Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

merhaba canım...biz aslında mayısta yaptırcaktık aMA iş yerindeki durumlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık.haziran yada temmuz gibi başlıcaz.inş dedigin gibi iyi haberleri alırız...

olsun canım, geç olsun güç olmasın..hayırlı haberler verelim inşallah..

naz sende bizimle beraber tüp bebeğe başlıcaktın ne oldu?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma canım

merhaba canım..az önce de yazdım.mayısta başlıcaktık doğru ama elimde olmayan işyerimdeki sıkıntılardan dolayı ertelemek zorunda kaldık. iğnelerimin hepsini aldım.dolabımda bekliyor.hiç beklemek istemiyorum ama yapabilecegim bişi de yok. içim kan ağlaya ağlaya bekliyorum yani.sonucu iyi olsun da...bekleyemeye razıyız napalım

Kizlar test yaptim sonucunu aldim malisef olumsuz

Bende sonucu aldığımda boğazım düğümlendi gözlerim doldu. 1 gün boyunca ağladım herşeyin sonu değil biliyorum ama umutlanmıştık bir kere eşimle bi oyunun içine girmiştik. ben yoktu biz vardık. acıktık susadık vs. gibi oyunumuz bitti malesef. üzülme Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin. Tedaviye başladığımdan kimsenin haberi yoktu benim şimdi tutmadı ya iyiki söylememişim diyorum. hem kendin hemde ailen üzülüyor. negatif sonucu alalı bugün 2.günüm ve dahada iyiyim. adet olmayı bekliyorum bende sabırsızlıkla. beklentilerimiz malesef hiç bitmiyor geçen hafta ne bekliyodum bu hafta ne :))

Doktordan geldım az önce yumurtalar pazartesı toplanacakmıs östörojen fırlamıs dedı buda ödem olusması gıbı bısey demekmıs sanırım ( dostinex kullan gunde bır tane bol su iç dedı . Eger ödem gitmesse transver 1-2 ay sonra olur dedi :( onca sıkıntı üzüntü zorluk cekıyoruz transverin ertelenme ihtimali beni üzdü tabide Rabbimin vardır bi bildiği ( . Bu konuyla ilhgli bilgisi olan var mı bana yardım edebılecek olan . Odemi atacak östörojeni dusurecek bıseyle ılgılı bılgılınız varmı ? Yada bu durumu yaşayan biri var mı ?

ooooooooooooooof of

Canim ben de yasadim aynisini. Her tedavimde oldu istisnasiz. Ama bu defa hemen dostinexe basladiklari icin sanirim gayet iyidim zamaninda da transfer gerceklesti ama oncekileri dusunmek bile istemiyorum.vucudumdan litrelerce su alinmisti...sende canini sikma dostinex bire bir. Birde su ve protein. Her gun bir yumurta ye en az.

Kızlar

Sonuç 96.9

MİNESİ ve S_AKGUN çok tebrık ederım sizi, doğum haberlerınızı de duyarız ınş.sağlıkla kucagınıza alın

merhaba dejavu, ben de acıbadem de tedavı gordum ama Bursa'da. Eskişehirde de üniv.yi okumuştum. Ortak yonlerımız var, bir de üstüne ben de pko.luyum:))
fiyat farkına şaşırdım burada 4950 lira tedavi. tam 26 yumurta toplandı benden. pko.lulaarın cok yumurtası oluyor doğru.
acıbademde şu ara kampanyalı hastlalar var ve yogun oluyor, inş orası da burası gıbı degıldır.
benım ıgnelerım toplam 390 lıra tuttu.2 tane pregnyl evde aşılamadan kalmıştı, bır tane aldık ekstradan. dozu düşük başladık o yuzden 3kutu yeterlı oldu.
ama doktorum tedavı basında 1000-1500 arası tutar demıştı. senın tedavıye cevap vermene göre ıgne muktaı az ya da cok olur ve fıyat değişiklik gösterır.
dondruma da dıger hastanelere gore cok cok pahalı malesef acıbademde. 250 olan var 600 olan var 400 var, ama 1000 cok. Bir daha acıbademı düşünmuyorum o yuzden.İyi senden tahlıl ıstemışler, benden onu bıle ıstemedı doktor. Regl oldum su gun ıgnelere başlayalım dedı lap dıye başlayıverdık. Tecrubesızlıgımıze denk geldı. Belkı benım gebelıge engel olacak bır rahatsızlıgım var, hiç kontrol edılmedı ne yazık kı.
Hayırlı guzel sonuclar alman dılegıyle canım
Kizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir
ayyy cok sevındım arkadaşım haftasonunu asyahayat ıcın meraklanarak gecırecegım o zaman sadece
hayırla sağlıkla kucagına al ıns.kuzum

ödem ıcın tek çözum bol su canım, östrojenı düşürecek bırsey ben de bulamadım.aşılamada dostınex ıcmıştım ve aşılama ıptal edılmıştı o kadar ıgneye ragmen. Umarım değerın düşer, ama düşmezse de uzulme vardır bı hayır...

