ben olcmedim..... canim aynen cok sikipdim ben de annemlere kadar yurudum ben bugun yavas yavas ... simdi de yatar gibi oturuyorum hep benim belim agriyor biraz ama yatmaktan olabilir
Kizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir
Kizlar test yaptim sonucunu aldim malisef olumsuz
Kizlar haydi halaya. Sonuc pozitif. Beta 300 .. Allah inşallah bu sefer tamamına erdirir
AY ALLAHIM ÇOK SEVİNDİM YA RABBİM sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin.darısı başımıza inşallah değerde çok güzel galiba eeeeeee anlat bakalım neler hissettin:)
amiiiiinn cnm haydi gözün aydınnnn :))))))))
Gözün aydın :))))) Rabbim tamnamına erdirsin sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallh
waaawww süper bir haber canım Allah tamamına erdirsin bugün hep güzel haberler alırız umarım.
ayyy ne güzel bir haber buuu...çok sevindim orkidecim yaa, Allah tamamına erdirsin..hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
aşılama topiğinden hatırladım seni de..çok çok sevindim, gözünüz aydınn
canım sen hangi merkezde yaptırdın tüp bebeği?
masallahh cok sevındım benım degerımde 330 cıktı 11. gunumde ıkı gun sonra 1070 cıktı bugun ogrendım
yaşasın...süper haber... hobaaaa dımtıs dımtıs....
MAŞALLAH MAŞALLAH canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin:)
MİNESİ ve S_AKGUN çok tebrık ederım sizi, doğum haberlerınızı de duyarız ınş.sağlıkla kucagınıza alın
merhaba dejavu, ben de acıbadem de tedavı gordum ama Bursa'da. Eskişehirde de üniv.yi okumuştum. Ortak yonlerımız var, bir de üstüne ben de pko.luyum:))
fiyat farkına şaşırdım burada 4950 lira tedavi. tam 26 yumurta toplandı benden. pko.lulaarın cok yumurtası oluyor doğru.
acıbademde şu ara kampanyalı hastlalar var ve yogun oluyor, inş orası da burası gıbı degıldır.
benım ıgnelerım toplam 390 lıra tuttu.2 tane pregnyl evde aşılamadan kalmıştı, bır tane aldık ekstradan. dozu düşük başladık o yuzden 3kutu yeterlı oldu.
ama doktorum tedavı basında 1000-1500 arası tutar demıştı. senın tedavıye cevap vermene göre ıgne muktaı az ya da cok olur ve fıyat değişiklik gösterır.
dondruma da dıger hastanelere gore cok cok pahalı malesef acıbademde. 250 olan var 600 olan var 400 var, ama 1000 cok. Bir daha acıbademı düşünmuyorum o yuzden.İyi senden tahlıl ıstemışler, benden onu bıle ıstemedı doktor. Regl oldum su gun ıgnelere başlayalım dedı lap dıye başlayıverdık. Tecrubesızlıgımıze denk geldı. Belkı benım gebelıge engel olacak bır rahatsızlıgım var, hiç kontrol edılmedı ne yazık kı.
Hayırlı guzel sonuclar alman dılegıyle canım
ayyy cok sevındım arkadaşımhaftasonunu asyahayat ıcın meraklanarak gecırecegım o zaman sadece
hayırla sağlıkla kucagına al ıns.kuzum
ödem ıcın tek çözum bol su canım, östrojenı düşürecek bırsey ben de bulamadım.aşılamada dostınex ıcmıştım ve aşılama ıptal edılmıştı o kadar ıgneye ragmen. Umarım değerın düşer, ama düşmezse de uzulme vardır bı hayır...
hamile kalan arkadaşlaar ve ya transferi yapılıp bekleyen arkadaşlar daha öncede sormuştum ama cevap alamadım vücut ısısnızı hiç ölçtünüzmü vücut ısısıda hamileliğin belirtilerindenmiş derecelerinizi merak ettim gerçekten varmı böyle bişey acaba ?orkide2 bu arada transferden sonra kaç gün yattın dinlendin benim 3. günüm oluyor ama artık çok sıkıldım
ayyyyyyyyy cnm ya çokkkkkkkkkkkkkkk sevindimm..,bir türlü giremedim kayınvalidemler vardııııı..
