Canım ya darısı başına inşallah.yanlız biş dikkatimi çekti senin beta 9 sa neden negatif oluyo belki bebeğin geç tutunmuştur.allahım inşallah öyledirde pazartesi sonucunu alınca şoka girersin
bende tüp bebek yaptırdım trasferimin 4.günündeyim allah hepimize yardım etsin en zoruda bu 12gün varmı acaba yokmu düşünmek varlıgını yoklugunu bilmemek cok zor
İnşallah olumlu sonuç alırsınız.Hangi merkezde yaptırdınız yaş kaçtı acaba ?
Listeye eklenmek isteyenler yaş sebep kaçıncı deneme tüp bebek merkezini yazarak eklenmek istediklerini söylesinler
Bazı arkadaşlara kırgınımEksik bilgilerini vermeleri için o kadar yazdım burdan ama hala eksik bilgisi olan arkadaşlar var, onlar kendini biliyor demeyeceğim listeye bakınca eksikler kabak gibi görünüyorrr
Kizlar bizim problemimiz spermde hareket yavas bildiniz bitkisel kurler varmi
canım nasılsın?sen dondurulmuşlarla tedavi olcaktın değil mi? tedaviye başladın mı sanırım yumurta oluşmaması için ilaç kullanılıyor bilgi verirmisin.....ilk deneme tutmayınca neden tutmadı araştırma yapılması gerekmiyormu,ben başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum dondurulmuşla denemeden önce...arkadaşımın eltisinin 5 sene olmadı bu sene oldu tüp -aşılama yapmadan,kadına yumurta takibi eşinede bir iğne yapmış oldu bebekleri, iğne yurt dışından getirttiler yanlız..kafam karıştı o doktor bu doktor:) birde sen kimyasal gebelik yaşadın mı canım ben yanlış mı hatırlıyorum ,ozaman test değerin kaçtı acaba benimki 9,34 azda olsa tutundumu acaba ne oldu anlayamadım doktorada soramadım ağlamaklı olunca ,sen ne düşünüyosun acaba yazarsan sevinirim canım...
kabaklardan bitanesi benim:) memorial sislide yaptiriyorum canim
canım hayırlı olsun sanada ben brukselde yaptırıyrm bı aksılık cıkmazsa bu hafta ıgnelere baslıcam methını cok duydum sımdılık memnunum ıns da guzel sonuclar alırım
Slm kızlar bugn yumurta toplama işlemi yapıldı doktor 22 yumurta var demişti ama 15 yumurta topladık dedi basına böle bişey gelen varmı normal durmmudur bu bide yumurta toplama işleminden sonra kan geldi oliomu bu kanama herkeste
Canım evet dondurulmuş tedavisi görüyorum yumurta oluşmaması için ilaç kullanmıyorum. Pko oldugum için genellikle yumurtam olusmuyor zaten . Kimyasal gebelikte ilk degerim 48 ikincisi 28 oldu ilaçları bırakınca üçüncü Gün adet oldum. Kromozum testlerimiz yapıldı bu yüzden normal çıktı doktorum bu yüzden gebelik aşısı önerdi onu yapacak p.tesi gunu. Evet canım kimyasal gebelik olmuş sende de . Bence ilk denemense bir kere daha dene dondurulmuslarinla ama daha önce negatif denemen varsa pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptir rahim filmi cektirmediysen onu da cektir korlemesine tüp bebek yapma hemen
benim doktorum neden olmadığını araştırmadan birkaç ay ara verin dedi,tekrar başladığımızda dediğin testleri ister galiba ,gebelik aşısını ilk denemede yapsalar olmuyo mu acaba ya ,az önce araştırdım biraz baya tutunmayı artırıyomuş ilkinde yapsalarda sevinsek olmuyomuyduukısmet tabiki olucaksa her türlü olur demi canım:)teşekkür ederim cevap için,Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?