Cok sağol canım .. Ben gec basladım herhalde dostinexe pazartesı yumurtalar toplanıcak dun basladım sence gec mı kalmısım ? Sen ne zaman basladın son tedavınde ? Cok uzuldum valla onca sıkıntı cektım hepımız cekıyoruz transver olmayabılır denınce acayıp uzuldum (

ödem ıcın tek çözum bol su canım, östrojenı düşürecek bırsey ben de bulamadım.aşılamada dostınex ıcmıştım ve aşılama ıptal edılmıştı o kadar ıgneye ragmen. Umarım değerın düşer, ama düşmezse de uzulme vardır bı hayır...[/QUOTE]

İnsallah canım cok tesekkur ederım .. Tabı her syede vardır bı hayır ama uzuluyor ınsan işte

slm kizlar bugun yumurta toplamam yapildi. kendime gelince cok sancim vardi ama sukurler olsun simdi cok iyiim. sabah 8:30 da girdim odaya geldgimde 9:45 di . simdi merakla bekliyrm yumoslarim yola nasil devam edick.

Vucudundan su cekıldıgı halde transver yapılamamısmıydı canım ? O tedavınlerınde ? Yoksa suyu cekıp tedavı yapılabılıyor mu? :/

hamile kalan arkadaşlaar ve ya transferi yapılıp bekleyen arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevap alamadım vücut ısısnızı hiç ölçtünüzmü vücut ısısıda hamileliğin belirtilerindenmiş derecelerinizi merak ettim gerçekten varmı böyle bişey acaba ?orkide2 bu arada transferden sonra kaç gün yattın dinlendin benim 3. günüm oluyor ama artık çok sıkıldım

canlarim yaaaa inanin gunumu beklerken bi hamile oluyorum sizinle bi olmuyorum .. hamislerimizi yurekten kutluyormmm maalesef negetif olan meleklerimiz kalbiniz buruk biliyorum ama biz de ayni defalarca umutsuzlugunun esiri olmusuz ... uzulmeyin fazla yipratmayin . zezaim arkadasim simdi biz de esimle ayni oyunlari oynuyoruz rabbim hayirlisini versin on gun sonra bakalim benim halim ne olacak :))))))))))))))))

ben olcmedim..... canim aynen cok sikipdim ben de annemlere kadar yurudum ben bugun yavas yavas ... simdi de yatar gibi oturuyorum hep benim belim agriyor biraz ama yatmaktan olabilir

Eskişehir'de bir tek Osmangazi üni de yapılıyordu evet ama şimdi daha çok yeni açıldı acıbadem de tüp merkezi daha öncede başka doktorda aşılama oldum 2 kez tutmadı sonra tüp çaıldı başka doktor kadroda doktorum değişti daha yeni çarşamba günü görüşmeye gittim çok olumlu bir tablo çizdi bana bu bana garip geldi yani hiç olumsuz konuşmadı gerçi moralimde yerine geldi. Tabi ohs ihtimalini falan söyledi. Bana da sadece hormon yapacak ve eşime de sperm testi ancak ben pıhtılaşma, hepatit, tam kan sayımı bunları da istiyorum o an aklıma gelmedi zaten temmuzda başlayabilicem işyerimde öyle uygunum ama reglinin 2. günü hormona gittiğimde bunları da yapalım nasılsa 1 ay beklicez parası neyse öderim dicem. Kafamda soru işareti kalsın istemem kaldı ki ciddi bir para ödüyoruz ve manevi boyutu da var herşeye bakılması lazım ilk seferin parasını bile zor denkleştirenler var yazık yani. Yumurtan iyi toplanmış dr bana da 20 kadar toplanır dedi. demek tutmadı senin başka yer mi düşünüyorsun. Şimdi daha sonraları burada da fiyat artar yeni açıldığı için böyledir 4.250 hatta 4.500 yazmışım. Benim 112.5 dozluk iki kutu gonal f ile 2 yumurtam oluştu ilk aşılamada da 3. kutu lazım oldu iki doz vurmuştm o kutudan da o zamanda 3 yumurta ama diğer yumurtalarda iyiydi büyüklüğü yine. Yani tavsiyem bütün testlerin yapılsın canım benim dr çok özgüvenli biri testlere yapalım diyecek mi bakalım olmadı tel açıp sorucam regl olmadan yapılabiliyorsa o testler hemen yaptırıcam. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…