Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

hayrlısı olsun hakkında olumlu sonuçlar alman dileğiyle

hayırlısıyla inş bu son denemen olur canım.. mutlu haberlerini alalım burdan..

Kızlar bugün temizliğe daldım cironine jelim bitmiş meğer o da buralarda zor bulunur :18: eşim dışarı çıktı şimdi inşallah bulur çok canım sıkıldı ya

İyi akşamlar kızlar bn aranıza yeni katıldım :)) tüp bebekde 2. Denemem ilki negatifti bugün transferimin 2.gunu ve 1. Kalite iki tane transfer ettiler ilki olumsuz die içimde hiç bir heyecan yok ama çok olan istiyorum warım bana yardımcı olmak isteyen birisi :))

Kızlar sonunda adet oldum cok heycanlıyım az once geldı kırmızılar ben sımdı 2. Gunu gıdıcem ya hormon tahlılı yapıcaklar yarın gıtsem olurmu ????

Olur canım neden olmasın eger adetin yogunsa yarin ikinci gun sayiliyor. Hadi hayırlı olsun

Hayırlı olsun. Canım demek istediğini tam olarak anlamadım. Severek yardımcı oluruz tabi

cnm hayrlı olsun inş hayrlısından alırsın kucagına .. bizimkide sebesiz inş bizimkide ilkinde tutarrr ... yaşın kaç cnm bnm 27 .. yaşta önemli tedavide.. tedavi sürecnde en zor olanı beklemek olsa gerek .. yumurta toplamada anestezi aldın mı cnm ?? ondan sonra acı hisedyrmusun peki? merak ediyrum cnm k bakma çok soru soruom ama bizi bzden başka kim anlıcak ki demi .. hepimizin yüzü güler inş ... ikiz mi cnm bebişler ??

Kızlar kimse bana bişey yazmıcakmı ? Bu siteyi çok fazla bilmiyorm ne nerden nasıl takip edilir bilmiyorm birisi yardımcı olursa cidden sevinirim zaten ewde canm sıkılıyor(((

Kızlar kimse bana bişey yazmıcakmı ? Bu siteyi çok fazla bilmiyorm ne nerden nasıl takip edilir bilmiyorm birisi yardımcı olursa cidden sevinirim zaten ewde canm sıkılıyor(((

cnm hayrlı olsun ... ben de yeniyim tüp bebekte hazranda başlıcaz adetmi bekliyorum .. burası karışık bireaz bnmde anlamam zaman aldı:) sizin sorun neydi ?

Dualarim seninle canim inşallah olur ve sonuna kadar devam ederheyecanlı olman çok normal ben de heyecanlıyım inşallah heyecanimiz katlanarak devam ederher şey güzel olacak bu sefer rahat ol

Hayırlı olsun. Canım demek istediğini tam olarak anlamadım. Severek yardımcı oluruz tabi

Yani kendimi çok sıkıcı hissediyorum ilki olumsuz oldu diye şimdide böyle düşünüyorum ve işin kötüsü hala kendimde belirti arayıp duruyrm 2.deneme olmasına rağmen ( inş tutar başka bir şey istemiyorum

Yazdım ya canım yukarılara bak :))

uncalı meydan hastanesi canım dr orhan değirmenci ona gidicem canım,senin asık suratlı dediğin doktor hasan bey sanırım bi o var asık suratlı zaten :)benim opu ve transferi o dr yapmıştı..

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar misali, şıp diye anladın meseleyi :) Senin takiplerini kim yaptı canım, Vitale'de falan mı yaptırdın? Yeni doktorun uğurlu gelir inşallah, bakalım ne diyecek.

cnm benide eklemişsin saoll bnm tedavi haziranda bşlıcak kısmetse...allah yardmıcımız olsun :)

Olumlu düşün canım olomlu dusun ki olumlu olsun. Hep olmayacak deme hayal kur elini hafifçe karnına oy hisset. Olanların nasıl oluyor elbette senin de olacak simdiden moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…