Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

18 Mayısı sabırsızlıkla bekliyorummmmmm.

ORKİDE2

PEMBBE

ASYAHAYAT

GÜNGÖR51

iyiyim canım yarın randevum var transfer günüm belli olacak senin daha yakın nasıl heyecan var mı?

iyiyim canım yarın randevum var transfer günüm belli olacak senin daha yakın nasıl heyecan var mı?

ay inşaallaah canım iyi geçer görüşme benim diğer 4 tane emriyoya 750tl istediler....biz de veremedik maalesef o yüzden bu iki bebiş önemli benim için....:))))

Kızlar

Sonuç 96.9
Maşşallah maşşallah Allah sağlıcakla kucağınıza da almayı da nasip etsin ne kadar mutlu oluyoruz bir bilseniz hemen umut doluyor içimiz ayyy bizde olabilir diye
Ey mübarek Rabbim bu mübarek gecede verdiğin müjdelere bak... Bizlere de nasip et Allahım tez vakitte aminn...

günaydın kızlar...herkes iyidiir inş...güzel haberleri almak bize de umut oluyor güzel oluyor. orkidecim bu arada hayırlı haberini bekliyorum merakla

Günaydın kizlaar yarini bekleyemedim kan verdim. Bakalım halim ne olacak

ayyyyyyyyyyyyy inanamıyorum sanainşallah sonucun hayırlısı ile pozitiftir.ne oldu kıs birden gittin kan verdin yoksa bişilermi hissettin var nasıl olsa beklemimmi dedin.ay allahım gönlündekini ömrüne versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…