Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

:)) facebooktaki mesajı gördüm de bunu yeni gördüm ben de diyorum ki bize niye yazmadi

kızlar saat 8 de geldm işe oku oku biteremedim amma cene yapmıssınız bnm de dn arkadasımın düğünü vardı bi r oynadım bir oynadım kurtlarımı döktüm resmennnn

kızlar ama kimse bana yorum yapmıyorrr yazdığımda benm durumum nolcak böle ya unutanlar için tekrar yazayım yasım 21 sorun sperm hareketi+morfoloji bozukluğuu tam 15 aylık evliyiz olmadı hiç gebelik bir kere catlatmadan sonra eşimin degerlerinin aşırı düşüklüğü sebebiyle doktorumuz tüp bebeğe hemen gecelim dedi ve bana rahim f.rilmi cekti bunun sonucunda ben de polipler ortaya cıktıahim filmini cektrdiğim doktor poliplerimi 2000 tl ye alacağını söyledi buda bze braz yüklü geldi ve baska bi doktora histereskopi ameliyatımı yarı fiyata yaptırdık ameliyat video ya cekilmediği için tüp bebek doktorum sis diye bi film cekti tekrar(ameliyat sonrasında) orda da bir tane polip kaldıı öğrenildi ve 10 mayıs 2013 de kalan polipi ameliyatımı yapan doktor tekrar aldı ve ben su an ne yapacağımı bilmiorum dinlense mmi gecsem mi bu polipler 3 ayda bir tekraarlayabiliomus tüp bebek doktorum bana biraz kızgın gbi sanki ameliyatları onda yaptırmadım die ama bende haklıyım kndmce ne dersiniz durumumda olsanız ne yapardınız???

Arkadaşlar özel mesaj yazamadığım için burdan yazıyorum. Biliyorsunuz ayın 18'inde endoskopi olacaktım. Bilgen arkadaşım da özel mesajla sormuştu. Endoskopi oldum. Rabbime hamdolsun kötü bişey çıkmadı. Evet hastayım ama ilaç tedavisi verdi. Yemek borusu kapakçığı kaçırıyormuş. Benim için dua eden, etmeyen bütün arkadaşlarıma çok tşk ederim. (Bilgencim özel mesaj yazamadım:))). Hala hakkım yok:)))). Rabbim hepinizin güzel dualarını kabul etsin. Allahım hepimize, hepinize başta sağlık versin...

Günaydın arkadaşlar size bir sorum olacaktı ben uzun protokole başlamıştım 1 haftadır lucrin kullanıyorum çok şişim oldu ve karnımın alt kısmı sanırım yumurtalıkların olduğu yer ağrıyor özellikle gece onun ağrısıyla uyandım Sizde de böyle oldu mu yoksa doktorumu aramalı mıyım Adetin 2 günü kontrole gitcem hesaplarıma göre yarın adet olmam gerekiyor belki onun da vermiş olduğu şişlik te olabilir Peki bu lucrin adet gecikmesi yapar mı Eğer lucinden kaynaklanıyorsa bir de bunun üstüen gonal f de başlıcam artık kendimi düşünemiyorum patlamaya hazır bomba gibiyiimm kızlarr varsa bilginiz yardımcı olun lütfennn ((

canım bende historaskopi oldum..aşılama tutmayınca doktorum tüp bebekten önce histeroskopi yapalım dedi.bebeğin tutunmasını artırmış oluruz bir sıkıntı varsa onu görmüş oluruz dedi..çünkü tüp bebek pahalı bir tedavi yöntemi hiç bir eksik bırakmamalıyız dedi..bizde siz öyle diyorsanız olalım dedik.bizdende 2.000 lira istedi..bizede fazla geldi ama başka doktora yaptırmayı düşünmedik çünkü buda tedavinin bir parçası içini kendi görmesi lazım ki daha uygun tadvi etsin diye doktorumuza yaptırdık..zaten çok küçücük bir parça almış içini yıkamış kısa süren bir ameliyat oldu..ve hastaneyle görüşüp bize 300 liralık indirim bile yaptı..hastalanınca gel dedi..zaten ameliyattan sonra bir hafta hafif kanamam oldu..sonra iki hafta geçti çok az kanamam geldi..gene gittim doktora ben regl oldum hadi başlayalım iğnelere diye..doktorum bana dedi ki..bak daha adet günümüz bile tam belli değil regl misin değil misin kaçıncı günü bunu bilmiyoruz..testle bunu anlayabiliriz ama ne gerek var dedi..bizim adet dönemi gibi elimizde kesin bir şey var dedi.hem yaşınız küçük başka şehirden gelmiyorsunuz zaman sıkıntınız yok dedei..Eğer ben bu ay tüp bebek yaparsam sana içim hiç rahat olmayacak dedi..biraz bekle hem uzun protokol uygulayalım hemde bir ay daha beklemiş olalım dedi..bugün lucrin iğnemin 8.sini vurdum..regl olmam lazım bugün yarın sonra muayene edip gonal f lere başlayacağız..
Yani tavsiyem çok bekleme ama en azından bir ay bekle..regl tarihini doğru hesaplamış olursun..ben doktoruma bu anlamda güveniyorum...asla para için yaptığını hissetmedim şimdiye kadar..başka doktor olsa yapar tutmazsa nasılsa gene yapacağım der incelemez..üstüne düşmez o kadar.inşallah hakkında hayırlısı olur canım

