Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

evettt listede 8 tüp bebek 1 kendiliğinden hamilemiz var 8 tane de negatifimiz var( inşallah onlar da en kısa sürede anne olacak ve o negatiflerin yerine müjdeleri yazılacak), rabbim listeye bir daha negatif yazdırmasın, hamilelerimiz çoğaldıkça çoğalsın inşallahhhhhhh

inşallah canım benim,ben umutsuzluğa kapıldım sanki hiç olmayacakmış gibi korkular yaşıyorum endişe içindeyim,oyüzden doktor araştırıyorum sabah bir tavsiyeyle başka bir doktorla görüştüm yeni tüp bebek tedavisinden çıktım hastalanmadım hala,size gelmek istiyorum hastalanınca mı geleyim hastalanmadan mı geleyim dedim adet olmadan gel bi bakalım dedi.ne diyecek merak ediyorum...daha sonra dondurulmuşlarla denersek gebelik aşısını bir sorucam doktora...Allah yardım etsin hepimize kolaylıklar versin en kısa zamanda nasip etsinn inşallahhh..

bende kabak olmuşum :))) ama yazmıştım beeen neyse bir daha yazayım yaşım 28 cnm sorun azospermdi 2. denememdi sonuç pozitif devamm ediyor :))))

bende kabak olmuşum :))) ama yazmıştım beeen neyse bir daha yazayım yaşım 28 cnm sorun azospermdi 2. denememdi sonuç pozitif devamm ediyor :))))

Canım hangi merkez peki ekleyeyim hemen taze annecik dua et bizim için

canım ilk tüp bebek hamişiniz benim ama dimiiii

sanada hayırlı olsun inşallah sonunda güzel haberlerle gelirsin.. ücret ne kadar canım... artık takibimdesin :)

:):) bnm esım azospermı oyuzden normal yolla teset ıstedıler 250 dolar verdk m tese sperm bulununca m tese ye gerk kalmadı ona da 1000 dolar demıslerdı tup bebek tedavısı ıcın 4.500 ıstıyolar ilaçlar 1700 cıvarı tuta dedıler tahlıllerede 350 aldılar dondurmayada yanlıs hatırlamıyorsam 600 dolar dıyolar cnm sgk ile anlasmasıda yok sızın sorun neydı ben yucel karama gıdıyrm cok ıyı bı doktor gercektn cok arastırdım hıc olumsuz bısey duymadım baya gazetelere flnda cıkmıs yaptıgı seylerler ıns sonu hayırlı olur bnmde senınde karar verırsen gorusur tanısırızda canım

Kızlar size kötü bir haberim var. Pembbe arkadaşımızın test günüydü biliyorsunuz başka topikten okuduğum kadariyla negatifmis ((((

Kızlar size kötü bir haberim var. Pembbe arkadaşımızın test günüydü biliyorsunuz başka topikten okuduğum kadariyla negatifmis ((((

negatiflere çook üzülüyorum gerçekten. ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah dayanma gücü versin

Evettttt :))) sessiz ve derinden gelip kaptin birinciliğigüzel bir suprizdi senle aynı heyecanı yaşadık

oleyyyyyyy

aslında hiç aklıma gelmezdi ilk hamiş olacağım ama olduuuu
listede hiçççç negatif kalmaz inşallah tüm isimlerin karşısı olur..

ayrıca pembee içinde üzüldüm.. bekledim akşama kadar ama buraya yazmıyınca olumsuz bi durum olduğunu düşünmüştüm..
hayırlısı böyleymişş...

İkinci ameliyatimi Yücel bey yaptı çok başarılı geçti sağolsun mükemmel bir doktor inşallah pozitifi alırsın canım. Dondurulmuslarim olmasa ben de dusunebilirdim Brüksel i ama mustafa bey de çok iyi bir doktor ondan da memnunum şimdi. Önceleri pek kanım isinmasa da şimdi çok iyi anlasiyoruz.

İnsanın aklına hamile olacağı bile gelmiyor ki negatiflerden sonra valla ne yalan söyleyeyim en çok eşin adina sevindim. Yanlış hatirlamiyorsam komsunuzun çocuğu ile oynarken çok yaslandim ben demişti çok iyi bir baba olacak eşin negatif görmek istemiyorum artık ya herkes anne baba olsun. Çocuğuna işkence etmeyecek ona gözü gibi bakacak herkess

gerçekten benimde bu aşamalara geleceğim aklımdan geçmezdi..
2 negatif tüp bebek 2 iptal olan tedavi..eşimin 4 kere ameliyat olması olumsuzlukla geçen senelerrrr..
ama ümidimi hiç kaybetmedim .eşim ne kadar olumsuz olsada.
evt cnm doğru hatırlıyosun ..komşumuzun kızıyla bi kaç defa oynadı. ve ben nasıl bakıcam dedi çoçuk olursa yaşlanmışım demişti.
bende sen o zaman 20 'lik delikanlı olursun demiştim..
aminnnnnnn canımmmm:26::26::26:
Rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin evini çoçuk sesleriyle şenlendirsin inşallahh

İnşallah bundan sonra her şey çok güzel olur ailenizde yeniden evlenmiş gibi olacaksınız daha çok baglanacaksiniz bu sefer ben de farklı hissediyorum daha once hamile kalamayacagim diye doguyordu içime şimdi de pozitif olacağı doğuyor. Üniversite deyken para çekmeye gittiğimde bilirdim hep yatip yapmadığını çünkü içime dogardi :))) inşallah bu sefer de hislerimde yanilmam. Hep mutlu oluruz inşallah burdaki tüm arkadaşlarımız geniş ailelere sahip olur inşallah canı gönülden diliyorum

P.tesi günü fatos5353 arkadasimizin test günü dualarinizi esirgemeyin inşallah güzel haberlerle gelirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…