Superrrrrrr ya tahmin etmiştim zaten allah kucağına almayı sevgiyle buyutmey nasip etsin. Değerin kaç çıktı canım.
merhaba arkadaşlar benim bugün transferimin 7. günü ve sabah idrar testi yaptım dayanamayıp ama çıkmadı tabiki :S çok erken dimi yapmak için ???
Canım allah razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah.canım bugün 11.gunum 167 dedi çok değil sanırım ama gebelik şimdilik var rabbim devamını getir inşallah.pazartesi tekrar çağırdılar
canım hoş geldin. hayırlısı olsun.
kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...nerde yaptırmıştın??
ayyy canım benim tebrikler.allan bizede nasip eder inşallah.bende bu pazartesi başlıyorum tedaviye.2 gün kaldı.çok heyecanlıyım.kısa protokol uygulancakmış.
bişey daha sorsam kızlar tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirimbelim çok ağrıyo ve dün bugün akıntım başladı hani adet olmadan önca hafif kokusu olurya onuda duyuyorum sanki yoksa adet mi olucaaam :S :S ((
Canım allah razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah.canım bugün 11.gunum 167 dedi çok değil sanırım ama gebelik şimdilik var rabbim devamını getir inşallah.pazartesi tekrar çağırdılar
Sağol canım rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.ben bursa jinemedde yaptırdım canım.inanın şoktayım kocama telefon ettim söyleyemedimeve gelince söylerim tepkisini merak ediyorum[/QU
amiiin inşallah canım....cok sevindim senin adına inşallah darısı artık olmayanların başına... bende temmuzda İstanbul da düşünüyorum ama merkez konusunda kararsızım...
öncelikli olarak Allah gönlüne göre versin. tedavin hayırlı olsun. hangi merkezde yaptırıyorsunuz?
kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)
merhaba arkadaşlar benim bugün transferimin 7. günü ve sabah idrar testi yaptım dayanamayıp ama çıkmadı tabiki :S çok erken dimi yapmak için ???
yok canım gebelik de olabilir
ayyy canım benim tebrikler.allan bizede nasip eder inşallah.bende bu pazartesi başlıyorum tedaviye.2 gün kaldı.çok heyecanlıyım.kısa protokol uygulancakmış.
fertijin tüp bebek merkeinde yaptırıyorum canım
inşaallah senin için hayırlısı olur. bende brüksel ve bahçeci arasında kararsızım.
:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:
kız acayip mutlu oldum yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?