Olumlu düşün canım olomlu dusun ki olumlu olsun. Hep olmayacak deme hayal kur elini hafifçe karnına oy hisset. Olanların nasıl oluyor elbette senin de olacak simdiden moral bozmak yok
Olumlu düşün canım olomlu dusun ki olumlu olsun. Hep olmayacak deme hayal kur elini hafifçe karnına oy hisset. Olanların nasıl oluyor elbette senin de olacak simdiden moral bozmak yok
Menac senin durum nasıl canm ?
İnş canm bugün 2. Gunü transferimin ayın 31 inde belli olucak inş . Surekli ananas yiyorum kuru kayısı falan yiyorum siz neler yapıosnz ? Senin nasıl beklemedemisin şuan ?
cnm bişe sorcam ananas neden yenioo ??
Seni bu başlığın moral kaynağı ilan ediyorum canım, herkese o kadar olumlu enerji yayıyorsun ki... Bu defa senin de yüzünü güldürsün Rabbim inşallah.
Benim de çarşamba günü transferim olacak Allahın izniyle bekliyorum bakalım:44:
Şimdi canm kabızlık için şurup içmeyende sabah aç karna 2 tane kuru kayısı yiyorum iyi geliyor . Ananas isebebeğin tutunmasına yardımcı oluyor . Bn bunu yeni öğrendim ilk denemem de yememiştim .şimdi bugün 2 gunüm iki gündür küçük parçalar halinde 3-4 tane yiyorum işte
Kızlar bugün kontrolüm vardı yine, en büyüğü 15 mm olmak üzere yaklaşık olarak 14-15 yumurta görünüyor. Perşembe toplanır büyük ihtimalle dedi doktor. Umarım diğerleri de o güne kadar toparlar kendini. Kendi doktorum yoktu bugün, nöbetçi olan doktor yaptı takibimi, o da öyle asık suratlıydı ki anlatamam, gerim gerim gerildim muayene esnasında. Görseniz, sanki silah zoruyla getirmişler oraya. Yarın yine kontrol var, bakalım ne olacak. Benden bu kadar şimdilik
aaa günü belli oldu mu canım.hadi hayırlısı canım. heyecanlı mısın?kaç yumurta toplandı?Benim de çarşamba günü transferim olacak Allahın izniyle bekliyorum bakalım:44:
İnşallahhh canım yaadur kız ne ağlıyon. baş ağrısı gebelikte de olur. gebelik ve adet belirtileri farklı değil ki
ne güzel canım sana yumurta sayınla ilgili bilgi vermişler kendi doktorum yoktu doktor en büyüğü 12 mm-10 mm arasında dedi.sol çok ii falan dedi.sen ilk iğneni ne zaman yaptın canım benim 13.de başladı iğnelerim
Aa evet hatırladım senin baş ağrıların olmuştu ayyy maşşallah size ne güzell Allah sağasağlim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallahahh cnm bnm seni en iyi ben anlarımtransferden sonra 7, 8, 9, kafamı kaldıramadım yemek bile yiyemedim sürekli yattım. ağrıdan kımıldayamadım bile inş olumlu sonuçlarını alırız.. ağrılardan sonra bende olmadığını düşünerek 9. gün kan verdim ve sonuçç çok şükür perşembe günü göreceğim keseciklerimi.. inş seninki de pozitif olur ağrınların yüzünü güldürür
aaa günü belli oldu mu canım.hadi hayırlısı canım. heyecanlı mısın?kaç yumurta toplandı?
inşallah canım daha güzel hediye hiç olur mu?aramız iki gün. yarın benimde kontrol var yumoşlarım kaç mm oldu acaba merak ediyorum.sayısını yarın kendi doktoruma bende sorucam.benimde sağ tembel çıktı sanırım:) gonal- f ne kadar mg kullanıyorsun? hakkımızda hayırlısı canımEvet canım, o konuda iyiler sağolsunlar, özellikle kendi doktorum tek tek konuşuyor her muayene sonrasında. Benim de sağ yumurtalık iyi maşallah, soldakiler biraz tembel çıktı, 1-2 mm geriden takip ediyorlarBen de 11'inde başladım, anneler gününden bir gün önce. Eşime takılıyorum bazen, anneler gününde başladık, babalar gününe müjdeli haberi alırız da sana güzel bir hediye olur inşallah diye. Yarın yine kontrol var, opu tarihi yarın kesin olarak belli olur sanırım. Senin de az kalmış
yaa bnde ilk kez duyuyrum bnde sevrim ananası yerim bnde tedaviye başlayınca :)
inşallah canım daha güzel hediye hiç olur mu?aramız iki gün. yarın benimde kontrol var yumoşlarım kaç mm oldu acaba merak ediyorum.sayısını yarın kendi doktoruma bende sorucam.benimde sağ tembel çıktı sanırım:) gonal- f ne kadar mg kullanıyorsun? hakkımızda hayırlısı canım
inşallahhhh japonla yapışmış gibi sağlam dururlar yerlerindeeee..çok haklısınnn benim birkaç gün sonra yumurta toplama olacak çok heyecanlıyım.memleketten bir araba adam geliyo bana bakmayaaa:)biz ailecek paniğiz sanırım:) ben heyet raporu aldım evdeyim sen ne yaptın canım işe gidiyor musun?Heyecanı m tavan yaptı:18: benim dondurulmuş embriyo canım sabırsızlıkla bekliyorum bebeklerimi almayıinşallah bu sefer yerlerini beğenir annelerini birakmazlar
ben 375 ile başladım hala aynı doz .gonal-f dışında sadece kan sulandırıcı iğnem var.cetrodite ve çatlatma iğnem daha sonra monopur vermedi...175 ile başladım canım, aynı dozda devam ediyorum. Menopur verdiler mi sana?
Ye bencede canm sn nazamn başlıcaksn ? Bn bu sefer bilmiyorm hiçbir şey kafam karışık sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?