merhaba canım...biz aslında mayısta yaptırcaktık aMA iş yerindeki durumlardan dolayı ertelemek zorunda kaldık.haziran yada temmuz gibi başlıcaz.inş dedigin gibi iyi haberleri alırız...
naz sende bizimle beraber tüp bebeğe başlıcaktın ne oldu?yanlış hatırlıyorsam kusura bakma canım
Kizlar test yaptim sonucunu aldim malisef olumsuz
neler hissetigini tahmin edebiliyorum. nolur isyan etme üzülme de..inş Rabbim senin için en hayırlı olanı çabucak verir..
Bir çocuğum olsun.. Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime.. Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede ... gaz sancıLarını gördükçe içim acısada kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım. ... ... Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim' diye içim sızlasın .. İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona.. Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim.. Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım.. Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp.. Dudakları bal gibi aynı sen.. Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler .. Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım.. Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım .. Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından .. Yürümeye başladığında göreyim onu .. Gurur duyayım bu benim Evladım diye .. tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle Allahıma hep şükredeyim.. O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla....
Kizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir
Kızlar
Sonuç 96.9
merhaba dejavu, ben de acıbadem de tedavı gordum ama Bursa'da. Eskişehirde de üniv.yi okumuştum. Ortak yonlerımız var, bir de üstüne ben de pko.luyum:))Kızlar ben burada acıbademle görüştüm eskişehirde. Muayene etti pco var tabii birçok yumurta var ama bu iyiymiş bir yandan çünkü çok yumurta toplanabiliyormuş ben beklerken yumurta toplama işlemindeymiş benim gibi iki hastadan 10-12 yumurta toplanmış rezervin iyi gibi ama reglinin 2. günü hormona göre bakıcaz dedi eşimden de test istedi. Olumlu konuştu ancak tek sorun ohs olması aşırı tepki vermesi yani pcolarda. Bana 4.500 tüp bebek paket dedi ilaçlar hariç. Sgk yok merkezde. İlaçlar yaklaşık ne kadar tutar aşağı yukarı herkes farklı kullanıyor ama yaklaşık ne tutar. Dr hemen haziran reglimde başlatacaktı ancak çalışıyorum ve yoğun zamanım haziran temmuzda rahatım sanırım o zaman yaptırıcam yine de reglimi beklicem 38-40 günde oluyorum haziranın ilk haftası olmam lazım ama daha geç olursam bu reglimde de olabilir. Dondurma için 1.000 tl çözdürme için 1.000 tl daha ücret alıyorlarmış 5 sene saklıyorlarmış. Buradan pco olup pozitif sonuç alan var mı ve kaç yumurta toplandı söyleyebilirler mi.
ayyy cok sevındım arkadaşımKizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir
ödem ıcın tek çözum bol su canım, östrojenı düşürecek bırsey ben de bulamadım.aşılamada dostınex ıcmıştım ve aşılama ıptal edılmıştı o kadar ıgneye ragmen. Umarım değerın düşer, ama düşmezse de uzulme vardır bı hayır...Doktordan geldım az önce yumurtalar pazartesı toplanacakmıs östörojen fırlamıs dedı buda ödem olusması gıbı bısey demekmıs sanırım( dostinex kullan gunde bır tane bol su iç dedı . Eger ödem gitmesse transver 1-2 ay sonra olur dedi : ( onca sıkıntı üzüntü zorluk cekıyoruz transverin ertelenme ihtimali beni üzdü tabide Rabbimin vardır bi bildiği ( . Bu konuyla ilhgli bilgisi olan var mı bana yardım edebılecek olan . Odemi atacak östörojeni dusurecek bıseyle ılgılı bılgılınız varmı ? Yada bu durumu yaşayan biri var mı ?
Canim ben de yasadim aynisini. Her tedavimde oldu istisnasiz. Ama bu defa hemen dostinexe basladiklari icin sanirim gayet iyidim zamaninda da transfer gerceklesti ama oncekileri dusunmek bile istemiyorum.vucudumdan litrelerce su alinmisti...sende canini sikma dostinex bire bir. Birde su ve protein. Her gun bir yumurta ye en az.
Canim ben de yasadim aynisini. Her tedavimde oldu istisnasiz. Ama bu defa hemen dostinexe basladiklari icin sanirim gayet iyidim zamaninda da transfer gerceklesti ama oncekileri dusunmek bile istemiyorum.vucudumdan litrelerce su alinmisti...sende canini sikma dostinex bire bir. Birde su ve protein. Her gun bir yumurta ye en az.
hamile kalan arkadaşlaar ve ya transferi yapılıp bekleyen arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevap alamadım vücut ısısnızı hiç ölçtünüzmü vücut ısısıda hamileliğin belirtilerindenmiş derecelerinizi merak ettim gerçekten varmı böyle bişey acaba ?orkide2 bu arada transferden sonra kaç gün yattın dinlendin benim 3. günüm oluyor ama artık çok sıkıldım
MİNESİ ve S_AKGUN çok tebrık ederım sizi, doğum haberlerınızı de duyarız ınş.sağlıkla kucagınıza alın
merhaba dejavu, ben de acıbadem de tedavı gordum ama Bursa'da. Eskişehirde de üniv.yi okumuştum. Ortak yonlerımız var, bir de üstüne ben de pko.luyum:))
fiyat farkına şaşırdım burada 4950 lira tedavi. tam 26 yumurta toplandı benden. pko.lulaarın cok yumurtası oluyor doğru.
acıbademde şu ara kampanyalı hastlalar var ve yogun oluyor, inş orası da burası gıbı degıldır.
benım ıgnelerım toplam 390 lıra tuttu.2 tane pregnyl evde aşılamadan kalmıştı, bır tane aldık ekstradan. dozu düşük başladık o yuzden 3kutu yeterlı oldu.
ama doktorum tedavı basında 1000-1500 arası tutar demıştı. senın tedavıye cevap vermene göre ıgne muktaı az ya da cok olur ve fıyat değişiklik gösterır.
dondruma da dıger hastanelere gore cok cok pahalı malesef acıbademde. 250 olan var 600 olan var 400 var, ama 1000 cok. Bir daha acıbademı düşünmuyorum o yuzden.İyi senden tahlıl ıstemışler, benden onu bıle ıstemedı doktor. Regl oldum su gun ıgnelere başlayalım dedı lap dıye başlayıverdık. Tecrubesızlıgımıze denk geldı. Belkı benım gebelıge engel olacak bır rahatsızlıgım var, hiç kontrol edılmedı ne yazık kı.
Hayırlı guzel sonuclar alman dılegıyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?