Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

İnşallah canım. Hepimiz hemen hemen aynı sorunları yaşadığımız için bizi ancak biz anlıyoruz, yaşamayan bilmiyor gerçekten. Onların akıl vermesi, yol göstermesi ya da kınaması kolay oluyor, yaşamayan bilmiyor . Süreçte zor olan transfer sonrası beklemek sanırım ve bu bekleyişin sonunda olumsuz sonuç almak. O duyguyu yaşamak kötü olan. Allah'ım inşallah o duyguyu yaşatmaz bizlere. Süreçte eşine hiç gerek yok açıkçası, o sadece sperm verecek o kadar. Duygusal olarak belki destek olsun diye yanında istiyor olabilirsin belki ama ne yapalım, bebiş için ona da katlanacaksın artık mecburen. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin inşallah. Ben yine aşama kaydettikçe yazarım sana ne zaman geliyor adetin?

evt aynen onlara okdara kolay kii bekle olur kafaya takma olur bu laflardan çok sıkıldım ben artık bnm kaldığım yer lojman doğudayız eşim memur burda birine sölesemmm reklam olurum çnkü hep öleler onun için burda sizlerle paylaşmak bana ii geliyr cnm saolunn :))) ya açıkcası bnm adtim aşılamadan sonra bozuldu cnm yaa 26 günde bir oluyrdum 3 aydr şaştı 27 . oldum bikere 24. buayada 22. gün oldum diğer ay n olcka blmiom vala ama ben bu hafta sonu gtcem memlketime ordan konyaya gitcem hiç bilmedigm bi yer neyseki akrabalarımız var orda yardım ederler inş bana .riske atmadan erken gitcem cnm işte bakalım n zaman olcam bu ay bekleyip grcem :) haziranda büyük ihtimal yapar bana tüp bebegi olmazsa temmuz ..

Hayırlısı olsun canım, geç olsun da güç olmasın boşver. Allah yardımcın olsun, tedavin de hayırlı olsun şimdiden. Bir aksilik olmaz inşallah da sen de hemen katılırsın aramıza

mrb cnm hayrlı olsun bebegin burdan öle haberler alınca okdar mutlub- olyrum ki umut oluyrsunuz bizlereee .... sana bir kaç soru sorabilrimym cnm bnde tüp bebege geçiyurmda hazranda kısmetse ?? kaçıncı denemeden ki cnm sorununuz neydi ??? sende biizim yaşadıklarımızı yaşadın ve mutlu sonra geldinnn :)

anladım tatlım bende takılmıyorum ılk adresım burasıda tanısmak amaclı demıstım neyse sanada rabbım kolaylık versın ıns

Hayırlısı olsun canım, geç olsun da güç olmasın boşver. Allah yardımcın olsun, tedavin de hayırlı olsun şimdiden. Bir aksilik olmaz inşallah da sen de hemen katılırsın aramıza

amin cnm benim saol inş hayrlısyla bnde başlarımm burdan yazarım sizlere .... sanada kolay gelsinnn inş bizlere güzel haberler veriisin cnm

Hayırlı olsun tedavin arkadaşımm..
bende umutta 2. denememde hamile kaldım daha yeni öğrendimm..
yarında kese görmeye gidicem inşallah.
sende umuttan hamiş olarak ayrılırsın inşallah
seni tebrik ederim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benim doktorum ulun bey sizinki kimdi acaba ?

ben de aynen hep uyuyorum. yarın iş yerinde ne halt edeceğim bilmiyorum.

nolacak bu böyle vallahi bilmiyorum çok erken gibime geliyor daha ilk haftalardan böyle başlarsak nasıl geçecek bu 9 ay:44::44: allahtan ben bu haftada izinliyim perşembe keseyi göreyim de rahatlayayım sen ne zaman gideceksin yavrucaklarını görmeye

31 mayıs. hem kese hem kalp atışı ikisini birden görürüm artık. pazartesi betayı tekrar edeceğim. gerçi dr tekrarla falan demedi ama. bu sefer rahat olmak istiyorum. 3 düşük yaptım. onlarda zırt pırt usg yaptırıyordum. aklıma kötü şeyler geliyordu. bunda rahat davranacağım inşallah

ben 2 güne bir baktırdım bu arada katlanarak devam ediyor. benimde sıkıntım ilk denememde değerlerim düzenli katlanmamıştı doktor yaptırma gerek yok dedi aama içim rahat etmiyor:26::26: 31 mayıstamı çağırdı seni?? beni neden erkenden çağırdı acaba ki dediğin gibi kaç defa bakcak şimdi buda sıkıntı

