kızlar kanı verdim geldim.Akşam 5 gibi çıkar dediler.
çok geçmiş ben 12 de verdim 2 de aldım sonucumu sonucum 1355 tuttu galiba inş akşam seninde güzel haberlerini alırızz
sonucum 1355 çıktı doktorum ikiside tuttu büyük ihtimalle dedi Allah bu güzel günde herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallaahhhh:)))
çok geçmiş ben 12 de verdim 2 de aldım sonucumu sonucum 1355 tuttu galiba inş akşam seninde güzel haberlerini alırızz
merhaba ben yeni katıldım dün 5.gün transferi yapıldı 5 yumurta döllenmiş hepsi 1.kalite dedi doktorum ben 1 tane istememe rağmen 2 tane koyuldu 2 side tutarmı bilgisi olan varmı
gözün aydınn sonucun süperrrrrrr..maaşallahhhhhh..
sonucum 1355 çıktı doktorum ikiside tuttu büyük ihtimalle dedi Allah bu güzel günde herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallaahhhh:)))
Mükemmel ikizler geliyorrrrrr ayyyy... Allah tamamına erdirsin canım inan çok çok sevindimmm
Canım eksik bilgilerini yazar mısın hamile müjdesiyle beraber listeye ekliyeyim canım arkadaşlarımıza rehber olsun. ..
hayırlı olsunnnn kandil simitlerin geliyooooo üçüz bile olabilir bence bugün postada bir haber var tek embiriyoyla dördüz olmuşşşş .kaçıncı gününde yaptın testi canım.tekrar hayırlı olsun
canim ayni ben gibisin yalniz ben ikinciyi duyunca cok sevindim doktorum riske girmek istemedi :)) ben de cok heyecanlandim simdi rabbim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?