günaydın kızlar...herkes iyidiir inş...güzel haberleri almak bize de umut oluyor güzel oluyor. orkidecim bu arada hayırlı haberini bekliyorum merakla
Günaydın kizlaar yarini bekleyemedim kan verdim. Bakalım halim ne olacak
Ben Ankara'daki bir doktorla görüşüyorum.2700+ilaçlar dedi iyimi sizce?
Kızlar ben burada acıbademle görüştüm eskişehirde. Muayene etti pco var tabii birçok yumurta var ama bu iyiymiş bir yandan çünkü çok yumurta toplanabiliyormuş ben beklerken yumurta toplama işlemindeymiş benim gibi iki hastadan 10-12 yumurta toplanmış rezervin iyi gibi ama reglinin 2. günü hormona göre bakıcaz dedi eşimden de test istedi. Olumlu konuştu ancak tek sorun ohs olması aşırı tepki vermesi yani pcolarda. Bana 4.500 tüp bebek paket dedi ilaçlar hariç. Sgk yok merkezde. İlaçlar yaklaşık ne kadar tutar aşağı yukarı herkes farklı kullanıyor ama yaklaşık ne tutar. Dr hemen haziran reglimde başlatacaktı ancak çalışıyorum ve yoğun zamanım haziran temmuzda rahatım sanırım o zaman yaptırıcam yine de reglimi beklicem 38-40 günde oluyorum haziranın ilk haftası olmam lazım ama daha geç olursam bu reglimde de olabilir. Dondurma için 1.000 tl çözdürme için 1.000 tl daha ücret alıyorlarmış 5 sene saklıyorlarmış. Buradan pco olup pozitif sonuç alan var mı ve kaç yumurta toplandı söyleyebilirler mi.
Bsn pkoyum az ilaç kullandım 1000 lira civarı tuttu 17 yumurta çıktı doktorum dozu iyi ayarladi çok yumurta olmadığı için ohss olmadım benim rahimle ilgili problemim de var o yüzden hamile Değilim inşallah hayırlı ve ugurlu olur tedavin
Kizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir
Kizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir
günaydın kızlar...herkes iyidiir inş...güzel haberleri almak bize de umut oluyor güzel oluyor. orkidecim bu arada hayırlı haberini bekliyorum merakla
nazcım merhaba..ben de geldim buraya:)
haziranda tedaviye başlayacağız biz inşallah
sende durumlar nasıl? başladın mı? aşılamada alamadık güzel haberleri inşallah bu sefer alırız:)
amiiiiinn cnm haydi gözün aydınnnn :))))))))
masallahh cok sevındım benım degerımde 330 cıktı 11. gunumde ıkı gun sonra 1070 cıktı bugun ogrendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?