meraktan çatladım ama...
rabbim tamamına erdirsin darısı diğer kızların başınaaaaa:26:
haydi halayaaaaaaaaaa
:)) allah tamamına erdirsin canım torunlarini görmeyi de nasip etsin. .. idrar testi yapmış miydin canim :)
Allah kucagınıza almayı nasip etsin kızlar ben cok korkuyorum negatif olacak diye:18::18:
kıslar yarın sonuç alcam benim ve arkadaşlarım için dua edin olurmu dualarınıza ihtiyacım var:18:
kızlaaar Allah hepinizden razı olsun. asya hayatım yarın da inşallah senin güzel haberlerini alacağız. asyacım neler hissettin demişsin. gonal f'e başladığım günden itibaren olan belirtiler devam etti. ara ara kasık bel ağrısı, içten içe kemik sızısı, sulu akıntı (günde 2-3 kez), göğüslerde ağrı ve şişlik. bu belirtiler her gün olmadı. hatta son günlerde azaldı diye çook moralimi bozdum. tutup tutmadığına dair içimden de bir şey hissetmedim. tek hissettiğim transfer yapılırken sanırım iki tane oğlum olacak şeklinde hiç beklemediğim bir his ve düşünce idi. ki ben hep kız çocuk hayali kurarım. Allah sağlıklısını versin tabii.
maveracım eurofertil altunizade de yumurta toplama ve transfer oldu. öncesindeki işlemleri özel doktorum yaptı. eurofertildeki işlemlerimi de özel doktorum yaptı.
kartelacım bana 7 mayıs salı günü transfer yapıldı. ilk gün zaten işlemden önce sakinleştirici verdiklerinden sürekli uyudum. 2. gün yatakta oturmaya, kalkıp yemek ısıtmaya başladım. 3. gün baktım yemek yok basit ev yemekleri yemeye başladım. evin içinde geziniyordum. namazı ayakta kılmaya başladım. 5. ve 6. gün dışarı çıktım ama hep oturdum. eşimle kahvaltıya gittik ben sıkıldığımdan ve 5. gün banyo yapmaya başladım. 7. gün işe başladım. zaten işte maşallah ordan orya yürü merdiven in çık baya bir şey yaptım yavaş yavaş yormadan. işe başlayınca evde yemek yapmayı bıraktım yorulduğum için. bu arada ilk 5 gün ananas ve kabak çekirdeği yedim
Arkadaşlar Forumun bu bölümü ile ilgisi olmasada benim rahatsızlığımdan haberdar oldunuz.Yarın Allah nasip ederse Endoskopi olacağım. Sizlerden ricam benim için dua etmeniz...Aklınıza gelirsem lütfen dua edin...
bende de oldu canım dediklerin. 2 kilo aldım, şiştimhamişlerimiz artmış maşallahhh.Allah hepimizin kucagını doldursun inşallah.kızlar benim 5.gün ama transferin değil iğnelere başlamanın :)ben şimdiden sıkıldım hemen transfer olsun istiyorumm.yarın kontrol var.ilk gün aldıkları kanın sonucunuda söyleyeceklermiş.umarım orda bir olumsuzluk çıkmaz.benim gögüslerim çok şişti kızlar sizde de bu belirtiler var mıydı? birde gonal f den sanırım kilo alıyorum ben 5 günde 2 kilo aldım normal mi sizcee...
elbette canım. Allah şifa versinArkadaşlar Forumun bu bölümü ile ilgisi olmasada benim rahatsızlığımdan haberdar oldunuz.Yarın Allah nasip ederse Endoskopi olacağım. Sizlerden ricam benim için dua etmeniz...Aklınıza gelirsem lütfen dua edin...
bende de oldu canım dediklerin. 2 kilo aldım, şiştim
elbette canım. Allah şifa versin
Kizlar test yaptim sonucunu aldim malisef olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?