Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

canımm pazartesi test yapacak arkadaşımız fatoş5353 .bugün 9. günü ve kan yaptırmış negatifmiş ama erken ya inş. sonuç değişir..
nisan topiğinde yazdığını gördüm.

Hadi yaaaa çok üzüldüm bugün bir iyi iki kötü haber aldık. İnşallah değeri değişir p.tesiye kadar:18:

aaa oyle mı bunu bılmıyodum canım ıns yaptıgı amelıyatın faydası olurda bu sefer tutar da sende anne olursun bıtanecık ogretmenımız :) sızler oyle samımısınızkı ben normal hayatta boyle ınsanlarla karsılasmadım herkes de bı cıkar ılıskısı sızler herseyın en ıyısı hakedıyorsunz

dualarım seninle canım inş emeklerin boşa gitmez.. benim eşimdede sayı ve hız sorunu var.. yücel beyin bende methini duydum ama işte bahçeciyle onun arasında kararsızım... benim bu 3. deneme olacak... ayyy keşke tanışabilsek bizi bizden başka anlayan yok .. biz temmuz ayında başlayacağız gibi eşim öğretmen yaz tatilini değerlendireceğiz inş... kalacak yeri nasıl temin ettiniz canım biz otelde kalmayı düşünüyoruz ankaradan geleceğiz....

Asıl sen bu güzel gonlunle en güzelini hak ediyorsun inan biz de senin gibiyiz gerçek hayatta cevremiz bencil insanlarla dolu. Burda hepimizin derdi ortak o yüzden daha rahat empati kurabiliyoruz. Biri uzulse bizim de canımız yanıyor acısını tahmin edebiliyoruz. Yücel beye gelince eşim de çok sevmisti onu. Türkiyede erkek kısırlığinda en başarılı isim canım. En doğru yerdesin:13:

Son düzenleme:
İnşallah bir sıkıntı çıkmayacak bol bol su iç olmasa da hiccc canını sıkma o zaman da rahim dinlenmiş olacak sonu iyi olsun da varsın bir ay geç olsun. Stres yok canım

Evet canım doğru soyluyorsun oyle olursa vardır ondada bı hayır zaten .. Bıray gec olsun bebbısım benımle olsun yeter kı ..:)

canım benım asıl o soyledıklerın senın ıcın gecerlı uzun zamandır burda bıkmadan usanmadan herkesın derdını dınledınız yardımcı oldunuz aclarını sevınclerını paylastınız ıns sızlerınde yucu gulucek rabbım bu yapılanları gorur ve elbet bırgun karsılıgını verır ıns hepımız harıka anneler olacagız herkesden farklı. Dahada kıymet bılecegız. Yucel beye gelınce bende cok samımı buldum o tabı bı vesıle verecek olan rabbımm.

allah razı olsun cnm dualrın ıcın bızımde dualarımız hep sızınle sende cok acılar cekmıssın bellı rabbım bu sefer en guzel sekılde guzunu guldursun ıns bız yalovada oturuyrz ıstnbla kayınvalıdem var kalıcak yer sıkıntı olmuyor ben yarın adet olucam ıns sonra bı aksılık cıkmazsa tedavım baslıcak bruksele gelsende karsılasamayız buyuk ıhtımal ama faceden fln tanısabılır

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebekte ilk denemem şuan 6 yumurtam oluşmuş haftaya yumurta toplama işlemi yapacaklar bir aksilik çıkmazsa çok heyecanlı ve bir okadarda stresli günler bizi bekliyor allah hepimize bebişlerimize kavuşma şansı versin

teşekkür ederim menacım... Bugn aradılar hastaneden 15 yumurtadan 13 ü olgunmus fakat 7 tanesi döllenmiş salı günü transfere gidicem baklım hayırlısı inşallahh..

ASYAHAYAT tatlim cok sevindim Allah tamamina erdirsin insallah...Ne guzel bi duygu dimi o kadar bekledikten sonra bu haberi almak...Darisi sonuc bekleyen diger arkadaslarima:))
Sağol canım benim rabbim bu duyguyu bütün arkadaşlarıma tattırsın inşallah.darısı allahım benimde pozitif olsun diyen bütün kız kardeşlerimin başına
asya tebrikler...çok ama çok sevindim.ne güzel haberler veriyosunuz kızlar.bir an önce başlamak için can atıyorum.iğnelerim dolapta duruyo :-( beklemek çok zor.bizler için de dua edin
Burdaki birçok arkadaşlarımı artık aşılama topiğinden olsun tüp topiğinden olsun bir şekilde tanıyorum ve aynı şeyleri yaşıyoruz rabbim bugün bana tattırdı yarın sana ve bütün arkadaşlarıma tattırsın inşallah
Tebrikler hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah..

gözün aydın asyahayat...hayırlı olsun çok güzel bir haber..Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
darısı başımıza

Sağolun canım benim darısı başınıza inşallah

Benim elim yüzüm bacaklarım karnım şişti hep bi 10 gündür felan bu iğnelerin etkisimi acaba ?? çatlıcak gibi hissediyorum kendimi

Kızlar günaydın kocaman öpüyorum hepinizi rabbim bu yolda yardımcımız olsun inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn canım inşallah rabbim herkese nasip etsin

ankarada da iyi yerler var aslında diğerlerini nerde yaptırmıştınız?istanbulda iyi ama evinden uzak ya çok zor olur.

amin cümlemizin inş canım... ne güzel kalacak yerin var biz öğretmen evinde yada otel de kalacağız büyük ihtimal... ben face e takılmıyorum canım burası benim için daha iyi :) hayırlısıyla ins sorunsuz bi süreç geçirirsin

hoş geldin canııımhakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…