Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Superrrrrrr ya tahmin etmiştim zaten allah kucağına almayı sevgiyle buyutmey nasip etsin. Değerin kaç çıktı canım.

Canım allah razı olsun rabbim sanada en kısa zamanda nasip etsin inşallah.canım bugün 11.gunum 167 dedi çok değil sanırım ama gebelik şimdilik var rabbim devamını getir inşallah.pazartesi tekrar çağırdılar

maşallah canıım değerin gayet iyi

kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)

ayyy canım benim tebrikler.allan bizede nasip eder inşallah.bende bu pazartesi başlıyorum tedaviye.2 gün kaldı.çok heyecanlıyım.kısa protokol uygulancakmış.

gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...nerde yaptırmıştın??

Sağol canım rabbim isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah.ben bursa jinemedde yaptırdım canım.inanın şoktayım kocama telefon ettim söyleyemedim eve gelince söylerim tepkisini merak ediyorum

bişey daha sorsam kızlar tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim belim çok ağrıyo ve dün bugün akıntım başladı hani adet olmadan önca hafif kokusu olurya onuda duyuyorum sanki yoksa adet mi olucaaam :S :S ((

yok canım gebelik de olabilir

Değerin mükemmel canım hiç endiselenme p.tesi de ikiye katlanacak inşallah

:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

kız acayip mutlu oldum yaaaa

kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)

canımmmmmm ohhhhhhhhh ne sevindim valla:2:
çokk şükür bi hamiş haberiyle daha sevindikkkkkkkkkk...
Rabbim tammamına erdirsin cnmmmmmm..değerin gaye iyi maaşallah

merhaba arkadaşlar benim bugün transferimin 7. günü ve sabah idrar testi yaptım dayanamayıp ama çıkmadı tabiki :S çok erken dimi yapmak için ???

dayanamadın dimiiiiiiii yine
daha erken cnmm..

ayyy canım benim tebrikler.allan bizede nasip eder inşallah.bende bu pazartesi başlıyorum tedaviye.2 gün kaldı.çok heyecanlıyım.kısa protokol uygulancakmış.

Canım benimde kısa protokoldü rahat ol allahın izniyle tutar.ben bugüne kadar çok rahattım ama nedense bugün sancı çoğalınca dedim tutmadı ama allaha şükürki bebek yer açtığı içinmiş.transferden sonra kendini 5-6 gün nazla canım rabbim gönlündekini ömrüne versin inşallah

:118::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124:

kız acayip mutlu oldum yaaaa

Rabbim şuan içimde hissetmedim ama derin yokluğunu yıllardır hissettiğim bu duyguyu tattırdıya ne kadar şükretsem az.inan gözyaşlarımı tutamıyorum ben annemi olcam allahım şükürler olsun rabbim bu mubarek günlerde isteyen bütün arkadaşlarıma versin inşallah
Canım senin kaçıncı gün emriyosu bide beta sonucun kaç yazabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…