma ihtimali var ve bu da gebelik şansını artırıyor bence

Sagol canim .. Bende boyle dusunuyorum ama parameture dogun diyorlar sanirim erken dogup kuvezde kalmalari beni en cok korkutan sey acikcasi ( anne babadan gunlerce ayri emme yeteneklerini kaybediyorlar gunlerce biberinlarla beslendikleri icin anne sutu yeterince alamiyorlar beni en korkutan sey bu acikcasi .okudugum bi yazida uzun boylu bayanlarda erken dogum riskinin az oldugunu okudum ama dogruluk
Payini bilemiyorum tabi kafam cok karisik bu konuda ..

Kızlar sonuç negatif rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder bakalım rabbim ne zaman kısmet edecek yinede çok şükür rabbbimin verdiklerine
JASMIN ve MAKAY , canım sizi sadece cok cok iyi anlıyorum diyebılırım. Üzüldüm desem de ah desem de hıc bırseyı değiştiremıyoruz ne yazık kı.Allahım dayanma gücü versın ...
ORKIDE ve ASYAHAYAT ben yarın şehir dışına cıkıyorum taaa pztesı dönecegım eve, hadı bakalım nasıl öğrenecegım ben sizin durumu. Çatlamam ınş öğrenınceye kadar :))
Allahım sabır dayanma gücü versın arkadasım...

Son düzenleme:
Unutma! Ellerini Rabb'ine açabiliyorsan anla ki O seni dinliyor. Çünkü O Rabb'in öyle bir Rab ki, kabul etmeyeceği dua'nın ellerini semaya açtırmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…