Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

inş cnm o günleride görürüz :)) ara ara baş ağrılarım devam ediyor hala tam anlamıyla geçti diyemem çok ayakta kalmamaya çalışıyorum kasıklarım da batıyor galiba ağrı yönünden çok şanslıyım :))) senden de güzel haberler bekliyorm sabırsızlıkla :)))

canım yaşım 29 sonucumu daha dün aldım pazartesi 2. kez kan vermem gerekiyormuş ozanan sağlıklı bir gebelikmi o belli olcak sanırım burdan arkadaşlardan öğrendiğim kadarıylada 1-2 haftaya allah nasip ederse keseyi görürüz.valla canım kan değerim tek gibi gözüküyo ama tabii şimdi belli olmaz rabbim ikiz layık görmüşse oda olur:) yumurta toplama işi anestezi altında oluyo ben uyuduğumu anlamadan olay bitti.çok fazla yumurtam olmadığı için sancım azıcık oldu.istediğin herşeyi sora ilirsin elimden geldiğinde yardım ederim

Son düzenleme:
Benim elim yüzüm bacaklarım karnım şişti hep bi 10 gündür felan bu iğnelerin etkisimi acaba ?? çatlıcak gibi hissediyorum kendimi

Merhaba canım bende aynen oyleyım ayaklarım sıstı karnım desen 5 aylık hamıleyım resmen aynen bede catlayacakmısım gobı hıssedıyorum .. Ilaclardan kaynaklarınıyor bunlar rahat ol ınsallah hayırlı sona ulasırız

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali, şıp diye anladın meseleyi :) Senin takiplerini kim yaptı canım, Vitale'de falan mı yaptırdın? Yeni doktorun uğurlu gelir inşallah, bakalım ne diyecek.

benim dr vitalede sinan kurşun canım ,transferimi ve opumu hasan bey yaptı,iki dr olması da hiç iyi olmadı aslında biri diyor şu ilacı kullan biri direksiyon bende bana güven:)al olmadı işte..dondurulmuşlarla denersen kemal beye yaptırıcam tek doktora gidicem.hasan beyde bana geri dönmedi olmadığını biliyor sinir etti beni...yarınki doktor randevumuda iptal etmem gerekecek hastalandım akşam üstü dr arayıp sorucam hastalandım ne zaman gelim dicem..inşallah uğurlu gelir bu sefer ,almanya da da görev yapmış bu dr. çok met ettiler gitmemde yarar var diye düşünüyorum...senin inşallah pozitif olur canım benide umutlandırırsın tekrardan....

canım inşallah pozitif olur sonuçun hep birlikte seviniriz,endişelerini anlıyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum..kaç ay ara verip başladın 2. tüp bebeğe,bizim sorunumuzda hareket sorunu 5. gün transferi 1. kalite 2 tane konmuştu ama olmadı ,sen 1 denemeden sonra herhangi bir film veya genetik test yaptırdın mı canım?

İnşallah canım, dilerim senin de yüzün güler. İki doktor olması iyi olmamış gerçekten. Diğer denemende Murat Bey'i de tercih edebilirsin, ben şimdilik çok memnunum, gayet ilgili ve anlayışlı birisi, kafandaki sorulara sabırla cevap veriyor. Tecrübe edindikçe yazarım ben sana yine. Diğer doktorla da görüş bakalım ne diyecek.

merhaba bende bu ay baslıcaktım malesef baslayamadık doktorum bana vıtamınler vermıstı 2 tane sıze neler vermıslerdı bızım problemımız esımın 3mlyon spermlerı cok az aslında ben bu spermlerle bı kez dogal yolla hamıle kaldım ama malesef 12 haftalıkken kurtaj oldum kalpı drmus bebgımın sımdı rabbım nasıp ederse hazıranda olacagım cok heyecanlıyım ne hıssedecegımı bılmıyorum sabırsızlıkla beklıyorum

günaydın kızlaaar. her şeyin gönlünüzce olduğu bir gün olması dileğiylee
bugün kalpağrıısının test günü. inşallah güzel haberlerle gelecek

Ben öncesinde sadece elevit kullandım. Topikte haziranda olacak arkadaşlar da var listeye bakarsan. Geç olsun güç olmasın canım. İnşallah güzel sonuçlar alacağın bir tedavi olur. Kaybına üzüldüm ne desem boş inşallah bu sefer kucağına alacaksın bebeğini.

günaydın kızlaaar. her şeyin gönlünüzce olduğu bir gün olması dileğiylee
bugün kalpağrıısının test günü. inşallah güzel haberlerle gelecek

Günaydın canım nisan topiginde o arkadaşımız inşallah müjdeli haberle gelir.

Günaydın kızlarrrrrrrrrr..
güzel haberler alacağımız bi hafta olur inşallahhhhh..

bugün benim ilk kontrol var keseyi görmeye gidiceğiz.
ne olur dua edin..bu gece hiç uyuyamadım düşünmekten ..

tubisimde bebişlerini alıcak inşallahhhhh..Allah yar ve yardımcısı olsun:26:

Hoş geldin bilgilerini verirsen listeye eklerim canım. Listeye bakıp istenilen bilgileri burdan yaz ben eklerim

Öncelikle teşekkür ederim canım. 39 yaşındayım. bir dış gebelik iki kimyasal gebeliğim var. Mart ayında aşılama yaptırdık o da negatif çıktı. Geçen ay tüp bebeğe karar verdik ve hayırlısı ile inşaAllah bu ay 17 Mayıs'ta eurofertil Altunizade'de başladık. Allah hayırla sonuçlandırsın inşa Allah!.. yapılan testlere göre şuan herşey yolunda gözüküyor, hiç bir problem yok ama Rabbimiz henüz kısmet etmedi. Herşeyin hayırlısı diyoruz.

Gunaydin Canım madem kayıpların var mutlaka gebelik aşısı iste sürekli dusuklerin ve kimyasal gebeliklerin olmuş doktorumun bana dediğine göre ya embriyo kalitesiz oluyor bu durumda ya da rahim gebeliği kabul etmiyor. Rahimle ilgiliyse gebelik aşısı embriyo ile ilgili ise pgt yyaptiriyoruz dedi aklinda bulunsun. İnşallah bu sefer sonuna kadar gider yavrunu kucağına alırsın

Son düzenleme:
Çok heyecanlı bir gün flzask2003 bugün keseyi gormeye gidecek. Bakalim kaç kese var bir kere mi iki kere mi teyze olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…