canım bende şuan lucrin kullanıyorum 8. vurdum bugün..10 ünite vuruyorum hergün..dün bende patlayacak gibiydim..karnım 5 aylık hamile gibi şişti..bugün iyiyim çok şükür biraz..ciddin yan etkilerinde karın şişliği yazıyor..bugünde kötü olsam arayacaktım doktoru ama çok şükür iyiyim..lucrin büyük ihtimalla adet geçiktiriyor canım..eğer hala olmassam 14. yü vurup hormon testlermi yapıp doktora gideceğim..ama dikkat et lucrin vurulurken hamile olduğunu öğrenen çok kişi oluyormuş..çünkü nasılsa tedaviye başlayacağım deyip insan kafından ya olacakmı düşüncesini atıp rahatlıyor ya o ay...bu şekilde haber alan çok oluyormuş..bilgin olsun..

Benim de bugün 8. gün sanırım aynı zamanda başlamışız geçen hafta pazartesi 13/05/2013 adetin 21. günüydü başladım Dışarı bile çıkasım gelmiyor çünkü çok şiştim bişey olmuyor tabi bende kilo da vardı 75 kiloyum Parmaklarım kısacası tüm vücudum gerginleşti göğüslerim ağrıyor özellikle uçları sürekli sızlıyor ben de belki hamile olabilirim diye düşündüm bir yandan da kendimi kandırmak istemiyorum Sonra eşimle konuştuk gidelim kan testi yapalım dedik hiç olmazsa beklememiş olcaz dedik bir de ilacın veriş olduğu gecikme de olursa (çünkü öyle de duymuştum ) o zaman hamile moduna girecektim Neyse yaptım tabi negatif ( hiç olmazsa o kuşku olmayacak hayal kırıklığı da yaşamayacğm Şimdi bir an önce adet olup rahatlamak istiyorum Sen nerede yaptırıyorsun tedavini Rabbim gönlümüze göre versin inşallhhh

Ben de sulanmış lucrin kullanıyorum (sol yumurtalık rezervin azalmış dedi bu yüzden sulanmş lucrin verdi ) sabah 5mg akşam 5 mg vuruyorum

Canım hep aklimdaydin kötü bir şey cikmadigina sevindim inşallah daha iyi olacaksın

Merhaba canım, bence aynı işlemi ucuza yapmissan ve başarılı da gecmisse en dogrusunu yapmışsın. Ben de amekiyatimi başka doktora yaptırdım çünkü bu konuda en iyisiydi tup bebek doktorum da bunu kompleks yapmadı. Ameliyat başarılı geçmiş dedi ve başladık. Sıkma canını bu konuda.

ben test falan yapmayı düşünmüyorum..ilaç zarar vermiyormuş onu okuyunca rahatladım.tek kaygım oydu zaten..kendimi yine acaba hamile miyim moduna sokmak istemiyorum..yaşadığım hayal kırıklığı yeter..ben bursada jineplus a yani doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum..neyse bu süreçte birbirimize arkadaş oluruz sevindim seni görünce çünkü bizim süreç hazirana kalıyor..geriden takip ediyoruz burdan gündemi şekerim..ama iyi oldu arkadaşların tecrübelerinden bayağı faydalanmış olduk..senin sıkıntın neydi..bizde morfoloji ve hareket problemi var 2.5 yıldır olmuyor..bir negatif aşılamam var bu ilktüp bebek denemem..

Flzimmm Hadı nerdesın tatlı annecık bıze guzel haberler ver de mutlu et daaa

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız? Sonunda iğnelere başladım bende :)) kırmızılarım geldi hafta sonu hehehehe :)))) stresten geç olmuşum doktorum öyle dedi yoksa korkmana gerek yok dedi. Bakalım bismillah dedik :))

Canım gebelik aşın uğur getirsin sana inşallah..Çarşamba gününü ve sonrada test gününü hepimiz sabırsızlıkla bekliyor olacağız..Sana kocaman bol nazar boncuklu HAMİLE yazmayı nasip etsin rabbim..o güzel gönlün neşelensin..Baharla yazla birlikte meyvelerin oluşsun inşallah.Evinin neşesi gelsin baş köşeye kurulsun.Rabbim sana bir daha hiç negatif göstermesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…