Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kızzzzz okuyup yazmayanlar kime diyorum :))) gulyuzlum taci ceyda ve diğerleri siz de durumlar nasıl ne var ne yok

Ayy kızlar ağzınızdan bal damlıyor, içim tuhaf, duygularım karışık, korku desen değil, heyecan desen değil, Rabbim hayırlısını verir inşallah ya, bu kez hayallerim gerçek olur inşallah, dua edin kızlar ne olur, dondurulmuşlarım da bitti, 6. denemeyi düşünmek istemiyorum, inşallah bu kez yüzüm güler, hepimizin bebisleri olur inşallah, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

inşallah bitanem bu son denemen olurrrr...kolay değill gerçekten dualarım seninleeeeee:26::26::26:

Canım ben tum bılgılerımı vermıstın ama eksık yazmıssın sanırım 21 yasındayım . İzmirde smyrna tup bebek merkezınde tedavı goruyorum . Pazartesı yumurtalar toplanacak . Ama transver gunu ne zaman bellı olmadıgı ıcın sonucu alacagım gun ıcınde bısey dıyemıyorum .

kızlar allaha binlerce kez şükürler olsun hamileyimmmmmmmmmmmm ay hala inanamıyorum rabbim haber bekleyen herkeze bu mutluluğu tattırsın inşallah.daha kocamı aramadım size haber verdim:)

gözün aydın asyahayat...hayırlı olsun çok güzel bir haber..Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
darısı başımıza

canım buradan tüp bebek başarı oranının %50 olduğu çıkıyor ortaya. 8 negatif 8 pozitif.zaten doktorum da %60 demişti.inşallah buradaki herkez pozitif olan kısmın içinde yer alır.negatifleri görünce çok üzülüyorum ve umutsuzluğa düşüyorum biran.pozitiflerlede sanki benim sonucum pozitifmiş gibi seviniyorum.off karmaşık duygular içersindeyim sürekli.

Allahım gönlüne göre versin, inşallah Rabbim yüzünü yüzümüzü güldürür güzelim..

Hemen ekleyecegim canım topik kalabalık bazen kacirabiliyorum yazilanlari Özür dilerim inşallah çok kaliteli yumoslarin olur sonra da çok kaliteli embriyo olurlar. Nasıl heyecan var mı canım

genel olarak herkeste var heralde bu karamakarışık ruh hali...
bazen umutlanıyorum, her şey güzel olacak diyorum ama bazen de içim sıkılıyor bunalıyorum...sanki hiç çocuğumuz olmayacak gibi..
eşimle konuşuyorum da..o da öyle ümidimiz kırıldı, güzel haberler almaya ihtiyacımız var diyor..Rabbim nasip eder de evimizin neşesi olursa inşallah her şey daha güzel olacak, can sıkıntımız, ümitsizliğimiz son bulacak diye düşünüyoruz..inşallah Rabbim tüm isteyenlere içinde bize de nasip eder...aaammmmiiiinnnnn

Kızzzzz okuyup yazmayanlar kime diyorum :))) gulyuzlum taci ceyda ve diğerleri siz de durumlar nasıl ne var ne yok

Canım biz tüm hızıyla devam ediyoruz, yarın kontrolüm var, bundan sonra kontrolleri sıklaştıracağız dedi doktor. Dünkü kontrolümde en büyük yumoş 12.5 mm idi, bakalım yarın ne olacak :) Adım adım yaklaşıyoruz sanırım sona doğru. Bir de babam hastalandı, hastaneye yatırdık dün, hastaneyle ev arasında mekik dokuyoruz dünden beri, yazdıklarınızı okuyorum ama kafamı toparlayıp da bir şeyler yazmaya fırsatım olmadı.

Evet canım aynı duyguları hissediyorum ben de. Diğer topikleri de takip ediyorum iki senedir basari orani yüzde elli ile altmış arasında değişiyor. Pozitif ol canım inşallah her şey güzel olacak çok stres yapma

merhaba cnm, topiğin en küçüğü sen misin? yaşın dikkatimi çekti, ne kadarlık evlisin, ne zamandır istiyorsun?
Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin canm, gönlüne göre versin inşallah..

umarım babanın hastalığı ciddi değildir canım çok çok geçmiş olsun inşallahhh bu tedavinin sonunda ona nur topu gibi torun/lar verirsin. allah babana ve sana şifa versin tedavi sürecini yaz bize bütün arkadaşları merak ediyorum

Çok teşekkür ederim canım, fırsat buldukça yazacağım. Rabbim hepimizi sevindirsin, negatif sonuçlar alanların da en kısa zamanda kucakları bebişlerle dolsun inşallah.

canımm pazartesi test yapacak arkadaşımız fatoş5353 .bugün 9. günü ve kan yaptırmış negatifmiş ama erken ya inş. sonuç değişir..
nisan topiğinde yazdığını gördüm.

Hemen ekleyecegim canım topik kalabalık bazen kacirabiliyorum yazilanlari Özür dilerim inşallah çok kaliteli yumoslarin olur sonra da çok kaliteli embriyo olurlar. Nasıl heyecan var mı canım

Yok canım ne özrü ya :) aminn hepimizin canım yumosiları kalıtelı ve cok olur ınsallah ... 22:00 da catlatma iğnelerimi vurdum baya bi şiştim 10 gundur ya 5 aylık hamıle gıbıyım :)) ... Ama bağzı korkularım var östorojenım yukselmıs baya dostınex e basladım ve sureklı su ıcıyorum odemı atmak ıcın atamaz isem eger bır daha kı aya kalabılırmıs transver ınsallah oyle bıseye gerek kalmaz(( heyacanımı bıle yasamıyorum korkudan transverım olmaz ise dıye

Galiba oyleyım canım :)) 1 sene 7 ay oldu evleneli , evlendıgımızden berı ıstıyoruz korunmadık ama olmadı pko var bende hipotroid ve insulin dırencı var seker ılacı falan kullanıyorum .. 2 kez klomen denedık olmadı .. Rabbım hepımızın kucaklarını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah .....

Kızlar aklımdaykn size bisey sormak istıyorum evım de baya merdıven var yatak odası salon mutfak arasında falan sizce transverden sonra merdıven ınıp cıkmam tehlıkelı olur mu ? :/

Kızlar aklımdaykn size bisey sormak istıyorum evım de baya merdıven var yatak odası salon mutfak arasında falan sizce transverden sonra merdıven ınıp cıkmam tehlıkelı olur mu ? :/

Canım bence ilk üç gun çok merdiven inip çıkma dikkat et raflara uzanma ani hareket etme

İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak bol bol su iç olmasa da hiccc canını sıkma o zaman da rahim dinlenmiş olacak sonu iyi olsun da varsın bir ay geç olsun. Stres yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…