canımm pazartesi test yapacak arkadaşımız fatoş5353 .bugün 9. günü ve kan yaptırmış negatifmiş ama erken ya inş. sonuç değişir..
nisan topiğinde yazdığını gördüm.
İkinci ameliyatimi Yücel bey yaptı çok başarılı geçti sağolsun mükemmel bir doktor inşallah pozitifi alırsın canım. Dondurulmuslarim olmasa ben de dusunebilirdim Brüksel i ama mustafa bey de çok iyi bir doktor ondan da memnunum şimdi. Önceleri pek kanım isinmasa da şimdi çok iyi anlasiyoruz.
:):) bnm esım azospermı oyuzden normal yolla teset ıstedıler 250 dolar verdk m tese sperm bulununca m tese ye gerk kalmadı ona da 1000 dolar demıslerdı tup bebek tedavısı ıcın 4.500 ıstıyolar ilaçlar 1700 cıvarı tuta dedıler tahlıllerede 350 aldılar dondurmayada yanlıs hatırlamıyorsam 600 dolar dıyolar cnm sgk ile anlasmasıda yok sızın sorun neydı ben yucel karama gıdıyrm cok ıyı bı doktor gercektn cok arastırdım hıc olumsuz bısey duymadım baya gazetelere flnda cıkmıs yaptıgı seylerler ıns sonu hayırlı olur bnmde senınde karar verırsen gorusur tanısırızda canım
aaa oyle mı bunu bılmıyodum canım ıns yaptıgı amelıyatın faydası olurda bu sefer tutar da sende anne olursun bıtanecık ogretmenımız :) sızler oyle samımısınızkı ben normal hayatta boyle ınsanlarla karsılasmadım herkes de bı cıkar ılıskısı sızler herseyın en ıyısı hakedıyorsunz
Canım bence ilk üç gun çok merdiven inip çıkma dikkat et raflara uzanma ani hareket etme
İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak bol bol su iç olmasa da hiccc canını sıkma o zaman da rahim dinlenmiş olacak sonu iyi olsun da varsın bir ay geç olsun. Stres yok canım
Asıl sen bu güzel gonlunle en güzelini hak ediyorsuninan biz de senin gibiyiz gerçek hayatta cevremiz bencil insanlarla dolu. Burda hepimizin derdi ortak o yüzden daha rahat empati kurabiliyoruz. Biri uzulse bizim de canımız yanıyor acısını tahmin edebiliyoruz. Yücel beye gelince eşim de çok sevmisti onu. Türkiyede erkek kısırlığinda en başarılı isim canım. En doğru yerdesin:13:
dualarım seninle canım inş emeklerin boşa gitmez.. benim eşimdede sayı ve hız sorunu var.. yücel beyin bende methini duydum ama işte bahçeciyle onun arasında kararsızım... benim bu 3. deneme olacak... ayyy keşke tanışabilsek bizi bizden başka anlayan yok .. biz temmuz ayında başlayacağız gibi eşim öğretmen yaz tatilini değerlendireceğiz inş... kalacak yeri nasıl temin ettiniz canım biz otelde kalmayı düşünüyoruz ankaradan geleceğiz....
digerleri minik olduğu için toplanmamistir benim de toplanmayan minikler vardi 17 çıktı opu sonrası. Kanama oluyor bazen hiç canini sıkma. Inşallah kaliteli embriyo olurlar canım. Desene üç beş gün sonra transfer var
Sağol canım benim rabbim bu duyguyu bütün arkadaşlarıma tattırsın inşallah.darısı allahım benimde pozitif olsun diyen bütün kız kardeşlerimin başınaASYAHAYAT tatlim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah...Ne guzel bi duygu dimi o kadar bekledikten sonra bu haberi almak...Darisi sonuc bekleyen diger arkadaslarima:))
Burdaki birçok arkadaşlarımı artık aşılama topiğinden olsun tüp topiğinden olsun bir şekilde tanıyorum ve aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim bugün bana tattırdı yarın sana ve bütün arkadaşlarıma tattırsın inşallahasya tebrikler...çok ama çok sevindim.ne güzel haberler veriyosunuz kızlar.bir an önce başlamak için can atıyorum.iğnelerim dolapta duruyo :-( beklemek çok zor.bizler için de dua edin
Tebrikler hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah..
gözün aydın asyahayat...hayırlı olsun çok güzel bir haber..Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
darısı başımıza
sağol canım benim rabbim bu duyguyu bütün arkadaşlarıma tattırsın inşallah.darısı allahım benimde pozitif olsun diyen bütün kız kardeşlerimin başına
Burdaki birçok arkadaşlarımı artık aşılama topiğinden olsun tüp topiğinden olsun bir şekilde tanıyorum ve aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim bugün bana tattırdı yarın sana ve bütün arkadaşlarıma tattırsın inşallah
sağolun canım benim darısı başınıza inşallah
dualarım seninle canım inş emeklerin boşa gitmez.. benim eşimdede sayı ve hız sorunu var.. yücel beyin bende methini duydum ama işte bahçeciyle onun arasında kararsızım... benim bu 3. deneme olacak... ayyy keşke tanışabilsek bizi bizden başka anlayan yok .. biz temmuz ayında başlayacağız gibi eşim öğretmen yaz tatilini değerlendireceğiz inş... kalacak yeri nasıl temin ettiniz canım biz otelde kalmayı düşünüyoruz ankaradan geleceğiz....
allah razı olsun cnm dualrın ıcın bızımde dualarımız hep sızınle sende cok acılar cekmıssın bellı rabbım bu sefer en guzel sekılde guzunu guldursun ıns bız yalovada oturuyrz ıstnbla kayınvalıdem var kalıcak yer sıkıntı olmuyor ben yarın adet olucam ıns sonra bı aksılık cıkmazsa tedavım baslıcak bruksele gelsende karsılasamayız buyuk ıhtımal ama faceden fln tanısabılır
ankarada da iyi yerler var aslında diğerlerini nerde yaptırmıştınız?istanbulda iyi ama evinden uzak ya çok zor olur.[/QU
haklısın canım ama cevre baskısı vs derken insan evinden uzak kalmayı tercih ediyor stressiz bir ortam daha iyi bizim için.. başkent üniversitesinde yaptık biz iki denememizi hulusi beyden ve ekibinden cok memnun kaldık fakat erkek infertilitesinde İstanbul daha uygun geldi bize...
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebekte ilk denemem şuan 6 yumurtam oluşmuş haftaya yumurta toplama işlemi yapacaklar bir aksilik çıkmazsa çok heyecanlı ve bir okadarda stresli günler bizi bekliyor allah hepimize bebişlerimize kavuşma şansı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?