evet canım 31 mayısa çağırdı. daha önceki dr lar hep 1 hafta sonraya çağırıyordu. ben usg nin zarar vermesinden değil de çevrem de çok düşük yapan var ben de yaparım diye korkuyordum. korktuğum da başıma geliyordu. ben de kan pıhtılaşma sorunu varmmış. o nedenle düşüyor olabilirmiş. neyse şekerim üzülmek korkmak yok. bundan sonra güzel düşünelim

canım bize sebepsiz dediler klomen iğne çatlatma hepsini denedim ama olmadı sonra tüp bebeğe karar verdik ve doktorum hemen adetin ikinci günü başladı hergün 150 ml gonal f vuruldum 4 adet yumurtam gelişti az demiştim ama önemli olan sağlıklı olmasıymış oyüzden takmadım kafama.3 tanesi döllen 1.kalite 8 hücreli 2 tane emriyo transfer ettiler. transfere 1.5 lt re su içerek gittim. transfer sonrası sedyede yata götürdüler hiç ayağa kalkmadan sedyeden öteki yatağıma sürünerek geçtim ve hiç kafanı kaldırma diye uyardılar sanırım rahim kasılmasın diye. sonra çok sıkışık olduğum için altıma sürgü sürdüler ona çişimi yaptım ve yatağımı ayak kısmını yukarı kaldırarak 1.5 saat yattım.ondan sonra eve geldim ve drek yattım uyudum.bol bol su içtim her sabah 1 bardak süt içtim ilaçlarımı saati saatine kullandım ve hergün 4-5 dilim ananas yedim kabak çekirdeği yedim.6 gün boyunca yemek tuvalet ve jeli kullanınca evde 10 dk yürümek dışında hiç ayağa kalmadım.kayısının kendisini yada kompostosunu yedim çünkü kabız olmaman lazım kesinlikle.doktor kabızlık için duphaloc diye bir şurup verdi onuda içtim.transfer gününü saymazsak 6. günü işe başladım aşırı merdiven inip çıkmadım hiç birşeye uzanmadım evime gelince yemeğimi yedim ve sürekli dinlendim. sancılarım ilk günden beri vardı ama 6. günü akıntım su gibi oldu göğüslerim sertleşti ve acıdı 11. günü sabahı kan vermeye gideceğim zaman sancılarım dahada arttı. ogüne kadar allaha şükür kafaya çok takmadım ama ogün sanırım olmadı dedim kanı verdim eve geldim 3 saat sonra aradılar sonucum 167 pozitifmiş allahıma şükürler olsun.sanırım birtanesi tutmuş ama olsun sağlıklı sıhhatli olsun inşallah. canım benim ilk denemem ilkinde çok şükür tuttu.
biraz uzun oldu ama belki sizlere yardımcı olur. rabbim en kısa zaman sana ve bütün pozitifi bekleyen arkadaşlarıma versin.

Bugün transferimin 9.günü 5.günden beri ara ara kasık ağrılarım vardı ona ok de Kızlar ya benim hep regl öncesi başım ağrır bugün ilk defa dışarı çıktım başım ağrımaya başladı saatlerdirde geçmiyor çok moralim bozuldu.. Ama benim son adet tarihim 26 Nisan sonuçta daha erken dimi regl olmak için

dur kız ne ağlıyon. baş ağrısı gebelikte de olur. gebelik ve adet belirtileri farklı değil ki

Selam kızlar, yarın transferim var ve çokkkkk tuhafım, kendime de kızıyorum sanki ilk kez transfer olacak, 5. denemen bu ne hal böyle diyorum ama ne yapayım, elimde değil, korku heyecan karışık bişeyler hissediyorum, evde işlerimi toparladım, yatağımı hazırladım, ananas aldım, Rabbim nasip ederse yarın transferim 11 de olacak, dualarınızı eksik etmeyin ne olur, sizde benim dualarımdasınız...

Kızlar sonunda adet oldum cok heycanlıyım az once geldı kırmızılar ben sımdı 2. Gunu gıdıcem ya hormon tahlılı yapıcaklar yarın gıtsem olurmu ????

ahh cnm bnm seni en iyi ben anlarım transferden sonra 7, 8, 9, kafamı kaldıramadım yemek bile yiyemedim sürekli yattım. ağrıdan kımıldayamadım bile inş olumlu sonuçlarını alırız.. ağrılardan sonra bende olmadığını düşünerek 9. gün kan verdim ve sonuçç çok şükür perşembe günü göreceğim keseciklerimi.. inş seninki de pozitif olur ağrınların yüzünü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…