Aa evet hatırladım senin baş ağrıların olmuştu ayyy maşşallah size ne güzell Allah sağasağlim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallahne mutlu hadi Perşembe gününüde hayırlı haberlerle atlatırsın inşallah canım benim
Bana nasıl umut oldun şu anda bilemezsinRabbim hayırlısysa yüzümüzü güldürsün inşallah diyorum
şu an raporlu değilsin o zaman canım...
cnm hayrlı olsun inş hayrlısından alırsın kucagına .. bizimkide sebesiz inş bizimkide ilkinde tutarrr ... yaşın kaç cnm bnm 27 .. yaşta önemli tedavide.. tedavi sürecnde en zor olanı beklemek olsa gerek .. yumurta toplamada anestezi aldın mı cnm ?? ondan sonra acı hisedyrmusun peki? merak ediyrum cnm k bakma çok soru soruom amabizi bzden başka kim anlıcak ki demi .. hepimizin yüzü güler inş ... ikiz mi cnm bebişler ??
Benim elim yüzüm bacaklarım karnım şişti hep bi 10 gündür felan bu iğnelerin etkisimi acaba ?? çatlıcak gibi hissediyorum kendimi
gonal f 450 canımgonal f 300 mü 450 mi seninki?
gonal f 450 canım
Damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali, şıp diye anladın meseleyi :) Senin takiplerini kim yaptı canım, Vitale'de falan mı yaptırdın? Yeni doktorun uğurlu gelir inşallah, bakalım ne diyecek.
Bnm eşimin sperm hareket sayısının az olması sadece ilkinde 1 tane koydular 5.gun transferiydi olmadı .ara verdik iste bu ikinci 2gun olnuz transfer olalı 3.gun transferi 2 tane koydular ve 1.kalite aslında olumlu çok şey war ama ne bilim ilkinden dolayı kendimi kaptırmak istemiyorum sanırım 3gun daha yarıcam sonra işe gıdıcm nasip olursa.cunku daha one 12 gün edeyim we sürekli araştrmaktan kafayı yicektim düşünsene bebek battaniyesi bile örmuştum((( hayırlısı inş hepimiz için. 31 Mayıs test yapıcam işte
benim dr vitalede sinan kurşun canım ,transferimi ve opumu hasan bey yaptı,iki dr olması da hiç iyi olmadı aslında biri diyor şu ilacı kullan biri direksiyon bende bana güven:)al olmadı işte..dondurulmuşlarla denersen kemal beye yaptırıcam tek doktora gidicem.hasan beyde bana geri dönmedi olmadığını biliyor sinir etti beni...yarınki doktor randevumuda iptal etmem gerekecek hastalandım akşam üstüdr arayıp sorucam hastalandım ne zaman gelim dicem..inşallah uğurlu gelir bu sefer ,almanya da da görev yapmış bu dr. çok met ettiler gitmemde yarar var diye düşünüyorum...senin inşallah pozitif olur canım benide umutlandırırsın tekrardan....
merhaba bende bu ay baslıcaktım malesef baslayamadık doktorum bana vıtamınler vermıstı 2 tane sıze neler vermıslerdı bızım problemımız esımın 3mlyon spermlerı cok az aslında ben bu spermlerle bı kez dogal yolla hamıle kaldım ama malesef 12 haftalıkken kurtaj oldum kalpı drmus bebgımın sımdı rabbım nasıp ederse hazıranda olacagım cok heyecanlıyım ne hıssedecegımı bılmıyorum sabırsızlıkla beklıyorum
günaydın kızlaaar. her şeyin gönlünüzce olduğu bir gün olması dileğiylee
bugün kalpağrıısının test günü. inşallah güzel haberlerle gelecek
evet canım bugün bir 210 daha verip bir kutu daha gonal -f alıcam.toplamda 1.500tl olacakEpey masraflı olmuş o zaman sizin ilaçlar. Ben 300 kullanıyorum, 5. kutuyu bitirdim bugün
Hoş geldinbilgilerini verirsen listeye eklerim canım. Listeye bakıp istenilen bilgileri burdan yaz ben eklerim
evet canım bugün bir 210 daha verip bir kutu daha gonal -f alıcam.toplamda 1.500tl olacak
merhaba cnm, topiğin en küçüğü sen misin? yaşın dikkatimi çekti, ne kadarlık evlisin, ne zamandır istiyorsun?
Rabbim hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin canm, gönlüne göre versin inşallah..
Öncelikle teşekkür ederim canım. 39 yaşındayım. bir dış gebelik iki kimyasal gebeliğim var. Mart ayında aşılama yaptırdık o da negatif çıktı. Geçen ay tüp bebeğe karar verdik ve hayırlısı ile inşaAllah bu ay 17 Mayıs'ta eurofertil Altunizade'de başladık. Allah hayırla sonuçlandırsın inşa Allah!.. yapılan testlere göre şuan herşey yolunda gözüküyor, hiç bir problem yok ama Rabbimiz henüz kısmet etmedi. Herşeyin hayırlısı diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?