Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. ... ... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla....

Rabbim en kısa zamanda hayırlısylaaaaaa mucizeni nasip eder inşallah:26::26::26:

canım inan ne yazacağımı bilemiyorum rabbim en kısa zamanda muradınıı versin inşallah.içindeki bebek aşkını söndürsün bir sürü bebeğin olsun sana nefes aldırmasın inşallah.

lütfen umudunu yitirme bu forumda neler görüyoruz nelere şahit oluyoruz, her insanın acısı kendine büyüktür ama Allah sağlık verdikçe elimizden geleni yapacacağız o bebek o eve gelecek allahın izniyle, o popo kremlenecek bir gün inan, Allah sabır versin, üzüntünü içine akıtma üzül ağla, ama çabuk toparla kendini canım

18 Mayısı bekleyen potansiyel anne adayları nasılsınız bakalım?yani insan hamileyse hissedermi acaba:44:bugün 9.günüm ben hiç birşey hissetmiyorum hayırlısı olsun inşallah.sizler nasılsınız heyecanlanmaya başladım sonu güzel olur inşallah.

Kızlar sonuç negatif rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah hepimize hayırlı sağlıklı çocuklar nasip eder bakalım rabbim ne zaman kısmet edecek yinede çok şükür rabbbimin verdiklerine

bugün ne berbat bir gün oldu ya, kaç defa yıkıldım sizinle beraber, canımmm inşallahhhh en kısa zamanda toparlanır ve yeniden denersin inşallah son negatifin olur, rabbim sabır versin yüreğini ferahlatsın, umutlarını yeşertsin

kızlar kanı verdim geldim.Akşam 5 gibi çıkar dediler.

ne kadar geç ya neyse sağlık olsun belki daha erken ararlarda senide bizide meraktan kurtarırlar.varmı canım içine doğan bişi yani ne bilim bişi hissediyonmu yani?inşallah sonucun hayırlı olur.

ne kadar geç ya neyse sağlık olsun belki daha erken ararlarda senide bizide meraktan kurtarırlar.varmı canım içine doğan bişi yani ne bilim bişi hissediyonmu yani?inşallah sonucun hayırlı olur.

şuan hiçbirşey yok varmı yok mu diye
en büyük hiissi doktor embriyoyu yerleştirirken erkek bebek olarak içimden geçti sanki geliyorum der gibiydi. ben ilk bebeğimde bile böyle bir şey hissetmedim anlatılacak gibi değil. ama sonradan bir şey hissetmedim

EMİNİM şuanda kalbin güm güm atıyordur inşallah herşey istediğin gibi olur.sende burdaki bütün bekleyen arkadaşlarımda bende güzel haberler veririz.

canim beniim biz sana ne desek bos biliyorum rabbim hayirlisini versin insaallah bekletmeden gelir bebisin sabir ve dua et bol bol biz seninleyiz insaallah hayal ettigin gunler cok yakinda gelir

kızlar günaydııııııınnn....hayırlı kandiller hepimize allah dualarımızı kabul etsin..

canlarım 9. değerim 107,09 sabah yinne kan verdim bugün 11. gün değerim 259,85 olmuş sizce nasıl olmuş artış? ilk denememde düzensiz artış ve sonuç kayıp olmuştu çook korkuyorum yine öyle olacak ddiye:18::18:

kızlar ilk denemede negatif olup kaç gün sonra adet gördünüz ? benim akıntılarım devam ediyor. adet tarihimde 4 gün geçti. ne zaman adet olcam ben ?

kızlar ilk denemede negatif olup kaç gün sonra adet gördünüz ? benim akıntılarım devam ediyor. adet tarihimde 4 gün geçti. ne zaman adet olcam ben ?

ilaçları bıraktıktan sonraki beş gün içinde olursun canım benim, ikisinde de bıraktıktan sonra ikinci gün oldum

Canım Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bir problemle karşılaşmazsın. değerlerin bakıldığında çok iyi görünüyor.

harika canım yüzde yüzden biraz fazla artmış ve artışında herhangi bir dengesizlik yok bence artık yapma testi hadi bakalım kese ve kalp atışı var sırada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…