Benim elim yüzüm bacaklarım karnım şişti hep bi 10 gündür felan bu iğnelerin etkisimi acaba ?? çatlıcak gibi hissediyorum kendimi
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebekte ilk denemem şuan 6 yumurtam oluşmuş haftaya yumurta toplama işlemi yapacaklar bir aksilik çıkmazsa çok heyecanlı ve bir okadarda stresli günler bizi bekliyor allah hepimize bebişlerimize kavuşma şansı versin
hoşbulduk yaşım 35- sebepsiz infertilite-1.denemem-baçeci umutta başladım hayırlısı artıkHoş geldin canım hayırlı olur inşallah. Bilgilerini verirsen seni listeye eklerim
hoşbulduk yaşım 35- sebepsiz infertilite-1.denemem-baçeci umutta başladım hayırlısı artık
Arkadaşlar liste için,yaşım 34 ilk tüp bebek denemem,3 olumsuz aşılama var,eşimin mitolojisi %1-2 değişiyor,istanbullumuz ama eşimin işi nedeniyle adanadayız,buradaki Dr.uma güvendiğim için tüp bebeği burda yapalım dedik.. 5. Gün blastosist 2 embriyo transferi yapıldı,sonuç bekliyorumRabbim hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah.. Sonucu özellikle olumlu olan arkadaşlar da listeye eksik bilgilerini eklerlerse süper olur..
Bu arada arkadaşlar bu günlerde,inşallah gebe olursak devam eden 4 ayda da yiyecek içecek dışında da vücudumuzda temas eden herşeye çok dikkat etmek gerekiyormuş..makyaj malzemeleri,kremler,deodorantlar özellikle roll-onlar(alimunyum içeriyor)..İlk dönemlerde bebeğin yerleşmesini takiben damar sinir organları oluşuyor, bu ürünlerin içindeki A vitamini sakatlıklara sebep oluyormuş.. Bilen arkadaşlar vardır ama bilgi vereyim dedim..
Arkadaşlar liste için,yaşım 34 ilk tüp bebek denemem,3 olumsuz aşılama var,eşimin mitolojisi %1-2 değişiyor,istanbullumuz ama eşimin işi nedeniyle adanadayız,buradaki Dr.uma güvendiğim için tüp bebeği burda yapalım dedik.. 5. Gün blastosist 2 embriyo transferi yapıldı,sonuç bekliyorumRabbim hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah.. Sonucu özellikle olumlu olan arkadaşlar da listeye eksik bilgilerini eklerlerse süper olur..
Bu arada arkadaşlar bu günlerde,inşallah gebe olursak devam eden 4 ayda da yiyecek içecek dışında da vücudumuzda temas eden herşeye çok dikkat etmek gerekiyormuş..makyaj malzemeleri,kremler,deodorantlar özellikle roll-onlar(alimunyum içeriyor)..İlk dönemlerde bebeğin yerleşmesini takiben damar sinir organları oluşuyor, bu ürünlerin içindeki A vitamini sakatlıklara sebep oluyormuş.. Bilen arkadaşlar vardır ama bilgi vereyim dedim..
selam arkadaşlar yarın başka bir doktora gidicem randevu aldım ,telefonla konuştuk tüp bebek için acele etmişiniz dedi...
Neden öyle dedi ki canım. İnşallah içine siner ve senin için bebegine kavusacagin bir başlangıç yaparsın
selam arkadaşlar yarın başka bir doktora gidicem randevu aldım ,telefonla konuştuk tüp bebek için acele etmişiniz dedi...
Kızlar bugün kontrolüm vardı yine, en büyüğü 15 mm olmak üzere yaklaşık olarak 14-15 yumurta görünüyor. Perşembe toplanır büyük ihtimalle dedi doktor. Umarım diğerleri de o güne kadar toparlar kendini. Kendi doktorum yoktu bugün, nöbetçi olan doktor yaptı takibimi, o da öyle asık suratlıydı ki anlatamam, gerim gerim gerildim muayene esnasında. Görseniz, sanki silah zoruyla getirmişler oraya. Yarın yine kontrol var, bakalım ne olacak. Benden bu kadar şimdilik
kızlaarr bende bir uyku hali var anlatamam.. halsizim sürekli iki adım atıyorum kendimi yatağa atasım geliyor haaayy allahım... varmı benim gibi olan ne yapsam acaba??
kızlaarr bende bir uyku hali var anlatamam.. halsizim sürekli iki adım atıyorum kendimi yatağa atasım geliyor haaayy allahım... varmı benim gibi olan ne yapsam acaba??
Kızlar bugün kontrolüm vardı yine, en büyüğü 15 mm olmak üzere yaklaşık olarak 14-15 yumurta görünüyor. Perşembe toplanır büyük ihtimalle dedi doktor. Umarım diğerleri de o güne kadar toparlar kendini. Kendi doktorum yoktu bugün, nöbetçi olan doktor yaptı takibimi, o da öyle asık suratlıydı ki anlatamam, gerim gerim gerildim muayene esnasında. Görseniz, sanki silah zoruyla getirmişler oraya. Yarın yine kontrol var, bakalım ne olacak. Benden bu kadar şimdilik
Hadi hayırlısı :)))) canım ben de öyle düşünürdüm ama belki onun da bir sıkıntısı vardi. Sonuçta o da insan . Çok mu humanistiminşallah her sey yolunda gidecek persembe opu olursa transfere pek bir şey kalmamış.
mrb cnm öncelikle Allah yardımcın olsun inş bebegini kucaGINA ALırsın ... bnde 2 aşılama gçirdim 3 ay geçti bebegim olmadı daha tüp bebege karar kıldım konyaya gitcem orada yaptrcaz inş haziranda adetimin 2 . günü başlıcam . bana biraz anltrmısın naısl bir süreç neler yaşıosun ? insan merk ediyr ve çevrem tüp bebek yaptrmış kimse yk kimseyede sölemiyrum çnkü insanlar br garip tüp bebek başka bişeymiş gibi davranıyrlar çok şkr tedavi oluyruz .. yaşım 27 sebebsiz infertilite dendi bizesenin sorunun neydi cnm ??
Bizde sperm yetersizliği ve hareket sorunu var canım, bir yıldır gitmediğimiz doktor, kullanmadığımız ilaç kür kalmadı. Her gittiğimiz aşılama da olmaz size, tüp bebek dedi. İnat ettik kendi yöntemlerimizde ama baktık düzelen bir şey yok, bu ay başlayalım dedik artık.İkinci günü gittiğinde ultrasonla muayene ediyorlar, eğer yumurtalıklarda kist vb bir şey yoksa hemen iğnelere başlıyorsun. Önce birkaç gün yumurtalıkları uyarıcı iğne oluyorsun, sonra tekrar kontrole gidiyorsun. Bu gidişinde de yumurtalık uyarıcı iğnelerin beraberinde erken gelişen yumurtaları baskılayıcı iğnelere başlıyorsun, ikisini birlikte oluyorsun iğnelerin. Baskılayıcı iğnedeki amaç önce gelişen yumurtaların erkenden çatlamasını önlemek. Böylece diğerleri de gelişim olarak ona yetişmiş oluyorlar.iğneleri karından ya da koldan yapıyorsun, kendin karından yapabilirsin, çok kolay ve acı hissetmiyorsun, incecik çünkü :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. İğneleri uzun uzadıya anlattım ama zaten sen aşılama geçirmişsin, biliyorsundur belki de iğneleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?