Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım ya darısı başına inşallah.yanlız biş dikkatimi çekti senin beta 9 sa neden negatif oluyo belki bebeğin geç tutunmuştur.allahım inşallah öyledirde pazartesi sonucunu alınca şoka girersin

canım testi 2 gün sonra tekrarladım daha da düşük çıktı,hafta içi başka bir doktora gidicem demin aradı hastalanmadan gel dedi bakalım ne diyecek...

Listeye eklenmek isteyenler yaş sebep kaçıncı deneme tüp bebek merkezini yazarak eklenmek istediklerini söylesinler
Bazı arkadaşlara kırgınım Eksik bilgilerini vermeleri için o kadar yazdım burdan ama hala eksik bilgisi olan arkadaşlar var, onlar kendini biliyor demeyeceğim listeye bakınca eksikler kabak gibi görünüyorrr

ASYAHAYAT tatlim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah...Ne guzel bi duygu dimi o kadar bekledikten sonra bu haberi almak...Darisi sonuc bekleyen diger arkadaslarima:))

bende tüp bebek yaptırdım trasferimin 4.günündeyim allah hepimize yardım etsin en zoruda bu 12gün varmı acaba yokmu düşünmek varlıgını yoklugunu bilmemek cok zor

bende tüp bebek yaptırdım trasferimin 4.günündeyim allah hepimize yardım etsin en zoruda bu 12gün varmı acaba yokmu düşünmek varlıgını yoklugunu bilmemek cok zor

Hayırlı olsun canım. Allah pozitifi de kucağına aldığın günleri de gosterir umarım

asya tebrikler...çok ama çok sevindim.ne güzel haberler veriyosunuz kızlar.bir an önce başlamak için can atıyorum.iğnelerim dolapta duruyo :-( beklemek çok zor.bizler için de dua edin

Son düzenleme:

kabaklardan bitanesi benim:) memorial sislide yaptiriyorum canim

Kizlar bizim problemimiz spermde hareket yavas bildiniz bitkisel kurler varmi

canım bizim sorunda hareket sorunu keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor diye biliyorum biz kullanmıştık azda olsa artış olmuştu,tekrar başlıcaz kullanmaya bizde...

canım nasılsın?sen dondurulmuşlarla tedavi olcaktın değil mi? tedaviye başladın mı sanırım yumurta oluşmaması için ilaç kullanılıyor bilgi verirmisin.....ilk deneme tutmayınca neden tutmadı araştırma yapılması gerekmiyormu,ben başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum dondurulmuşla denemeden önce...arkadaşımın eltisinin 5 sene olmadı bu sene oldu tüp -aşılama yapmadan,kadına yumurta takibi eşinede bir iğne yapmış oldu bebekleri, iğne yurt dışından getirttiler yanlız..kafam karıştı o doktor bu doktor:) birde sen kimyasal gebelik yaşadın mı canım ben yanlış mı hatırlıyorum ,ozaman test değerin kaçtı acaba benimki 9,34 azda olsa tutundumu acaba ne oldu anlayamadım doktorada soramadım ağlamaklı olunca ,sen ne düşünüyosun acaba yazarsan sevinirim canım...

Son düzenleme:

Canım evet dondurulmuş tedavisi görüyorum yumurta oluşmaması için ilaç kullanmıyorum. Pko oldugum için genellikle yumurtam olusmuyor zaten . Kimyasal gebelikte ilk degerim 48 ikincisi 28 oldu ilaçları bırakınca üçüncü Gün adet oldum. Kromozum testlerimiz yapıldı bu yüzden normal çıktı doktorum bu yüzden gebelik aşısı önerdi onu yapacak p.tesi gunu. Evet canım kimyasal gebelik olmuş sende de . Bence ilk denemense bir kere daha dene dondurulmuslarinla ama daha önce negatif denemen varsa pıhtılaşma ve kromozom testlerini yaptir rahim filmi cektirmediysen onu da cektir korlemesine tüp bebek yapma hemen

Test yaptın mı canım inşallah senin de güzel haberlerini alırız

Slm kızlar bugn yumurta toplama işlemi yapıldı doktor 22 yumurta var demişti ama 15 yumurta topladık dedi basına böle bişey gelen varmı normal durmmudur bu bide yumurta toplama işleminden sonra kan geldi oliomu bu kanama herkeste

canım hayırlı olsun sanada ben brukselde yaptırıyrm bı aksılık cıkmazsa bu hafta ıgnelere baslıcam methını cok duydum sımdılık memnunum ıns da guzel sonuclar alırım

sanada hayırlı olsun inşallah sonunda güzel haberlerle gelirsin.. ücret ne kadar canım... artık takibimdesin :)

Digerleri minik olduğu için toplanmamistir benim de toplanmayan minikler vardi 17 çıktı opu sonrası. Kanama oluyor bazen hiç canini sıkma. İnşallah kaliteli embriyo olurlar canım. Desene üç beş gün sonra transfer var

benim doktorum neden olmadığını araştırmadan birkaç ay ara verin dedi,tekrar başladığımızda dediğin testleri ister galiba ,gebelik aşısını ilk denemede yapsalar olmuyo mu acaba ya ,az önce araştırdım biraz baya tutunmayı artırıyomuş ilkinde yapsalarda sevinsek olmuyomuyduu kısmet tabiki olucaksa her türlü olur demi canım:)teşekkür ederim cevap için,Allahım en kısa zamanda bizlerede nasip eder inşallah....

inşallah bizim de yüzümüz gülecek canım tüp bebek süreci sabır isteyen bir süreç, itersen 2.tüp denemesinde de yaparlar gebelik aşısını işe yarar ya da yaramaz pek bilmiyoruz canım ya, gebelik aşısı yaptırıp negatif alan çok, eğer bebeğin tutunamama sebebi rahimle ilgili bir problemse bendeki gibi o zaman öneriyorlar gebelik aşısını her hastaya önermiyorlar yani, anlatmıştım önce ben iki defa rahimdeki perdeden dolayı ameliyat oldum ameliyat öncesinde hiç gebeliğim olmadı, sonrasında yaptığımız tuttu ama kimyasal oldu, yani doktorum bunu rahime bağladı gebelik aşısı rahmi de kuvvetlendiriyormuş. ara vermen en iyisi 2-3 ay yeter ama çok da beklemeyin bence rahim yumurtalıklar toparlansın biraz, vücut hormondan arınsın, inşallah bu süreçte sen de mucize bir şekilde hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…