Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Hayirli olsun Arkadasim...Allah hamileyim diye burdan yazmayi nasip etsin sana ve hepimize insallah...

Hayirli olsun Arkadasim...Allah hamileyim diye burdan yazmayi nasip etsin sana ve hepimize insallah...

çok teşekkürler arkadaşım. inşallah o günleri de göreceğim sağolsun ankada merkezde herkes bana çok yardımcı bu süreçte bakalım inşallah "hamileyim" diye de yazacağım burada

ORKIDE CANIM MASAALLAH GOZUN AYDIN OLSUN..ALLAH ANNELI BABALI BUYUTSUN (darisi bizlere).
MENACCC IM SEN NE YAPTIN CANIM NE DEDI DOKTOR?
Bu arada bende totomdan ilk ignemi yedim geldim...Yumurtalari baskilamak icinmis...

Hayırlı olsun bebeğim :))) canım çok kan aldilar bugün uff yaptılar p.tesi gebelik aşım olacak ve Çarşamba da transfer hayirlisiyla :)) hiç heyecan yok allah allah bu ben miyim diyorum

hayırlı olsun canım bende Gökhan Çıragilde tedavi görüyorum, p.tesi transferim olacak Allah nasip ederse, hepimizin hakkında hayırlısı...

Canım nassin :) hangi ilaçları kullaniyorsun bana prednol tedrodox corasprin ve cironine jel verdiler ha bir de elevit

Canım nassin :) hangi ilaçları kullaniyorsun bana prednol tedrodox corasprin ve cironine jel verdiler ha bir de elevit

Selam tatlımmmm
Adetten önce iki tane fitil bi antibiyotik bi de biteral vermişti, onlar bitti, şu an sabahları aç karına 3 tane estrofem içiyorum, folic asit ve coraspin kullanıyorum, climara forte band, günde üç tane progeston fitil bi de hergün clexane iğne vuruluyorum kan sulandırıcı, p.tesini heyecanla bekliyorum, ne tuhaftır ki bende de heyecan yok, seninle aramızda 4 gün olacak galiba

Son düzenleme:

:) östrojen bandını ben de kullanıyorum ama estrofem yerine onu kullanıyorum benim yaptirdigim merkezde ya sadece estrofem kullanıyorsun ya da bant. Aramizda iki gün olacak canım transferim çarşamba günü olacak. İnşallah beraber saydığımız günlerin sonunda güzel haberler veririz

Hayırlı olsun bebeğim :))) canım çok kan aldilar bugün uff yaptılar p.tesi gebelik aşım olacak ve Çarşamba da transfer hayirlisiyla :)) hiç heyecan yok allah allah bu ben miyim diyorum

Guzel haberlerini beklicem...Insallah her sey yolunda gidecek hayatim...

inşallah sorunsuz bir şekilde transfer olur ve sonucunda güzel haber verirsin burda çığlıklarla kutlarız içime de öyle doğuyor inş. öyle olcak .bu arada dondurulmuşlarmı var yumurta toplama yapılmayacakmı?

geçmiş olsun canım,aynı kaderi paylaşıyoruz bende hala inanamıyorum nasıl olmadı diye ama nasip değilmiş demekki, Allah en kısa zamanda bizleride sevindirir inşallah...

arkadaslar nekadar uzulmeyın desem boş bunu en ıyı yasayıp anlayanlardanım ama emin olun hıcbırseyın sonu degıl daha guclu olun baslangıçlara hazır olun ben dorduncu denememde dondurulmuslarımla pozıtıfı gorenlerdenım allahım umarırım daha sıkı tututnurlar sonunda bu duyguyu hepımız yasıcaz allahın ıznıyle bırsey olmuyorsa ya daha ıyısı olacagında yada olmaması hayırlı olacagındandır ...

İnşallah canım hepimizin sıkıntısiz ve sonu güzel olur. Benim dondurulmuslarim vardı canım. Taze embiriyolarla negatfim var bir tane sonra donmuslarla kimyasal gebelik bu da donmus bakalım hayırlısı olsun. Sizin tedavilerde daha çok heyecan basıyor kendiminkinde daha bir rahatım

Günaydın herkeseeeee..
Güzel haberler almak dileğiyleee..
Mutlu haftasonlarıııııııııı

günaydın kızlaaar. bugün baya bi arkadaşın test günü. hepinizden güzel haberler almak dileğiyle

canım benim benim merkez Eurofertil altunizade

merhaba bende bu ay 3. tüp bebek tedavisine başlayacağım ilk denemem başarılı ikiz bebeklerime hamile kaldım 6 aylık erken doğumla kaybettim. 2. denemem negatif sonuç aldım bu sefer inş. rabbim hayırlısıyla nasip eder.

günaydın kızlar. bugün dahada iyiyim.en son 14 nisanda adet gördüm mayısın 4 ünde transferim gerçekleşti. mayısın 11 yada 12.günü adet görmem gerekiyordu aldığım ilaçlara bağladım geciktiğini. çünkü test günüm 16 mayıstı. 15 mayısta kan tahlili verdim ve sonuç negatif 0,646 çıktı değerim. bugün ayın 18i oldu. hala adet görmedim. doktorumu aramalımıyım beklemelimiyim akıl danışmak istedim sizlere

günaydın kızlaaar. bugün baya bi arkadaşın test günü. hepinizden güzel haberler almak dileğiyle

canım günaydın kan verdim geldim öğleden sonra 2-3 gibi belli olur dediler.ama benim sancım çok olmaya başladı sanırım olmadı

canım günaydın kan verdim geldim öğleden sonra 2-3 gibi belli olur dediler.ama benim sancım çok olmaya başladı sanırım olmadı

umutsuzluğa kapılma hemen. hamileliktede oluyorumuş öyle sancılar İnşallah güzel haberler verirsin bize. benimde belim ağrıyor. akıntalım devam ediyor negatif çıktı adet olmadım stresi başladı şimdide. güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…