cnmm çok saol destege okadar çok ihtiyacım var kiailemden başka kimse bilmiyr yaptrcamızı burda okyrum bnde sizler bana moral oluyrsnuz inan .. evet iğneleri biliyırum cnm ben aşılamada kalçdan vuruldum .. cnm çok sıkılıyr çok zor bir süreç diyrlar ondan zor olan ne sence bu süreçte ?? ben eşimden ayrı olcam tedaviyi eşim işi dolayısıyla gelemicek bnmle dooktorumuz akraba konyada eşim sprm vermeye gelicek günübirlik buda cnmı sıkıo birazda ama napalm bebegimiz için katlancaz .. benimde denemediğim biş kalmadıı sıcak sulara mı grmedimm , soğan suyu incir suyu , ebelere gitim ama banamısn demedi :) gelmedi bebek .. burada destek olalım birbimize bizi bizden başka kimse anlamaz cnm ... allahım yardmcın osun cnm benimmmm inş olcak bebegin gelcek ..
İnşallah canım. Hepimiz hemen hemen aynı sorunları yaşadığımız için bizi ancak biz anlıyoruz, yaşamayan bilmiyor gerçekten. Onların akıl vermesi, yol göstermesi ya da kınaması kolay oluyor, yaşamayan bilmiyor . Süreçte zor olan transfer sonrası beklemek sanırım ve bu bekleyişin sonunda olumsuz sonuç almak. O duyguyu yaşamak kötü olan. Allah'ım inşallah o duyguyu yaşatmaz bizlere. Süreçte eşine hiç gerek yok açıkçası, o sadece sperm verecek o kadar. Duygusal olarak belki destek olsun diye yanında istiyor olabilirsin belki ama ne yapalım, bebiş için ona da katlanacaksın artık mecburen. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah, şu mübarek ayda dualarımızı kabul etsin inşallah. Ben yine aşama kaydettikçe yazarım sanane zaman geliyor adetin?
evt aynen onlara okdara kolay kii bekle olur kafaya takma olur bu laflardan çok sıkıldım ben artıkbnm kaldığım yer lojman doğudayız eşim memur burda birine sölesemmm reklam olurum çnkü hep öleler onun için burda sizlerle paylaşmak bana ii geliyr cnm saolunn :))) ya açıkcası bnm adtim aşılamadan sonra bozuldu cnm yaa 26 günde bir oluyrdum 3 aydr şaştı 27 . oldum bikere 24. buayada 22. gün oldum diğer ay n olcka blmiom vala ama ben bu hafta sonu gtcem memlketime ordan konyaya gitcem hiç bilmedigm bi yer neyseki akrabalarımız var orda yardım ederler inş bana .riske atmadan erken gitcem cnm işte bakalım n zaman olcam bu ay bekleyip grcem :) haziranda büyük ihtimal yapar bana tüp bebegi olmazsa temmuz ..
Canım benimde kısa protokoldü rahat ol allahın izniyle tutar.ben bugüne kadar çok rahattım ama nedense bugün sancı çoğalınca dedim tutmadı ama allaha şükürki bebek yer açtığı içinmiş.transferden sonra kendini 5-6 gün nazla canım rabbim gönlündekini ömrüne versin inşallah
amin cümlemizin inş canım... ne güzel kalacak yerin var biz öğretmen evinde yada otel de kalacağız büyük ihtimal... ben face e takılmıyorum canımburası benim için daha iyi :) hayırlısıyla ins sorunsuz bi süreç geçirirsin
Hayırlısı olsun canım, geç olsun da güç olmasın boşver. Allah yardımcın olsun, tedavin de hayırlı olsun şimdiden. Bir aksilik olmaz inşallah da sen de hemen katılırsın aramıza
Bilgi için teşekkürler inşallah bebislerin sımsıkı tutunur sana canım. Test tarihini de yazar misin hemen ekleyeyim listeye
seni tebrik ederim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benim doktorum ulun bey sizinki kimdi acaba ?Hayırlı olsun tedavin arkadaşımm..
bende umutta 2. denememde hamile kaldım daha yeni öğrendimm..
yarında kese görmeye gidicem inşallah.
sende umuttan hamiş olarak ayrılırsın inşallah
Hangi hastaneye, hangi doktora gidiyorsun yarın canım?
seni tebrik ederim allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin benim doktorum ulun bey sizinki kimdi acaba ?
ben de aynen hep uyuyorum. yarın iş yerinde ne halt edeceğim bilmiyorum.
nolacak bu böyle vallahi bilmiyorumçok erken gibime geliyor daha ilk haftalardan böyle başlarsak nasıl geçecek bu 9 ay:44::44: allahtan ben bu haftada izinliyim perşembe keseyi göreyim de rahatlayayım sen ne zaman gideceksin yavrucaklarını görmeye
31 mayıs. hem kese hem kalp atışı ikisini birden görürüm artık. pazartesi betayı tekrar edeceğim. gerçi dr tekrarla falan demedi ama. bu sefer rahat olmak istiyorum. 3 düşük yaptım. onlarda zırt pırt usg yaptırıyordum. aklıma kötü şeyler geliyordu. bunda rahat davranacağım inşallah
ben 2 güne bir baktırdım bu arada katlanarak devam ediyor. benimde sıkıntım ilk denememde değerlerim düzenli katlanmamıştı doktor yaptırma gerek yok dedi aama içim rahat etmiyor:26::26: 31 mayıstamı çağırdı seni?? beni neden erkenden çağırdı acaba kidediğin gibi kaç defa bakcak şimdi buda sıkıntı
mrb cnm hayrlı olsun bebegin burdan öle haberler alınca okdar mutlub- olyrum ki umut oluyrsunuz bizlereee .... sana bir kaç soru sorabilrimym cnm bnde tüp bebege geçiyurmda hazranda kısmetse ?? kaçıncı denemeden ki cnm sorununuz neydi ??? sende biizim yaşadıklarımızı yaşadın ve mutlu sonra geldinnn :)
Bugün transferimin 9.günü 5.günden beri ara ara kasık ağrılarım vardı ona ok de Kızlar ya benim hep regl öncesi başım ağrır bugün ilk defa dışarı çıktım başım ağrımaya başladı saatlerdirde geçmiyor çok moralim bozuldu.. Ama benim son adet tarihim 26 Nisan sonuçta daha erken dimi regl olmak için
Bugün transferimin 9.günü 5.günden beri ara ara kasık ağrılarım vardı ona ok de Kızlar ya benim hep regl öncesi başım ağrır bugün ilk defa dışarı çıktım başım ağrımaya başladı saatlerdirde geçmiyor çok moralim bozuldu.. Ama benim son adet tarihim 26 Nisan sonuçta daha erken dimi regl olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?