Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ben 375 ile başladım hala aynı doz .gonal-f dışında sadece kan sulandırıcı iğnem var.cetrodite ve çatlatma iğnem daha sonra monopur vermedi...

Bana da vermediler menopur. Listede yazdığına göre 29 yaşındasın sanırım. Yaşımız da yakın nerdeyse birbirine ama senin doz epey yüksekmiş. Tamamen yumurtalıklarla alakalı sanırım bu doz ayarları.

:))) normal ve güzel heyecanlar bunlar. Ben de on gün rapor almayı düşünüyorum canım geçen sefer beşinci gün işe başladım okulum çok stresli belki de o yüzden tutunamadı bebeğim bu sefer elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum

Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. cuma günü tüp bebek tedavisine başladık Allah'ın izni ile. İlk defa deniyoruz. İşin doğrusu çok fazla bir bilgim yok. Allah hepimize hayırlısını versin ve çok bekletmesin inşaAllah!.. Amin!!!

Nereden alacaksın canım raporu? Ben de mi alsam acaba diyorum, tedavi gördüğüm yerden de alamam, malum insanlar dedikodu malzemesi arıyorlar. Başka bir doktor da rapor verir mi açıkçası bilmiyorum, kafam çok karışık :26:

Benim müdür yardimcim da mustafa beyde tüp bebek yapmış ve bir oğlu var :))) o yüzden raporlarimi gizlilikle işliyor yaptigum yerden alacagim raporu

Arkadaşlar ananası hemşirede söyledi bana..bilimsel gerçekliği nedir bilmem ama ben de hergün 2 dilim yiyorum .. Ayrıca kuru kayısı incir çekirdekler siyah üzümle bağırsak problemi olmuyor.. Hergün yumurta süt protein ağırlıklı beslenme..

Hoş geldin bilgilerini verirsen listeye eklerim canım. Listeye bakıp istenilen bilgileri burdan yaz ben eklerim

Benim müdür yardimcim da mustafa beyde tüp bebek yapmış ve bir oğlu var :))) o yüzden raporlarimi gizlilikle işliyor yaptigum yerden alacagim raporu

Ne güzel :) Bizim müdürden çıkmasa bile memurun çenesi durmaz, gevezeeliği pek sever kendileri

Ne güzel :) Bizim müdürden çıkmasa bile memurun çenesi durmaz, gevezeeliği pek sever kendileri

İşte işin güzel yanı okulumuzda memur yok idareci sayısı fazla diye nefret ediyorum böyle ... ağızli insanlardannoktalı kısmı anlamissindir

haziranda başlıcam adetimi bekliyrum cnm .. senin sorun ne cnm ? bnimki sebebsz infertilite ..cnm inş hakında hayrlısı olur kafana takma başka şeylerle ilgilen cnm ..

Bnm eşimin sperm hareket sayısının az olması sadece ilkinde 1 tane koydular 5.gun transferiydi olmadı .ara verdik iste bu ikinci 2gun olnuz transfer olalı 3.gun transferi 2 tane koydular ve 1.kalite aslında olumlu çok şey war ama ne bilim ilkinden dolayı kendimi kaptırmak istemiyorum sanırım 3gun daha yarıcam sonra işe gıdıcm nasip olursa.cunku daha one 12 gün edeyim we sürekli araştrmaktan kafayı yicektim düşünsene bebek battaniyesi bile örmuştum ((( hayırlısı inş hepimiz için. 31 Mayıs test yapıcam işte

İşte işin güzel yanı okulumuzda memur yok idareci sayısı fazla diye nefret ediyorum böyle ... ağızli insanlardannoktalı kısmı anlamissindir

Gayet iyi anladım canım, çok haklısın. Kendi derdimiz yetmiyormuş gibi bir de böyle şeylere kafa yoruyoruuz işte ne yazık ki

valla hakikaten çok yüksek rezervlerin çok iyi en az 50 yaşına kadar adet görürsün demişti, o da değil bence..ama neden ne hakikaten bende merak ettim yarın sorayım hakikaten

şu an raporlu değilsin o zaman canım...

valla hakikaten çok yüksek rezervlerin çok iyi en az 50 yaşına kadar adet görürsün demişti, o da değil bence..ama neden ne hakikaten bende merak ettim yarın sorayım hakikaten

Durduk yere kafanı karıştırdım sanırım ama gerçekten kafasına takılıyor insanın. Yarın ben de sorayım bakim bu doz yeterli mi acaba benim rezervim için diye :26:

ay ben bütün teşkilata söyledim tüp bebeğe başlayacagımızı....olumsuz bir şey olursa herkes biliyo olacak...ama bir ay heyet raporunu saklayamazdım zaten:)siz doğru olanı yapmışsınız ketum olmak daha iyi sanırım

Durduk yere kafanı karıştırdım sanırım ama gerçekten kafasına takılıyor insanın. Yarın ben de sorayım bakim bu doz yeterli mi acaba benim rezervim için diye :26:
yok canım bende merak ettim.bence senin dozun yeterli aramızda iki gün var iki mm fark var her şey normal gözüküyor daha az dozla aynı seviyede büyümüş sonuçta..maliyeti de artırıyor malesef gonal -f'im yarın bitiyor yeni iki kutu alıcam sanırım toplamaya kadar.5 kutu bitiyor düşün.baya yüksek benim dozum hakkaten

sağol cnm benim inş hayırlısı olsun herşeyin.. dikkat et sen inan bana ara ara hala devam ediyor baş ağrım takılmamaya çalışıyorum.. haydii güzel haberlerini bekliyorum bende :)))))

Bazen çevredeki insanlar daha yıpratıcı oluyor canım. Süreç yorucu zaten, buna çevredekilerin merakları tavsiyeleri de eklenince iyice yorucu oluyor. Daha 26 yaşındayım, çok geç kaldın, çocuk vakti geçiyor bak deme cesaretinde bile bulunuyor insanlar. Senin adına konuşup karar verme densizliğinde bile bulunuyorlar. Bu da yıpratıyor ister istemez. O yüzden hiç kimseye bahsetmedik durumdan.

gonal f 300 mü 450 mi seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…