çok geçmiş ben 12 de verdim 2 de aldım sonucumu sonucum 1355 tuttu galiba inş akşam seninde güzel haberlerini alırızz
canim ayni ben gibisin yalniz ben ikinciyi duyunca cok sevindim doktorum riske girmek istemedi :)) ben de cok heyecanlandim simdi rabbim hayirlisi
Merhaba arkadaşlar,
Bende tüp bebek denemek istiyorum.İlaçlarınız kaç TL tutuyor.öncesinde ve sonrasında dikkat etmemiz gereken birşeyler varmı?
Özel yenen içilen şeyler varmı? Tşk,
İlaçlar kişinin durumuna ozel veriliyor ama 1500-2000 lira arası tutuyor. Dikkat etmen gereken her şeyi doktorun soyleyecektir canım. Ama duzenli beslenmek duzenli uyumak stres yapmamak ve sigarayi birakmak şansını arttırır
Benide listeye ekler misiniz kızlar ? 21 yasındayım ilk tüp bebek denemem , izmirde özel bi doktor yapıyor ama smyrna yı kullanacak işlemler için . Pazartesı yumurtalar toplanacak . Esımde bı sorun yok ben pko hastasıyım ondan 1,5yıldır ıstememıze rahmen olmadııkı kez klomen denemem oldu daha once ,negatıf le sonuclandı .. Kafam da bazı sorlular var yardımcı olursanız sevınırım . Doktorum tek embiriyo koymamızın daha saglıklı olacagını soyledi ikiz tasıması zor oluyormus daha sorunlu hamılelık gecırılıyormus oyle dedı ama ben hala ıkız ıstıyorum bu konuda genel olarak fikri olan var mı ? :/
Bu arada pozıtıf sonuc alanlarıda tebrık edıyorum Allah ınsallah zamanında evlatlarınızı kucagınıza almanızı nasıp eder ..
Ben Ankara'daki bir doktorla görüşüyorum.2700+ilaçlar dedi iyimi sizce?
senin belli oldumu doktorum büyük bi ihtimallee ikiz dedi ama bakalım
Benimde 5.gün transferi yapıldı ama doktoru zor ikna ettim 2.için..ameliyathanede mücadele ettim transfere dakikalar kala..embriyolog olmaz 35 yaşın altındasın ilk denemen diyip durdu..neyseki doktoruma kabul ettirdimhayırlısı olsun hepimiz için..
Ben Ankara'daki bir doktorla görüşüyorum.2700+ilaçlar dedi iyimi sizce?
Fiyat iyi de doktor hakkında araştırma yaptın mı iyi bir doktor mu asıl önemli olan bu canım
Genelde memnunlar ama.Aslında ben yaşımdan dolayı donasyon düşünüyorum.Ama 1 kez tüp bebek denesemmi düşündüm.Kafam karıştı iyice
Hoş geldin akşama listeye eklerim canım. Ben olsam iki tane de ısrar ederdim. Tamam biraz zor ama embriyolardan biri tutmazsa diğerinin tutma ihtimali var ve bu da gebelik şansını artırıyor bence
Arkadaşlar benim sonuç negatif değer dahada düşmüş(( ilk test sonucundan sonra hiç umudum kalmamıştı zaten ama Allahtan bir mucize istedim olmadı...hala şoktayız eşimle bir an unutuyorum hala tedavi görüyomuşuz gibi geliyo sonra hayal kırıklığı yaşıyorum tekar tekrar bunları yaşadım bugün ,dr çok şaşırdı herşey yolundaydı ama Allah kısmet etmedi bu çocuğunuz olmayacak anlamına gelmiyor kesinlikle bir kaç ay ara verin dinlenin dedi ,ben 1 kelime bile edemedim zor tuttum kendimi tek kelime etsem ağlama krizine girecektim doktorun yanında..hastanenin dışına zor attım kendimi...2 günlük yoldan gelmiş gibiyim kafam kazan gibi...Allah hayırlısını nasip etsin ,bu arada hala hastalanmadım ilaçları bıraktım 2-3 güne gelir heralde...
JASMIN ve MAKAY , canım sizi sadece cok cok iyi anlıyorum diyebılırım. Üzüldüm desem de ah desem de hıc bırseyı değiştiremıyoruz ne yazık kı.Allahım dayanma gücü versın ...Kızlar sonuç negatif rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder bakalım rabbim ne zaman kısmet edecek yinede çok şükür rabbbimin verdiklerine
günaydın kızlaaaar. nasılsınız bakeem? ben işe başladım başlayalı pek gelemiyorum. akşam pert olup yatıyorum. 18 mayıs test günü çook az kaldı. Rabbim hayırlısını versin. herkesin kandili şimdiden mübarek olsun
ORKIDE ve ASYAHAYAT ben yarın şehir dışına cıkıyorum taaa pztesı dönecegım eve, hadı bakalım nasıl öğrenecegım ben sizin durumu. Çatlamam ınş öğrenınceye kadar :))18 Mayısı bekleyen potansiyel anne adayları nasılsınız bakalım?yani insan hamileyse hissedermi acaba:44:bugün 9.günüm ben hiç birşey hissetmiyorum hayırlısı olsun inşallah. sizler nasılsınız heyecanlanmaya başladım sonu güzel olur inşallah.
Allahım sabır dayanma gücü versın arkadasım...Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. ... ... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla....
canim benim transfer dun oldu ayrica bende yas 24 Ve gen art :) hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?