Ayy kızlar ağzınızdan bal damlıyor, içim tuhaf, duygularım karışık, korku desen değil, heyecan desen değil, Rabbim hayırlısını verir inşallah ya, bu kez hayallerim gerçek olur inşallah, dua edin kızlar ne olur, dondurulmuşlarım da bitti, 6. denemeyi düşünmek istemiyorum, inşallah bu kez yüzüm güler, hepimizin bebisleri olur inşallah, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)
evettt listede 8 tüp bebek 1 kendiliğinden hamilemiz var8 tane de negatifimiz var( inşallah onlar da en kısa sürede anne olacak ve o negatiflerin yerine müjdeleri yazılacak ), rabbim listeye bir daha negatif yazdırmasın, hamilelerimiz çoğaldıkça çoğalsın inşallahhhhhhh
Ayy kızlar ağzınızdan bal damlıyor, içim tuhaf, duygularım karışık, korku desen değil, heyecan desen değil, Rabbim hayırlısını verir inşallah ya, bu kez hayallerim gerçek olur inşallah, dua edin kızlar ne olur, dondurulmuşlarım da bitti, 6. denemeyi düşünmek istemiyorum, inşallah bu kez yüzüm güler, hepimizin bebisleri olur inşallah, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Canım ben tum bılgılerımı vermıstın ama eksık yazmıssın sanırım 21 yasındayım . İzmirde smyrna tup bebek merkezınde tedavı goruyorum . Pazartesı yumurtalar toplanacak . Ama transver gunu ne zaman bellı olmadıgı ıcın sonucu alacagım gun ıcınde bısey dıyemıyorum .
canım buradan tüp bebek başarı oranının %50 olduğu çıkıyor ortaya. 8 negatif 8 pozitif.zaten doktorum da %60 demişti.inşallah buradaki herkez pozitif olan kısmın içinde yer alır.negatifleri görünce çok üzülüyorum ve umutsuzluğa düşüyorum biran.pozitiflerlede sanki benim sonucum pozitifmiş gibi seviniyorum.off karmaşık duygular içersindeyim sürekli.
Kızzzzz okuyup yazmayanlar kime diyorum :))) gulyuzlum taci ceyda ve diğerleri siz de durumlar nasıl ne var ne yok
Evet canım aynı duyguları hissediyorum ben de. Diğer topikleri de takip ediyorum iki senedir basari orani yüzde elli ile altmış arasında değişiyor. Pozitif ol canım inşallah her şey güzel olacak çok stres yapmacanım buradan tüp bebek başarı oranının %50 olduğu çıkıyor ortaya. 8 negatif 8 pozitif.zaten doktorum da %60 demişti.inşallah buradaki herkez pozitif olan kısmın içinde yer alır.negatifleri görünce çok üzülüyorum ve umutsuzluğa düşüyorum biran.pozitiflerlede sanki benim sonucum pozitifmiş gibi seviniyorum.off karmaşık duygular içersindeyim sürekli.
Canım ben tum bılgılerımı vermıstın ama eksık yazmıssın sanırım 21 yasındayım . İzmirde smyrna tup bebek merkezınde tedavı goruyorum . Pazartesı yumurtalar toplanacak . Ama transver gunu ne zaman bellı olmadıgı ıcın sonucu alacagım gun ıcınde bısey dıyemıyorum .
Canım biz tüm hızıyla devam ediyoruz, yarın kontrolüm var, bundan sonra kontrolleri sıklaştıracağız dedi doktor. Dünkü kontrolümde en büyük yumoş 12.5 mm idi, bakalım yarın ne olacak :) Adım adım yaklaşıyoruz sanırım sona doğru. Bir de babam hastalandı, hastaneye yatırdık dün, hastaneyle ev arasında mekik dokuyoruz dünden beri, yazdıklarınızı okuyorum ama kafamı toparlayıp da bir şeyler yazmaya fırsatım olmadı.
umarım babanın hastalığı ciddi değildir canım çok çok geçmiş olsun inşallahhh bu tedavinin sonunda ona nur topu gibi torun/lar verirsin. allah babana ve sana şifa versin tedavi sürecini yaz bize bütün arkadaşları merak ediyorum
Hemen ekleyecegim canım topik kalabalık bazen kacirabiliyorum yazilanlari Özür dileriminşallah çok kaliteli yumoslarin olur sonra da çok kaliteli embriyo olurlar. Nasıl heyecan var mı canım
merhaba cnm, topiğin en küçüğü sen misin? yaşın dikkatimi çekti, ne kadarlık evlisin, ne zamandır istiyorsun?
Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin canm, gönlüne göre versin inşallah..
Kızlar aklımdaykn size bisey sormak istıyorum evım de baya merdıven var yatak odası salon mutfak arasında falan sizce transverden sonra merdıven ınıp cıkmam tehlıkelı olur mu ? :/
Yok canım ne özrü ya :) aminn hepimizin canım yumosiları kalıtelı ve cok olur ınsallah ... 22:00 da catlatma iğnelerimi vurdum baya bi şiştim 10 gundur ya 5 aylık hamıle gıbıyım :)) ... Ama bağzı korkularım var östorojenım yukselmıs baya dostınex e basladım ve sureklı su ıcıyorum odemı atmak ıcın atamaz isem eger bır daha kı aya kalabılırmıs transver ınsallah oyle bıseye gerek kalmaz(( heyacanımı bıle yasamıyorum korkudan transverım olmaz ise dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?