- 1 Temmuz 2012
- 1.394
- 2.093
- 333
Canım benimde kısa protokoldü rahat ol allahın izniyle tutar.ben bugüne kadar çok rahattım ama nedense bugün sancı çoğalınca dedim tutmadı ama allaha şükürki bebek yer açtığı içinmiş.transferden sonra kendini 5-6 gün nazla canım rabbim gönlündekini ömrüne versin inşallah
Rabbim şuan içimde hissetmedim ama derin yokluğunu yıllardır hissettiğim bu duyguyu tattırdıya ne kadar şükretsem az.inan gözyaşlarımı tutamıyorum ben annemi olcam allahım şükürler olsun rabbim bu mubarek günlerde isteyen bütün arkadaşlarıma versin inşallah
Canım senin kaçıncı gün emriyosu bide beta sonucun kaç yazabilirmisin?
bahçeciyi baya duydum ama iyi araştır canım.inşallah bizlerde buradan hamileyim diyeceğiz
çok şükür rabbime.benim 2 tane 5. gün embriyosu canım. beta 300ikiz mi acaba
çok şükür rabbime.benim 2 tane 5. gün embriyosu canım. beta 300ikiz mi acaba
eurofertil istanbulhayırlı olsun canım hamilemisin... hangi merkezde yaptırdın ???
Kaçıncı gün baktırdın canım?ona göre yorum yapayım
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn değerlerin nasıl canım.. boşa korktun korkuttun bizi de sancım var dieekızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)
eurofertil istanbul
10. gün
kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)
maşallah canım...bizlerede umut oluyorsunuz... inşallah sağ salim kucağına alırsın
kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)
Amiiin canııım. Rabbim tez günde sana da nasip etsin
kızlar bende kontrolden geldim şimdi transferi olan arkadaşlara bir sorum olacak yumoşlarımın en büyüğü 12mm en küçüğü 10 mm olmuş.sol taraf çok iyi dedi doktor.sizin kaç mm olunca toplanmıştı yumoşlarınız?
günaydın kızlar. bugün dahada iyiyim.en son 14 nisanda adet gördüm mayısın 4 ünde transferim gerçekleşti. mayısın 11 yada 12.günü adet görmem gerekiyordu aldığım ilaçlara bağladım geciktiğini. çünkü test günüm 16 mayıstı. 15 mayısta kan tahlili verdim ve sonuç negatif 0,646 çıktı değerim. bugün ayın 18i oldu. hala adet görmedim. doktorumu aramalımıyım beklemelimiyim akıl danışmak istedim sizlere
inşaallah senin için hayırlısı olur. bende brüksel ve bahçeci arasında kararsızım.
Canım ikiz olma ihtimali var eğer istiyorsan rabbim inşallah onuda gönlüne göre vermiştir.ben de çok severim ikizleri ama rabbim bana kaçtanesini takdir ettiyse sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun inşallah hepimiz içineurofertil istanbul
10. gün
Canım ya sancılarım hala var ama bebek içinmiş demekki çok şükür canım 3.gün emriyosu bugün 11.gün beta 167yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn değerlerin nasıl canım.. boşa korktun korkuttun bizi de sancım var diee
Canım ben transferden sonra sürekli gaz ve kasık sancısı çektim ama akıntım 6. Günden sonra olmaya başladı ve 6.günden itibaren göğüslerin sertleşti ve acıdı.dün ve bugün göbeğimin bayağı aşagısında bi sertlik farkettim ama gaz diye düşündüm o belirtimidir bilmiyorum.ve merdiven çıkayım hemen ateş basıyodu yoruluyordum.rabbim hepinize nasip etsin inşallahçok sevindim çok güzel bir haberle başladım bugün topiği okumaya bu aralar genelde güzel haberler var burada inşallah böylede devam eder hayırlı uğurlu olsun bebişin .belirtilerin neydi bizlerle paylaşırmısın ?mesela karnının alt kısmında bir değişiklik farkettinmi şişlik gibi?
Evet canım ya oldu çok şükür rabbim en kısa zamanda hepinize tattırsın sonucunuz pozitif olsun inşallahbebegim yaa ben sana ne dedim rabbim insaallah bize de gosterir bu gunleri degerin yukselir sen hic canini sikma ben de transferden sonra bana dediklerini yaptim :) hadi insaallah hepimizn basinaaaaaaaa
17 mm olunca çatlatma iğnesini vuruyorlar canım 36 saat sonrada toplama işi yani senin iğne için 3 -4 günün falan kalmışkızlar bende kontrolden geldim şimdi transferi olan arkadaşlara bir sorum olacak yumoşlarımın en büyüğü 12mm en küçüğü 10 mm olmuş.sol taraf çok iyi dedi doktor.sizin kaç mm olunca toplanmıştı yumoşlarınız?
Evet canım hemşire dedi güzel haber için seni daha fazla bekletmeyeyim dedim ve aradım dedi.allahım sana burdaki bütün arkadaşlarıma bu mutluluğu tattırsın inşallah.allah hepinizden razı olsun zor günlerimde hep umut oldunuz banacanımmmmmm cok tebrık ederım senı beklıyordum bende 2 gıbı dedın kacırdım haberı gec kaldım tam umutsuzluga kapılmısken umut oldun bana rabbım kucagına almayı nasıp etsınnn
Çokkk tebrik ederim canım,Allah kucağına almayı nasip etsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?