Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Olumlu düşün canım olomlu dusun ki olumlu olsun. Hep olmayacak deme hayal kur elini hafifçe karnına oy hisset. Olanların nasıl oluyor elbette senin de olacak simdiden moral bozmak yok

Seni bu başlığın moral kaynağı ilan ediyorum canım, herkese o kadar olumlu enerji yayıyorsun ki... Bu defa senin de yüzünü güldürsün Rabbim inşallah.

Olumlu düşün canım olomlu dusun ki olumlu olsun. Hep olmayacak deme hayal kur elini hafifçe karnına oy hisset. Olanların nasıl oluyor elbette senin de olacak simdiden moral bozmak yok

İnş canm bugün 2. Gunü transferimin ayın 31 inde belli olucak inş . Surekli ananas yiyorum kuru kayısı falan yiyorum siz neler yapıosnz ? Senin nasıl beklemedemisin şuan ?

cnm bişe sorcam ananas neden yenioo ??

Şimdi canm kabızlık için şurup içmeyende sabah aç karna 2 tane kuru kayısı yiyorum iyi geliyor . Ananas isebebeğin tutunmasına yardımcı oluyor . Bn bunu yeni öğrendim ilk denemem de yememiştim .şimdi bugün 2 gunüm iki gündür küçük parçalar halinde 3-4 tane yiyorum işte

Seni bu başlığın moral kaynağı ilan ediyorum canım, herkese o kadar olumlu enerji yayıyorsun ki... Bu defa senin de yüzünü güldürsün Rabbim inşallah.

inşallah canım olacak Allahın izniyle inanıyorum. Çok sağol bebeğim inşallah bu uğurda emek veren anne babaligi layikiyle yapacak olan herkese allah nasip eder

yaa bnde ilk kez duyuyrum bnde sevrim ananası yerim bnde tedaviye başlayınca :)

ne güzel canım sana yumurta sayınla ilgili bilgi vermişler kendi doktorum yoktu doktor en büyüğü 12 mm-10 mm arasında dedi.sol çok ii falan dedi.sen ilk iğneni ne zaman yaptın canım benim 13.de başladı iğnelerim

Evet canım, o konuda iyiler sağolsunlar, özellikle kendi doktorum tek tek konuşuyor her muayene sonrasında. Benim de sağ yumurtalık iyi maşallah, soldakiler biraz tembel çıktı, 1-2 mm geriden takip ediyorlar Ben de 11'inde başladım, anneler gününden bir gün önce. Eşime takılıyorum bazen, anneler gününde başladık, babalar gününe müjdeli haberi alırız da sana güzel bir hediye olur inşallah diye. Yarın yine kontrol var, opu tarihi yarın kesin olarak belli olur sanırım. Senin de az kalmış

Aa evet hatırladım senin baş ağrıların olmuştu ayyy maşşallah size ne güzell Allah sağasağlim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah ne mutlu hadi Perşembe gününüde hayırlı haberlerle atlatırsın inşallah canım benim
Bana nasıl umut oldun şu anda bilemezsin Rabbim hayırlısysa yüzümüzü güldürsün inşallah diyorum

aaa günü belli oldu mu canım.hadi hayırlısı canım. heyecanlı mısın?kaç yumurta toplandı?

Heyecanı m tavan yaptı:18: benim dondurulmuş embriyo canım sabırsızlıkla bekliyorum bebeklerimi almayıinşallah bu sefer yerlerini beğenir annelerini birakmazlar

inşallah canım daha güzel hediye hiç olur mu?aramız iki gün. yarın benimde kontrol var yumoşlarım kaç mm oldu acaba merak ediyorum.sayısını yarın kendi doktoruma bende sorucam.benimde sağ tembel çıktı sanırım:) gonal- f ne kadar mg kullanıyorsun? hakkımızda hayırlısı canım

175 ile başladım canım, aynı dozda devam ediyorum. Menopur verdiler mi sana?

Heyecanı m tavan yaptı:18: benim dondurulmuş embriyo canım sabırsızlıkla bekliyorum bebeklerimi almayıinşallah bu sefer yerlerini beğenir annelerini birakmazlar
inşallahhhh japonla yapışmış gibi sağlam dururlar yerlerindeeee..çok haklısınnn benim birkaç gün sonra yumurta toplama olacak çok heyecanlıyım.memleketten bir araba adam geliyo bana bakmayaaa:)biz ailecek paniğiz sanırım:) ben heyet raporu aldım evdeyim sen ne yaptın canım işe gidiyor musun?

Ye bencede canm sn nazamn başlıcaksn ? Bn bu sefer bilmiyorm hiçbir şey kafam karışık sadece

haziranda başlıcam adetimi bekliyrum cnm .. senin sorun ne cnm ? bnimki sebebsz infertilite ..cnm inş hakında hayrlısı olur kafana takma başka şeylerle ilgilen cnm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…