ben 375 ile başladım hala aynı doz .gonal-f dışında sadece kan sulandırıcı iğnem var.cetrodite ve çatlatma iğnem daha sonra monopur vermedi...
inşallahhhh japonla yapışmış gibi sağlam dururlar yerlerindeeee..çok haklısınnn benim birkaç gün sonra yumurta toplama olacak çok heyecanlıyım.memleketten bir araba adam geliyo bana bakmayaaa:)biz ailecek paniğiz sanırım:) ben heyet raporu aldım evdeyim sen ne yaptın canım işe gidiyor musun?
:))) normal ve güzel heyecanlar bunlar. Ben de on gün rapor almayı düşünüyorum canım geçen sefer beşinci gün işe başladım okulum çok stresli belki de o yüzden tutunamadı bebeğim bu sefer elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
Nereden alacaksın canım raporu? Ben de mi alsam acaba diyorum, tedavi gördüğüm yerden de alamam, malum insanlar dedikodu malzemesi arıyorlar. Başka bir doktor da rapor verir mi açıkçası bilmiyorum, kafam çok karışık :26:
Kabul ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. cuma günü tüp bebek tedavisine başladık Allah'ın izni ile. İlk defa deniyoruz. İşin doğrusu çok fazla bir bilgim yok. Allah hepimize hayırlısını versin ve çok bekletmesin inşaAllah!.. Amin!!!
Benim müdür yardimcim da mustafa beyde tüp bebek yapmış ve bir oğlu var :))) o yüzden raporlarimi gizlilikle işliyor yaptigum yerden alacagim raporu
Ne güzel :) Bizim müdürden çıkmasa bile memurun çenesi durmaz, gevezeeliği pek sever kendileri
haziranda başlıcam adetimi bekliyrum cnm .. senin sorun ne cnm ? bnimki sebebsz infertilite ..cnm inş hakında hayrlısı olur kafana takma başka şeylerle ilgilen cnm ..
İşte işin güzel yanı okulumuzda memur yok idareci sayısı fazla diyenefret ediyorum böyle ... ağızli insanlardan noktalı kısmı anlamissindir
valla hakikaten çok yüksek rezervlerin çok iyi en az 50 yaşına kadar adet görürsün demişti, o da değil bence..ama neden ne hakikaten bende merak ettim yarın sorayım hakikatenBana da vermediler menopur. Listede yazdığına göre 29 yaşındasın sanırım. Yaşımız da yakın nerdeyse birbirine ama senin doz epey yüksekmiş. Tamamen yumurtalıklarla alakalı sanırım bu doz ayarları.
şu an raporlu değilsin o zaman canım...:))) normal ve güzel heyecanlar bunlar. Ben de on gün rapor almayı düşünüyorum canım geçen sefer beşinci gün işe başladım okulum çok stresli belki de o yüzden tutunamadı bebeğim bu sefer elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum
valla hakikaten çok yüksek rezervlerin çok iyi en az 50 yaşına kadar adet görürsün demişti, o da değil bence..ama neden ne hakikaten bende merak ettim yarın sorayım hakikaten
ay ben bütün teşkilata söyledim tüp bebeğe başlayacagımızı....olumsuz bir şey olursa herkes biliyo olacak...ama bir ay heyet raporunu saklayamazdım zaten:)siz doğru olanı yapmışsınız ketum olmak daha iyi sanırımNe güzel :) Bizim müdürden çıkmasa bile memurun çenesi durmaz, gevezeeliği pek sever kendileri
yok canım bende merak ettim.bence senin dozun yeterli aramızda iki gün var iki mm fark var her şey normal gözüküyor daha az dozla aynı seviyede büyümüş sonuçta..maliyeti de artırıyor malesef gonal -f'im yarın bitiyor yeni iki kutu alıcam sanırım toplamaya kadar.5 kutu bitiyor düşün.baya yüksek benim dozum hakkatenDurduk yere kafanı karıştırdım sanırım ama gerçekten kafasına takılıyor insanın. Yarın ben de sorayım bakim bu doz yeterli mi acaba benim rezervim için diye :26:
Aa evet hatırladım senin baş ağrıların olmuştu ayyy maşşallah size ne güzell Allah sağasağlim kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallahne mutlu hadi Perşembe gününüde hayırlı haberlerle atlatırsın inşallah canım benim
Bana nasıl umut oldun şu anda bilemezsinRabbim hayırlısysa yüzümüzü güldürsün inşallah diyorum
ay ben bütün teşkilata söyledim tüp bebeğe başlayacagımızı....olumsuz bir şey olursa herkes biliyo olacak...ama bir ay heyet raporunu saklayamazdım zaten:)siz doğru olanı yapmışsınız ketum olmak daha iyi sanırım
yok canım bende merak ettim.bence senin dozun yeterli aramızda iki gün var iki mm fark var her şey normal gözüküyor daha az dozla aynı seviyede büyümüş sonuçta..maliyeti de artırıyor malesef gonal -f'im yarın bitiyor yeni iki kutu alıcam sanırım toplamaya kadar.5 kutu bitiyor düşün.baya yüksek benim dozum hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?