inşallah bizim de yüzümüz gülecek canım tüp bebek süreci sabır isteyen bir süreç, itersen 2.tüp denemesinde de yaparlar gebelik aşısını işe yarar ya da yaramaz pek bilmiyoruz canım ya, gebelik aşısı yaptırıp negatif alan çok, eğer bebeğin tutunamama sebebi rahimle ilgili bir problemse bendeki gibi o zaman öneriyorlar gebelik aşısını her hastaya önermiyorlar yani, anlatmıştım önce ben iki defa rahimdeki perdeden dolayı ameliyat oldum ameliyat öncesinde hiç gebeliğim olmadı, sonrasında yaptığımız tuttu ama kimyasal oldu, yani doktorum bunu rahime bağladı gebelik aşısı rahmi de kuvvetlendiriyormuş. ara vermen en iyisi 2-3 ay yeter ama çok da beklemeyin bence rahim yumurtalıklar toparlansın biraz, vücut hormondan arınsın, inşallah bu süreçte sen de mucize bir şekilde hamile kalırsın
Listeye eklenmek isteyenler yaş sebep kaçıncı deneme tüp bebek merkezini yazarak eklenmek istediklerini söylesinler
Bazı arkadaşlara kırgınımEksik bilgilerini vermeleri için o kadar yazdım burdan ama hala eksik bilgisi olan arkadaşlar var, onlar kendini biliyor demeyeceğim listeye bakınca eksikler kabak gibi görünüyorrr
evettt listede 8 tüp bebek 1 kendiliğinden hamilemiz var8 tane de negatifimiz var( inşallah onlar da en kısa sürede anne olacak ve o negatiflerin yerine müjdeleri yazılacak ), rabbim listeye bir daha negatif yazdırmasın, hamilelerimiz çoğaldıkça çoğalsın inşallahhhhhhh
bende kabak olmuşum :))) ama yazmıştım beeen neyse bir daha yazayım yaşım 28 cnm sorun azospermdi 2. denememdi sonuç pozitif devamm ediyor :))))
Canım hangi merkez peki ekleyeyim hemen taze annecik dua et bizim için
evettt listede 8 tüp bebek 1 kendiliğinden hamilemiz var8 tane de negatifimiz var( inşallah onlar da en kısa sürede anne olacak ve o negatiflerin yerine müjdeleri yazılacak ), rabbim listeye bir daha negatif yazdırmasın, hamilelerimiz çoğaldıkça çoğalsın inşallahhhhhhh
sanada hayırlı olsun inşallah sonunda güzel haberlerle gelirsin.. ücret ne kadar canım... artık takibimdesin :)
canım ilk tüp bebek hamişiniz benim ama dimiiii
Kızlar size kötü bir haberim var. Pembbe arkadaşımızın test günüydü biliyorsunuz başka topikten okuduğum kadariyla negatifmis((((
Evettttt :))) sessiz ve derinden gelip kaptin birinciliğigüzel bir suprizdi senle aynı heyecanı yaşadık
:):) bnm esım azospermı oyuzden normal yolla teset ıstedıler 250 dolar verdk m tese sperm bulununca m tese ye gerk kalmadı ona da 1000 dolar demıslerdı tup bebek tedavısı ıcın 4.500 ıstıyolar ilaçlar 1700 cıvarı tuta dedıler tahlıllerede 350 aldılar dondurmayada yanlıs hatırlamıyorsam 600 dolar dıyolar cnm sgk ile anlasmasıda yok sızın sorun neydı ben yucel karama gıdıyrm cok ıyı bı doktor gercektn cok arastırdım hıc olumsuz bısey duymadım baya gazetelere flnda cıkmıs yaptıgı seylerler ıns sonu hayırlı olur bnmde senınde karar verırsen gorusur tanısırızda canım
oleyyyyyyy
aslında hiç aklıma gelmezdi ilk hamiş olacağım ama olduuuu
listede hiçççç negatif kalmaz inşallah tüm isimlerin karşısıolur..
ayrıca pembee içinde üzüldüm.. bekledim akşama kadar ama buraya yazmıyınca olumsuz bi durum olduğunu düşünmüştüm..
hayırlısı böyleymişş...
İnsanın aklına hamile olacağı bile gelmiyor ki negatiflerden sonra valla ne yalan söyleyeyim en çok eşin adina sevindim. Yanlış hatirlamiyorsam komsunuzun çocuğu ile oynarken çok yaslandim ben demiştiçok iyi bir baba olacak eşin negatif görmek istemiyorum artık ya herkes anne baba olsun. Çocuğuna işkence etmeyecek ona gözü gibi bakacak herkess
gerçekten benimde bu aşamalara geleceğim aklımdan geçmezdi..
2 negatif tüp bebek 2 iptal olan tedavi..eşimin 4 kere ameliyat olması olumsuzlukla geçen senelerrrr..
ama ümidimi hiç kaybetmedim .eşim ne kadar olumsuz olsada.
evt cnm doğru hatırlıyosun ..komşumuzun kızıyla bi kaç defa oynadı. ve ben nasıl bakıcam dedi çoçuk olursa yaşlanmışım demişti.
bende sen o zaman 20 'lik delikanlı olursun demiştim..
aminnnnnnn canımmmm:26::26::26:
Rabbim evlat hasretiyle yanan herkesin evini çoçuk sesleriyle şenlendirsin inşallahh
tubişimmm pazartesi sende bebişleri alıcaksın ..inşallah
Evettttttt onun da olacak ve sonuna kadar gidecek bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?