Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ben olcmedim..... canim aynen cok sikipdim ben de annemlere kadar yurudum ben bugun yavas yavas ... simdi de yatar gibi oturuyorum hep benim belim agriyor biraz ama yatmaktan olabilir

dışarı bile çıktın yani ben biraz yatmada abartmışım galiba hala yataktayım aslında tutacağı varsa öylede tutar böylede tutarda sonra tutmazsa vicdan azabı çekmiyim istedim benim hiç bir yerim ağrımıyor bende korkuyorum hiç biyerim ağrımıyor acaba tutmadı mı diye artık paranoyak oldum herşeyi bebişe bağlıyorum içimde hep bir korku var inşallah korktuğum gibi olmazz.bende ateşime bakıyorum arada 36.9 çıkıyor çok nadirde olsa 36.4 e iniyor

Kizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir

ayyyyyyyyy cnm ya çokkkkkkkkkkkkkkk sevindimm..,bir türlü giremedim kayınvalidemler vardııııı..
meraktan çatladım ama...
rabbim tamamına erdirsin darısı diğer kızların başınaaaaa:26:
haydi halayaaaaaaaaaa

Kizlar test yaptim sonucunu aldim malisef olumsuz

Canım canım canım tanımıyorum seni ama inan e yakın akrabamin negatif sonucunu almış gibiyim. Anne olmak bize de nasip olacak bir gun sakın yikma kendini. Inan söylediklerim bekara karı bosamak gibi gelmesin aynı şeyi iki defa yaşamış biriyim. Öpüyorum kırgın yureginden

kıslar yarın sonuç alcam benim ve arkadaşlarım için dua edin olurmu dualarınıza ihtiyacım var:18:

AY ALLAHIM ÇOK SEVİNDİM YA RABBİM sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inşallah değerde çok güzel galiba eeeeeee anlat bakalım neler hissettin:)

amiiiiinn cnm haydi gözün aydınnnn :))))))))

Gözün aydın :))))) Rabbim tamnamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallh

waaawww süper bir haber canım Allah tamamına erdirsin bugün hep güzel haberler alırız umarım.

canım sen hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği?

masallahh cok sevındım benım degerımde 330 cıktı 11. gunumde ıkı gun sonra 1070 cıktı bugun ogrendım

yaşasın...süper haber... hobaaaa dımtıs dımtıs....

MAŞALLAH MAŞALLAH canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin:)

:)) allah tamamına erdirsin canım torunlarini görmeyi de nasip etsin. .. idrar testi yapmış miydin canim :)

Allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar ben cok korkuyorum negatif olacak diye:18::18:

kızlaaar Allah hepinizden razı olsun. asya hayatım yarın da inşallah senin güzel haberlerini alacağız. asyacım neler hissettin demişsin. gonal f'e başladığım günden itibaren olan belirtiler devam etti. ara ara kasık bel ağrısı, içten içe kemik sızısı, sulu akıntı (günde 2-3 kez), göğüslerde ağrı ve şişlik. bu belirtiler her gün olmadı. hatta son günlerde azaldı diye çook moralimi bozdum. tutup tutmadığına dair içimden de bir şey hissetmedim. tek hissettiğim transfer yapılırken sanırım iki tane oğlum olacak şeklinde hiç beklemediğim bir his ve düşünce idi. ki ben hep kız çocuk hayali kurarım. Allah sağlıklısını versin tabii.

maveracım eurofertil altunizade de yumurta toplama ve transfer oldu. öncesindeki işlemleri özel doktorum yaptı. eurofertildeki işlemlerimi de özel doktorum yaptı.

