Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canım benim çok sağol.buradan hamileyim haberlerini görünce o kadar seviniyorumki anlatamam.

çok şükür rabbime.benim 2 tane 5. gün embriyosu canım. beta 300ikiz mi acaba

kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn değerlerin nasıl canım.. boşa korktun korkuttun bizi de sancım var diee

kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)

çok sevindim çok güzel bir haberle başladım bugün topiği okumaya bu aralar genelde güzel haberler var burada inşallah böylede devam eder hayırlı uğurlu olsun bebişin .belirtilerin neydi bizlerle paylaşırmısın ?mesela karnının alt kısmında bir değişiklik farkettinmi şişlik gibi?

bebegim yaa ben sana ne dedim rabbim insaallah bize de gosterir bu gunleri degerin yukselir sen hic canini sikma ben de transferden sonra bana dediklerini yaptim :) hadi insaallah hepimizn basinaaaaaaaa

kızlar bende kontrolden geldim şimdi transferi olan arkadaşlara bir sorum olacak yumoşlarımın en büyüğü 12mm en küçüğü 10 mm olmuş.sol taraf çok iyi dedi doktor.sizin kaç mm olunca toplanmıştı yumoşlarınız?

benim dr hiç söylemedi onları

canımmmmmm cok tebrık ederım senı beklıyordum bende 2 gıbı dedın kacırdım haberı gec kaldım tam umutsuzluga kapılmısken umut oldun bana rabbım kucagına almayı nasıp etsınnn

canım bende aynı durumdayım seninle 4 transferim oldu 13 mayıs beni adet tarihim hala adet olmadım ilaçları bırakalı 4 gün oluyor dokrorum -3-4 güne olursun dedi ama hala olmadım bende, ilaçların etkisi sürüyor galiba ,benim sonuç 9,34 idi..pazartesiye kadar olmassam pazartesi aramayı düşünüyorum..

inşaallah senin için hayırlısı olur. bende brüksel ve bahçeci arasında kararsızım.

canım hayırlı olsun sanada ben brukselde yaptırıyrm bı aksılık cıkmazsa bu hafta ıgnelere baslıcam methını cok duydum sımdılık memnunum ıns da guzel sonuclar alırım

Çokkk tebrik ederim canım,Allah kucağına almayı nasip etsin:)

eurofertil istanbul

10. gün
Canım ikiz olma ihtimali var eğer istiyorsan rabbim inşallah onuda gönlüne göre vermiştir.ben de çok severim ikizleri ama rabbim bana kaçtanesini takdir ettiyse sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşallah hepimiz için
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn değerlerin nasıl canım.. boşa korktun korkuttun bizi de sancım var diee
Canım ya sancılarım hala var ama bebek içinmiş demekki çok şükür canım 3.gün emriyosu bugün 11.gün beta 167
Canım ben transferden sonra sürekli gaz ve kasık sancısı çektim ama akıntım 6. Günden sonra olmaya başladı ve 6.günden itibaren göğüslerin sertleşti ve acıdı.dün ve bugün göbeğimin bayağı aşagısında bi sertlik farkettim ama gaz diye düşündüm o belirtimidir bilmiyorum.ve merdiven çıkayım hemen ateş basıyodu yoruluyordum.rabbim hepinize nasip etsin inşallah
bebegim yaa ben sana ne dedim rabbim insaallah bize de gosterir bu gunleri degerin yukselir sen hic canini sikma ben de transferden sonra bana dediklerini yaptim :) hadi insaallah hepimizn basinaaaaaaaa
Evet canım ya oldu çok şükür rabbim en kısa zamanda hepinize tattırsın sonucunuz pozitif olsun inşallah
17 mm olunca çatlatma iğnesini vuruyorlar canım 36 saat sonrada toplama işi yani senin iğne için 3 -4 günün falan kalmış

canımmmmmm cok tebrık ederım senı beklıyordum bende 2 gıbı dedın kacırdım haberı gec kaldım tam umutsuzluga kapılmısken umut oldun bana rabbım kucagına almayı nasıp etsınnn
Evet canım hemşire dedi güzel haber için seni daha fazla bekletmeyeyim dedim ve aradım dedi.allahım sana burdaki bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu tattırsın inşallah.allah hepinizden razı olsun zor günlerimde hep umut oldunuz bana

Son düzenleme:
Çokkk tebrik ederim canım,Allah kucağına almayı nasip etsin:)

Canım ya darısı başına inşallah.yanlız biş dikkatimi çekti senin beta 9 sa neden negatif oluyo belki bebeğin geç tutunmuştur.allahım inşallah öyledirde pazartesi sonucunu alınca şoka girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…