Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

inşallah canım. valla düne kadar iyiydim ama ne bilim bu sabah kanı verdikten sonra sancımda artınca korktum heralde hayırlı olur inşallah. canım sende hiç sitres yapma hemşire bana dediki eğer negatif olursa ilaçları jelleri bırakcan 3-4 gün sonra hasta olcan dedi. bekle bakalım yarına kadar olmazsa doktorunu ara bir sor bakalım ne dicekler

slm kizlar bugun yumurta toplamam yapildi. kendime gelince cok sancim vardi ama sukurler olsun simdi cok iyiim. sabah 8:30 da girdim odaya geldgimde 9:45 di . simdi merakla bekliyrm yumoslarim yola nasil devam edick.

İnşallah olumlu sonuç alırsınız.Hangi merkezde yaptırdınız yaş kaçtı acaba ?

aradımda bakmadı zaten doktorum. klomen hap tedavisi gördüğümdede jel kullanmıştım ben. ama hiç geciktirme yapmamıştı. inşallah bu yumurta çoğaltma iğneleri adet düzenimi bozmamıştır.

aradımda bakmadı zaten doktorum. klomen hap tedavisi gördüğümdede jel kullanmıştım ben. ama hiç geciktirme yapmamıştı. inşallah bu yumurta çoğaltma iğneleri adet düzenimi bozmamıştır.

ya ne uyuzlar parayı cebe indirdiler ya daha açmazlar.ne biçim doktor bunlar ya insan azıcık ilgilenir.peki canım sen 2. yi düşünüyormusun ve aynı merkezdemi düşünüyorsun

ya ne uyuzlar parayı cebe indirdiler ya daha açmazlar.ne biçim doktor bunlar ya insan azıcık ilgilenir.peki canım sen 2. yi düşünüyormusun ve aynı merkezdemi düşünüyorsun

şu an düünmüyorum canım. araştırma hastesinden gün aldım tutmadı ya neden tutmadı ona baksınlar. dün arkadaşımla görüştüm onunda tanıdığı biri 3 kez denemiş tutmamış sonra araştırmaya gitmiş kadında kan pıhtılaşması oluyormuş. o da bebeğin tutunmasını engelliyormuş kan sulandırı iğne vermişler kadının şimdi normal yolla 2 tane çocuğu varmış. maddi durumdanda hazır değilim. doktorumda geri dönüş yaptı bugün tekrar yaptır bi yanlışlık olabilir kan testinde dedi. umutlanmak istemiyorum ben pazartesi gününe kadar beklim en iyisi kahverengi 2 damla gelmiş. adet belirtileri diye düşünüyorum. kan testinde ne yanlışlık olabilirki

pazartesiye kadar bekle canım eğer olmazsan git birdaha kan testi yaptır.ben sana umut vermiyeyim canım ama rabbimin olmazı yok belkide çok ama çok geç tutundu.sen kaptırma kemdini ama.allahtan hayırlısı rabbim gönlünden geçeni ömrüne versin inşallah

canim hadi hayirlisi guzel haberler vereceksin bize insaallah .... :))) onlar baska turlu sancilardir insaallah :))

canim hadi hayirlisi guzel haberler vereceksin bize insaallah .... :))) onlar baska turlu sancilardir insaallah :))

inşallah canım ya okadar çok dua ettim o kadar çok hayırlısını istedimki artık takdir rabbimin.dualarınıza ihtiyacım var inşallah pozitif derler

Nasılsınız... Hamiş arkadaşlarımı cok tebrık ederım canlarım rabbım bır omur ayırmasın ınş bır yandan sızlere sevınırken bıryandada olmayan arkadaslarımıza üzülmek oyle kotu kı üzülmeyın desekte nafıle rabbım sızlerede sabır versın.

Sızlere cok yazamıyorum ama hepınızın yazılarını okuyorum gonul ısterkı hepınıze muhalefet olup tek tek cvp yazayım ama evımde net olmadıgı ıcın telefondan bu sekılde ıdare etmek zorundayım yazmıyorum dıye yokum sanmayın haaa!!!

Bugun canım cok sıkkın kafam cok karısık mutlu haberlerı okuyunca umutlanıyorum olumsuzları gorunce uzuluyorum sana ben mutlu olmıcakmısım gıbı kendımı bıyere koyamıyorum adetıme 2 gun var beklemek cok zor tedavıden vazgecsemmı acaba dıye dusunuyorum korkuyorum offf bılmıyorum ya sızler gıbı guclu olup kaldıramazsam yasananları kafamda bınbır turlu dusunce napıcam ben???

Ins hepımız bır gun mutlu oluruz canlarımmm...

Allah gönlüne göre versin canım
canııım ben de pazartesiyi bekle diyecektim ama doktoruna ulaşmışsın. o ne derse yap bakalım
canım günaydın kan verdim geldim öğleden sonra 2-3 gibi belli olur dediler.ama benim sancım çok olmaya başladı sanırım olmadı

canım benim bugün benim de sancım çook. sanırım normal. bence pozitifi göreceksin.

inşallah dediğin gibi olur canım.son 2 saat falan kaldı niye bukadar geç ya burda 9 doğuruyom:)

Slm arkadaşlar.. sizi takip ede ede aranıza bende katıldım :) size bir sorum olacak ben 4 yıllık evliyim 2 başarısız tüp bebek deneyimim oldu temmuz ayında İstanbul da tekrar denemek istiyorum... erkek infertilitesinde başarılı merkezler hakkında bilgisi olan varsa paylaşır mısınız lütfen

kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)

kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)

Superrrrrrr ya tahmin etmiştim zaten allah kucağına almayı sevgiyle buyutmey nasip etsin. Değerin kaç çıktı canım.

canııım çook sevindiiim. Allah tamamına erdirsin. beta kaç çıktı canım

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...nerde yaptırmıştın??

merhaba arkadaşlar benim bugün transferimin 7. günü ve sabah idrar testi yaptım dayanamayıp ama çıkmadı tabiki :S çok erken dimi yapmak için ???

canım hoş geldin. hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…