Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

sonucum 1355 çıktı doktorum ikiside tuttu büyük ihtimalle dedi Allah bu güzel günde herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallaahhhh:)))

Hayırlı kandiller arkadaşlar Rabbim gönlümüze göre en hayırlısını versin inşallhhh Test sonucu pozitif çıkan arkadaşlarım gözünüz aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallhh Negatif olan arkadaşlarım unutmayın ki Rabbim bize bebek veremeyecek kadar aciz değil emin olun ki hayırlı olmadığı için vermemiştir Hayırlı zamanı sabırla dua ederek beklememiz gerekiyor Rabbim yardımcımız olsun

sonucum 1355 çıktı doktorum ikiside tuttu büyük ihtimalle dedi Allah bu güzel günde herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallaahhhh:)))

Mükemmel ikizler geliyorrrrrr ayyyy... Allah tamamına erdirsin canım inan çok çok sevindimmm

Canım eksik bilgilerini yazar mısın hamile müjdesiyle beraber listeye ekliyeyim canım arkadaşlarımıza rehber olsun. ..

çok geçmiş ben 12 de verdim 2 de aldım sonucumu sonucum 1355 tuttu galiba inş akşam seninde güzel haberlerini alırızz

hayırlı olsunnnn kandil simitlerin geliyooooo üçüz bile olabilir bence bugün postada bir haber var tek embiriyoyla dördüz olmuşşşş .kaçıncı gününde yaptın testi canım.tekrar hayırlı olsun

merhaba ben yeni katıldım dün 5.gün transferi yapıldı 5 yumurta döllenmiş hepsi 1.kalite dedi doktorum ben 1 tane istememe rağmen 2 tane koyuldu 2 side tutarmı bilgisi olan varmı

canim ayni ben gibisin yalniz ben ikinciyi duyunca cok sevindim doktorum riske girmek istemedi :)) ben de cok heyecanlandim simdi rabbim hayirlisi

s_akgun1982 merak ettimmmmm ne oldu acaba çıkmıştır sonuçççççç...:18::18::18::18::18:
hadi gelde bize haber verrrrr

Arkadasim hayirli ugurlu olsun...Ne mutlu bu guzel kandil gununde hediyeni aldin.Allah tamamina erdirsin.Darisi bizlere insaallah...
BU ARADA HERKESE HAYIRLI KANDILLER DİLİYORUM...INSAALLAH DUALARIMIZ KABUL OLSUN...

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun dularınız kabul olsun.
transfer yapılan arkadaşlar size bişey sorucam iç çamaşırınıza hafif kahverengi lekelenme oluyormu birde ateşinizi ölçtünüzmü kaç çıkıyor acaba ? lekelenme dün transfer yapıldı ya zedelenme gibi bişey olabilirmi ki?ve son sorum jeli kullanıyoruz ve yatıyoruz jel çıkamıyor bir yan etkisi olurmu bilginiz varmı

hamıle kalan butun arkadaslar gozunuz aydın olsun rabbım saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın, benımde yarın sabah 8 de yumurta toplama işlemım var heyecan, korku, endışe, mutluluk hepsını suan yasıyorum, şu mubarek gunde dualrımız kabul olsun yarabbımm, ınsallah yumoslarım sorunsuz bır sekılde gelısır ve transfer gunune kadar gelırler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…