Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Benim elim yüzüm bacaklarım karnım şişti hep bi 10 gündür felan bu iğnelerin etkisimi acaba ?? çatlıcak gibi hissediyorum kendimi

Canım doktoruna soyledin mi bol bol su ic doktoruna da mutlaka söyle. Kiminde oluyor böyle

Hoş geldin canım hayırlı olur inşallah. Bilgilerini verirsen seni listeye eklerim

hoşbulduk yaşım 35- sebepsiz infertilite-1.denemem-baçeci umutta başladım hayırlısı artık

Hayırlı olsun tedavin arkadaşımm..
bende umutta 2. denememde hamile kaldım daha yeni öğrendimm..
yarında kese görmeye gidicem inşallah.
sende umuttan hamiş olarak ayrılırsın inşallah

Arkadaşlar liste için,yaşım 34 ilk tüp bebek denemem,3 olumsuz aşılama var,eşimin mitolojisi %1-2 değişiyor,istanbullumuz ama eşimin işi nedeniyle adanadayız,buradaki Dr.uma güvendiğim için tüp bebeği burda yapalım dedik.. 5. Gün blastosist 2 embriyo transferi yapıldı,sonuç bekliyorum Rabbim hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip eder inşallah.. Sonucu özellikle olumlu olan arkadaşlar da listeye eksik bilgilerini eklerlerse süper olur..

Bu arada arkadaşlar bu günlerde,inşallah gebe olursak devam eden 4 ayda da yiyecek içecek dışında da vücudumuzda temas eden herşeye çok dikkat etmek gerekiyormuş..makyaj malzemeleri,kremler,deodorantlar özellikle roll-onlar(alimunyum içeriyor)..İlk dönemlerde bebeğin yerleşmesini takiben damar sinir organları oluşuyor, bu ürünlerin içindeki A vitamini sakatlıklara sebep oluyormuş.. Bilen arkadaşlar vardır ama bilgi vereyim dedim..

Eşimin morfolojisi olacak,iPad in azizliği)

Bilgi için teşekkürler inşallah bebislerin sımsıkı tutunur sana canım. Test tarihini de yazar misin hemen ekleyeyim listeye

selam arkadaşlar yarın başka bir doktora gidicem randevu aldım ,telefonla konuştuk tüp bebek için acele etmişiniz dedi...

Neden öyle dedi ki canım. İnşallah içine siner ve senin için bebegine kavusacagin bir başlangıç yaparsın

kızlaarr bende bir uyku hali var anlatamam.. halsizim sürekli iki adım atıyorum kendimi yatağa atasım geliyor haaayy allahım... varmı benim gibi olan ne yapsam acaba??

Kızlar bugün kontrolüm vardı yine, en büyüğü 15 mm olmak üzere yaklaşık olarak 14-15 yumurta görünüyor. Perşembe toplanır büyük ihtimalle dedi doktor. Umarım diğerleri de o güne kadar toparlar kendini. Kendi doktorum yoktu bugün, nöbetçi olan doktor yaptı takibimi, o da öyle asık suratlıydı ki anlatamam, gerim gerim gerildim muayene esnasında. Görseniz, sanki silah zoruyla getirmişler oraya. Yarın yine kontrol var, bakalım ne olacak. Benden bu kadar şimdilik

Hadi hayırlısı :)))) canım ben de öyle düşünürdüm ama belki onun da bir sıkıntısı vardi. Sonuçta o da insan . Çok mu humanistim inşallah her sey yolunda gidecek persembe opu olursa transfere pek bir şey kalmamış.

kızlaarr bende bir uyku hali var anlatamam.. halsizim sürekli iki adım atıyorum kendimi yatağa atasım geliyor haaayy allahım... varmı benim gibi olan ne yapsam acaba??

Gebelikten canım normal benim de öyle olmustu çok tatlı bir uyku hali geliyor insanın uzerine

ben de aynen hep uyuyorum. yarın iş yerinde ne halt edeceğim bilmiyorum.

mrb cnm öncelikle Allah yardımcın olsun inş bebegini kucaGINA ALırsın ... bnde 2 aşılama gçirdim 3 ay geçti bebegim olmadı daha tüp bebege karar kıldım konyaya gitcem orada yaptrcaz inş haziranda adetimin 2 . günü başlıcam . bana biraz anltrmısın naısl bir süreç neler yaşıosun ? insan merk ediyr ve çevrem tüp bebek yaptrmış kimse yk kimseyede sölemiyrum çnkü insanlar br garip tüp bebek başka bişeymiş gibi davranıyrlar çok şkr tedavi oluyruz .. yaşım 27 sebebsiz infertilite dendi bize senin sorunun neydi cnm ??

Haklısın canım, dediğin gibi, kim bilir onun ne sıkıntıları var. Ben de bu aralar koşuşturmaca içinde olduğumdan belki de duygusal baktım sanırım olaya :) Evet canım, adım adım yaklaşıyorum sanırım bebişe Senin nasıl gidiyor? Son birkaç gündür düzgün kafayla okuyamadım yazdıklarınızı, geçmiş sayfalarda bahsettiysen gözden kaçırmış olabilirim.

Bizde sperm yetersizliği ve hareket sorunu var canım, bir yıldır gitmediğimiz doktor, kullanmadığımız ilaç kür kalmadı. Her gittiğimiz aşılama da olmaz size, tüp bebek dedi. İnat ettik kendi yöntemlerimizde ama baktık düzelen bir şey yok, bu ay başlayalım dedik artık.İkinci günü gittiğinde ultrasonla muayene ediyorlar, eğer yumurtalıklarda kist vb bir şey yoksa hemen iğnelere başlıyorsun. Önce birkaç gün yumurtalıkları uyarıcı iğne oluyorsun, sonra tekrar kontrole gidiyorsun. Bu gidişinde de yumurtalık uyarıcı iğnelerin beraberinde erken gelişen yumurtaları baskılayıcı iğnelere başlıyorsun, ikisini birlikte oluyorsun iğnelerin. Baskılayıcı iğnedeki amaç önce gelişen yumurtaların erkenden çatlamasını önlemek. Böylece diğerleri de gelişim olarak ona yetişmiş oluyorlar.iğneleri karından ya da koldan yapıyorsun, kendin karından yapabilirsin, çok kolay ve acı hissetmiyorsun, incecik çünkü :) Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. İğneleri uzun uzadıya anlattım ama zaten sen aşılama geçirmişsin, biliyorsundur belki de iğneleri.

cnmm çok saol destege okadar çok ihtiyacım var ki ailemden başka kimse bilmiyr yaptrcamızı burda okyrum bnde sizler bana moral oluyrsnuz inan .. evet iğneleri biliyırum cnm ben aşılamada kalçdan vuruldum .. cnm çok sıkılıyr çok zor bir süreç diyrlar ondan zor olan ne sence bu süreçte ?? ben eşimden ayrı olcam tedaviyi eşim işi dolayısıyla gelemicek bnmle dooktorumuz akraba konyada eşim sprm vermeye gelicek günübirlik buda cnmı sıkıo birazda ama napalm bebegimiz için katlancaz .. benimde denemediğim biş kalmadıı sıcak sulara mı grmedimm , soğan suyu incir suyu , ebelere gitim ama banamısn demedi :) gelmedi bebek .. burada destek olalım birbimize bizi bizden başka kimse anlamaz cnm ... allahım yardmcın osun cnm benimmmm inş olcak bebegin gelcek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…