kartelacım bana 7 mayıs salı günü transfer yapıldı. ilk gün zaten işlemden önce sakinleştirici verdiklerinden sürekli uyudum. 2. gün yatakta oturmaya, kalkıp yemek ısıtmaya başladım. 3. gün baktım yemek yok basit ev yemekleri yemeye başladım. evin içinde geziniyordum. namazı ayakta kılmaya başladım. 5. ve 6. gün dışarı çıktım ama hep oturdum. eşimle kahvaltıya gittik ben sıkıldığımdan ve 5. gün banyo yapmaya başladım. 7. gün işe başladım. zaten işte maşallah ordan orya yürü merdiven in çık baya bir şey yaptım yavaş yavaş yormadan. işe başlayınca evde yemek yapmayı bıraktım yorulduğum için. bu arada ilk 5 gün ananas ve kabak çekirdeği yedim

menac canım idrar testi yapmadım. negatif çıkarsa kanı bekleyemem diye

Son düzenleme:

sendeki herşey bendede var rabbim inşallah benimde sonucumu senin ki gibi pozitif ve hayırlı kılar.allaha duam bu rabbim hepimize hayırlı,imanlı,sağlıklı,akıllı,allaha hayırlı kullar doğurmak nasip etsin.

hamişlerimiz artmış maşallahhh.Allah hepimizin kucagını doldursun inşallah.kızlar benim 5.gün ama transferin değil iğnelere başlamanın :)ben şimdiden sıkıldım hemen transfer olsun istiyorumm.yarın kontrol var.ilk gün aldıkları kanın sonucunuda söyleyeceklermiş.umarım orda bir olumsuzluk çıkmaz.benim gögüslerim çok şişti kızlar sizde de bu belirtiler var mıydı? birde gonal f den sanırım kilo alıyorum ben 5 günde 2 kilo aldım normal mi sizcee...

Arkadaşlar Forumun bu bölümü ile ilgisi olmasada benim rahatsızlığımdan haberdar oldunuz.Yarın Allah nasip ederse Endoskopi olacağım. Sizlerden ricam benim için dua etmeniz...Aklınıza gelirsem lütfen dua edin...

merhaba buseden.. ya anlayamadim soyle bir baktim forumada... hayirdir insallah neden boyle seyler konusuyorsun sen.. sorun nedir ??? her zaman anlatabilirsin neye canin SIKILDIYSA... konusmak istermisin.. senin yasin daha cok kucuk sana hic yakismiyor olumden soz etmek.. allah nasip ederse daha coook gunler yasayacaksin... dur bakalim.. daha bebislerin olacak.. istermisin bebislerinin gucsuz bir annesi olmasini.. sakin yapma bunlari.. guclu ol.. yarin insallah ogreneceksin neymis bakalim midenin problemi. ben inaniyorum ilaclarla kurtulacaksin bu problemden. ne olur birakma kendini.. hadi toparlan artik...dualarim seninle... allahim acil sifalar versin insallah sana arkadasim...

Son düzenleme:
bende de oldu canım dediklerin. 2 kilo aldım, şiştim
elbette canım. Allah şifa versin

çok şükür yumoşlarım güzel büyüdüler yarın çatlatma iğnemi olacagım pazartesi sabah 9 da toplama işlemi yapılacak sonra transfer ve bekleme dönemine girmiş olucam hayırlısıyla rabbim hepimizin çabalarının karşılığını versin feraha çıkarsın inşallah

bende de oldu canım dediklerin. 2 kilo aldım, şiştim

elbette canım. Allah şifa versin

sevgili hamisim :) nasil mutlusundur simdi rabbim bize de gosterir bu gunleri insaallah benim carsamba sabah sekiz lde transfer oldu simdi annemlere geldim ama hic kendimi yormadim annem bakiyo sagolsun su gibi akinti oluyo bazen bende jelden mi ki :)) su on gun hic gecmiyo :) dua et bize senin dua kabul olur malum

ben de başladım tedaviye arkadaşlar gökhan çıragille. önümüzdeki salı günü çatlatma iğnem vurulacak hayırlısı ile çok heyecanlıyım bakalım nasıl olacak. sizlerin varlığı beni rahatlatıyor

ORKIDE CANIM MASAALLAH GOZUN AYDIN OLSUN..ALLAH ANNELI BABALI BUYUTSUN (darisi bizlere).
MENACCC IM SEN NE YAPTIN CANIM NE DEDI DOKTOR?
Bu arada bende totomdan ilk ignemi yedim geldim...Yumurtalari baskilamak icinmis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…